Moreton Morrell College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Moreton Morrell Colegiul nostru acoperă 750 de acri de rural și este acasa, la multe dintre studenții noștri de pe uscat.

750 de acri de rural O fermă comercială de lucru Gararea de peste 100 de cai Terapia ecvină și centru de reabilitare O școală de interior, o școală acoperită în aer liber, o mare în aer liber de echitatie arena cal Walker Unitatea de predare potcovitului built-scop forja tradițional construit din cărămidă și potcovărie complet echipate habitatelor sălbatice, inclusiv păduri, zone umede și pajiști Centrele pentru horticultură și îngrijire medicală veterinară, precum și un mare centru de bunăstare a animalelor facilitatea de construcție cu o suprafață de atelier deschis pentru zidarie, tamplarie si multi-reconversie profesională Bibliotecă Sali de reședință Transport InterCampus Facilități sportive noi pentru 2016

Cursuri pentru abandonul școlar, cursuri universitare și cursuri de scurtă durată sunt toate oferite la Moreton Morrell College.

Lista de mai jos nu poate fi exhaustivă, iar multe dintre aceste subiecte sunt conduse la diferite niveluri.

Ştiinţe agricole Bunăstarea animalelor și Nursing Vet Cărămida, tamplarie si tamplarie Zona rurala si Mediu Cabalin și potcovărie Florarii si Aranjarea florilor Silvicultură, Arborele de gestionare și Arboricultură Sport, sport terapie, fitness si pentru petrecerea timpului liber

Informații colegiu

Pentru a sprijini studenții noștri în studiile lor avem resurse specializate și facilități.

Facilitățile noastre ecvină este format din garare pentru peste 100 de cai, o școală de interior, o școală acoperită în aer liber, o mare arena de echitatie în aer liber și de cal Walker. Avem, de asemenea, o unitate de predare potcovit scop construit, iar zona noastră de fierărie are o reputație ca fiind una dintre cele mai bune din Marea Britanie.

Avem o fermă de lucru complet, care este o unitate comercială independentă, care să permită studenților pentru a obține reală experiență hands-on cu un șeptel de lapte mare.

Avem, de asemenea, un potcovitului complet echipat, de unde vom rula cursurile noastre fierărie.

Pentru studenții din mediul rural avem habitate faunei sălbatice, inclusiv păduri, zone umede și pășuni.

Există centre construite cu scop pentru horticultură și îngrijire medicală veterinară, precum și un mare centru de bunăstare a animalelor.

Campus găzduiește, de asemenea, o instalație de construcție, care are o suprafață atelier deschis pentru zidarie, tamplarie si multi-reconversie profesională.

Biblioteca este situată în fosta școală de polo și oferă până la resurse minut pentru toți elevii.

Academiile noastre sportive sunt bazate pe Moreton Morell și să ofere tuturor studenților posibilitatea de a lua parte la activități sportive alături de cursul lor. Există două niveluri de membri: Academy Performance, deschisă tuturor studenților și Elite Academy pentru studenți cu experiență potențial sau anterioară sportiv de elită.

Studenții de la acest centru tind să rămână în sălile de reședință, care sunt în campus. Exista cinci sali cu camere pentru 270 de elevi.

Transport InterCampus este prevăzută cu legături bune spre și dinspre campusul Leamington Spa.

Locații

Warwick

Address
Moreton Morrell College,
Moreton Morrell,
Warwick

CV35 9BL Warwick, Anglia, Regatul Unit