Mobility Oil & Gas Limited

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Furnizori de servicii la petrol și gaze industrie

Prezentare generală

Cu sediul în Londra, Petrol și Gaze Mobility ofera servicii complete pentru industria de petrol și gaze la nivel mondial în domeniul de petrol Inginerie Consultanță și Instruire.

Ne sunt acreditate de către Consiliul de Acreditare British Independent suplimentare și Învățământului Superior ca furnizor scurt curs.

Echipa noastra de consultanti cu ani de experiență în industria petrolului și gazelor va dota pentru a deveni mai eficient în atingerea obiectivelor de afaceri. Petrol si Gaze consultanță noastră cu specialiștii tehnici înțelege industria petrolieră și să ofere soluții pentru explorare și producție. Consultanții noștri oferă servicii de consultanță personalizate si sa livreze cursuri de formare care face față provocărilor din industria petrolului și gazelor din secolul 21.

Ca ulei și de formare de gaz Furnizori, cursurile noastre industria petroliera scurte sunt orientate la dezvoltarea cunoștințelor, aptitudinilor și competențelor angajaților. Noi lucram cu organizatii pentru a intelege cerintele lor de formare, dezvoltarea si implementarea unui plan de formare a reduce decalajul.

Servicii profesionale unic Echipa noastra de consultanti si personalul să înțeleagă necesitatea de a oferi valoare de clasa mondiala, la prețuri competitive. Noi muncim din greu pentru a ne asigura că depășește așteptările dumneavoastră și de a crea valoare pentru organizația dumneavoastră de fiecare dată.

Soluții inovatoare Propunem solutii inovatoare care ne cred ca se alinieze cu strategia de organizare, dar prioritate întotdeauna cerințele dumneavoastră. Echipa noastra de experti de consultanți au experiența de a vă ajuta să definiți zonele cu probleme și de a lucra cu tine pentru a oferi soluțiile potrivite.

Portofoliul de servicii cuprinzătoare

Noi oferim servicii de consultanță în industria petrolului și gazelor dezvoltarea de soluții pentru a sprijini petrol și gaze Explorare și operațiunile de producție. Cursuri de scurtă durată de petrol și gaze profesionale sunt proiectate pentru pregătirea personalului pentru a asigura performanta si dezvoltare continua, deoarece a face față provocărilor în fiecare zi a industriei petroliere. Ca de petrol și gaze de achiziții publice este unul dintre afacerile noastre de bază, am sursa de echipamente utilizate în industria petrolului și gazelor, atât pentru companii naționale și comerciale de petrol.

Locații

Londra

Address
London Office
Suite 17705
Lower Ground Floor
145-157 St John Street
EC1V 4PW

Londra, Anglia, Regatul Unit

Leeds

Address
Leeds Office
Enterprise House
Education Road
LS7 2AH

Leeds, Anglia, Regatul Unit