London Jewellery School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

London Jewellery School este cel mai mare centru de formare a bijuteriilor din Europa, cu sediul în Hatton Garden. Cu peste 100 de cursuri de bijuterii de ales, mai mult de 25 de tutori de clasă mondială și trei ateliere de bijuterii complet echipate, există ceva la London Jewellery School pentru toată lumea.


Motto-ul nostru este că " toată lumea poate face bijuterii " pe care noi credem cu adevărat. Cursurile noastre de bijuterii sunt potrivite pentru toate abilitățile de la începători complete până la bijutieri profesioniști. Execută cursuri de bijuterii în timpul săptămânii, seriilor și weekend-urilor pentru a se potrivi tuturor orarelor, iar prețurile încep de la doar £ 25.00 . De asemenea, desfășurăm petreceri foarte proaspete de găină care conduc cursuri de învățământ regulate private și inel de nunți, precum și deține studiouri deschise, unde elevii pot veni și utiliza atelierele noastre de bijuterii complet echipate și facilități generale./>

LJS a fost înființată în 2009 de designerul de bijuterii Jessica Rose. A început cu o singură clasă pe lună de la o sală a comunității din sudul Londrei și, în câțiva ani, a devenit cea mai populară locație de formare a bijuteriilor din Londra.

Jessica a participat pentru prima oară la o clasă de bijuterii începător pentru distracție și a iubit-o atât de mult încât ea a decis să-și părăsească locul de muncă cu normă întreagă și a făcut o mișcare curajoasă pentru a-și înființa propria afacere cu bijuterii, a face și a vândut bijuterii. După câțiva ani, Jessica a început să predea bijuterii făcând cursuri într-o sală comunitară ca o linie laterală. Ea a fost atât de plăcută încât a decis să înființeze London Jewellery School din London Jewellery School ca centru de cursuri de distracție și bijuterii de clasă mondială de la Londra.

Întreaga pregătire a lui Jessica a fost prin participarea la cursuri scurte precum cele pe care le conducem la școala de bijuterii și ea este un adevărat avocat și credincios în această metodă de învățare. Realizările sale în ceea ce privește înființarea școlii au fost recunoscute prin câștigarea unui număr de premii, prin atragerea atenției din partea presei și prin faptul că a fost prezentată în știri și documentare TV.


Viziunea noastra/>


"Toată lumea poate face bijuterii"/>


London Jewellery School fost înființată dintr-o pasiune pentru realizarea de bijuterii și credința că toată lumea ar trebui să aibă posibilitatea de a învăța tehnici profesionale de înaltă calitate, într-un mediu deschis, primitor și inspirat de creativitate./>

Viziunea noastră este să ...

"Aduceți bijuteriile în lume"


Ceea ce ne străduim să facem prin valorile noastre fundamentale de .../>


Prietenie

Credem că învățarea ar trebui să fie distractivă și că cel mai bun mod de a fi creativ și de a dezvolta este să vă bucurați de ceea ce faceți. La LJS veți fi întotdeauna întâmpinați cu un zâmbet, făcut să vă simțiți acasă și, bineînțeles, aveți acces ample la celebrele brichete.


profesionalism/>

Calitatea și profesionalismul clasei noastre și de școlarizare sunt primordiale pentru noi. Toți tutorii noștri sunt foarte calificați în subiectele pe care le predau și încurajăm niveluri ridicate de realizare și ambiție în toți studenții, personalul și tutorii noștri.


inclusivitate/>

Învățarea de a face bijuterii nu ar trebui să fie exclusivă sau rezervată unui număr mic de elită, dar ceva care poate fi implicat de oricine. Indiferent dacă sunteți în ea pentru distracție și relaxare, pentru a dezvolta un hobby, a crea și a dezvolta o afacere de bijuterii sau să dezvoltăm o carieră în domeniu, să-i salutăm pe toți în mod egal.


Comunitate/>

Singurul lucru pe care îl iubim mai mult decât bijuteriile sunt oamenii care o fac! Considerăm fiecare dintre membrii personalului, studenții și tutorii noștri ca parte a familiei LJS și ne străduim să ne sprijinim reciproc ca o comunitate atât online, prin intermediul mass-mediei sociale, cât și în carne, prin comunicarea, clasele și evenimentele noastre.


Creştere/>

Nu în ultimul rând, suntem dedicați creșterii studenților, personalului și tutorelor, precum și creșterii industriei de bijuterii ca întreg. Toate clasele noastre urmează o structură stabilită pentru a permite studenților să progreseze în ritm propriu, de la începători complet până la bijutieri profesioniști.


Vă rugăm să rețineți: Clasele noastre sunt potrivite pentru cei cu vârsta de 16 ani și peste/>

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Diplome Avansate » Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

Diploma

Diploma în bijuterii creative

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit London

Diploma în bijuterii creative este un curs intensiv și cuprinzător pe parcursul întregului an, care durează o zi pe săptămână și acoperă o gamă largă de tehnici de bijuterii, de la argintărie tradițională până la perle, argila metalică și bijuterii de moda. Este deschisă pentru persoanele de toate vârstele (studenții anteriori au variat în vârstă de la 16 la 70 de ani!) Și este potrivit atât pentru începători, cât și pentru cei care au o experiență de bijuterie anterioară. [+]

Diploma în bijuterii creative este un curs intensiv și cuprinzător pe parcursul întregului an, care durează o zi pe săptămână și acoperă o gamă largă de tehnici de bijuterii, de la argintărie tradițională până la perle, argila metalică și bijuterii de moda. Este deschisă pentru persoanele de toate vârstele (studenții anteriori au variat în vârstă de la 16 la 70 de ani!) Și este potrivit atât pentru începători, cât și pentru cei care au o experiență de bijuterie anterioară.

