London South Bank University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

London South Bank University este una dintre cele mai mari și mai vechi universități din Londra


Din anul 1892, oferim educație relevantă, acreditată și recunoscută profesional.

Suntem o universitate cosmopolită, cu peste 18.000 de studenți trași din peste 130 de țări. Am fost acordat Silver pentru predarea excelenței în conformitate cu Cadrul guvernamental de excelență în predare (TEF). Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă (The Times și The Sunday Times Good University Guide 2018) și Universitatea de Învățământ Superior a Universității Anului 2016.


Misiune si viziune

Misiunea noastră este să fim recunoscuți ca o universitate civică întreprinzătoare care abordează provocările din lumea reală.

Până în 2020, dorim să fim universitatea modernă de top din Londra, iar Strategia corporativă 2015-2020 (PDF File 749 KB) stabilește modul în care vom realiza această viziune:

Succesul studentului

Vrem să fim recunoscuți pentru oferirea unei educații personalizate și practice, care va pune absolvenții la o carieră de succes și îi va pregăti să lovească terenul.

Impactul real al lumii

Predarea noastră este acreditată, aplicată și profesională, în timp ce cercetarea noastră creează noi cunoștințe cu aplicații practice, ajutând la găsirea de soluții la problemele globale.

Accesul la oportunitate

Am construit legături puternice cu partenerii locali și internaționali, creând noi oportunități globale în timp ce ne angajăm în comunitățile noastre și lărgim participarea.

Avantaje strategice

Ne asigurăm că avem facilitățile, sistemele și oamenii potriviți pentru a ne asigura strategia.


Valorile noastre sunt EPIIC


Personalul și studenții noștri întruchipează și îmbrățișează valorile noastre:


Urmărim o serie de inițiative pentru a atinge și menține aceste valori:

Egalitatea și diversitatea: Politica noastră privind egalitatea, diversitatea și incluziunea (PDF File 251 KB) stabilește obiectivele noastre de a ne asigura că toți cei care studiază și lucrează aici sunt atât de liberi de discriminare.

Serviciul Clienți: Lucrăm în parteneriat cu Institutul de Relații cu Clienții pentru a ne îmbunătăți serviciile către clienți.

Sănătate și bunăstare: Am fost recunoscuți pentru munca noastră pentru a face LSBU un loc sigur pentru toți și pentru a dezvolta o cultură a bunăstării.

Forțele armate: Am fost recunoscuți pentru sprijinirea nevoilor comunității militare.


Predarea excelenței

Excelența noastră în învățământ a fost recunoscută de Guvern

Am fost acordat un rating de argint pentru predarea excelenței în cadrul Cadrului de excelență al Guvernului (TEF).

Suntem cu adevărat mândri că am fost recunoscuți pentru concentrarea noastră asupra învățării personalizate, cu accent pe modul în care susținem absolvenții în ocuparea forței de muncă.

În special, panoul TEF a subliniat:

  • rezultate excelente ale studenților
  • învățământ excelent și învățare personalizată
  • cursuri care sunt concepute pentru a oferi studenților aptitudini și cunoștințe evaluate de angajatori

Vicepresedintele profesorului David Phoenix a declarat: "Acest premiu demonstreaza progresul semnificativ pe care l-a facut LSBU in ultimii ani in imbunatatirea experientei pe care o oferim studentilor nostri".

Pe lângă evaluarea noastră de argint TEF, suntem în top 100 universități ale The Guardian, două tabele internaționale de liga universitară și am fost numiți The Times și Sunday Times Good University Guide 2018 Universitatea pentru anul de studii postuniversitare și studii superioare Universitatea antreprenorială a anului 2016.


Facilitățile noastre

În ultimii cinci ani, am investit peste 60 de milioane de lire sterline în instituții de învățământ moderne care susțin și dezvoltă studenții noștri de-a lungul studiilor.

Facilitățile noastre de clasă mondială sunt aici pentru a vă susține dezvoltarea profesională și personală. De la bibliotecile noastre extinse la studiourile de film multi-milion de lire sterline, vă asigurăm că aveți acces la echipamente industriale standard care vă vor îmbogăți experiența de învățare.


In comunitate

De a ajuta tinerii să-și dezvolte abilitățile, să ofere companiilor și comunităților sfaturi și orientări, sprijinirea comunității locale este în centrul a ceea ce facem.


Familia noastră

Am stabilit o familie de furnizori de educație asemănător care oferă un acces mai bun atât la învățământul superior, cât și la cel superior

Timp de 125 de ani am oferit educație profesională și tehnică oamenilor și afacerilor din sudul Londrei. Cu toate acestea, educația de astăzi este mai complexă decât oricând și această misiune nu mai poate fi realizată cel mai bine de o singură organizație.

Așadar, am stabilit o nouă familie de furnizori de educație specializată, oferind cursanților șansa de a se transfera între Pathways tehnice, profesionale și academice, creând căi clare de evoluție în și prin nivelul intermediar de roluri tehnice și profesionale cu înaltă calificare.

Familia LSBU este alcătuită din Academia de Inginerie a Universității din South Bank, Universitatea South Bank University UTC, LSBU și South Bank University Enterprises Ltd.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Diplome Postuniversitare » Vedea An Fundațional » Vedea An pregătitor » Vedea Certificate de Studii Postuniversitare » Vedea Certificate » Vedea Diplome » Vezi cursuri » Vedea Health BScs » Vedea Health MA » Vedea Health MSc » Vedea Health Cursuri » Vedea Health Diplome » Vedea Health Certificates » Vedea Health Doctorate » Vedea Health Masterat » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Doctor în Educații » Vedea Law LLB » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Doctorat » Vedea Law LLM » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

An Fundațional

Anul Fundației în Informatică

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Regatul Unit London

Acest curs Computing Extended Course este oferit cu normă întreagă și este ideal pentru studenții maturi care doresc o carieră în IT. [+]

Intrați în IT

Dacă nu îndepliniți cerințele de intrare pentru un curs, dar aveți experiența, maturitatea și hotărârea de a reuși într-o carieră de calcul, acest curs este pentru dvs. Acesta nu este un grad liber. Gândiți-vă ca acesta fiind primul an dintr-o perioadă de patru ani de studiu care vă va duce la o diplomă de licență (Hons) în calcul sau un alt curs conex.

De ce să studiezi computerele la LSBU?Cadrul flexibil: parte a unui cadru al tehnologiei informației, conceput pentru a oferi oportunitatea de specializare pentru a se potrivi aspirațiilor de carieră.Suntem recunoscuți profesional pentru scutirea completă de la examenele British Computer Society.Personalul nostru este expert, cu o rețea vastă de contacte.Laboratoarele specializate și software-ul standard pentru industrie vă permit să obțineți aptitudinile digitale practice pe care angajatorii le apreciază.Informații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]

Curs de bază în afaceri

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit London

Acesta este un curs de legătură; este pentru cei dintre voi dacă doriți să faceți o diplomă de afaceri, dar nu îndepliniți cerințele de intrare. [+]

Fundație solidă

Cursul Business Foundation este un curs de bază care constă într-un an de fundație, urmat de trei ani pe un curs de gradul real.

În cursul anului de pregătire, veți aplica competențele de bază în comunicarea profesională, IT, competențele cantitative și fundamentele afacerilor și managementului. În al doilea semestru, veți aplica toate aceste cunoștințe în domenii academice de studiu specifice.

La finalizarea cu succes a cursului, puteți studia unul dintre gradele oferite în Școala de Afaceri, cum ar fi:

Administrare afaceriMarketingContabilitate și finanțeEconomieÎntreprinderi și Antreprenoriat, pentru a numi câteva.De ce de afaceri la LSBU?Nu. 1 Universitatea modernă din Londra pentru afaceri, management și marketing (Guardian League Table 2016).Elevii fericiți: No.1 universitate din Marea Britanie pentru experiența studenților în contabilitate și finanțe (Sunday Times League Table 2017).Un an pregătitor care, în mod natural, duce la obținerea unui grad complet într-o varietate de domenii legate de afaceri.LSBU este Universitatea de Antreprenorială a Anului 2016 al Universității Times Times. Citiți mai multe despre Enterprise Student.Acreditari Informații despre cursul principal - ordonat după modmod moduleDezvoltarea personală, profesională și academicăOrganizarea și structura afacerilorMediu de afaceriInovare și întreprindereLeadership, management și operațiuniProiect de curs de fundație pentru afaceriAngajabilitate... [-]

FdSc în coacerea științei și tehnologiei

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Regatul Unit London

Curs de studii de bază pentru cei interesați de coacerea științei și aspectele științifice care au impact asupra sectorului de coacere. Doi ani, cu normă întreagă. [+]

Pune-ți tortul și mânca-l

Coacerea este o abilitate extrem de tehnică, iar o calificare în acest domeniu vă va face o perspectivă atractivă pentru angajatori. Vă vom ajuta să vă dezvoltați abilitățile de a deveni un succesor în tehnologia de coacere, inclusiv în ceea ce privește aspectele comerciale și tehnologice ale profesiei de coacere.

De ce să coacem știința și tehnologia la LSBU?Moștenirea noastră uimitoare: LSBU este locul celei mai vechi școli de panificație din Marea Britanie.Acest curs relevant pentru industrie este recunoscut pe scară largă în industria de panificație și are legături profesionale cu un număr de organizații.Suntem No.1 universitate modernă din Londra pentru calitatea cercetării în domeniul științei alimentelor (tabelul lingvistic complet al ghidului universitar, 2018).Acest curs este susținut de Compania ucrainiană de artizani.Veți avea o mulțime de oportunități de rețea, participați la evenimente din industrie și conferințe și discuții de la profesioniști găzduiți de noi.Facilitățile noastre excepționale de panificație includ laboratoare - învățământul bazat pe cercetare va informa experiența de învățare pe tot parcursul vieții.Traseul progresiv... [-]

FdSc în coacerea științei și tehnologiei (nutriție)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Regatul Unit London

Curs de gradul de fundație pentru cei interesați în coacerea științei și în nutriție mai larg. Doi ani, cu normă întreagă. [+]

Pune-ți tortul și mânca-l

Coacerea este o abilitate extrem de tehnică, iar o calificare în acest domeniu vă va face o perspectivă atractivă pentru angajatori. Acest curs vă va ajuta să dezvoltați abilitățile de a deveni un tehnician de coacere de mare succes: veți dezvolta abilități manageriale de specialitate, care sunt legate de aspectele comerciale și tehnologice ale profesiei de coacere.

Acest curs de specialitate oferă șansa de a combina interesele în producția de panificație și aspectele nutriționale, sănătate și bunăstare ale producției alimentare.

De ce să coacem știința și tehnologia la LSBU?Moștenirea noastră uimitoare: LSBU este locul celei mai vechi școli de panificație din Marea Britanie.Acest curs relevant pentru industrie este recunoscut pe scară largă în industria de panificație și are legături profesionale cu un număr de organizații.Suntem No.1 universitate modernă din Londra pentru calitatea cercetării în domeniul științei alimentelor (tabelul lingvistic complet al ghidului universitar, 2018).Acest curs este susținut de Compania ucrainiană de artizani.Veți avea o mulțime de oportunități de rețea, participați la evenimente din industrie și conferințe și discuții de la profesioniști găzduiți de noi.Facilitățile noastre excepționale de panificație includ laboratoare - învățământul bazat pe cercetare va informa experiența de învățare pe tot parcursul vieții.Informații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]

FdSc în tehnologia de coacere a științei și tehnologiei (dezvoltarea de noi produse)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Regatul Unit London

Curs de gradul de fundație pentru cei interesați de coacerea științei și de dezvoltarea de produse noi pentru industria alimentară și a băuturilor. Doi ani, cu normă întreagă. [+]

Pune-ți tortul și mânca-l

Coacerea este o abilitate extrem de tehnică, iar o calificare în acest domeniu vă va face o perspectivă atractivă pentru angajatori. Vă vom ajuta să vă dezvoltați abilitățile de a deveni un succesor în tehnologia de coacere, inclusiv în ceea ce privește aspectele comerciale și tehnologice ale profesiei de coacere.

Acest curs specializat se concentrează pe procesul prin care sunt dezvoltate produse noi. Dezvoltarea de noi produse (NPD) este motorul industriei alimentare și a băuturilor.

De ce să coacem știința și tehnologia la LSBU?Moștenirea noastră uimitoare: LSBU este locul celei mai vechi școli de panificație din Marea Britanie.Acest curs relevant pentru industrie este recunoscut pe scară largă în industria de panificație și are legături profesionale cu un număr de organizații.Suntem No.1 universitate modernă din Londra pentru calitatea cercetării în domeniul științei alimentelor (tabelul lingvistic complet al ghidului universitar, 2018).Acest curs este susținut de Compania ucrainiană de artizani.Veți avea o mulțime de oportunități de rețea, participați la evenimente din industrie și conferințe și discuții de la profesioniști găzduiți de noi.Facilitățile noastre excepționale de panificație includ laboratoare - învățământul bazat pe cercetare va informa experiența de învățare pe tot parcursul vieții.Traseul progresiv... [-]

Fundația FdSc în domeniul conservării științei și tehnologiei (Management)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit London

Dacă lucrați deja și doriți să vă transferați într-o carieră în industria de panificație, FdSc Bakery Science and Technology (Management), predat pe site-ul celei mai vechi școli de panificație din Marea Britanie, ar putea oferi un traseu excelent. [+]

Pune-ți tortul și mânca-l

Coacerea este o abilitate extrem de tehnică, iar o calificare în acest domeniu vă va face foarte atrăgătoare pentru angajatori. Acest curs vă va ajuta să deveniți manager de specialitate, învățându-vă aspectele comerciale și tehnologice ale profesiei de coacere.

De ce să coacem știința și tehnologia la LSBU?Moștenirea noastră uimitoare: LSBU este locul celei mai vechi școli de panificație din Marea Britanie.Acest curs relevant pentru industrie este recunoscut pe scară largă în industria de panificație și are legături profesionale cu un număr de organizații.Suntem No.1 universitate modernă din Londra pentru calitatea cercetării în domeniul științei alimentelor (tabelul lingvistic complet al ghidului universitar, 2018).Acest curs este susținut de Compania ucrainiană de artizani.Veți avea o mulțime de oportunități de rețea, participați la evenimente din industrie și conferințe și discuții de la profesioniști găzduiți de noi.Facilitățile noastre excepționale de panificație includ laboratoare - învățământul bazat pe cercetare va informa experiența de învățare pe tot parcursul vieții.Informații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]

Programul Fundației Internaționale de Învățământ Preuniversitar

Campus Cu normă întreagă 1 an January 2019 Regatul Unit London

Acest program pregătește studenții internaționali pentru a intra într-o gamă largă de diplome de licență la London South Bank University . [+]

Acest curs este deschis doar studenților străini din țări care nu sunt membre ale UE.

Acest program specializat este proiectat de ONCAMPUS pentru a pregăti studenții internaționali care au absolvit învățământul secundar superior pentru a intra într-o gamă largă de diplome de licență.

Acesta este un program de un an care oferă studenților cu succes progresul garantat (sub rezerva îndeplinirii criteriilor de intrare specificate) la Anul 1 dintr-o gamă largă de diplome de licență la London South Bank University .

Programul Fundației de licență vă va oferi o bază bună în subiectele alese și vă va permite să învățați abilitățile de studiu și metodele de cercetare de care veți avea nevoie în timpul studiilor de licență.... [-]


An pregătitor

Program extins de diplomă în inginerie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 - 5 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Această calificare în inginerie oferă un traseu în profesiile de inginerie pentru cei care nu au urmat traseul tradițional de nivel A. [+]

Intrați în inginerie

Nu ați urmat traseul tradițional al științelor și al matematicii? Puteți să vă găsiți în continuare în profesiile de inginerie. Fie că sunteți un student matur care are nevoie de o diplomă pentru a-ți progresa cariera, cineva dintr-un mediu non-inginerie care caută să schimbe direcția, sau un absolvent de școală fără note pentru nivelul 4, acest program este pentru tine.

Acest curs acoperă fundamentele matematicii, științei și tehnologiei relevante pentru inginerie. Experiența câștigată în cursul anului și discuțiile cu tutori vă vor ajuta să alegeți gradul cel mai potrivit pentru interesele și abilitățile dvs.

Î: Care este gradul extins?... [-]


Program extins de studii în mediu construit

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 - 6 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Pentru a nu fi confundat cu o diplomă de fundație, acest grad extins este un program structurat de 4/5 ani (când este completat cu normă întreagă) destinat special pentru solicitanții maturi. Primul an pregateste studentii sa urmeze un curs de nivel [+]

Carierele de vis pot fi construite

Dacă sunteți un student matur care doresc să vă progreseze cariera sau nu îndeplinesc cerințele pentru înscrierea la un curs de licență; acest an de pregătire este pentru dvs. Acesta nu este un grad liber. Gândește-te ca primul an într-o perioadă de patru ani de studiu care te va conduce într-o măsură legată de una dintre profesiile construite în domeniul mediului: arhitectură, topografie și managementul construcțiilor. Experiența câștigată în cursul anului și discuțiile cu tutori vă vor ajuta să alegeți gradul cel mai potrivit pentru interesele și abilitățile dvs.

