Citește Descrierea Oficială

Fapte reale

MC Academy fost deschisă în 2005 în Manchester City Center și, de atunci, am primit cu entuziasm studenți din toată lumea la școala noastră caldă și prietenoasă. Suntem acreditați de British Council - care este asigurarea dvs. de o școală engleză de calitate standard. De asemenea, suntem membri activi ai EnglishUK.

MC Academy este un furnizor important de cursuri de engleză de calitate, oferind o mulțime de programe sociale distractive și sociale, astfel încât să puteți obține cel mai mult din Manchester. MC Acamedy este, de asemenea, un centru de testare PASSWORD - testerii primesc o certificare valoroasă pentru a furniza dovezi ale nivelului lor de limba engleză.

Locație

Suntem situați în inima orașului Manchester, chiar în fața grădinilor excepționale Piccadilly. Școala cea mai centrală din Manchester.

Misiunea noastră

Scopul nostru este de a modela și de a inspira visurile studenților noștri oferind cea mai bună educație lingvistică posibilă într-un mediu stimulativ și de susținere și oferind, de asemenea, oportunități de dezvoltare educațională, personală și culturală.

Cursuri

Oferim o mare varietate de cursuri de limba engleza - de la cursuri de engleza generala pana la pregatirea examenelor pentru pregatirea engleza profesionala.

 • Engleză generală
 • IELTS
 • Engleza de afaceri
 • Pregătirea pentru examenul Cambridge
 • Unu la unu
 • corporativ
 • Cursuri speciale

Facilităţi

 • Săli de clasă confortabile și moderne cu tablă interactivă și acces la internet
 • Bibliotecă
 • Camera computerelor
 • Trei saloane de cafea relaxante pentru a socializa în timpul pauzelor.
 • O cameră pentru rugăciune și contemplare.

Resurse academice

 • Gramatici pentru a căuta o anumită zonă de dificultate
 • Dicționare pentru toate nivelurile
 • Cititorii pentru a vă îmbunătăți abilitățile de citire

Activități sociale

Activitățile sociale se desfășoară săptămânal și în fiecare weekend. De asemenea, oferim excursii de o zi și week-end în locuri precum Liverpool, Leeds, Peak District, Chester și Edinburgh (excursii de weekend cu o noapte la o pensiune inclusă). În fiecare săptămână încercăm diferite activități și o dată pe lună organizăm o cină cu studenții și un profesor pentru a socializa și a practica limba engleză. Activitățile sunt gratuite și sunt incluse în pachetul școlar, însă unele pot implica costuri suplimentare.

Cazare

La MC Academy ne face plăcere să oferim cazare de rezidență familială de înaltă calitate și cazare rezidențială pentru toți studenții noștri. Oferirea unui spațiu de calitate pentru relaxare și studiere face parte din angajamentul nostru de a asigura fiecărui student o petrecere memorabilă cu noi. Cerințele dietetice și solicitările speciale sunt ușor de rezolvat, inclusiv mâncarea Halal și cea vegetariană.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

MC Academy

Cursul de Business English de la MCSE este conceput pentru a oferi studenților abilitățile practice și nivelul de comunicare necesar pentru a reuși într-un mediu de aface ... [+]

Prezentare generală

Cursul de Business English de la MCSE este conceput pentru a oferi studenților abilitățile practice și nivelul de comunicare necesar pentru a reuși într-un mediu de afaceri vorbitor de limbă engleză, internațională.

Obiectivele cursului

Cursul de Business English de la MCSE pregătește studenții pentru a lucra pe plan internațional în diferite domenii de activitate prin:

învățând cursanții cum să folosească limba engleză în mediul de afaceristudiind o varietate de subiecte legate de afaceri, cum ar fi organizarea întâlnirilor, descrierea posturilor, motivația personalului, recrutarea, scrierea scrisorii, e-business, etica afacerilordezvoltarea competențelor lingvistice cheie și a competențelor de comunicare interculturală prin intermediul sarcinilor orientate spre afaceristimularea gândirii și analizei creative prin abordarea situațiilor de lucru reale... [-]
Regatul Unit Manchester
Înscriere Deschisă
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
MC Academy

Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) este testul dovedit în limba engleză. Peste 1,4 milioane de candidați iau testul în fiecare an pentru a-și înce ... [+]

Ce este?

Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) este testul dovedit în limba engleză. Peste 1,4 milioane de candidați iau testul în fiecare an pentru a-și începe călătoriile în educație și angajare internaționale.

Nivelul Fundației: elevii care doresc să urmeze acest curs trebuie să fie de nivel intermediar (CEF B1 - un scor de 33-39 pe un test de plasament).

Nivel superior: elevii care doresc să urmeze acest curs trebuie să fie de nivel superior-intermediar (CEF B2 - un scor de 40-45 pe un test de plasament).

Cine este pentru?

Cursul IELTS de la MCSE pregătește studenții care doresc să studieze la universitate pentru următoarele cursuri:... [-]

Regatul Unit Manchester
Înscriere Deschisă
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri de vară

MC Academy

Studiază astăzi cursul presesional la MC Academy ! ... [+]

Prezentare generală:

MC Academy este încântat că a făcut echipă cu o serie de universități care au fost de acord să accepte certificatele noastre ca dovadă la un nivel de engleză. Aceasta înseamnă că oricine a solicitat o universitate parteneră nu va trebui să urmeze un curs pre-sesional sau un test de limbă pentru a îndeplini cerințele de limbă pentru intrare.

Ce inseamna asta:

Când vă alăturați MC Academy , spuneți-ne dacă sunteți interesat să aplicați la oricare dintre universitățile partenere ale școlii sau dacă ați solicitat deja și aveți o ofertă. Vă putem ajuta apoi să planificați progresul dvs. în limba engleză pentru a atinge nivelul necesar pentru acceptarea cursului dvs. După ce ai atins nivelul cerut, îți vom oferi un certificat cu un raport care arată nivelul tău de limbă specific și acesta va fi acceptat de universitățile menționate mai sus.... [-]

Regatul Unit Manchester
August 2020
Engleză
La zi
7 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MC Academy is the place to be!

MC Academy Confusing Words

Football

MC Academy

Address
2nd Floor, Royal Buildings
M2 3AN Manchester, Anglia, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+ 44 (0) 161 236 75 75