Conținutul cursului/>

Termenul 1

Începători BeadingIntermediereArgintii incepatorilorPiercing, lustruire și finisareZgura metalică pentru începătoriDesign de bijuteriiBijuterii din sticlă fuzionatăRășină (clasa 2 zile)Adăugarea de aur la argila metalicăZiua seminaruluiZiua de marcare... [-]

Diploma în bijuterii creative intensive

Campus Cu normă întreagă 7 săptămâni July 2019 Regatul Unit London

Aceasta este o versiune intensivă a diplomei noastre de 1 an în bijuterii creative. Peste sapte saptamani, de luni pana vineri, veti incheia un curs de-a lungul intregului an, iar dupa atingerea criteriilor, veti obtine calificarea de Diploma. Acest lucru este perfect pentru studenții de peste mări sau cei care doresc o pregătire intensă în timpul verii. [+]

Aceasta este o versiune intensă a Diplomei noastre de 1 an în bijuterii creative. Peste sapte saptamani, de luni pana vineri, veti incheia un curs de-a lungul intregului an, iar dupa atingerea criteriilor, veti obtine calificarea de Diploma. Acest lucru este perfect pentru studenții de peste mări sau cei care doresc o pregătire intensă în timpul verii.

Cursul se desfășoară de luni până vineri între orele 10.00-17.00.

Ce este inclus

Sunt incluse în costul cursului toate materialele de bază necesare pentru fiecare lecție, utilizarea studiourilor noastre complet echipate în timpul orelor de curs și instruirea obișnuită a experților noștri. Veți fi, de asemenea, desemnat un tutore de sprijin care va marchează munca dvs. și vă va întâlni cu dvs. în mod regulat pentru a revizui și a discuta progresul dvs. Aceste întâlniri vor fi în afara orelor de curs programate Veți fi acordat până la 5 zile libere de studio pe tot parcursul cursului (în valoare de £ 150) la care veți avea acces la sfârșitul cursului pentru a vă pregăti pentru expoziția finală.... [-]


Diplomă în bijuterii de argint

Campus Cu normă întreagă 26 săptămâni September 2018 Regatul Unit London

Acest curs de Diploma de doi cursuri este conceput pentru a dezvolta abilitățile de bancă necesare pentru a produce bijuterii de argint profesionale. A fost lansat pentru a completa diploma noastră de succes în domeniul bibliotecii creative și în special pentru a satisface nevoile producătorilor care doresc să se concentreze exclusiv asupra argintului. Cursul vă va duce de la abilitățile de bază de bijuterii de argint la posibilitatea de a proiecta și produce o colecție proprie folosind o serie de tehnici și abilități de proiectare. Cursul include cursuri de înaltă calitate în grupuri mici, într-un atelier de bijuterii complet echipat, cu o valoare de 20g de argint per clasă aplicabilă. [+]

Acest curs de Diploma de doi cursuri este conceput pentru a dezvolta abilitățile de bancă necesare pentru a produce bijuterii de argint profesionale.

A fost lansat pentru a completa diploma noastră de succes în domeniul bibliotecii creative și în special pentru a satisface nevoile producătorilor care doresc să se concentreze exclusiv asupra argintului.

Cursul vă va duce de la abilitățile de bază de bijuterii de argint la posibilitatea de a proiecta și produce o colecție proprie folosind o serie de tehnici și abilități de proiectare.

Cursul include cursuri de înaltă calitate în grupuri mici, într-un atelier de bijuterii complet echipat, cu o valoare de 20g de argint per clasă aplicabilă.... [-]


Diplomă Avansată

Diploma avansată de bijuterii

Campus Cu normă întreagă 3 săptămâni September 2018 Regatul Unit London

Acesta este cursul nostru de învățământ superior de nivel superior și de învățământ superior de la 1 an sau 7 săptămâni intensivă Diploma în bijuterii creative. Acesta este un curs de două săptămâni intens, pe bază de tehnică, care se concentrează în primul rând pe dezvoltarea de competențe mai avansate de bancă în lucrul de argint și materiale conexe. La sfârșitul antrenamentului de două săptămâni, elevii au o plasare pe o perioadă de 5 zile (pe care o oferim sprijin în găsirea lor) într-un mediu legat de bijuterii. Acest lucru ar putea fi fie umbrirea unui bijutier, lucrul într-un magazin de bijuterii sau o galerie sau orice altă plasament care oferă experiență relevantă pentru aspirațiile dvs. de bijuterii. [+]

Acesta este cursul nostru de învățământ superior de nivel superior și de învățământ superior de la 1 an sau 7 săptămâni intensivă Diploma în bijuterii creative. Acesta este un curs de două săptămâni intens, pe bază de tehnică, care se concentrează în primul rând pe dezvoltarea de competențe mai avansate de bancă în lucrul de argint și materiale conexe. La sfârșitul antrenamentului de două săptămâni, elevii au o plasare pe o perioadă de 5 zile (pe care o oferim sprijin în găsirea lor) într-un mediu legat de bijuterii. Acest lucru ar putea fi fie umbrirea unui bijutier, lucrul într-un magazin de bijuterii sau o galerie sau orice altă plasament care oferă experiență relevantă pentru aspirațiile dvs. de bijuterii.... [-]