De ce studiați mediul construit la LSBU?Nr. 1 Universitatea din Londra: pentru "mulțumit de predare" și "mulțumit cu evaluarea" în Proiectare, planificare urbană și țară (Guardian League Table 2018)Facilitățile noastre specifice pentru subiect includ un model de informare a clădirii (Centrul BIM).Istoric: am educat profesioniști în domeniul construcțiilor de peste 100 de ani - și avem legături puternice din industrie.Studiu flexibil: studiați cu normă întreagă sau cu normă redusă o zi pe săptămână.Personal specializat cu contacte importante din industrie.Informații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]

Program extins de studii în știință

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Regatul Unit London

Pentru a nu fi confundat cu o diplomă de fundație, această diplomă de științe aplicate este concepută pentru solicitantul matur. Oferă un traseu în profesiile științifice pentru cei care nu au urmat traseul tradițional de nivele A. [+]

Intrați în știință

Nu ați urmat traseul tradițional al științelor și al matematicii? Acesta este calea spre o carieră în lumea fascinantă a științei. În cadrul acestui program, echipa noastră de oameni de știință cu experiență vă va învăța fundamentele biologiei, chimiei și matematicii, precum și cele mai bune practici de laborator. Odată ce ați finalizat cu succes anul, puteți alege să progresați studiile dvs. aici la LSBU.

Î: Care este gradul extins?

R: Este un program structurat de 4/5 ani, în care primul an vă pregătește cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a urma un curs de nivel.

De ce studiați știința extinsă la LSBU?... [-]

Programul Internațional de Masterat

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 semestre January 2019 Regatul Unit London

Programe pregătitoare pentru potențialii studenți postuniversitari internaționali care nu sunt eligibili pentru intrarea directă la un post de licență LSBU în domeniul afacerilor și în alte domenii conexe. [+]

Acest curs este deschis doar studenților străini din țări care nu sunt membre ale UE.

Acest program este ideal pentru studenții independenți din afara UE care au absolvit un program de licență și caută progrese garantate (sub rezerva atingerii specificate la un nivel de masterat în Marea Britanie.

Fundația Master vă va permite să vă îmbunătățiți limba engleză în timp ce învățați abilitățile de studiu și metodele de cercetare de care veți avea nevoie în timpul studiilor de masterat.

Veți studia și veți trăi în campus, astfel încât să faceți parte din viața universității de la început. Aceasta include utilizarea deplină a tuturor instituțiilor academice, sociale și sportive ale universității.... [-]


Certificat

BTEC Certificat național superior în domeniul studiilor privind locuințele

Campus Cu jumătate de normă 2 anii September 2019 Regatul Unit London

Studiu BTEC HNC în Studii de Locuințe; primul pas pentru a deveni un ofițer de locuințe, care lucrează în domeniul dezvoltării și gestionării locuințelor și a serviciilor de sprijinire a locuințelor de pe front. Acreditat de Chartered Institute of Housing (CIH). [+]

Case la case

Într-un moment în care Marea Britanie se confruntă cu o criză profundă a locuințelor, locuințele sociale au crescut pe agenda politică și prioritățile ei au devenit mai largi. Acest lucru, la rândul său, a creat mai multe oportunități de angajare și responsabilități mai largi în ceea ce privește locuințele - acest curs vă va dota să vă ocupați de acestea și să vă realizați întregul potențial.

De ce studiile privind locuințele la LSBU?Veți câștiga abilitățile necesare pentru a vă permite să lucrați cu succes atât în ​​rolurile private, cât și în cele sociale.Elevii care absolvesc cu succes programul HNC vor primi un traseu de progres în BA (Hons) Studii de locuințe.Acreditat de Institutul Chartered of Housing.Link-uri profesionale: Invităm în mod regulat vorbitori de la organizațiile de locuințe să vorbească cu studenții noștri universitari.În primul an, conducem o vizită de studiu de trei zile în Liverpool și Manchester pentru a examina schema de regenerare urbană.AcreditariInformații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]

Certificat CIPD în practica resurselor umane

Campus Cu jumătate de normă 24 săptămâni September 2019 Regatul Unit London

Acreditat de CIPD, Certificatul de Practică în Resurse Umane (CHRP) este un program la nivel de fundație adaptat persoanelor care doresc să își extindă cunoștințele și abilitățile în domeniul resurselor umane. [+]

Certificatul de Practică în Resurse Umane (CHRP) este un program la nivel de fundație acordat de Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare (CIPD).

Indiferent dacă sunteți doar începători în HR sau căutați să vă duceți cariera la nivelul următor, acest curs vă va oferi cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a reuși. În plus, vă oferă și recunoașterea profesională prin calitatea de membru al CIPD.

Într-o piață extrem de competitivă, angajatorii recunosc că angajații cu abilitățile, experiența și cunoștințele corecte sunt esențiali pentru succesul afacerilor lor.

6 motive principale pentru a studia aiciFrecvenți lectori invitați: Prelegeri frecvente ale clienților disponibile într-un campus vibrant pentru a stimula și îmbunătăți învățarea.Clasele mici înseamnă o învățare îmbunătățită: Clase mici care se concentrează pe aplicarea teoriei în scenarii de viață reală și îmbunătățesc capacitățile de management strategic.Premiul CIPD: Cursul oferă o diplomă de certificat CIPD și calitatea de membru asociat al organismului profesional.Oportunități de networking profesionale: Veți studia împreună cu alți profesioniști în domeniul resurselor umane, minunați pentru posibilitățile de conectare.Instructori cu cunoștințe din industrie: Cursantii acestui curs sunt, de asemenea, experti in industrie.Facilități excelente: Bibliotecă excelentă, campus modern, facilități pentru studenți și mecanisme personalizate de sprijinire a studenților.AcreditariInformații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]

Certificat național BTEC în domeniul construcțiilor

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest certificat național mai mare în domeniul construcțiilor este destinat în primul rând celor angajați în industria construcțiilor care încearcă să-și continue cariera și să obțină o calificare recunoscută de industrie. [+]

Construiți-vă expertiza

Avem o lungă istorie de educare a profesioniștilor pentru industriile legate de clădiri. Cu rădăcini la Școala de Construcții din Londra (1904) și Școala de Construcții Brixton (1940), ne-a fost oferită o pregătire în domeniul construcțiilor de peste 100 de ani.

De ce construcția la LSBU?Nr. 1 Universitatea din Londra: pentru "mulțumit de predare" și "mulțumit cu evaluarea" în Proiectare, planificare urbană și țară (Guardian League Table 2018).Calificare cheie în managementul construcțiilor, topografie și disciplinele tehnologice arhitecturale pentru cei care lucrează deja în construcții.Accent pe o abordare vocațională a predării; și concentrarea asupra unei game de cunoștințe și abilități tehnice și manageriale.Studiați cu normă întreagă sau cu normă redusă o zi pe săptămână.Informații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]

Certificat național BTEC în domeniul construcțiilor civile

Campus Cu jumătate de normă 2 anii September 2019 Regatul Unit London

Aprobat de către JBM pentru statutul de Tehnician Tehnic (EngTech), acest curs este pentru cei care lucrează în inginerie civilă și care doresc să-și extindă educația tehnică. [+]

Inginerii care au făcut lumea

De la reconstruirea orașelor interioare până la construcții remarcabile precum tunelul de pe Canalul Mânecii, lumea este plină de proiecte de construcție și de infrastructură, care nu s-ar putea întâmpla fără ingineri civili. Acest curs a fost dezvoltat cu ajutorul consultanței noastre industriale pentru a oferi un curs practic orientat spre proiectare, care vă va dota cu abilitățile și calificările de care aveți nevoie pentru a vă alătura industriei construcțiilor.

Dacă intenționați să faceți un grad de fracțiune de normă la LSBU, vă sfătuim să luați ruta HNC, deoarece este strâns integrată în programele noastre de licență. Anul 2 al HNC este destinat, de asemenea, absolvenților din alte domenii, care lucrează acum în inginerie civilă.... [-]


Certificat YMCA de nivel 3 în formare personală

Campus Cu jumătate de normă 14 zilele August 2019 Regatul Unit London

Această calificare este destinată cursantului care dorește să urmeze o carieră în domeniul sănătății și al industriei de fitness ca un Trainer Personal. [+]

Această calificare este destinată celor care doresc să urmeze o carieră în industria sănătății și a fitness-ului ca personal de formator.

Scopul acestei calificări este de a recunoaște abilitățile, cunoștințele și competențele necesare pentru ca un individ să lucreze nesupravegheat ca antrenor personal. Aceasta include posibilitatea de a oferi o formare individuală, evaluare de bază, consiliere nutrițională și programare progresivă, care este specifică nevoilor individuale ale unui client.

Ratele noastre sunt competitive și cursurile sunt livrate de tutorii noștri cu experiență, care sunt practice și practici în abordarea lor. Trainingul va avea loc în Academia noastră de Sport, care a trecut recent la investiții de 1 milion de lire sterline și veți avea acces la o gamă largă de echipamente de fitness.... [-]


Certificat în Management - CM

Campus Cu jumătate de normă 9 - 12 luni January 2019 Regatul Unit London

Acreditat de Institutul de Management Chartered (CMI), acest curs este ideal pentru orice persoană care lucrează în management care doresc să acrediteze și să își dezvolte baza de competențe existentă. [+]

Cursul este destinat să promoveze dezvoltarea abilităților și abilităților generale de management necesare într-un mediu economic în continuă schimbare, atât de către persoanele care operează deja, cât și de cei care doresc să-și asume roluri de supraveghere și de conducere.

5 motive pentru a studia aiciPremiul câștigător: Premiul Universității anuale a antreprenorilor (Premiile pentru Învățământul Superior din 2016).Premiat: LSBU a obținut un rating de argint în Cadrul de Excelență în Predare.Acreditare profesională: Certificatul de studii postuniversitare în management este acreditat de Institutul de Management Chartered (CMI). La finalizarea cu succes a diplomei dvs. academice, veți obține, de asemenea, CMI de nivel 5 Certificat în ManagementLink-uri profesionale: Școala de Afaceri este un CMI acreditat și este una dintre puținele instituții academice care este membru corporativ al Institutului de Etică în Afaceri.Abordare practică: Ca un curs academic, a fost conceput pentru a încorpora experiența practică pe care o aduceți la clasă.... [-]

Institutul de Acustică Certificat de Competență

Campus Cu normă întreagă 2 săptămâni April 2019 Regatul Unit London

Cursul de certificare al Institutului de Acustică este destinat personalului tehnic și științific, a cărui angajare necesită cunoașterea activă a măsurării zgomotului sau a vibrațiilor. Curs scurt, 5 zile cu normă întreagă. [+]

Certificatul de competență în măsurarea zgomotului ambiental (CCENM) este conceput pentru profesioniștii din domeniul acustic, incluzând agenții de sănătate din domeniul mediului, inginerii de sunet și managerii de evenimente care doresc să-și aprofundeze cunoștințele și abilitățile de specialitate.

Acest curs de cinci zile urmărește să ofere delegațiilor cunoștințe de bază privind metodologia de măsurare a zgomotului ambiental, inclusiv cerințele de utilizare și exactitate ale măsurătorilor nivelului de zgomot și ale analizoarelor și să le permită să fie conștienți de semnificația datelor măsurate în raport cu cadrul standardele și legislația privind zgomotul ambiental.... [-]


YMCA Certificat de nivel 2 în instruire în fitness - exercițiu bazat pe gimnastică

Campus Cu jumătate de normă August 2019 Regatul Unit London

Această calificare este destinată cursantului care dorește să urmeze o carieră în domeniul sănătății și al industriei de fitness ca instructor de fitness în contextul exercițiilor fizice. [+]

Această calificare este destinată celor care doresc să urmeze o carieră în industria de sănătate și fitness ca instructor de fitness în contextul exercițiilor fizice.

Cursurile sunt oferite de tutorii noștri cu experiență, care sunt practice și practici în abordarea lor. Trainingul va avea loc în Academia noastră de Sport, care a trecut recent la investiții de 1 milion de lire sterline și veți avea acces la o gamă largă de echipamente de fitness.

Veți studia știința corpului uman, precum și tehnicile și abilitățile practice necesare pentru a deveni un instructor de fitness calificat.

YMCA este unul dintre organismele de conducere din Marea Britanie în materie de fitness, sănătate și bunăstare.... [-]


Certificat de Studii Postuniversitare

PgCert în cadrul Premiului Național pentru Coordonator pentru Necesități Educaționale Speciale (SENCO)

Campus Cu jumătate de normă 1 an September 2019 Regatul Unit London

Premiul Național pentru Coordonarea Nevoilor Speciale de Educație abordează nevoile specifice de dezvoltare ale personalului care a fost recent numit în rolul SENCo (sau care aspiră la acest rol), de obicei profesori cu experiență. [+]

Premiul Național pentru Coordonarea Nevoilor Speciale de Educație abordează nevoile specifice de dezvoltare ale personalului care a fost recent numit în rolul SENCo (sau care aspiră la acest rol), de obicei profesori cu experiență. Participanții provin dintr-o serie de setări, inclusiv școli primare, speciale și secundare.

8 motive principale pentru a studia SENCO aiciLinkuri profesionale: Sesiunile pe modul vor fi luate de profesori și lideri de rang înalt de la școli de parteneriat remarcabile.Creșteți personal și profesional: Dezvoltați și demonstrați calitățile personale și profesionale și conducerea de care aveți nevoie pentru a forma un etos și o cultură bazată pe o practică centrată pe persoană și incluzivă.Setările de plasare bazate pe locație: Veți lucra deja într-o școală - și veți aplica cursul în învățarea rolului dvs. Cu toate acestea, s-ar putea să existe posibilitatea unor vizite suplimentare la școlile TRIMITE pentru a vă lărgi experiența de predare.Progresul academic: Absolvenții PGCert SENCO pot trece la MA în educație (nevoi speciale de educație și dizabilități).Predarea flexibila: Cursul este predat prin prelegeri, discuții, ateliere, prezentări video și metode de învățare mixtă.Profesori cu experiență: toți cadre didactice universitare sunt ex-profesori și au ani de experiență în industria educațională.Perspectiva globala: Faceți parte dintr-o comunitate academică dedicată justiției sociale și responsabilității globale - cu un program inspirat de vorbitori invitați, evenimente, oportunități de voluntariat și schimb de idei.Clase de seară: Potrivit pentru persoanele care se află deja la lucru și căutând să-și consolideze CV-ul și expertiza, acest curs este oferit prin cursuri de seară.Acest curs acoperă... [-]

PgCert în leadership și management: lipsa de adăpost și locuințe

Campus Cu jumătate de normă 1 an January 2019 Regatul Unit London

Acest program de certificat postuniversitar dezvoltă abilități de leadership și management pentru actualii manageri și viitorii lideri ai organizațiilor din sectorul persoanelor fără adăpost. Livrare cu timp parțial. [+]

Acest program dezvoltă abilități cheie de conducere și management pentru managerii actuali și viitori lideri ai organizațiilor din sectorul persoanelor fără adăpost.

Cursul a fost elaborat de Școala de Școli de Afaceri din cadrul Universității, în colaborare cu Fundația Housing London (LHF), care sponsorizează cursul. LHF poate lua în considerare sponsorizarea solicitanților din zonele relevante din sectorul public, precum și din cel de-al treilea sector / sectorul voluntariatului.

Cursul este conceput în primul rând pentru personalul cu experiență și calificare în domeniul persoanelor fără adăpost și aliate. Cursul vă permite, de asemenea, să efectuați o vizită de studiu într-un sector similar dintr-o altă țară, cu sprijinul Fundației Locuințelor din Londra.... [-]


PgCert în mentorat

Campus Cu jumătate de normă 1 an September 2019 Regatul Unit London

Acest certificat postuniversitar cu frecvență parțială în mentorat abordează nevoile specifice de dezvoltare ale personalului care lucrează cu profesori sau profesori de carieră timpurie. [+]

PgCert în mentorat abordează nevoile specifice de dezvoltare ale personalului care lucrează cu cadre didactice timpurii sau practicieni. Participanții provin dintr-o serie de setări, inclusiv primare, speciale, secundare, FE, EYFS etc. Acest curs vă permite să obțineți cunoștințe și înțelegere în ceea ce privește îndrumarea. Veți dezvolta abilitățile de mentorat profesional și o teorie personală de acțiune pentru îndrumare.

8 motive principale pentru a studia mentoratul aiciLinkuri profesionale: London South Bank University și autoritatea locală Southwark livrează acest curs într-un parteneriat de colaborare.Creșteți personal și profesional: Ridicați conștiința de sine a abilităților dvs. de coaching și de îndrumare și în a vă construi puterea și capacitățile, inclusiv capacitatea de a vă articula ideile cu încredere.Progresul academic: Absolvenții de mentorat PgCert pot progresa până la un masterat complet în educație.Predarea flexibila: Cursul este predat prin prelegeri, discuții, ateliere, prezentări video și metode de învățare mixtă.Profesori cu experiență: toți cadre didactice universitare sunt ex-profesori și au ani de experiență în industria educațională.Pune teoria în practică: Discuțiile bazate pe dovezi și oportunitățile de a pune teoria în practică vă vor permite să vă îmbunătățiți practica profesională în gestionarea, evaluarea și supravegherea schemelor de mentorat bazate pe muncă.Perspectiva globala: Faceți parte dintr-o comunitate academică dedicată justiției sociale și responsabilității globale - cu un program inspirat de vorbitori invitați, evenimente, oportunități de voluntariat și schimb de idei.Clase de seară: Potrivit pentru persoanele care se află deja la lucru și căutând să-și consolideze CV-ul și expertiza, acest curs este oferit prin cursuri de seară.Acest curs acoperăDovezi profesionale:... [-]

PgCert în practica avansată CBT pentru tratamentul anxietății și depresiei

Campus Cu jumătate de normă 1 an January 2019 Regatul Unit London

Acest curs oferă teorie și abilități în CBT. Studiul part-time și week-end. [+]

Cererile pentru acest curs sunt închise. Vă rugăm să verificați mai târziu în acest an pentru mai multe detalii.

Programul PgCert pentru terapia comportamentală cognitivă avansată (CBT) pentru tratamentul anxietății și depresiei vă oferă teoria și abilitățile practice pentru a ajuta persoanele care suferă de anxietate ușoară până la moderată și depresie folosind instrumentele și tehnicile CBT la Pasul 3 al pasului Stepped Model de îngrijire. Programul este compus din 3 module care vor aduce o contribuție semnificativă la acreditarea dvs. ca un terapeut de comportament cognitiv cu Asociația britanică de psihoterapii comportamentale și cognitive (BABCP).... [-]


PgCert în primar (5-11)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă September 2019 Regatul Unit London

Acoperă curriculum-cheie în etapa 1 și în faza 2. Veți petrece 24 de săptămâni în destinații de plasare, atât în ​​școlile de stat, cât și în cele ale orașului. Conduce la statutul de profesor calificat. [+]

Acest program duce la statutul de profesor calificat. Vă pregătește să învățați elevii de la 5-11 ani și să acopere toate domeniile curriculei Stage 1 și 2, prin prelegeri, seminarii, ateliere și tutoriale. Veți obține 60 de credite la nivel de master și veți primi un certificat postuniversitar de educație.

Programul vă va oferi o înțelegere aprofundată a practicii incluzive, egalității și diversității pentru a vă pregăti pentru o carieră în școlile din Londra. Ca parte a programului, veți experimenta diferite școli și veți avea, de asemenea, posibilitatea de a lucra într-un cadru alternativ de educație. Veți avea ocazia să dezvoltați o arie specifică de specializare la nivel de masterat.... [-]


PgCert în School Direct

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă September 2019 Regatul Unit London

În sprijinul Departamentului pentru Educație, acesta este un program de înaltă calitate și intensiv, conceput pentru a pregăti ani de vârstă sau stagiar primar pentru a lucra în școlile din Londra. [+]

School Direct este un model bazat pe ocuparea forței de muncă a cadrelor didactice în care veți obține un statut calificat de cadre didactice, precum și un certificat postuniversitar în educație (PGCE). School Direct implică școli care lucrează în parteneriat cu LSBU pentru a furniza formarea. Veți avea sediul la școală, dar veți fi sprijinit de LSBU pe tot parcursul anului.

School Direct sprijină Departamentul pentru Educație în acordarea de școli:

Oportunități de proiectare a formării potrivite în scopul satisfacerii nevoilor cursanților și școlilor.Un control mai mare asupra recrutării și selecției în școlile cu speranța că angajații vor fi angajați.O gamă mai largă de furnizori de formare acreditați ITT și flexibilitate în modul în care sunt utilizate locațiile School Direct.School Direct la LSBU... [-]

Cursuri

1st4sport Level 2 Award în cursul de fotbal pentru coaching

Campus Cu normă întreagă August 2019 Regatul Unit London

Calificarea este destinată să pregătească autocare pentru ocuparea forței de muncă în roluri plătite sau voluntare. [+]

Vă vom oferi aspectele practice și teoretice ale fotbalului de coaching, inclusiv cum să planificați, să desfășurați și să evaluați în mod eficient sesiunile de coaching de fotbal pentru jucătorii de toate vârstele. Calificarea este compusă din opt unități obligatorii care vă dau 20 de credite.

Cursul nostru este recunoscut ca standard de nivel 2 pentru calificarea în industrie pentru coaching-ul de fotbal de către organismul național de conducere pentru fotbal în Anglia, Asociația de Fotbal. FA este, de asemenea, organismul profesional pentru antrenorii de fotbal, oferind servicii și sprijin celor care dețin această și alte calificări de fotbal.

Avem sprijinul unei serii de angajatori - inclusiv asociațiile de fotbal, cluburi, școli și colegii - ca singura calificare pentru cei care doresc să-și progreseze cariera în coachingul de fotbal. Calificarea este, de asemenea, aprobată de agenția de conducere pentru coaching, antrenor de sport din Marea Britanie, pentru îndeplinirea criteriilor sale UKCC.... [-]


Curs de formare pentru recalificarea primului ajutor la locul de muncă - nivelul 3

Campus Cu normă întreagă 2 zilele August 2019 Regatul Unit London

Acest curs de două zile este destinat să vă antreneze pentru a face față situațiilor de urgență la locul de muncă. Acreditat de Highfields. [+]

Aceste cursuri acreditate Highfields de prim ajutor sunt concepute pentru a vă oferi abilitățile, cunoștințele și competențele necesare pentru a administra primul ajutor de urgență la locul de muncă. Aceasta include posibilitatea de a evalua, diagnostica și trata victimele înainte de sosirea personalului medical în caz de urgență.

Cursurile sunt oferite de tutorii noștri cu experiență, care sunt practice și practici în abordarea lor. Trainingul va avea loc la Academia de Sport, care a suferit recent investiții de 1 milion de lire sterline.

Highfields este unul dintre cele mai importante organisme de atribuire din Marea Britanie care îndeplinesc condițiile de calificare, astfel încât aceste cursuri sunt ideale dacă lucrați într-o industrie de fitness sau de sănătate.... [-]


Curs de predare în limba engleză

Campus Cu normă întreagă 5 - 8 săptămâni August 2019 Regatul Unit London

Dezvoltați-vă abilitățile academice și abilitățile de studiu pentru cursul dvs. de absolvire, plus activități sociale și culturale, pentru a vă familiariza cu Londra. [+]

Cursurile noastre de predare în limba engleză au fost special concepute pentru a vă îmbunătăți încrederea în comunicarea eficientă și vă pregătesc pentru studii academice și la locul de muncă.

Pe parcursul unei perioade scurte de timp, acest curs vă va îmbunătăți abilitățile de comunicare și de studiu, pentru a vă îmbunătăți cu succes nivelul de limba engleză.

Oferim cursuri de engleză pre-sesiune de 5 și 8 săptămâni și veți fi predate de personal cu experiență și calificare care vă place să lucrați cu studenții noștri internaționali.

Profilul studenților

Acest curs este pentru dvs. dacă:

intenționați să vă continuați studiile la nivel de diplomă în Marea BritanieEngleză este a doua limbădețineți o ofertă pentru un program de licență LSBU pentru următorul an academicCum să aplicați... [-]

Curs de prim ajutor - nivelurile 2 și 3

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 zilele August 2019 Regatul Unit London

Aceste cursuri de o zi și de două zile sunt concepute pentru a vă pregăti pentru a face față situațiilor de urgență. Acreditat de YMCA. [+]

Aceste cursuri acreditate YMCA de prim-ajutor sunt concepute pentru a vă oferi abilitățile, cunoștințele și competențele necesare pentru administrarea primului ajutor de urgență la locul de muncă. Aceasta include posibilitatea de a evalua, diagnostica și trata victimele înainte de sosirea personalului medical în caz de urgență.

Cursurile sunt oferite de tutorii noștri cu experiență, care sunt practice și practici în abordarea lor. Trainingul va avea loc la Academia de Sport, care a suferit recent investiții de 1 milion de lire sterline.

YMCA este unul dintre organismele de conducere din Marea Britanie în materie de fitness, sănătate și bunăstare, astfel încât aceste cursuri sunt ideale dacă lucrați într-o industrie de fitness sau de sănătate.... [-]


Cursul de coaching britanic: o introducere în bazele fundamentale ale mișcării

Campus Cu normă întreagă 3 ore August 2019 Regatul Unit London

Ajutați-i pe copiii pe care îi antrenăm să-și dezvolte ABC-urile (agilitate, echilibru și coordonare). [+]

Ajutați-i pe copii să-și dezvolte ABC-urile (Agilitate, Echilibru și Coordonare).

Acest curs este destinat antrenorilor care lucrează cu copii mai mici (în special 6-9 ani / Etapa 1 și Etapa 2 inferioară) fie în club, PE, fie în mediul sportiv școlar. Participați la acest workshop și aflați despre abilitățile cheie care stau la baza majorității sporturilor. Veți veni cu o bază temeinică în Fundamentele Mișcării - agilitate, echilibru și coordonare - precum și importanța jocului, a distracției și a distracției în sport.

Antrenorii din școli vor putea, de asemenea, să înțeleagă modul în care fundamentele mișcării joacă un rol crucial în furnizarea curriculum-ului național PE pentru etapele cheie 1 și 2). Acest lucru ajută la asigurarea îndeplinirii criteriilor lui Ofsted în sprijinirea cadrelor didactice în timpul livrării în curriculum PE.... [-]


Dezvoltarea profesională continuă - editarea și postproducția (PPE)

Campus Cu normă întreagă 12 săptămâni January 2019 Regatul Unit London

Modulele de editare și postare de dezvoltare profesională continuă (CPD) sunt destinate creatorilor de film și profesioniștilor din industrie care doresc să-și îmbunătățească abilitățile deja existente și să învețe noi competențe în cadrul temei alese. [+]

Modulele de editare și postare de dezvoltare profesională continuă (CPD) sunt destinate producătorilor de filme și profesioniștilor din industrie care caută să-și îmbunătățească abilitățile pe care le folosesc deja și să învețe noi competențe pentru a-și dezvolta practica profesională.

Modulele CPD vă vor permite să dezvoltați cunoștințe, înțelegeri și abilități avansate în zona subiectului modulului. Veți fi pregătiți pentru dezvoltarea viitoare a carierei și pentru avansarea tehnicilor de filmare. Predarea este oferită de profesioniști din industrie și accentuează fluxurile de lucru profesionale colaborative și rolurile întregului personal din cadrul Departamentului de Editare în contextul producției de filme digitale. Printre subiectele acoperite se numără: lucrul cu formatele digitale de înregistrare a camerelor cinematografice (de exemplu, formatul Arri Log C), clasificarea culorilor, postarea audio și platformele de difuzare.... [-]


Dezvoltarea profesională continuă - Educație

Campus Cu normă întreagă August 2019 Regatul Unit London

Modulele educaționale de dezvoltare profesională continuă (CPD) vizează cadrele didactice calificate care lucrează în prezent în școlile primare, în instituțiile de învățământ precoce sau în școlile speciale. [+]

Modulele educaționale de dezvoltare profesională continuă (CPD) sunt destinate cadrelor didactice calificate care lucrează în prezent în școlile primare, în instituțiile anilor de vârstă sau în școlile speciale.

Modulele CPD vă vor permite să dezvoltați cunoștințe, înțelegeri și abilități avansate în zona subiectului modulului. Veți fi pregătiți pentru dezvoltarea viitoare a carierei, de exemplu, roluri de management în materie de școală; permițându-vă să gestionați munca altora și planificarea strategică a subiectului ales pe întreaga școală sau în faza de vârstă specifică.

Opțiunea de a obține 30 de credite la nivel de master per modul prin evaluare este foarte recomandată ca o rută spre obținerea unor calificări de grad mai înalt.... [-]


First4sport Level One Award în cursul de fotbal pentru coaching

Campus Cu normă întreagă August 2019 Regatul Unit London

Acest curs scurt vă va permite să dezvoltați o înțelegere a managementului și coachingului sigur, etic și eficient al fotbalului pentru jucătorii de toate vârstele. [+]

Această calificare este concepută pentru a vă oferi o prezentare a aspectelor practice și teoretice ale coaching-ului de fotbal. Nivelul de fundamentare a cunoștințelor și abilităților dezvoltat de Asociația de Fotbal vă va permite să dezvoltați o înțelegere a managementului și a coachingului sigur și eficace al fotbalului pentru jucătorii de toate vârstele.

Calificarea este compusă din șapte unități obligatorii care vă dau șapte credite. Este recunoscut ca standard de nivel 1 pentru calificarea în fotbal pentru fotbal de către organismul național de conducere pentru fotbal în Anglia, Asociația de Fotbal. FA este, de asemenea, organismul profesional pentru antrenorii de fotbal, oferind servicii și sprijin celor care dețin această și alte calificări de fotbal.... [-]


HSK 1 (chineză mandarină)

Campus Cu jumătate de normă 30 ore August 2019 Regatul Unit London

Un curs de 30 de ore, cu jumătate de normă, în limba chineză Mandarin. HSK este un examen internațional standardizat care testează ratele de competență în limba chineză. [+]

HSK 1 (Mandarin Chinese) este un curs scurt de 30 de ore pe fracțiune de normă, ideal pentru începători care caută să învețe Mandarin.

HSK este un examen internațional standardizat care testează și evaluează competența în limba chineză.

Există șase niveluri de testare și cei care efectuează încercări care trec de șase examene HSK vor putea progresa de la a putea să-i stăpânească frazele chinezești simple pentru a se exprima în mod eficient atât pe cale orală, cât și pe hârtie.

În nivelul 1 al HSK veți învăța 150 de cuvinte și veți putea să înțelegeți și să folosiți expresii foarte simple chineze pentru a face conversații simple despre introducerea de sine, exprimarea recunoștinței și scuze, numerele, ora și data, vremea etc. să învețe să citească și să scrie pinyin.... [-]


HSK 2 (chineză mandarină)

Campus Cu jumătate de normă 40 ore August 2019 Regatul Unit London

Acesta este al doilea din trei cursuri scurte în limba chineză Mandarin. HSK este un examen internațional standardizat care testează ratele de competență în limba chineză. [+]

HSK 2 (Mandarin Chinese) este un curs de scurtă durată de 40 de ore pe fracțiune de normă, ideal pentru începători care caută să învețe Mandarin. HSK 2 este al doilea dintre cele șase cursuri HSK. Oferim certificate HSK nivelurile 1-6.

Nivelul HSK 2 vă permite să învățați încă 150 de cuvinte pentru acele cuvinte învățate la nivel 1 al HSK: veți putea să vă ocupați de sarcini simple care necesită un schimb direct de informații despre introducerea familiilor, rezidenței, hobby-urilor, specialităților, recunoștință, scuze , salută, timp specific, cumpărături, transport, emoții, sugestii, comparații etc.

HSK este un examen internațional standardizat care testează și evaluează competența în limba chineză. Există șase niveluri de testare și cei care efectuează încercări care trec de șase examene HSK vor putea progresa de la a putea să-i stăpânească frazele chinezești simple pentru a se exprima în mod eficient atât pe cale orală, cât și pe hârtie. Obținerea certificatului HSK 2 vă oferă o calificare de competență recunoscută pe plan internațional în limba chineză.... [-]


HSK 3 (chineză mandarină)

Campus Cu jumătate de normă 70 ore August 2019 Regatul Unit London

HSK 3 este un curs scurt cu frecvență redusă în limba chineză Mandarin. Ideal pentru începători care caută să învețe Mandarin. [+]

HSK 3 (Mandarin Chinese) este un curs de scurtă durată de 70 de ore, ideal pentru începători care caută să învețe Mandarin. Acesta este al treilea din cele șase cursuri HSK. Oferim certificate HSK nivelurile 1-6.

Nivelul HSK 3 vă permite să învățați încă 300 de cuvinte celor învățați în nivelurile HSK 1 și 2: Veți putea comunica în limba chineză la un nivel de bază și vorbiți despre viața de zi cu zi, academică și profesională, cum ar fi medicii vizitați, sportul , divertisment, descriind aspectul și personalitățile etc. Caracterele chinezești vor fi, de asemenea, introduse.

HSK este un examen internațional standardizat care testează și evaluează competența în limba chineză. Există șase niveluri de testare și cei care efectuează încercări care trec de șase examene HSK vor putea progresa de la a putea să-i stăpânească frazele chinezești simple pentru a se exprima în mod eficient atât pe cale orală, cât și pe hârtie. Obținerea certificatului HSK 3 vă oferă o calificare de competență recunoscută pe plan internațional în limba chineză.... [-]


Instruirea în Marea Britanie: Coaching-ul incluziv - Cursul pentru persoanele cu dizabilități

Campus Cu normă întreagă 3 ore November 2018 Regatul Unit London

Deschideți ușa pentru sport pentru toată lumea și deveniți un antrenor mai incluziv. [+]

Poți deschide ușa pentru sport pentru toată lumea.

Îmbunătățiți-vă abilitățile de antrenor de sport pentru persoanele cu handicap devenind un antrenor mai incluziv. Participați la acest workshop și câștigați cunoștințele și abilitățile care vă vor îmbunătăți abilitățile actuale de coaching, astfel încât practica dvs. să fie mai cuprinzătoare.

Cursul include o sesiune practică care vă ajută să vă puneți în practică învățarea.

Veți acoperi:

Elementele de bază ale clasificărilor handicapului în sport.Pathways participare disponibile pentru persoanele cu handicap.O trecere în revistă a propriilor dvs. experiențe și a celorlalți participanți pentru a obține cunoștințe suplimentare.... [-]

Marea Britanie Coaching Copii (5-12) Curs

Campus Cu normă întreagă 3 ore August 2019 Regatul Unit London

Ajutați copiii să-și atingă întregul potențial în acest sport cu acest curs scurt. [+]

Nu este vorba doar de câștig! Ajutați copiii să-și atingă întregul potențial.

Îți antrenezi copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani? Apoi, aceasta este o șansă interesantă pentru a vă reconsidera accentul pe coaching și pentru a îmbunătăți experiența tinerilor dumneavoastră participanți în acest proces. Veți fi introdus în sistemul "C" de coaching pentru copii, ceea ce vă va îmbunătăți abilitățile personale și personale, ajutându-vă să deveniți un antrenor mai eficient.

Cursul include o sesiune practică care vă ajută să puneți Cs în practică.

Acest atelier a fost denumit anterior "Coaching the Whole Child: Dezvoltare pozitivă prin sport".... [-]


Practica Profesională RIBA Partea a 3-a

Campus Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Regatul Unit London

Acest curs pregătește candidații care au recunoscut deja calificările RIBA Partea 2 în arhitectură cu o experiență profesională adecvată în pregătirea pentru examenul lor profesional de partea a 3-a. [+]

Acest curs popular și foarte renumit a funcționat de peste treizeci de ani. Cursul oferă un curs riguros și etic de practică profesională conceput pentru a fi compatibil cu o gamă de modele de afaceri și birouri de arhitecți pentru scări.

Cursul este alcătuit dintr-o serie de 18 prelegeri de seară organizate săptămânal, începând cu ora 6.30, miercurea. Pe parcursul cursului, elevii sunt instruiți pe o bază unică la pregătirea studiului de caz de 10 000 de cuvinte, evaluarea carierei lor de 2.000 de cuvinte și PEDR (înregistrarea experienței profesionale), monitorizată de către directorul cursului partea 3.

Cursul din partea 3 este validat de RIBA și prescris de Consiliul de înregistrare a arhitecților. Candidații cu calificări adecvate care au promovat examenul de practică a părții a 3-a și care au o experiență profesională eligibilă de cel puțin doi ani sunt eligibili să solicite consiliului de înregistrare a arhitecților să se înregistreze ca arhitecți și să se alăture Institutului Regal al Arhitecților Britanici ca membru cu drepturi de autor.... [-]


Pregătirea pentru Marea Britanie: Protejarea și protejarea cursului pentru copii

Campus Cu normă întreagă 3 ore June 2019 Regatul Unit London

Ridicați-vă conștientizarea semnelor de abuz și dezvoltați instrumentele pentru a rezolva problemele dacă apar. [+]

Fiecare copil merită să se bucure de sportul lor. Acest atelier vă va ajuta să vă familiarizați cu semnele de abuz și să vă oferiți instrumentele și încrederea de care aveți nevoie pentru a rezolva orice problemă sensibil, adecvat și eficient dacă va apărea vreodată nevoie în cariera dvs. de coaching. Actualizată recent pentru a aborda impactul Legii privind protecția libertăților 2012.

Acest atelier este o cerință privind "standardele minime pentru antrenorii activi" pentru multe organisme de conducere ale sportului. "Standardele minime pentru antrenorii activi" sunt considerați standardele de bază pe care fiecare antrenor trebuie să le îndeplinească pentru a-și îndeplini rolul în condiții de siguranță și eficacitate.... [-]


Premiul YMCA de nivel 2 în instruirea sesiunilor de ciclism interior de grup

Campus Cu normă întreagă 2 zilele August 2019 Regatul Unit London

Aflați cum să planificați și să oferiți cursuri de exerciții de ciclism în interior. [+]

Această calificare se adresează indivizilor care doresc să proiecteze și să furnizeze sesiuni de ciclism de grup în condiții de siguranță și eficiente.

Cursanții vor acoperi:

Beneficiile ciclului de interior de grupSănătate și siguranță în ceea ce privește ciclismul de grup în interiorCum să proiectați și să predați sesiuni de ciclism de interior în condiții de siguranță și eficientePrincipiile și variabilele utilizate într-o sesiune de ciclism de grup de interiorCum să monitorizeze și să motiveze participanții în timpul sesiunilor de ciclism interior de grupCum să utilizați muzica în timpul sesiunilor de ciclism de grupCum să reflectați asupra ofertei de ciclism interior în grup... [-]

Premiul YMCA de nivel 3 în conversia instructorului de fitness avansat la starea personală a formatorului

Campus August 2019 Regatul Unit London

Acest premiu vă permite să avansați la Personal Trainer fără a duplica învățarea anterioară. [+]

Acest premiu a fost creat pentru a permite cursanților care dețin Certificatul de nivel 3 în Instruirea avansată de fitness (NQF) să "upskill" și să obțină statutul Personal Trainer fără a trebui să facă dublarea învățării. Premiul cuprinde unități care au fost cartografiate la certificatul CQQ QCF revizuit în formarea personală (500/8259/0) și permit astfel recunoașterea imediată a priorității realizate (RPA).

Veți acoperi:

Anatomia și fiziologia care acoperă inima și sistemul circulator, sistemul endocrin și relația lor cu exercițiile și sănătateaCum de a proiecta programe de activitate fizică care sunt potrivite pentru o serie de mediiCum să efectuați măsurători fizice adecvate ale cliențilorCum să aplicați principiile nutriției pentru a sprijini obiectivele clientului ca parte a unui exercițiu și a programului de activitate fizică... [-]

Primul ajutor la lucru - Actualizare anuală - Curs de perfecționare

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 zilele August 2019 Regatul Unit London

Aceste cursuri de o zi și de două zile sunt concepute pentru a vă pregăti pentru a face față situațiilor de urgență. Acreditat de YMCA. [+]

Acest curs este recomandat de HSE tuturor persoanelor care acordă primul ajutor care dețin un prim ajutor valabil la locul de muncă sau o acreditare de urgență de prim ajutor.

Aceste cursuri acreditate YMCA de prim-ajutor sunt concepute pentru a vă oferi abilitățile, cunoștințele și competențele necesare pentru administrarea primului ajutor de urgență la locul de muncă. Aceasta include posibilitatea de a evalua, diagnostica și trata victimele înainte de sosirea personalului medical în caz de urgență.

Cursurile sunt oferite de tutorii noștri cu experiență, care sunt practice și practici în abordarea lor. Trainingul va avea loc la Academia de Sport, care a suferit recent investiții de 1 milion de lire sterline.... [-]


Diploma

BTEC Diplomă națională superioară în domeniul studiilor de afaceri

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Regatul Unit London

Acest curs este destinat celor care doresc să studieze afacerea, să aibă experiență de angajare și care sunt dornici să-și continue educația, în primul rând ca mijloc de avansare în carieră. [+]

Deschis pentru afaceri

Vă interesează o carieră în afaceri? Acest curs ar putea fi o modalitate ideală de a ajunge la linia de start. Veți dezvolta cunoștințele și abilitățile în mai multe discipline de afaceri, cum ar fi sistemele de informații de afaceri, marketingul, managementul resurselor umane și contabilitatea și finanțele. Această diplomă de studii superioare a BTEC (HND) este echivalentă cu anii unu și doi dintr-o diplomă de trei ani la nivel de diplomă din Marea Britanie la NQF Level 4 și 5.

De ce Studii de Business la LSBU?Școala are statut de centru de excelență la IOEE, ca recunoaștere a culturii antreprenoriale și a practicilor de vârf, iar cursul este acreditat de CIMA, oferind scutiri pentru lucrările C03-05.Nr.1 la Londra pentru predare, organizare și management, resurse de învățare și dezvoltare personală în afaceri (Ancheta studenților naționali 2016).Avem legături profesionale strânse cu Centrul pentru Studii Internaționale de Afaceri și vorbitorii invitați sunt invitați să reflecteze pe o serie de discipline.Din acest curs, vă puteți transfera automat la BA (Hons) Managementul afacerilor sau Pathways management al afacerii (în condițiile cerute).În cadrul facilităților noastre excelente, veți avea acces la software-ul utilizat pe scară largă în industrie: Bloomberg, Thomson One Banker, SAGE, Blueprint, FAME, Nvivo și SPSS.Puteți deveni parte a unei rețele de absolvenți LSBU de 80.000 de membri.Acreditari Informații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]

BTEC Diplomă națională superioară în inginerie chimică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Regatul Unit London

Acreditat de instituția inginerilor chimici, această diplomă națională superioară (HND) acoperă fundamentele ingineriei chimice. Oferit cu normă întreagă, poate fi o piatră de hotar pentru a finaliza o diplomă de licență. [+]

De la medicina la plastic

Cum schimbați materiile prime în produse sigure și utile, esențiale pentru viața de zi cu zi? Deveniți un inginer chimist. În acest curs de doi ani, veți obține o înțelegere puternică a disciplinelor de bază ale ingineriei chimice, cu un accent puternic pe design. Lucrările practice formează o parte importantă a cursului și veți avea avantajul de a lucra în laboratoarele moderne și bine echipate.

