Leicester College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

59932_59766_LEC1300x438.jpg

Studiați limba engleză în vibrant, istoric Leicester!

Reflectând multiculturalismul de la Leicester, Leicester College oferă una dintre cele mai largi selecții de cursuri de limba engleză pentru cursanții altor limbi (ESOL) din țară. Oferim diferite niveluri și tipuri de cursuri pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți competențele în limba engleză pentru a vă dezvolta profesional, pentru a vă angaja sau pentru a vă pregăti pentru studii suplimentare în Marea Britanie.

Leicester este un oraș modern, bogat în artă, cultură, sport și istorie. Un recent recuperare urbană de 3 miliarde de lire sterline a pus orașul ferm pe hartă ca destinație pentru turism, cumpărături și divertisment. Orașul continuă să producă talente de clasă mondială în domeniul sportului, afacerilor și artelor, inclusiv trupa rock Kasabian, prezentatorul TV Gok Wan, actorul Sam Hopper și aventurierul Sarah Outen.

Fiind casa a trei mari instituții de învățământ, Leicester este, fără îndoială, un adevărat oraș student, cu facilitățile potrivite.

Nu veți fi niciodată foame - restaurantele și cafenelele includ bucătării autentice din întreaga lume. La fel, orașul are o gamă largă de cafenele independente, cocktail-uri și baruri de vinuri, pub-uri tradiționale și chiar un bar de șampanie!

Pregătirea și învățarea internațională

Facilitățile noastre excelente și predarea experților oferă studenților noștri cunoștințele, abilitățile și experiența de a fi lideri în domeniul lor ales, deschizând ușile pentru ocuparea forței de muncă și educația ulterioară. Cu dimensiuni mai mici de clasă decât majoritatea universităților, studierea cu noi înseamnă că beneficiați de o atenție și de o personalitate mai personală din partea cadrelor didactice.

În mod semnificativ, studiul în Marea Britanie înseamnă că veți avea ocazia să dezvoltați abilități și experiență, să vă familiarizați cultural cu Marea Britanie și să vă îmbunătățiți abilitățile de limba engleză atât în ​​mediul de clasă, cât și în afara acesteia.

Știm că perspectiva de a vă părăsi casa și de a vă deplasa într-o țară nouă pentru a studia poate fi o perioadă extraordinară, dar stresantă, dar vă promitem că veți primi tot sprijinul și îndrumarea de care aveți nevoie pentru a vă folosi cât mai mult timp cu noi.

Locație, locație

Situat în East Midlands, Leicester este foarte mult în inima țării, cu legături excelente de transport către toate părțile Regatului Unit. Stația de metrou St. Pancras din Londra se află la mai puțin de o oră distanță cu trenul - și de acolo puteți urca pe Eurostar și puteți ajunge la Paris în doar patru ore!

Atât aeroporturile East Midlands, cât și aeroportul internațional Birmingham sunt la mai puțin de o oră distanță cu mașina și sunt ușor accesibile cu mijloacele de transport în comun. Există servicii de tren directe între Leicester și ambele aeroporturi Stansted și Luton, precum și aeroporturile de acces ale Regatului Unit Londra Heathrow și Londra Gatwick sunt, de asemenea, ușor accesibile. Pentru informații suplimentare despre Leicester, vizitați www.visitleicester.info

Activitățile internaționale de îmbogățire a studenților

La sosirea în Leicester, Biroul Internațional va oferi informații și sprijin pentru a vă ajuta să vă integrați în viața Colegiului și în orașul Leicester.

În plus față de cursuri, o serie de activități sociale sunt disponibile pentru studenții noștri internaționali. Sunt oferite o serie de activități și evenimente - unele destinate în special studenților internaționali, iar unele sunt deschise tuturor studenților. Acestea sunt concepute pentru a vă ajuta să vă faceți prieteni noi, să vă exersați limba engleză și să vă îmbogățiți înțelegerea istoriei Regatului Unit și a diferitelor sale culturi și tradiții.

Locații

Leicester

Address
St John Street
LE1 3WL Leicester, Anglia, Regatul Unit