Citește Descrierea Oficială

Povestea noastră

Factorii de Academia a fost fondat de Evgeny Shadchnev si Rob Johnson, atunci când s-au întâlnit la laboratoare Forward. Evgeny a fost un dezvoltator de software de formație clasică și, ca el a fost încercarea de a construi în echipa sa a descoperit o lipsă de dezvoltatori calificați pe piață. În același timp, Rob a fost de predare el însuși pentru a programa printr-o carte pe obiectivul C și a avut nevoie de 9 luni și 30 de ore pe săptămână pentru a obține prin ea. O conversație între cei doi ia făcut să realizeze că în timp ce programele de informatică au fost bune la găurirea studenților cu teoria, s-au formarea oamenilor pentru a deveni profesori de informatică în loc de programatori, și ceva a trebuit să fie făcut.

Aproximativ 4 luni de la această conversație au început primul lor cohorta - în februarie 2013 - crearea Makers Academy - o alternativă la universitate și un traseu profesional într-un loc de muncă ca un dezvoltator web, permițând oamenilor să schimbi cariera și să învețe să cod în 3 hiper-intensivă luni. Factorii de Academia a fost acum merge de peste 2 ani și a absolvit peste 400 de studenți.

Ce facem

Noi credem că de învățare pentru a cod este format din mai mult decât doar materialele pe care le oferă și planul de învățământ care le-am creat. Noi folosim în prezent un amestec de ateliere, exerciții, proiecte, sesiuni de break out clasă și provocările de sfârșit de săptămână, pentru a ajuta elevii noștri să înțeleagă de programare. Mediul captivantă, având antrenori de experți pe o parte pe tot parcursul zilei și asocierea cu alți studenți sunt esențiale pentru procesul nostru de învățământ.

Studenții au posibilitatea de a aplica locației noastre din Londra (Makers Academy), sau la oferta noastra de 100% on-line (Makers Academy Remote).

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Makers Academy

In 12 saptamani, du-te la a fi un novice la un web developer junior cu intensivă, de codificare bootcamp la Londra ... [+]

LIFE spre factorii

Fiind un student la Academia Makers este o călătorie foarte emoțională. Consumarea de alimente, de dormit și codul de respirație devine o mare parte din viata ta, dar căutarea după starea de bine este de asemenea critică pentru a deveni un dezvoltator mare. Pe site avem Dana, ne-șef Joy Ofițer - un instructor de yoga autorizat care ruleaza de zi cu zi de yoga și meditație clase și este aici să aibă grijă de dvs. de bine.

Este de asemenea important să se relaxeze și să se lege de vedere social cu grupul respectiv. Suntem înconjurați de unele dintre quirkiest cafenele din Londra, yummiest alimentare stradă și aglomerate pub-uri. Noi gazdă, de asemenea evenimente obișnuite, cum ar fi discuțiile fulgere Petcha Kutcha, jocuri seri, nopți de karaoke, precum și organizarea de activități de grup cum ar fi alpinism, karting și merge la teatru.... [-]

Regatul Unit London
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
16 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

A Makers Academy Graduate One Year On

A Makers Academy Graduate One Year On

Makers Academy Gives You the Skills to Start Your Own Company!