Loxdale English Centre

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Loxdale English Centre este locația perfectă pentru studiile dvs. Dacă sunteți în căutarea de lecții de înaltă calitate, la prețuri accesibile, atunci nu mai căutați.

De când a fost înființată în 1968, Loxdale English Centre a desfășurat cursuri de înaltă calitate pentru mii de studenți. Majoritatea profesorilor noștri de limbă au experiențe de mai mulți ani în predarea limbii engleze ca limbă străină. Ca o garanție suplimentară a calității, Școala noastră este acreditată de British Council pentru predarea limbii engleze și este membru al British UK.

Salutăm elevii internaționali la Loxdale pe tot parcursul anului și avem programe speciale în perioada ianuarie și februarie și vara pentru tinerii care învață. Cursurile închise pentru adulți și tinerii cursanți sunt, de asemenea, acceptate în orice moment din perioada de vară.

Programele noastre

Loxdale English Centre este locația perfectă pentru studiile dvs. Dacă sunteți în căutarea de lecții de înaltă calitate, la prețuri accesibile, atunci nu mai căutați.

Loxdale nu este ca cele mai multe alte școli de limbi străine. Când studiați cu noi, veți avea acces la cea mai largă gamă de cursuri, fiecare dintre ele bazându-se pe participarea activă a elevilor și menită să vă consolideze experiența de învățare și aprecierea limbii și culturii engleze.

Programele noastre pline de viață și interactiv sunt concepute pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească capacitatea de a comunica în limba engleză în compania unor oameni simetrici din întreaga lume, bucurându-se, de asemenea, de experiența de învățare în Brighton, una dintre cele mai vibrante și culturale din Marea Britanie diverse orașe.

Pentru lecții profesionale, de sine stătătoare, desfășurate într-o atmosferă caldă și prietenoasă, atunci noastre foarte populare
Cursul de engleză generală este răspunsul perfect la nevoile dvs.

Studiați engleza cu alte discipline pentru a profita la maximum de timpul petrecut în Anglia. Cursul English Plus este o oportunitate de a combina engleza generală cu o gamă variată de subiecte, cu ceva care să se potrivească majorității gusturilor.

Cursurile includ artă, grădinărit, modă, dramă, istorie, tipărire, fotografie, studii de mediu, media, cultura britanică și engleză.

În timp ce mențineți întotdeauna cele mai înalte standarde academice, cursurile Loxdale sunt la prețuri competitive și reprezintă o valoare excelentă pentru bani.

Nu numai standardele noastre academice înalte ne disting. Când ajungeți, vi se va aloca un tutore personal care va fi acolo pentru a vă susține și îndruma pe tot parcursul studiilor. Ne angajăm să oferim un mediu stimulator de învățare, bazat pe cooperare și participare activă, care va permite studenților de toate vârstele și mediilor sociale să-și atingă întregul potențial.

Noi încurajăm în mod activ studiul critic în timp ce cultivăm toleranța și respectul pentru toți oamenii, culturile și ideile. Elevii obțin multe oportunități de a influența diferitele componente ale cursului - de la activități sociale la programa școlară.

Loxdale vă oferă cu adevărat "mai mult decât engleză"! De ce să nu veniți și să vă alăturați pentru o experiență de neuitat?

Facilităţi

Școala noastră este găzduită într-un conac frumos, tradițional englezesc victorian și este înconjurat de grădini și copaci mari. Dispunem de facilități superioare la fața locului, incluzând 16 săli de clasă, o bibliotecă, o sală de studiu cu sesiuni de instruire personalizate, Wi-Fi gratuit, sală de calculatoare, o sală de mese care oferă mâncare caldă, gustări și băuturi, sala de tenis, grădini mari și 3 piane pentru studenți. Există, de asemenea, o sală de studenți sociale care este deschisă în fiecare zi și majoritatea serilor în care studenții se pot relaxa, socializa, pot juca sport, viziona filme, pot juca pe Wii sau Play Station 3, studiază și gătesc.

Locație

Loxdale este situat în Portslade, care este o suburbie rezidențială din Brighton

Liceul folcloric din Suedia

Loxdale English Centre este, de asemenea, o Liceu folcloric suedez. Școlile de învățământ popular sunt o organizație educațională pentru adulți, în special în Scandinavia. Acest lucru înseamnă că studenții adulți din Suedia sunt eligibili să plătească taxele pentru cursuri printr-o subvenție guvernamentală, făcând efectiv cursul gratuit.

Locații

Brighton

Address
Locks Hill, Portslade
BN41 2LA Brighton, Anglia, Regatul Unit