De ce studiază ingineria chimică la LSBU?Satisfacția studenților: Universitatea din Londra nr.2 pentru satisfacția studenților pentru Ingineria Chimică (Tabelul lingvistic complet al Ghidului universitar, 2018).Personal specializat cu contacte importante din industrie.Calea liberă de a progresa - mergeți la grade, fie în Inginerie chimică, fie în domeniul petrolier.Facilitățile noastre specifice de subiect includ un amestec de laboratoare multifuncționale și de specialitate.AcreditariInformații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]

BTEC Diplomă națională superioară în inginerie electrică și electronică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

BTEC Diplomă națională superioară în inginerie electrică, care vă permite să vă stabiliți rapid în domeniul ales. [+]

Succes de succes

BTEC HND Inginerie electrică și electronică oferă o bază largă de module de bază cu posibilitatea de a selecta unele module în al doilea an. Acest lucru vă va permite să vă stabiliți rapid în domeniul ales. Veți câștiga o mulțime de experiență în utilizarea echipamentelor standard din industrie și a pachetelor de simulare.

Cursul începe cu învățarea de a proiecta, construi și testa multe circuite digitale și analogice standard. Acoperirea avansează apoi la proiectarea circuitelor multistage și programabile pentru utilizarea în aplicații de sistem mai mari, în care interfața pe calculator și microprocesor devine mai importantă.

... [-]


Diploma în Studii de Management (DMS)

Campus Cu jumătate de normă 1 an January 2019 Regatul Unit London

Acreditat de Institutul de Management Chartered (CMI), Diploma în Studii de Management este conceput pentru orice persoană care lucrează în management care doresc să-și dezvolte baza de cunoștințe și abilități. [+]

Acreditat de Institutul de Management Chartered (CMI) Diploma în Studii de Management (DMS), este conceput pentru acei manageri care doresc să dezvolte și să acrediteze competența lor profesională și baza de cunoștințe.

Traseul obișnuit la DMS este prin Certificatul de studii postuniversitare în Management sau prin deținerea unei calificări echivalente, cum ar fi Diploma de Nivelul 5 în Management și Leadership al Institutului de Management al Chartered Management sau un master în altă disciplină.

La finalizarea cu succes a DMS studenții pot trece la MPA sau MBA cu acreditare de învățare anterioară împotriva patru unități. Studenții care progresează în cadrul Executivului MPA vor fi eligibili pentru o reducere de taxe.... [-]


Diplomă națională superioară BTEC în ingineria serviciilor de construcții

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 3 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Diplomă națională superioară BTEC, acreditată de instituția autorizată de ingineri de servicii de construcții (CIBSE) și de Institutul pentru Energie. Livrate cu normă întreagă sau cu normă redusă. [+]

Construiți-vă viitorul

Tocmai ați terminat nivelul A? Sau sunteți un electrician, instalator, tehnician HVAC sau în managementul instalațiilor? Dacă aveți grijă de mecanică și electrică (M

Alături de M

De ce să studiem ingineria serviciilor de construcții HND la LSBU?Patrimoniu: de-a lungul anilor, am desfășurat cursuri pentru industria de inginerie a clădirilor din 1947.Acreditarea profesională: parte acreditată de către Instituția autorizată de ingineri de servicii de construcții (CIBSE) și Institutul de Energie.Dovada viitoare: Proiectele majore din Londra și accentul pus pe mediul înconjurător și sustenabilitate au ca rezultat o cerere sporită pentru cei care au absolvit cursul.Moduri de studiu pentru a vă potrivi: studiați cu normă întreagă sau cu normă redusă o zi pe săptămână.Personalul nostru de specialitate este expert, cu multe de împărțit.Avem unul dintre cele mai bune complexe de laborator-atelier din Londra.AcreditariInformații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]

HND - Biologie aplicată

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Regatul Unit London

O diplomă națională superioară (HND) acest curs vă va oferi o bază fermă în cunoștințele de bază, tehnici și practici de analiză biologică. [+]

Știința vieții

Biosciența este un sector divers și rapid de dezvoltare. Pregătiți-vă pentru o carieră practică sau pentru un studiu ulterior cu acest curs de doi ani. O înțelegere a biologiei este fundamentală pentru înțelegerea corpului uman și pentru a rămâne sănătoasă. Acest curs practic vă va dota cu abilitățile de a lucra în calitate de tehnician în industria de biostiințe și de cunoștințele de care aveți nevoie pentru a continua studiul.

De ce studiază biologia aplicată la LSBU?Este o cale alternativă la un grad de biologie pentru cei care nu îndeplinesc cerințele de a intra direct pe un grad.Dotări dedicate: beneficiați de laboratoare multifuncționale și de specialitate cu toate instrumentele de care vă așteptați în domeniile științifice moderne.Calitatea de cercetare recunoscută: No.2 Universitatea modernă din Londra pentru calitatea cercetării în științele biologice (tabelul lingvistic complet al ghidului universitar, 2018).Luați un loc de muncă pentru a îmbunătăți perspectivele de carieră.Informații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]

IOA Diploma de acustică și de control al zgomotului

Campus Cu jumătate de normă 1 an September 2019 Regatul Unit London

Institutul de Diploma Acustică oferă o pregătire academică suficientă pentru a satisface cerințele educaționale pentru calitatea de membru al Institutului de acustică. [+]

Diploma IOA în acustică și controlul zgomotului este larg recunoscută drept calificarea educațională de alegere pentru profesioniștii profesioniști în acustică, zgomot și vibrații. Vă poate ajuta să vă asigurați o carieră în discipline conexe, inclusiv sănătatea mediului, ingineria mecanică, ingineria serviciilor de construcții, arhitectura, planificarea urbană, sănătatea și siguranța și industria muzicală.

Diploma oferă o pregătire academică suficientă pentru a satisface cerințele educaționale pentru calitatea de membru al Institutului de Acustică, cel mai bine considerat membru profesional în industria acustică, de zgomot și vibrații. Diploma a fost predată din 1975 și este binecunoscută pentru furnizarea unei pregătiri la nivel înalt în domeniul acustic și al controlului zgomotului.... [-]


Programul Diplomei Internaționale

Campus Cu normă întreagă 1 an January 2019 Regatul Unit London

Un program cuprinzător, echivalent cu cel de Anul 1 al unei diplome de licență pentru studenții internaționali cu limbă engleză suplimentară pentru scopuri academice. oferind progresul până în anul 2 de grade Business. [+]

Acest curs este deschis doar studenților străini din țări care nu sunt membre ale UE.

Un program cuprinzător, echivalent cu cel de Anul 1 al unei diplome de licență pentru studenți internaționali, cu limbă engleză suplimentară pentru scopuri academice, care oferă progrese garantate * până în anul 2 din următoarele programe de studii de licență de la London South Bank University :

BA (Hons) Administrarea AfacerilorBA (Hons) Studii de afaceri

Programul Diplomă Internațională vă va oferi o bază bună în subiectele alese și vă va permite să învățați abilitățile de studiu și metodele de cercetare de care veți avea nevoie în timpul studiilor de licență.... [-]


Diploma Postuniversitare

PgDip in practica avansata CBT (Rezistenta si dezvoltare pozitiva)

Campus Cu jumătate de normă 2 anii September 2019 Regatul Unit London

Acest curs este destinat celor care doresc să devină practicieni CBT calificați. Studiul part-time și week-end. [+]

Programul de practică avansată pentru terapia comportamentală cognitivă (CBT) vă oferă teoria și abilitățile practice pentru a deveni un practician calificat și competent CBT după ce acumulați orele de contact necesare, clinice și supraveghere la sfârșitul programului PgDip.

Cursul este unic în utilizarea principiilor psihologiei pozitive și a practicii. Este un curs experimental și te va antrena pentru a facilita rezistența, înflorirea și dezvoltarea pozitivă atât pentru tine, cât și pentru clienții tăi.

Veți avea ocazia să participați personal la o sesiune de întrebări și răspunsuri în persoană cu dr. Christine Padesky și la una sau două sesiuni de grup online, unde veți putea discuta câteva aspecte legate de client comune întregului grup. Aceasta este o oportunitate unică de a învăța de la un clinician-șef.... [-]


Videoclipuri

London South Bank University Open Day