Citește Descrierea Oficială

Loxdale English Centre este locația perfectă pentru studiile dvs. Dacă sunteți în căutarea de lecții de înaltă calitate, la prețuri accesibile, atunci nu mai căutați.

De când a fost înființată în 1968, Loxdale English Centre a desfășurat cursuri de înaltă calitate pentru mii de studenți. Majoritatea profesorilor noștri de limbă au experiențe de mai mulți ani în predarea limbii engleze ca limbă străină. Ca o garanție suplimentară a calității, Școala noastră este acreditată de British Council pentru predarea limbii engleze și este membru al British UK.

Salutăm elevii internaționali la Loxdale pe tot parcursul anului și avem programe speciale în perioada ianuarie și februarie și vara pentru tinerii care învață. Cursurile închise pentru adulți și tinerii cursanți sunt, de asemenea, acceptate în orice moment din perioada de vară.

Programele noastre

Loxdale English Centre este locația perfectă pentru studiile dvs. Dacă sunteți în căutarea de lecții de înaltă calitate, la prețuri accesibile, atunci nu mai căutați.

Loxdale nu este ca cele mai multe alte școli de limbi străine. Când studiați cu noi, veți avea acces la cea mai largă gamă de cursuri, fiecare dintre ele bazându-se pe participarea activă a elevilor și menită să vă consolideze experiența de învățare și aprecierea limbii și culturii engleze.

Programele noastre pline de viață și interactiv sunt concepute pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească capacitatea de a comunica în limba engleză în compania unor oameni simetrici din întreaga lume, bucurându-se, de asemenea, de experiența de învățare în Brighton, una dintre cele mai vibrante și culturale din Marea Britanie diverse orașe.

Pentru lecții profesionale, de sine stătătoare, desfășurate într-o atmosferă caldă și prietenoasă, atunci noastre foarte populare
Cursul de engleză generală este răspunsul perfect la nevoile dvs.

Studiați engleza cu alte discipline pentru a profita la maximum de timpul petrecut în Anglia. Cursul English Plus este o oportunitate de a combina engleza generală cu o gamă variată de subiecte, cu ceva care să se potrivească majorității gusturilor.

Cursurile includ artă, grădinărit, modă, dramă, istorie, tipărire, fotografie, studii de mediu, media, cultura britanică și engleză.

În timp ce mențineți întotdeauna cele mai înalte standarde academice, cursurile Loxdale sunt la prețuri competitive și reprezintă o valoare excelentă pentru bani.

Nu numai standardele noastre academice înalte ne disting. Când ajungeți, vi se va aloca un tutore personal care va fi acolo pentru a vă susține și îndruma pe tot parcursul studiilor. Ne angajăm să oferim un mediu stimulator de învățare, bazat pe cooperare și participare activă, care va permite studenților de toate vârstele și mediilor sociale să-și atingă întregul potențial.

Noi încurajăm în mod activ studiul critic în timp ce cultivăm toleranța și respectul pentru toți oamenii, culturile și ideile. Elevii obțin multe oportunități de a influența diferitele componente ale cursului - de la activități sociale la programa școlară.

Loxdale vă oferă cu adevărat "mai mult decât engleză"! De ce să nu veniți și să vă alăturați pentru o experiență de neuitat?

Facilităţi

Școala noastră este găzduită într-un conac frumos, tradițional englezesc victorian și este înconjurat de grădini și copaci mari. Dispunem de facilități superioare la fața locului, incluzând 16 săli de clasă, o bibliotecă, o sală de studiu cu sesiuni de instruire personalizate, Wi-Fi gratuit, sală de calculatoare, o sală de mese care oferă mâncare caldă, gustări și băuturi, sala de tenis, grădini mari și 3 piane pentru studenți. Există, de asemenea, o sală de studenți sociale care este deschisă în fiecare zi și majoritatea serilor în care studenții se pot relaxa, socializa, pot juca sport, viziona filme, pot juca pe Wii sau Play Station 3, studiază și gătesc.

Locație

Loxdale este situat în Portslade, care este o suburbie rezidențială din Brighton

Liceul folcloric din Suedia

Loxdale English Centre este, de asemenea, o Liceu folcloric suedez. Școlile de învățământ popular sunt o organizație educațională pentru adulți, în special în Scandinavia. Acest lucru înseamnă că studenții adulți din Suedia sunt eligibili să plătească taxele pentru cursuri printr-o subvenție guvernamentală, făcând efectiv cursul gratuit.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Loxdale English Centre

Învățați engleza în compania unor oameni simpatici din întreaga lume în acest curs extrem de popular! Acest program plin de viață și imaginație vă va ajuta să comunicați ... [+]

Învățați engleza în compania unor oameni simpatici din întreaga lume în acest curs extrem de popular! Acest program plin de viață și imaginație vă va ajuta să comunicați cu încredere și fluent în limba engleză de zi cu zi.

În timpul lecțiilor noastre ne concentrăm asupra abilităților de a vorbi, a asculta, de a citi și de a scrie și de a vă oferi timp maxim pentru a învăța și a exersa vocabularul, gramatica, limbajul englez și idiomii.

Română prin

Programul unic de predare Loxdale vă oferă șansa de a vă personaliza experiența de învățare. Ca parte a cursului, veți învăța limba engleză printr-un subiect diferit pentru două lecții pe săptămână. Acesta este numit "Engleză prin intermediul" și puteți alege de la subiecte cum ar fi pregătirea examenului, istorie, film, aprecierea artei, engleză de afaceri, scris creativ, aprecierea muzicii și scrierea unei cărți pentru copii.... [-]

Regatul Unit Brighton
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 30 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loxdale English Centre

Cursul nostru popular pentru tineri de iarnă internațional este perfect pentru adolescenți cu vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani. Copiii de 12 ani sunt capabili să se ală ... [+]

Cursul nostru popular pentru tineri de iarnă internațional este perfect pentru adolescenți cu vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani. Copiii de 12 ani pot participa la curs dacă părinții lor îi vor permite să meargă singuri la și de la școală. Este conceput pentru a fi interactiv și plăcut - pentru a vă asigura că sunteți încrezători în a vorbi engleza.

Oferim un mediu sigur, bine structurat și plin de viață, unde există destule râsete și distracții și poate garanta că adolescenții vor avea un timp minunat!

Lectii de engleza

Oferim cursuri de limba engleză de înaltă calitate pentru fiecare nivel de învățare în limba engleză - de la începător la cel avansat. Dimensiunile noastre de clasă vă asigură că veți primi o atenție individuală și o pregătire specială atunci când studiați limba engleză cu noi.... [-]

Regatul Unit Brighton
August 2020
Engleză
La zi
2 - 6 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loxdale English Centre

Cursul nostru internațional de vară pentru tineri este ideal pentru adolescenții cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani. ... [+]

Cursul nostru internațional de vară pentru tineri este ideal pentru adolescenții cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani.

Este conceput pentru a fi interactiv și plăcut - pentru a vă asigura că sunteți încrezători în a vorbi engleza. Cu o locație excelentă, studenții vin din întreaga lume să se alăture cursurilor noastre.

Oferim cursuri de limbă engleză de înaltă calitate pentru fiecare nivel de învățare în limba engleză - de la începători la engleză și avansată în limba engleză. Dimensiunile noastre de clasă vă asigură că veți primi o atenție individuală și o pregătire specială atunci când studiați limba engleză cu noi.

În timpul lecțiilor dvs. vă veți concentra asupra îmbunătățirii limbii engleze în toate domeniile de competențe cheie de a vorbi, de a citi, de a scrie, de a asculta și, bineînțeles, de gramatică. Profesorii noștri minunați vă asigură că lucrați din greu în clasă, învățați mult în timpul petrecut la Loxdale și distrați-vă!... [-]

Regatul Unit Brighton
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 - 8 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loxdale English Centre

Cursul nostru internațional de vară pentru tineri, care este extrem de popular, este perfect pentru adolescenți cu vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani. Este conceput pentr ... [+]

Cursul nostru internațional de vară pentru tineri, care este extrem de popular , este perfect pentru adolescenți cu vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani. Este conceput pentru a fi interactiv și plăcut - pentru a vă asigura că sunteți încrezători în a vorbi engleza. Cu o locație excelentă de la plajă, studenții vin din toate colțurile lumii pentru a participa la cursurile noastre.

Lectii de engleza

Oferim cursuri de limbă engleză de înaltă calitate pentru fiecare nivel de învățare în limba engleză - de la începători la engleză și avansată în limba engleză. Dimensiunile noastre de clasă vă asigură că veți primi o atenție individuală și o pregătire specială atunci când studiați limba engleză cu noi.... [-]

Regatul Unit Brighton
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 - 8 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loxdale English Centre

Dacă doriți să maximizați timpul pe care îl petreceți la Loxdale atunci cursul nostru intensiv de engleză ar fi perfect pentru dvs. ... [+]

Dacă doriți să maximizați timpul pe care îl petreceți la Loxdale atunci cursul nostru intensiv de engleză ar fi perfect pentru dvs.

Elevii care au urmat cursul intensiv al programului nostru de cursuri de limba engleză de dimineață. În după-amiaza de luni, aveți o discuție săptămânală, iar după-amiaza miercuri și joi veți avea mai multe lecții de engleză. Este un total de 25 de lecții (45 de minute pe lecție) pe săptămână.

Există un maxim de 14 studenți în lecțiile de dimineață și un maxim de 16 elevi pe fiecare curs în după-amiaza.

[-]
Regatul Unit Brighton
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 30 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loxdale English Centre

Cursul englez "Plus" combină cursul nostru foarte popular de engleză generală cu o gamă interesantă de subiecte culturale și educaționale, cum ar fi arta, grădi ... [+]

Cursul englez "Plus" combină cursul nostru foarte popular de engleză generală cu o gamă interesantă de subiecte culturale și educaționale, cum ar fi arta, grădinăritul, moda, dramă, ecran, fotografie, studii de mediu, mass-media, cultura britanică și engleză creativă.

În după-amiaza de luni, aveți o discuție săptămânală și apoi în după-amiaza miercuri și joi, veți studia subiectul englezesc Plus pe care l-ați ales.

Dacă te implici, acest program unic vă va oferi o înțelegere și mai largă a limbii engleze la un nivel cultural mai profund. Puteți alege să studiați cât mai multe subiecte doriți și veți primi sprijin prietenos și încurajare de la profesorii noștri calificați la fiecare pas.... [-]

Regatul Unit Brighton
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 30 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Loxdale