Leiths School of Food and Wine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Leiths Școala de Food and Wine are o reputație internațională ca primă școală clasă de gătit și a instruit bucătari TV, inclusiv Lorraine Pascale, Gizzi Erskine și Matt Tebutt, bucătari produse cu stele Michelin, inclusiv Joe Mercer-Nairn (medlar) și Matt Crăciun (Chez Bruce), scriitori de alimente bine cunoscute inclusiv Diana Henry, Xanthe Clay și Lulu Grimes și producătorii de produse alimentare, cum ar fi Alan Rosenthal, proprietar al tocana! și Camilla Stephens de la Higgidy plăcinte.

7 motive pentru a învăța la Leiths School of Food and Wine

I un singur motiv

Cursurile noastre nu sunt niciodată prostit. Aici, la Leiths avem o credință puternică în importanța competențelor de gătit solide. Noi vă va ajuta să stăpânind tehnici pe care le va utiliza pentru o viață întreagă.

II motivul două

Pe de altă parte, suntem opusul înfundat. De la Food Street la bucătăria peruvian, suntem mereu afară și despre, explorarea unor noi tendințe de alimente și includerea acestora în programul nostru de curs.

III motivul trei

bucătăriile noastre sunt afaceri. Bucurați-vă de experiența de învățare în bucătării profesionale stil cu echipamente de top-of-the-gama, de la vase de cupru Proware la amestecătoare MAGIMIX.

IV motivul patru

Ingredientele noastre sunt proaspete, gânditor din surse și cea mai bună calitate.

V motivul cinci

Noi învățăm individul. Pe cursul nostru de diplomă, nu va fi nici un bucătar strigând la clasă, va urma un plan individual de învățare. Această filozofie se extinde la clasele noastre entuziasti, în cazul în care ne-am plăcerea de a întâlni persoane și rezolvarea lor conundrums!

VI motivul șase

Profesorii noștri sunt minunate. Oamenii scrie acest lucru pe feedback-ul nostru face timp și de timp din nou. Fie că aveți cunoștințe de specialitate Nathan Outlaw sau entuziasm nestăpânit Angelei Malik, vei fi încântat, provocat și sprijinit.

VII motivul șapte

Suntem cunoscut ca cel mai bun și veți găsi absolvenții noștri în drepturile de pozitie de top din întreaga industrie alimentară. Ei scriu pentru reviste de alimente, contribuie la gastronomie spectacole, echipe de restaurant plumb și să lanseze companii de produse alimentare. Suntem incredibil de mandri de ele - și oferă adesea mari oportunități pentru studenții noștri.

Locații

Londra

Address
Leiths School of Food and Wine Limited
16-20 Wendell Road

W12 9RT Londra, Anglia, Regatul Unit