Citește Descrierea Oficială

Furnizori de servicii la petrol și gaze industrie

Prezentare generală

Cu sediul în Londra, Petrol și Gaze Mobility ofera servicii complete pentru industria de petrol și gaze la nivel mondial în domeniul de petrol Inginerie Consultanță și Instruire.

Ne sunt acreditate de către Consiliul de Acreditare British Independent suplimentare și Învățământului Superior ca furnizor scurt curs.

Echipa noastra de consultanti cu ani de experiență în industria petrolului și gazelor va dota pentru a deveni mai eficient în atingerea obiectivelor de afaceri. Petrol si Gaze consultanță noastră cu specialiștii tehnici înțelege industria petrolieră și să ofere soluții pentru explorare și producție. Consultanții noștri oferă servicii de consultanță personalizate si sa livreze cursuri de formare care face față provocărilor din industria petrolului și gazelor din secolul 21.

Ca ulei și de formare de gaz Furnizori, cursurile noastre industria petroliera scurte sunt orientate la dezvoltarea cunoștințelor, aptitudinilor și competențelor angajaților. Noi lucram cu organizatii pentru a intelege cerintele lor de formare, dezvoltarea si implementarea unui plan de formare a reduce decalajul.

Servicii profesionale unic Echipa noastra de consultanti si personalul să înțeleagă necesitatea de a oferi valoare de clasa mondiala, la prețuri competitive. Noi muncim din greu pentru a ne asigura că depășește așteptările dumneavoastră și de a crea valoare pentru organizația dumneavoastră de fiecare dată.

Soluții inovatoare Propunem solutii inovatoare care ne cred ca se alinieze cu strategia de organizare, dar prioritate întotdeauna cerințele dumneavoastră. Echipa noastra de experti de consultanți au experiența de a vă ajuta să definiți zonele cu probleme și de a lucra cu tine pentru a oferi soluțiile potrivite.

Portofoliul de servicii cuprinzătoare

Noi oferim servicii de consultanță în industria petrolului și gazelor dezvoltarea de soluții pentru a sprijini petrol și gaze Explorare și operațiunile de producție. Cursuri de scurtă durată de petrol și gaze profesionale sunt proiectate pentru pregătirea personalului pentru a asigura performanta si dezvoltare continua, deoarece a face față provocărilor în fiecare zi a industriei petroliere. Ca de petrol și gaze de achiziții publice este unul dintre afacerile noastre de bază, am sursa de echipamente utilizate în industria petrolului și gazelor, atât pentru companii naționale și comerciale de petrol.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Diploma

Mobility Oil & Gas Limited

Această diplomă este proiectat pentru absolvenții de proaspete, de personal cu experiență anterioară puțin sau deloc în foraj și de personal în alte domenii care doresc s ... [+]

Diploma în foraj Inginerie Tehnologie (Certificat de Oficiul pentru Standarde CPD) Programul Introducere

Această diplomă este proiectat pentru absolvenții de proaspete, de personal cu experiență anterioară puțin sau deloc în foraj și de personal în alte domenii care doresc să înceapă o carieră în foraj. Curriculum-ul acestui program Diploma a fost dezvoltat de către experți care fac obiectul și care a fost, de asemenea, evaluate comparativ standard industrial.

Desigur Abordarea livrare

Un teoretică și mâinile pe abordare este utilizat în livrarea acestui program de șase luni Diploma intensiv. Acest program Diploma va expune candidați la software-ul standard in industrie, simulatoare de foraj și oportunitatea de a lucra în echipe și ca individ. Candidații înscriși pe acest program va fi, de asemenea, evaluate periodic, pe tot parcursul programului, cu o evaluare finală, la sfârșitul înainte de un certificat de realizare este acordat.... [-]

Regatul Unit London Leeds
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză