Loughborough College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Loughborough College!

Infiintata in anul 1909, suntem mândri de reputația noastră de lungă durată pentru a oferi un nivel excelent de predare și de înaltă calitate de formare în întreaga Leicestershire.

Succesul inspirarea și vieți ... imbogatirea

Cu o gamă fantastică de cursuri, facilități de primă clasă și o nouă abordare a predării și formării moderne, de ce merg oriunde altundeva?

Dintre cei 11.000 de studenti in prezent inscrisi la Loughborough College, cele mai multe vor fi de acord ca studierea cu noi înseamnă mult mai mult decât câștigă o calificare.

Noi oferim un alt tip de mediu de învățare în cazul în care veți fi tratat ca un adult și campusul nostru relaxat și primitor înseamnă că va potrivi direct la modul în care Colegiul de viață.

Avem o mulțime de diferite cursuri, de la A Niveluri la programe profesionale, Uceniciile și grade, și veți avea posibilitatea de a dobândi abilități practice, legate de industria în timp ce studiați.

Pentru a fi puntea spre viitor ...

Cu link-uri către universități de conducere și de profesioniști stabilite, cursurile noastre au fost dezvoltate, cu accent pe capacitatea de inserție profesională și scopul de a vă oferi cu abilități academice și practice relevante necesare pentru a avea succes la locul de muncă. Multe dintre programele noastre sunt bazate și vă oferă vedere profesional posibilitatea de a aplica ceea ce au învățat în clasă la roluri de locuri de muncă în cadrul industriei.

Colegiul este prietenos și de susținere și vă permitem să dezvolte și să câștige independența necesară și responsabilitatea așteptată a studiului de nivel superior. Consiliere și sprijin este la dispoziția tuturor studenților înainte de înscriere și va continua mult timp după absolvire.

O experiență de viață în schimbare ...

Dorim ca experiența dvs. cu noi pentru a fi valoros și interesant, atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă și suntem explorarea mereu noi modalități de a păstra lucrurile proaspete și interesante.

Sunt atât de multe oportunități de a se implica și, în calitate de membru automat al "Uniunii Studenților Loughborough (LSU), puteți alege să ia parte la sarcini de voluntariat și schemele sociale. LSU are peste 100 de societăți și a fost votat numarul 1 de experienta de student de mai mulți ani la rând.

În campus, avem o sală de gimnastică complet echipată, studiouri de dans, saloane de coafură și înfrumusețare funcționale, două cafenele și două restaurante, o bibliotecă, Ziua Radmoor Nursery, si multe altele. Și, pentru că împărtășim campusul nostru cu Universitatea, veți avea acces deplin la toate facilitățile oferite de ambele instituții.

de investiții Campus

Am investit peste 30 de milioane £ în campusul Colegiului în ultimii doi ani, pentru a oferi cele mai recente foarte în predare și învățare la Loughborough College. Hub este un complex modern, deschis în 2014, cu facilități excelente de mese și o gamă largă de servicii de sprijin studenților toate sub un singur acoperiș, la inima campusului Colegiului. Este, de asemenea, acasa, la nostru scop-construit Academia de Arte, a fost deschisă de către ASR Earl de Wessex, conceput pentru a oferi facilități de nivel superior pentru cei care doresc să lucreze în industriile creative.

50 de ani dupa ce a fost construit, de asemenea, am investit peste 14 milioane £ redeveloping una dintre structurile cele mai reprezentative Loughborough College. Cladirea de stat-of-the-art este acasa, la Loughborough Colegiul Sixth Form și furnizarea de servicii noastre Industries și, din septembrie 2016, va găzdui Centrul nostru Absolvent: un spațiu deschis de învățare dedicat studiului de licență.

Locații

Loughborough

Address
Radmoor Rd
LE11 3BT Loughborough, Anglia, Regatul Unit