Citește Descrierea Oficială

Expert de predare pentru performanțe excepționale

London Financial Studies este o resursă de predare specializată care se concentrează exclusiv pe piețele de capital. Oferim o predare specială persoanelor, echipelor și companiilor care combină înțelegerea teoretică cu experiența practică.


Despre noi

Piețele globale se mișcă rapid, sunt complexe și evoluează continuu. Educația profesională de înaltă calitate este vitală pentru menținerea performanței.

La London Financial Studies ne concentrăm exclusiv pe piețele de capital. Oferim persoanelor fizice, echipelor și companiilor o resursă de predare unică și specială care combină înțelegerea teoretică cu experiența practică și le echipează să opereze la cele mai înalte niveluri de eficiență și rentabilitate.

În ultimul deceniu, London Financial Studies a devenit pe scară largă apreciată drept una dintre cele mai bune resurse de predare pentru practicienii piețelor de capital. În acest timp am oferit o gamă diversă de programe persoanelor fizice, instituțiilor financiare majore și organismelor guvernamentale din întreaga lume.


Beneficiile clientului

Companiile beneficiază

După ce au participat la cursurile de la London Financial Studies , angajații sunt mai încrezători, mai informați și echipați pentru a oferi rezultate excepționale. Colegii și membrii echipei beneficiază direct de productivitate, ceea ce la rândul său îmbunătățește performanța și profitabilitatea companiei.

 • Îmbunătățiți performanța echipei
 • Creșteți abilitățile, abilitățile
 • Ajutați la construirea celor mai bune practici
 • Oferiți educație de calitate
 • Obțineți valoare economică

Indivizii beneficiază

Experiența de învățare de la London Financial Studies oferă noi abilități semnificative, înțelegerea proceselor și a cunoștințelor despre produse. Acest lucru are un impact pozitiv asupra încrederii și performanței. Oamenii se comportă mai bine în rolurile actuale, sporesc munca echipelor lor, iar perspectivele lor de carieră sunt mult îmbunătățite.

 • Îmbunătățiți cunoștințele despre produse
 • Creșterea productivității
 • Consolidați cunoștințele
 • Creșteți valoarea de piață
 • Crește încrederea
 • Obțineți noi abilități


Valori puternice care oferă beneficii reale

Lucrarea noastră este construită pe patru valori cheie complementare:

 1. Aplicație practică
  Ceea ce predăm este bazat în mod solid pe cele mai bune practici actuale. Profesorii noștri au o experiență practică vastă pe piețele de capital relevante.
 2. Inteligența intelectuală
  Profesorii noștri sunt comunicatori de primă clasă și experți recunoscuți în domeniile lor. Acestea combină o experiență practică vastă cu înțelegere teoretică profundă. Ca comunicatori calificați, ei primesc mesajul rapid și eficient. Exercițiile de curs oferă o practică practică pe care participanții o amintește mult după ce a părăsit sala de clasă.
 3. Abordare personală
  Încercăm să înțelegem nevoile fiecărei persoane și să structurăm cursuri și pachete de beneficii reale pentru ei. Toate grupurile noastre didactice sunt suficient de mici pentru a permite evaluarea și satisfacerea nevoilor individuale.
 4. Valoare economica
  Înțelegem mediul comercial în care funcționează clienții noștri. Ceea ce îi învățăm le oferă beneficii tangibile performanței lor personale și companiilor lor.


Educație continuă

LFS este recunoscută de asociațiile profesionale de conducere pentru a oferi educație executivă de cea mai înaltă calitate.

London Financial Studies este înregistrată la GARP ca un creditor aprobat de Dezvoltare Profesională Continuă (CPD).


Institutul de Bănci și Finanțe - Singapore.

Cursurile de London Financial Studies sunt eligibile pentru FTS * și sunt, de asemenea, eligibile pentru ore CPD.

* FTS eligibile

Acest program este aprobat pentru a fi înscris pe lista de programe a programului de formare financiară (FTS) și este eligibil pentru cererile FTS, sub rezerva îndeplinirii tuturor criteriilor de eligibilitate. Rețineți că în niciun caz nu reprezintă o susținere a calității furnizorului de formare și a programului. Participanții sunt sfătuiți să evalueze adecvarea programului și relevanța acestuia pentru activitățile de afaceri sau pentru rolurile de lucru ale participanților. Sistemul FTS este disponibil pentru entitățile eligibile, la un nivel de finanțare de 50% din taxele de program, sub rezerva îndeplinirii tuturor criteriilor de eligibilitate. Solicitările FTS pot fi făcute numai pentru programele listate în Directorul Programelor FTS cu perioada de valabilitate specificată. Pentru informații suplimentare, consultați www.ibf.org.sg.

20 de ani de SFS

Din 1997, London Financial Studies a crescut de la o mică firmă din Londra cu un număr de clienți într-o marcă globală recunoscută de către practicienii financiari ca fiind un cuvânt de excelență în educația executivă.

Într-o lume în care noi afaceri vin și pleacă, două decenii este ceva de mândru. Pe măsură ce LFS are vârsta, este inspirat să vadă această mândrie împărtășită de echipa noastră, de facultate și de absolvenți.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

London Financial Studies

Popularitatea tehnicilor de știință a datelor, cum ar fi data mining și învățarea în mașină, a crescut enorm în ultimii ani. Ele prezintă soluții eficiente pentru a proce ... [+]

Popularitatea tehnicilor de știință a datelor, cum ar fi data mining și învățarea în mașină, a crescut enorm în ultimii ani. Acestea prezintă soluții eficiente pentru a procesa și analiza cantitatea imensă de date disponibile managerilor de risc și analiștilor financiari.

Odată cu avansurile în domeniul procesării și procesării distribuite, este acum posibil să procesăm și să înțelegem o gamă largă de informații care pot fi colectate din mai multe surse de date diferite.

Acest program hands-on acoperă tehnicile cheie - inclusiv câteva aspecte ale învățării automate supravegheate și nesupravegheate - care pot fi utilizate atunci când se furnizează date financiare miniere. Programul se concentrează, de asemenea, pe tehnici avansate de știință a datelor, care sunt utilizate pe scară largă pe piețele financiare pentru analiza textului și inteligența artificială (AI): Procesarea limbajului natural (NLP) și Deep Learning (DL).... [-]

Regatul Unit London
April 2019
La zi
3 zilele
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London Financial Studies

Programul se bazează pe tehnologia de bază și pe modelul de afaceri al blocurilor publice - Bitcoin și Ethereum - pentru a forma baza de cunoștințe, pe care veți învăța c ... [+]

Treceți dincolo de toată hype-ul în jurul blocurilor și obțineți o înțelegere definitivă a stării actuale, precum și a așteptărilor realiste ale acestei tehnologii.

Analizați cele mai promițătoare soluții private de bloc prin intermediul unei serii de ateliere, exerciții de codificare și exemple din lumea reală. Explorați diferite posibilități de contract inteligent și utilizarea lor, precum și realitatea ofertei inițiale de monedă (ICO), cu accent pe aplicațiile financiare curente, pe problemele de confidențialitate și scalabilitate și pe o privire asupra aplicațiilor viitoare care pot fi dezvoltate.

Programul se bazează pe tehnologia de bază și pe modelul de afaceri al blocurilor publice - Bitcoin și Ethereum - pentru a forma baza de cunoștințe, pe care veți învăța cum să dezvoltați afacerile; precum și înțelegerea modului în care aceasta poate revoluționa tranzacțiile, valorile mobiliare, contractele financiare și aplicațiile de pe platformă.... [-]

Regatul Unit London
June 2019
La zi
2 zilele
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
London Financial Studies

O analiză a stării actuale a tranzacțiilor electronice atât pe piețele de acțiuni, cât și pe veniturile fixe, cu o privire atentă asupra piețelor electronice de schimb va ... [+]

O analiză a stării actuale a tranzacțiilor electronice atât pe piețele de acțiuni, cât și pe veniturile fixe, cu o privire atentă asupra piețelor electronice de schimb valutar.

Prima zi a programului analizează natura piețelor electronice și examinează diferite tipuri de ordine și execuție algoritmică. Ziua a doua se concentrează pe crearea de piețe electronice și pe microstructura pieței, examinând atât riscurile de piață, cât și provocările de reglementare.

Ziua a treia cuprinde o acoperire mai avansată și mai aprofundată a algoritmilor de execuție alături de strategiile și semnalele de tranzacționare. Participanții vor examina în detaliu structura în evoluție a piețelor, determinată de reglementare și vor analiza modalitățile de realizare și de demonstrare a celei mai bune execuții.... [-]

Regatul Unit London
March 2019
La zi
3 zilele
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
London Financial Studies

Acest program vă va oferi o înțelegere profundă a contabilității instrumentelor financiare derivate și a aplicării contabilității de acoperire împotriva riscurilor pentru ... [+]

Acest program vă va oferi o înțelegere profundă a contabilității instrumentelor financiare derivate și a aplicării contabilității de acoperire împotriva riscurilor pentru piețele de dobânzi, inflație și valută. Învățarea se bazează pe o utilizare intensă a cazurilor reale, prin aplicarea IFRS9 pas cu pas. Noile cerințe sunt în contrast cu IAS 39, acolo unde este necesar, cu discuții detaliate privind punerea în aplicare a noilor norme.

Studiile de caz și atelierele de lucru simulează discuțiile clienților din viața reală și acoperă procesul de luare a deciziilor, cerințele de documentare, evaluarea eficienței acoperirii și înregistrările contabile ale unei strategii de acoperire împotriva riscurilor pe parcursul vieții.... [-]

Regatul Unit London
April 2019
La zi
2 zilele
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
London Financial Studies

Într-o lume financiară complicată, este esențială înțelegerea detaliată a aplicării tehnicilor cantitative. Acest curs oferă o acoperire aprofundată a metodelor practice ... [+]

Într-o lume financiară complicată, este esențială înțelegerea detaliată a aplicării tehnicilor cantitative. Acest curs oferă o acoperire aprofundată a metodelor practice cantitative importante pe piețele financiare actuale.

Obiectivele cursului

Pentru a oferi practicanților o înțelegere practică a modului în care o gamă de instrumente pot fi utilizate pentru a gestiona, analiza și preța instrumentele financiare. Participanții vor studia:

Componente principaleDurata și impactul convexitățiiMetode de interpolare, utilizări și limitări ale acestoraTehnici de regresieImplementarea simulărilor Monte CarloConstrucție binomială și trinomicăCum să modelați activele și derivatele de preț în timp continuu... [-]
Regatul Unit London
December 2019
La zi
3 zilele
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
34 Curlew Street Butlers Wharf
SE1 2ND London, England, Regatul Unit