Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Povestea noastră a început în 2002, când căutarea noastră pentru un curs de film ideal ne-a determinat să creăm o școală de film de tip boutique într-o biserică transformată în Fulham Broadway, Londra.

Mulți ani încoace, London Film Academy este recunoscută pe plan internațional ca o școală de film inovatoare care se distinge de greutatea sa, producând producători de filme de clasă mondială, de înaltă calificare, prin instruire practică, relevantă în domeniu și de cel mai înalt standard.

Abordarea noastră multidisciplinară simulează realitățile din industria cinematografică și TV și vă permite să vă dezvoltați într-un producător de filme informat și responsabil, să vă perfecționați meseria în grupuri mici, într-un mediu de colaborare și îngrijire.

Obiectivul central al nostru este de a face formarea de film accesibilă. Ca un trust non-profit, oferim locuri asistate financiar cu taxe de curs inclusive, cadre didactice premiate și acces la cele mai noi echipamente, tehnologii și facilități. Invităm candidați din întreaga lume, cu orice nivel de experiență, dar căutăm jucători proactivi, creativi și dedicați.

Fie că sunteți licențiat, postuniversitar sau profesionist care caută un curs scurt specializat, acoperim fiecare disciplină de filme, de la ficțiune la documentare. Recunoscută ca un centru de excelență, suntem revizuiți de Agenția de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior și colaborăm cu unele dintre vocile cele mai originale și mai gânditoare din industria creativă de astăzi.

Cea mai mândră realizare a noastră este succesul continuu al studenților noștri. Suntem încântați să spunem că peste 95% dintre absolvenții noștri de diplomă lucrează în industrie în termen de trei luni. Și suntem unici în a-și putea dezvolta producțiile în curs de desfășurare oferind absolvenților noștri calitatea de membru al Clubului nostru de Filme, cu acces la evenimente de networking, liste de locuri de muncă exclusive și sfaturi din partea câtorva dintre cei mai mari regizori din lume.

LFA este mai mult decât o școală de film. Dacă aveți un cap pentru film și sunteți pasionați, inspirați și doriți să găsiți vocea proprie; vă puteți fi siguri că ne veți lăsa echipați cu abilitățile, cunoștințele și suportul permanent pentru a reuși în industria competitivă de astăzi.

Așteptăm cu nerăbdare să vă urez bun venit la LFA.

Daisy Gili și Anna MacDonald
Co-fondatorii

Asigurarea calității

LFA este revizuită de Agenția de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior , QAA . Echipa de evaluare a QAA a format următoarele hotărâri privind oferta de învățământ superior de la London Film Academy :

 • Setarea și menținerea standardelor academice de premii răspund așteptărilor din Marea Britanie.
 • Calitatea oportunităților de învățare a studenților corespunde așteptărilor din Marea Britanie.
 • Calitatea informațiilor privind oportunitățile de învățare corespunde așteptărilor din Regatul Unit.
 • Îmbunătățirea oportunităților de învățare a elevilor corespunde așteptărilor din Marea Britanie.

Echipa de evaluare a QAA a identificat următoarele caracteristici de bună practică la London Film Academy :

 • procesul de admitere cuprinzător și detaliat, care asigură faptul că studenții sunt foarte potriviți pentru curs și îi permit să reușească (Așteptări B2)
 • sprijinul încurajator, încorporat și orientat către carieră, care permite studenților să-și atingă întregul potențial personal, academic și profesional (Așteptările B4).

De ce alegeți LFA?

Deveniți regizor la London Film Academy

 • Instruire multidisciplinară de către profesioniștii în domeniul filmului și al industriei TV
 • Echipamente profesionale de producție, facilități post-producție, studiouri interne și teatru de screening.
 • Super 16mm și formate digitale actuale cu înregistrări de sunet de locație
 • Filmele finalizate cu o imagine Full HD (1080p)
 • Educație cinematografică relevantă, practică și valoroasă
 • Nu există costuri ascunse (bugetele de film incluse în taxele de curs)
 • Vitrine la festivaluri de film și pe platforme digitale
 • Listele de locuri de muncă și destinațiile de plasare exclusive
 • Centrul de excelență
 • Revizuit de Qality Assurance Agency for Higher Education
 • Traseele de progresie universitară:
  • LFA Film Filming Diploma este recunoscută de Universitatea Anglia Ruskin pentru progresul spre MA Film și Televiziune Producție cu un transfer de credit de 90 de grade M și de Universitatea din Hertfordshire pentru progresul la MA Filming.
  • LFA Filmmaking Diploma este, de asemenea, recunoscut de Universitatea din Hertfordshire pentru progresul spre BA Film și Televiziune.
  • LFA Screenwriting Diploma este recunoscută de Universitatea Anglia Ruskin pentru progresie pe MA Creative Writing și de către Universitatea din Hertfordshire pentru progresie pe MA Screenwriting.

Abilități de viață

 • Mediul de învățare colaborativ, prietenos și incluziv
 • Munca in echipa si abilitatile oamenilor pentru creatori de film adaptabili si creativi
 • Organizație non-profit
 • Sprijin financiar și consultanță de finanțare
 • Rețea profesională permanentă de contacte în film
 • Orientarea carierei
 • Valorile pe care le trăim prin calitate, inovație, continuarea sprijinului pentru studenți și absolvenți, colaborare
 • Talentul individual și creativitatea sunt cultivate

Facilităţi

London Film Academy este găzduită într-o clădire listată, care inițial era biserică metodistă. LFA este situat în districtul Londra din Hammersmith

CAMERE

 • Sala noastra de cinema / screening
  Teatrul nostru oferă proiecție digitală, facilități de bază pentru înregistrarea sunetului. Avem o bibliotecă solidă FX de sunet. Laboratoarele de repetiție și înregistrare sunt utilizate la nivelurile superioare și subsol ale LFA pentru toate atelierele și exercițiile.
 • Studiourile noastre
  Două studiouri de repetare și filmare cu seturi de scenă și o selecție de elemente de recuzită sunt situate la nivelurile superioare și subsol ale clădirii și sunt folosite pentru toate atelierele și exercițiile.
 • Biblioteca noastră
  Biblioteca LFA găzduiește o colecție de filme DVD și o bibliotecă de cărți. Această cameră este echipată, de asemenea, cu o bancă de computere Apple cu acces la internet. Software-ul include Neo Office, Budgeting EP
 • Sălile noastre de clasă
  Toate sălile de curs sunt echipate cu redare video, DVD și calculator prin televizoare și / sau proiectoare cu plasmă.

ECHIPAMENTE

În prezent, LFA are un set de aparate Super 16mm Arri SR3 și 416, inclusiv kit Matte, filtre și lentile, un kit ARRI Alexa cu lentile CP2, un Sony FS7a Sony EX3 și un Z1, mai multe HDV-uri Sony și un chameleon dolly și track. Avem o gamă largă de dispozitive de prindere, inclusiv capul Ronford, Cartoni și O'Connor, un dolly de chameleon cu jib și un dolly de intrare pentru producții externe. De asemenea, deținem o gamă exhaustivă de lumini Fresnel Arri, împreună cu roșcate și blonde cu fața în față. De asemenea, avem kituri HMI, Kinoflo, Dedo Light și panouri luminoase 1x1, împreună cu o gamă largă de standuri, plase și alte unelte de prindere.

 • păpușică
  Studioul nostru găzduiește o păpușă de chameleon cu braț și o locație dolly completată cu 50 de picioare diferite.
 • Lumini
  Kiturile de iluminat includ o gamă de lumini Arri Fresnel de la 300 wați la 2.5kw, kit roșu standard și kituri blonde, lumini studio moi, o selecție bună de steaguri, standuri și accesorii de prindere, cum ar fi arme magice, cleme pelican și suporturi de poli.
 • Sunet
  Dispunem de mixere Sound Device 664 și SQN cu microfoane Sennheiser 8050 și AKG, microfoane radio Sennheiser și Micron Explorer.
 • Producția postului
  Apartamentele noastre de editare Apple sunt echipate cu AVID Media Composer și Final Cut Pro, cu punți Sony HDV, hard discuri portabile și punți CD / DVD disponibile în toate. Toate lucrările de prezentare sau de finalizare pot fi exportate pe DVD pentru a difuza standarde de calitate.
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

London Film Academy

Certificatul nostru de scenarist este platforma perfectă pentru aspiranții scriitori sau regizori de scriitori care au o mulțime de idei și caută să facă un film. Printr- ... [+]

V-ați visat vreodată să deveniți scriitor, dar nu știți de unde să începeți? Acest curs este pentru aspiranții scriitori sau regizori de scriitori care au o mulțime de idei și caută să facă un film. Aveți șansa să vedeți cum scrierea pentru ecran este diferită de a scrie un roman sau de a juca și de a învăța talentul pentru a obține blocul scriitorului trecut. Sunteți învățați despre narațiunea filmului, povestirea, acțiunea și dialogul. Se pune accentul pe formarea scenariilor și pe abilitățile de prezentare (pitching). Creați și rescrieți un scenariu de film scurt cu intrări de editare de scenarii și îndrumări din filmul profesionist... [-]

Regatul Unit London
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London Film Academy

Ești nou în filme? Acest curs intensiv de scurtă durată este singurul de acest gen care oferă posibilitatea de a filma fie pe un film Super 16mm ("Carol", "The Hurt Locke ... [+]

Obțineți o introducere practică, inspirată și plăcută pentru filmare și faceți-o cu propriul dvs. film în doar patru săptămâni! Ideal pentru persoanele noi de filmare, acest curs intensiv oferă studenților o bază vastă și inestimabilă în principiile de bază ale filmelor. Peste patru săptămâni veți învăța o serie de aptitudini relevante din industrie de la profesioniștii profesioniști de film și televiziune și veți avea ocazia să faceți un proiect de la concept la script. Lucrând în grupuri mici, veți realiza o serie de filme scurte narative de sincronizare, fotografiind exclusiv pe aparatele profesionale Super 16mm (Arriflex) sau Arri Alexa Digital. Colaborarea cu colegii, actorii și tutorii construiește încredere, oferind în același timp oportunități de conectare și acces la instruirea industriei pe producții în cadrul zonei defavorizate. Tutorii noștri informați sunt aici să vă ajute, să vă sfătuiască, să vă susțină și să vă încurajeze pe tot parcursul timpului o London Film Academy , echipând studenții cu abilitățile necesare pentru a obține locuri de muncă de succes la nivel de intrare în industria cinematografică și TV. Filmarile studenților sunt introduse în discipline esențiale de filme, printre care:... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London Film Academy

Doriți să urmați o carieră de director de fotografie sau doriți să aflați mai multe despre departamentul de cinematografie și cameră? Certificatul nostru de cinematografi ... [+]

INTRODUCERE

Certificatul nostru de cinematografie este cursul ideal pentru producătorii de film care doresc să-și construiască cunoștințele și experiența de a lucra în departamentul de cameră. Prin dezvoltarea unei înțelegeri a tuturor rolurilor-cheie pe set, studenții vor finaliza cursul cu o perspectivă îmbunătățită a procesului de filmare. În consecință, acest curs ar aduce beneficii și regizorilor și regizorilor aspiranți care nu au lucrat încă în departamentul de cameră.

Ghidat de profesioniști cu experiență în domeniul camerelor și iluminatului, acest curs practic și aprofundat oferă instruire în diferite aspecte ale cinematografiei, inclusiv iluminatul, funcționarea camerei, focalizarea, câmpul de adâncime, manipularea lentilelor, DIT, corecția culorilor și clasificarea. Toți elevii vor avea ocazia să exerseze rolurile departamentului camerei pe un scurtmetraj într-un mediu studio folosind o cameră HD de ultimă generație. Participanții vor fi, de asemenea, introduși la clasificarea și corecția culorilor în suita de clasificare a apartamentelor LFA, înainte de o vizionare în cinematografia noastră de ultimă oră.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London Film Academy

Certificatul nostru de direcție va lumina rolul regizorului și vă va permite să construiți abilitățile necesare pentru a îndrepta un film. Ghidat de profesioniști cu expe ... [+]

Ghidat de specialiști cu experiență în filme, acest curs practic în profunzime oferă instruire în diferite aspecte ale regizorului, inclusiv povestirea vizuală, storyboarding-ul, comunicarea ideilor și scenariilor actorilor și echipajului, lucrul cu actorii și îmbunătățirea performanțelor acestora și pregătirea pentru un film.

Veți avea ocazia să îndreptați un scurtmetraj într-un mediu studio folosind o cameră HD de ultimă generație și să lucrați cu un editor pentru a realiza o scurtă realizare, care va fi vizionată la sfârșitul cursului în cinematograful nostru.

Exercițiile vizate vă asigură:... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London Film Academy

Ești un regizor care dorește să producă și, eventual, să vă direcționeze sau să scrie prima dvs. caracteristică sau un film scurt mai ambițios? Dacă da, acesta este cursu ... [+]

Ești un regizor care dorește să producă și, eventual, să vă direcționeze sau să scrie prima dvs. caracteristică sau un film scurt mai ambițios? Dacă da, acesta este cursul pentru voi.

Fundația producătoare este imperativă pentru indivizi și echipe de producție cu expertiză într-o anumită zonă de filmare care încearcă să se pregătească și să se pregătească pentru proiecte cu buget mai mare.

Mai mult, acest curs este ideal pentru persoanele care lucrează la un scenariu și doresc să obțină o imagine de ansamblu realistă asupra procesului de dezvoltare completă.

Obțineți o imagine de ansamblu intensă a producției practice și a filmuluiAflați mai multe despre proiecte de pitching la finanțatori, comandanți de editori și talent.Explorați complexitatea lansării propriei companii de producție .Aflați cum să găsiți, să recrutați și să gestionați membrii echipajului cheie.Consultanță expert privind metodele de livrare , cum să găsească agenți de vânzări și distribuitori și să negocieze tranzacția.Aflați într-un mediu interactiv unde tutorele folosește exemple și studii de caz.Seminariile sunt furnizate de producători experimentați și, de asemenea, includ vorbitori invitați care sunt experți în domeniul lor propriu.Proiectele proprii pot fi folosite ca exemple în clasă pentru comparație și feedback direct.Ce tip de studenți căutăm?... [-]
Regatul Unit London
Octombrie 2019
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London Film Academy

Dacă aveți o idee pentru un documentar și doriți să vă transformați visul într-o realitate, acest curs intensiv, de 6 săptămâni, vă va oferi terenul necesar pentru a vă t ... [+]

Dacă aveți o idee pentru un documentar și doriți să vă transformați visul într-o realitate, acest curs intensiv, de 6 săptămâni, vă va oferi terenul necesar pentru a vă transforma conceptul inițial într-un film realist. Cu pregătire practică de la practicarea profesioniștilor documentare, veți obține toate abilitățile de care aveți nevoie și veți crea propriul dvs. documentar de colaborare, pregătit să-l împacheteze și să îl împacheteze industriei.

Veți lucra cu camere digitale de calitate digitală și veți învăța și dezvolta abilitățile în cinematografie și sunet. Îmbunătățiți abilitățile de editare cu Adobe Premiere Pro înainte de a vă alăturați proiectul final unui grup de profesioniști din industria documentară.... [-]

Regatul Unit London
Octombrie 2019
Engleză
La zi
6 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

London Film Academy

Acest Paști, alătură-te nouă pentru un curs de cincisprezece zile pentru a învăța abilitățile esențiale ale povestirii vizuale. Trage, direcționează și editează primul tă ... [+]

Academia de tineri filme se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani și reprezintă modalitatea perfectă de a introduce tinerii în filmări practice.

Aceste cursuri interesante de o săptămână și de două săptămâni sunt organizate în timpul sărbătorilor școlare (program de Paște

Ei experimenteaza o varietate de roluri de filme, de la scriere de scripturi si povestiri vizuale pana la actori direct si folosind software de editare profesionala si totul intre ele.

Aceasta este o introducere intensă, dar plină de distracție, a realităților de lucru în film și televiziune și oferă studenților o bază de care au nevoie pentru a începe să lucreze la propriile filme și pentru a lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la formarea continuă sau chiar la o carieră viitoare.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

London Film Academy

Alăturați-vă rețelei noastre de profesioniști de film care vă susține și vă perfecționați meseria într-un grup mic din cadrul mediului de educație al celei mai iubite șco ... [+]

Vrei să devii un regizor de clasă mondială, versatilă?

Pregătiți-vă să vă începeți cariera în film sau televiziune cu o diplomă de filmație de 1 an. Vă oferă practică practică în toate aspectele filmei, deoarece vă echipează cu abilitățile și cunoștințele și oferă suportul de care aveți nevoie, pentru a excela în domeniul ales.

Diploma noastră este concepută pentru a vă învăța abilitățile absolut necesare pentru a deveni un regizor colaborativ în secolul XXI. Veti avea nu numai o retea de sustinere a profesionistilor de film care va ghideaza, ci si accesul la echipamente digitale de ultima generatie, inclusiv ARRI ALEXA, precum si filmul S16mm cu care sa lucrati. Dumneavoastră și o echipă de studenți ambițioși veți crea o muncă pe măsură ce vă construiți portofoliul extins de filme - ca să nu menționați propria dvs. carte neagră de contacte din industria profesională pe care o veți părăsi.... [-]

Regatul Unit London
Mai 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London Film Academy

Ca scenarist, abilitatea ta de a crea și de a comunica o poveste este în centrul oricărui proiect de film de succes. Diploma noastră de un an asigură dezvoltarea intensiv ... [+]

Diploma noastră de scenaristă vă oferă un an de dezvoltare creativă intensivă pentru a vă pregăti pentru viață ca scenarist în filmul rapid și competitiv și divers și în mediul TV. Veți obține o pregătire temeinică în toate specializările de scenarist, producând un volum imens de muncă pe parcursul anului, scris pentru pantaloni scurți, televiziune, filme de lung metraj și serii web. Abordarea noastră intensă de scenaristică vă asigură că părăsiți LFA cu un portofoliu impresionant de muncă, abilități de scriere adaptabile și abilitatea de a transforma proiectele scenariilor în termene limită.

La LFA îi încurajăm pe studenți să colaboreze în mai multe discipline pentru a-și extinde experiența și înțelegerea întregului proces de filmare. Oferind o privire de ansamblu asupra realităților industriei de filmare, pe tot parcursul sesiunilor de an, se referă la editarea scenariilor și rolul directorilor de dezvoltare, supravegherea scenariilor, agenții de cumpărare, drepturile de autor, juridic și financiar; audiența cinematografică și marketingul de filme de lung metraj. Îți vei îmbunătăți abilitățile de a-ți face povestiri vizuale și vei vedea scripturile tale părăsind pagina prin ateliere de lectură live cu directori și actori profesioniști. Pentru a vă asigura că părăsiți industria LFA, atelierele noastre de scenarist se vor concentra asupra modului de a schița, a schimba și a negocia vânzarea de filme de lung metraj și idei de televiziune unui grup de profesioniști din industria cinematografică și TV.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză