Makers Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Povestea noastră

Factorii de Academia a fost fondat de Evgeny Shadchnev si Rob Johnson, atunci când s-au întâlnit la laboratoare Forward. Evgeny a fost un dezvoltator de software de formație clasică și, ca el a fost încercarea de a construi în echipa sa a descoperit o lipsă de dezvoltatori calificați pe piață. În același timp, Rob a fost de predare el însuși pentru a programa printr-o carte pe obiectivul C și a avut nevoie de 9 luni și 30 de ore pe săptămână pentru a obține prin ea. O conversație între cei doi ia făcut să realizeze că în timp ce programele de informatică au fost bune la găurirea studenților cu teoria, s-au formarea oamenilor pentru a deveni profesori de informatică în loc de programatori, și ceva a trebuit să fie făcut.

Aproximativ 4 luni de la această conversație au început primul lor cohorta - în februarie 2013 - crearea Makers Academy - o alternativă la universitate și un traseu profesional într-un loc de muncă ca un dezvoltator web, permițând oamenilor să schimbi cariera și să învețe să cod în 3 hiper-intensivă luni. Factorii de Academia a fost acum merge de peste 2 ani și a absolvit peste 400 de studenți.

Ce facem

Noi credem că de învățare pentru a cod este format din mai mult decât doar materialele pe care le oferă și planul de învățământ care le-am creat. Noi folosim în prezent un amestec de ateliere, exerciții, proiecte, sesiuni de break out clasă și provocările de sfârșit de săptămână, pentru a ajuta elevii noștri să înțeleagă de programare. Mediul captivantă, având antrenori de experți pe o parte pe tot parcursul zilei și asocierea cu alți studenți sunt esențiale pentru procesul nostru de învățământ.

Studenții au posibilitatea de a aplica locației noastre din Londra (Makers Academy), sau la oferta noastra de 100% on-line (Makers Academy Remote).

Locații

Londra

Address
50-52 Commercial St
E1 6LT Londra, Anglia, Regatul Unit