Citește Descrierea Oficială

De aproape 55 de ani studenții au venit la Colegiul Melton a invata Englez în York. Colegiu Este într-o parte rezidențială a orașului, departe de zona comercială aglomerată, este Numai Centrul IELTS din York. Suntem, de asemenea, a Centrul de examen Cambridge ESOL. Avem o serie de cursuri pentru studenții de toate vârstele și abilitățile. Oferim cazare la domiciliu și oferim sprijin pentru cei care preferă ospitalitate. Personalul nostru din cadrul Serviciilor de Studenți se angajează să vă ajute să profitați din plin de timpul dvs. cu noi.

Colegiu

Colegiul organizează cursuri de înaltă calitate pentru toate vârstele și pentru toate nivelurile.

Avem cursuri generale de limba engleza, cursuri de adulti si juniori pentru cursuri de peste 50 de ani, adesea cu programe suplimentare speciale.

La Colegiul Melton avem calificările și experiența pentru a vă ajuta să profitați din plin de timpul petrecut în Anglia. În plus față de lecțiile de la clasă, organizăm o varietate de evenimente sociale, excursii, activități și vizite însoțite de locuri de interes din York. Melton College se află într-o clădire victoriană atent convertită, cu terenuri amenajate, amenajate, dar este la doar o scurtă plimbare de inima orașului York.

De-a lungul anilor, am dezvoltat clădirea și terenurile noastre pentru a se potrivi nevoilor în schimbare ale studenților noștri. În grădina noastră frumoasă studenții pot studia în pace, pot juca tenis, baschet și tenis de masă sau se pot relaxa! Folosim terasa mare pentru grătare și alte activități sociale.

Colegiul dispune de săli de clasă excelent echipate, un teatru de lectură, o bibliotecă, o sală de calculatoare, camere comune, conservatoare, un centru de auto-acces, o cafenea și acces gratuit la Wi-Fi.

Toate acestea se află într-o clădire, spațioasă, sigură și sigură!

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Melton College

Cursul oferă un echilibru între gramatică, vorbire, citire, scriere și ascultare. În fiecare sâmbătă există o excursie de o zi întreagă. Pe parcursul cursului se desfășoa ... [+]

Studenții mai mici iubesc Yorkul; O locație sigură și distractivă pentru a învăța limba engleză.

Cursul oferă un echilibru între gramatică, vorbire, citire, scriere și ascultare. În fiecare sâmbătă există o excursie de o zi întreagă.

Pe parcursul cursului se desfășoară evenimente de după-amiază / seară, inclusiv vizite la cinema, bowling cu zece pini, chestionare și o petrecere de rămas bun, toate incluse în taxele de școlarizare.

Elevii de pe cursurile noastre Junior sunt înscriși automat pe "Homestay Extra"; Aceasta include pensiune completă, o autobuz local și transferuri la aeroport. Îți acordăm o atenție deosebită atunci când alegi familii homestay și încerci întotdeauna să ajuți la cereri speciale.... [-]

Regatul Unit York
August 2020
Engleză
La zi
1 - 4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Melton College

Cursurile noastre de engleză generală vizează adulții care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice în scopuri educaționale sau profesionale. Programul nostru ... [+]

Cursurile noastre de engleză generală vizează adulții care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice în scopuri educaționale sau profesionale. Programul nostru include un echilibru de gramatică, vorbire, citire, ascultare și scriere.

Elevii primesc fie 15 ore de școlarizare în fiecare săptămână (engleză generală A), fie 22,5 ore de școlarizare în fiecare săptămână (engleză generală B). (Limba engleză generală A nu se desfășoară în perioada acoperită de cursul de vară.)

Învățământ

Colegiul Melton îi salută pe elevi pe tot parcursul anului, cu excepția celor două săptămâni de Crăciun. Cursurile noastre de engleză generală vizează adulții care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice în scopuri educaționale sau profesionale. Programul nostru include un echilibru de gramatică, vorbire, citire, ascultare și scriere. Fiecare elev are un tutore personal care să monitorizeze progresul și să ofere încurajări și sfaturi. Aceste tutoriale sunt incluse în taxe, dar nu le numărăm ca timp de școlarizare! Tutorul dvs. vă va ajuta să vă planificați studiul și să vă adaptați învățarea la nevoile dvs., aceasta se va concentra în special pe contul dvs. Melton E-learning. Mulți dintre studenții noștri continuă să urmeze un examen IELTS (Colegiul Melton este singurul centru IELTS din York) pentru a-și continua studiile la o universitate britanică.... [-]

Regatul Unit York
August 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Melton College

Cursul de Aur este deschis oricui peste 50 de ani care vrea să petreacă mult timp în compania unor adulți asemănători. Cursul oferă un amestec de lecții de engleză, activ ... [+]

Cursul de Aur este deschis oricui peste 50 de ani care vrea să petreacă mult timp în compania unor adulți asemănători. Cursul oferă un amestec de lecții de engleză, activități sociale, vizite și excursii.

Cursul este o cursă de 15 ore de engleză generală de la 09: 30-13: 00, de luni până vineri, urmată de un program de după-amiază și de seară. 2 clase de câte 90 de minute pe zi. Vârsta minimă 50. Dimensiunea maximă a clasei 14.

Fiind unul dintre cele mai istorice orașe din Europa, York, cu o bogată viață culturală, este o locație ideală pentru cursuri pentru studenții mai în vârstă.

Centrul fără trafic are o gamă largă de baruri și restaurante; Precum și una dintre cele mai bune selecții de magazine din nordul Angliei.... [-]

Regatul Unit York
August 2020
Engleză
La zi
1 - 4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Melton College

Executăm examene pentru studenții noștri și pentru alte școli și colegii din zonă. Melton College studenții au avantajul de a lua examenul lor în împrejurimile familiare. ... [+]

Executăm examene pentru studenții noștri și pentru alte școli și colegii din zonă. Melton College studenții au avantajul de a lua examenul lor în împrejurimile familiare. De asemenea, le este garantată prima dată la examenul de alegere.

pregatire IELTS

Aceasta se adresează studenților intermediari și intermediari care au nevoie de o trupa 6-7.5. Cursul se desfășoară pe 5 după-amieze în fiecare săptămână și poate fi combinat cu Cursul nostru de engleză generală.

Îmbunătățirea IELTS

Acest curs este destinat elevilor intermediari și intermediari care trebuie să obțină o trupă de 4-5,5 în examenul lor. Cursul rulează pe 5 după-amieze în fiecare săptămână și poate fi adăugat la oricare dintre programele noastre de engleză generală. Amelioratorii IELTS nu se execută în timpul verii.... [-]

Regatul Unit York
August 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză