Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Loughborough College!

Infiintata in anul 1909, suntem mândri de reputația noastră de lungă durată pentru a oferi un nivel excelent de predare și de înaltă calitate de formare în întreaga Leicestershire.

Succesul inspirarea și vieți ... imbogatirea

Cu o gamă fantastică de cursuri, facilități de primă clasă și o nouă abordare a predării și formării moderne, de ce merg oriunde altundeva?

Dintre cei 11.000 de studenti in prezent inscrisi la Loughborough College, cele mai multe vor fi de acord ca studierea cu noi înseamnă mult mai mult decât câștigă o calificare.

Noi oferim un alt tip de mediu de învățare în cazul în care veți fi tratat ca un adult și campusul nostru relaxat și primitor înseamnă că va potrivi direct la modul în care Colegiul de viață.

Avem o mulțime de diferite cursuri, de la A Niveluri la programe profesionale, Uceniciile și grade, și veți avea posibilitatea de a dobândi abilități practice, legate de industria în timp ce studiați.

Pentru a fi puntea spre viitor ...

Cu link-uri către universități de conducere și de profesioniști stabilite, cursurile noastre au fost dezvoltate, cu accent pe capacitatea de inserție profesională și scopul de a vă oferi cu abilități academice și practice relevante necesare pentru a avea succes la locul de muncă. Multe dintre programele noastre sunt bazate și vă oferă vedere profesional posibilitatea de a aplica ceea ce au învățat în clasă la roluri de locuri de muncă în cadrul industriei.

Colegiul este prietenos și de susținere și vă permitem să dezvolte și să câștige independența necesară și responsabilitatea așteptată a studiului de nivel superior. Consiliere și sprijin este la dispoziția tuturor studenților înainte de înscriere și va continua mult timp după absolvire.

O experiență de viață în schimbare ...

Dorim ca experiența dvs. cu noi pentru a fi valoros și interesant, atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă și suntem explorarea mereu noi modalități de a păstra lucrurile proaspete și interesante.

Sunt atât de multe oportunități de a se implica și, în calitate de membru automat al "Uniunii Studenților Loughborough (LSU), puteți alege să ia parte la sarcini de voluntariat și schemele sociale. LSU are peste 100 de societăți și a fost votat numarul 1 de experienta de student de mai mulți ani la rând.

În campus, avem o sală de gimnastică complet echipată, studiouri de dans, saloane de coafură și înfrumusețare funcționale, două cafenele și două restaurante, o bibliotecă, Ziua Radmoor Nursery, si multe altele. Și, pentru că împărtășim campusul nostru cu Universitatea, veți avea acces deplin la toate facilitățile oferite de ambele instituții.

de investiții Campus

Am investit peste 30 de milioane £ în campusul Colegiului în ultimii doi ani, pentru a oferi cele mai recente foarte în predare și învățare la Loughborough College. Hub este un complex modern, deschis în 2014, cu facilități excelente de mese și o gamă largă de servicii de sprijin studenților toate sub un singur acoperiș, la inima campusului Colegiului. Este, de asemenea, acasa, la nostru scop-construit Academia de Arte, a fost deschisă de către ASR Earl de Wessex, conceput pentru a oferi facilități de nivel superior pentru cei care doresc să lucreze în industriile creative.

50 de ani dupa ce a fost construit, de asemenea, am investit peste 14 milioane £ redeveloping una dintre structurile cele mai reprezentative Loughborough College. Cladirea de stat-of-the-art este acasa, la Loughborough Colegiul Sixth Form și furnizarea de servicii noastre Industries și, din septembrie 2016, va găzdui Centrul nostru Absolvent: un spațiu deschis de învățare dedicat studiului de licență.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

Loughborough College

Loughborough Colegiul a rulat un program internațional Fundația de peste 12 ani. În ultimii 6 ani, acest program a fost un dual-parteneriat cu Universitatea Loughborough. ... [+]

Loughborough Colegiul a rulat un program internațional Fundația de peste 12 ani. În ultimii 6 ani, acest program a fost un dual-parteneriat cu Universitatea Loughborough. Vom reveni la a avea dreptul de proprietate al programului din nou, în 2017, păstrând în continuare legături strânse la universitate.

Programul Internațional Fundația Loughborough College este conceput pentru studenții internaționali care au bun sfârșit a notelor școlare, dar au nevoie de un an suplimentar de studiu înainte de a începe studiile universitare în Marea Britanie.

Un accent deosebit este pus pe pregătire subiect specific pentru a pregăti studenții pentru programul lor de gradul ales, precum și dezvoltarea abilităților de studiu necesare pentru a avea succes într-un mediu de învățare independentă.... [-]

Regatul Unit Loughborough
August 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Loughborough College

Îmbunătăți IELTS vă scorul și să se pregătească pentru universitate. Aceste clase sunt proiectate pentru a îmbunătăți cunoștințele de limba engleză academice, îmbunătățin ... [+]

Programul nostru de limba engleza este conceput special pentru studenții internaționali. Noi oferim cursuri in limbile engleza generala si IELTS engleza, fie pentru 15 sau 21 de ore pe săptămână, care pot fi combinate și personalizate pentru a îndeplini obiectivele individuale.

Conținutul cursului

Îmbunătăți IELTS vă scorul și să se pregătească pentru universitate. Aceste clase sunt proiectate pentru a îmbunătăți cunoștințele de limba engleză academice, îmbunătățind în același timp abilitățile lingvistice generale și dezvoltarea de tehnici de examen.

Ziua (s): Înmatricularea în fiecare luni

Modul de participare : 21 ore (IELTS în limba engleză)... [-]

Regatul Unit Loughborough
August 2020
Engleză
Part time
2 - 52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough College

Programul nostru de limba engleza este conceput special pentru studenții internaționali. Noi oferim cursuri in limbile engleza generala si IELTS engleza, fie pentru 15 sa ... [+]

Programul nostru de limba engleza este conceput special pentru studenții internaționali. Noi oferim cursuri in limbile engleza generala si IELTS engleza, fie pentru 15 sau 21 de ore pe săptămână, care pot fi combinate și personalizate pentru a îndeplini obiectivele individuale.

Conținutul cursului

General English:

Îmbunătăți limba engleză pentru uz profesional sau de zi cu zi. Aceste clase sunt concepute pentru a dezvolta abilitățile de comunicare în proficiencies-cheie de citire, scriere, vorbire și ascultare, în timp ce avanseaza, de asemenea cunoștințele de gramatica limbii engleze, vocabular și pronunție.

Ziua (s): Înmatricularea în fiecare luni... [-]

Regatul Unit Loughborough
August 2020
Engleză
Part time
2 - 52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri de vară

Loughborough College

Vei studia alături de elevi la propriul nivel într-un mediu prietenos și încurajator. Elevii participa la cursuri în grupuri mai multe limbi. ... [+]

Școala noastră de vară este un mod fantastic de a îmbunătăți cunoștințele de limbă engleză.

Vei studia alături de elevi la propriul nivel într-un mediu prietenos și încurajator. Elevii participa la cursuri în grupuri mai multe limbi.

Acest program de vară este o opțiune ideală pentru cei care doresc să-și îmbunătățească limba engleză de zi cu zi și să ia o vacanță de studiu.

excursii locale și excursii de weekend la Cambridge, Oxford și Londra Trei mese pe zi în restaurantul nostru pe site-ul La cazare campus in salile noastre de la Residence membru sala de sport Place card de reduceri Loughborough pentru restaurante și cumpărături în oraș Serviciu de spălătorie activități suplimentare premium vor fi disponibile la o mică taxă suplimentară și includ patinaj, bowling și noapte de film Conținutul cursului Cadrele didactice fac lecții de comunicare, interactiv și captivant, asigurând o experiență plăcută și plină de satisfacții pentru toți Britanic Council- și furnizor de Ofsted-inspectate , cadrele didactice de sprijin și de îngrijire a personalului de bunăstare 24 de ore linie de asistență telefonică de urgență Certificat Colegiul prezentat la finalul cursului Caracteristici și avantaje ... [-]
Regatul Unit Loughborough
August 2020
Engleză
Part time
2 - 4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

Loughborough College

nivelul nostru International A sunt o opțiune excelentă pentru studenții internaționali care doresc să urmeze calea tradițională a universităților de top din Marea Britan ... [+]

Una dintre cele mai recunoscute calificări din lume

Loughborough Colegiul are o puternică tradiție de succes academice. Acest lucru a fost realizat printr-o combinație de predare restante, legături excelente cu universitățile, facilități superbe și un sistem robust de îngrijire pastorală; care să permită fiecărui elev să atingă lui sau adevăratul ei potențial.

nivelul nostru International A sunt o opțiune excelentă pentru studenții internaționali care doresc să urmeze calea tradițională a universităților de top din Marea Britanie. GCE A Niveluri sunt una dintre cele mai recunoscute calificări din lume și, ca urmare, sunt extrem de apreciate de către universități din întreaga lume.... [-]

Regatul Unit Loughborough
August 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză