Melton College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De aproape 55 de ani studenții au venit la Colegiul Melton a invata Englez în York. Colegiu Este într-o parte rezidențială a orașului, departe de zona comercială aglomerată, este Numai Centrul IELTS din York. Suntem, de asemenea, a Centrul de examen Cambridge ESOL. Avem o serie de cursuri pentru studenții de toate vârstele și abilitățile. Oferim cazare la domiciliu și oferim sprijin pentru cei care preferă ospitalitate. Personalul nostru din cadrul Serviciilor de Studenți se angajează să vă ajute să profitați din plin de timpul dvs. cu noi.

Colegiu

Colegiul organizează cursuri de înaltă calitate pentru toate vârstele și pentru toate nivelurile.

Avem cursuri generale de limba engleza, cursuri de adulti si juniori pentru cursuri de peste 50 de ani, adesea cu programe suplimentare speciale.

La Colegiul Melton avem calificările și experiența pentru a vă ajuta să profitați din plin de timpul petrecut în Anglia. În plus față de lecțiile de la clasă, organizăm o varietate de evenimente sociale, excursii, activități și vizite însoțite de locuri de interes din York. Melton College se află într-o clădire victoriană atent convertită, cu terenuri amenajate, amenajate, dar este la doar o scurtă plimbare de inima orașului York.

De-a lungul anilor, am dezvoltat clădirea și terenurile noastre pentru a se potrivi nevoilor în schimbare ale studenților noștri. În grădina noastră frumoasă studenții pot studia în pace, pot juca tenis, baschet și tenis de masă sau se pot relaxa! Folosim terasa mare pentru grătare și alte activități sociale.

Colegiul dispune de săli de clasă excelent echipate, un teatru de lectură, o bibliotecă, o sală de calculatoare, camere comune, conservatoare, un centru de auto-acces, o cafenea și acces gratuit la Wi-Fi.

Toate acestea se află într-o clădire, spațioasă, sigură și sigură!

Locații

York

Address
137 Holgate Road
YO24 4DH York, Anglia, Regatul Unit