Citește Descrierea Oficială

Fapte reale

MCSE a fost deschisă în 2005 în centrul orașului Manchester și de atunci am primit cu entuziasm studenții din întreaga lume la școala noastră caldă și prietenoasă. Suntem acreditați de Consiliul Britanic - care este asigurarea dvs. pentru o școală de calitate standard engleză. Suntem, de asemenea, membri activi ai EnglishUK.

MCSE este un furnizor de top de cursuri de calitate în limba engleză care oferă o mulțime de distracție și programe sociale, astfel încât să puteți obține cele mai multe de la Manchester. MCSE este, de asemenea, un CENTRU DE TESTARE A PAROLELOR - beneficiarii testului primesc certificare valoroasă pentru a oferi dovezi ale nivelului de limbă engleză.

Locație

Suntem situați în inima orașului Manchester, chiar în fața grădinilor excepționale Piccadilly. Școala cea mai centrală din Manchester.

Misiunea noastră

Scopul nostru este de a modela și de a inspira visurile studenților noștri oferind cea mai bună educație lingvistică posibilă într-un mediu stimulativ și de susținere și oferind, de asemenea, oportunități de dezvoltare educațională, personală și culturală.

Cursuri

Oferim o mare varietate de cursuri de limba engleza - de la cursuri de engleza generala pana la pregatirea examenelor pentru pregatirea engleza profesionala.

 • Engleză generală
 • IELTS
 • Engleza de afaceri
 • Pregătirea pentru examenul Cambridge
 • Unu la unu
 • corporativ
 • Cursuri speciale

Facilităţi

 • Săli de clasă confortabile și moderne cu tablă interactivă și acces la internet
 • Bibliotecă
 • Camera computerelor
 • Trei saloane de cafea relaxante pentru a socializa în timpul pauzelor.
 • O cameră pentru rugăciune și contemplare.

Resurse academice

 • Gramatici pentru a căuta o anumită zonă de dificultate
 • Dicționare pentru toate nivelurile
 • Cititorii pentru a vă îmbunătăți abilitățile de citire

Activități sociale

Activitățile sociale se desfășoară săptămânal și în fiecare weekend. De asemenea, oferim excursii de o zi și week-end în locuri precum Liverpool, Leeds, Peak District, Chester și Edinburgh (excursii de weekend cu o noapte la o pensiune inclusă). În fiecare săptămână încercăm diferite activități și o dată pe lună organizăm o cină cu studenții și un profesor pentru a socializa și a practica limba engleză. Activitățile sunt gratuite și sunt incluse în pachetul școlar, însă unele pot implica costuri suplimentare.

Cazare

La MCSE suntem încântați să oferim familii gazdă de înaltă calitate și locuințe rezidențiale tuturor studenților noștri. Furnizarea unui spațiu de calitate pentru relaxare și învățare face parte din angajamentul nostru de a asigura că fiecare student are un timp memorabil cu noi. Cerințele dietetice și cererile speciale sunt ușor de întreținut, inclusiv Halal și mese vegetariene.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Manchester Central School of English

Cursul de Business English de la MCSE este conceput pentru a oferi studenților abilitățile practice și nivelul de comunicare necesar pentru a reuși într-un mediu de aface ... [+]

Prezentare generală

Cursul de Business English de la MCSE este conceput pentru a oferi studenților abilitățile practice și nivelul de comunicare necesar pentru a reuși într-un mediu de afaceri vorbitor de limbă engleză, internațională.

Obiectivele cursului

Cursul de Business English de la MCSE pregătește studenții pentru a lucra pe plan internațional în diferite domenii de activitate prin:

învățând cursanții cum să folosească limba engleză în mediul de afaceristudiind o varietate de subiecte legate de afaceri, cum ar fi organizarea întâlnirilor, descrierea posturilor, motivația personalului, recrutarea, scrierea scrisorii, e-business, etica afacerilordezvoltarea competențelor lingvistice cheie și a competențelor de comunicare interculturală prin intermediul sarcinilor orientate spre afaceristimularea gândirii și analizei creative prin abordarea situațiilor de lucru reale... [-]
Regatul Unit Manchester
Manchester Central School of English

Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) este testul dovedit în limba engleză. Peste 1,4 milioane de candidați iau testul în fiecare an pentru a-și înce ... [+]

Ce este?

Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) este testul dovedit în limba engleză. Peste 1,4 milioane de candidați iau testul în fiecare an pentru a-și începe călătoriile în educație și angajare internaționale.

Nivelul Fundației: elevii care doresc să urmeze acest curs trebuie să fie de nivel intermediar (CEF B1 - un scor de 33-39 pe un test de plasament).

Nivel superior: elevii care doresc să urmeze acest curs trebuie să fie de nivel superior-intermediar (CEF B2 - un scor de 40-45 pe un test de plasament).

Cine este pentru?

Cursul IELTS de la MCSE pregătește studenții care doresc să studieze la universitate pentru următoarele cursuri:... [-]

Regatul Unit Manchester

Cursuri de vară

Manchester Central School of English

2018 Școala de Vară Junior, Parcul Peel, Campusul Universității din Salford ... [+]

Prezentare generală2018 Școala de Vară Junior, Parcul Peel, Campusul Universității din SalfordVârsta 11-178 iulie - 18 iulie

Curs15 ore de lecții de limba engleză pe săptămânăProfesori calificațiMaximum 15 studenți pe clasăCertificat de absolvire a cursuluiProgram social complet:1 excursie de o zi1 excursie de o jumătate de zi4 activități de după-amiazăPensiune completă:În campusCamere și clădiri moderneCamere cu baie privatăToate mesele au inclus: mic dejun, prânz cald și cinăAlte beneficiiProgram livrat complet pe campusBilet de autobuz ManchesterServiciul UM și transferul la aeroport pot fi aranjate

bunăstareStudenții noștri sunt prioritatea noastră principală și acesta este motivul pentru care scopul nostru este de a oferi asistență și asistență pentru a le face să se simtă ca acasă.Ofițeri specializațiElevilor li se spune în prima zi despre membrii personalului și despre rolurile lor. Juniorii noștri vor desemna ofițeri de salvgardare și asistență socială cu care pot discuta dacă au nevoie de ajutor sau de sfaturi.Avem un sistem de coduri de culori codate pentru a diferenția elevii juniori, liderii de grup, profesorii, ofițerii de salvgardare și asistență socialăToți angajații sunt verificați de DBSToți angajații sunt supuși unei formări de salvgardare și de sănătate și siguranțăProfesorii noștri sunt instruiți în primul ajutorPolitica de înregistrareRegistrele sunt luate la intervale pe parcursul zileiElevii trebuie să se conecteze / ieși dacă părăsesc site-ul și trebuie să ia la cunoștință cu cine părăsescÎnvățând să fii gata pentru viitor!... [-]
Regatul Unit Manchester
Iulie 2019
La zi
11 zilele
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MCSE is the place to be!

MCSE Confusing Words

Football

Address
2nd Floor, Royal Buildings
M2 3AN Manchester, England, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+ 44 (0) 161 236 75 75