Lancaster University International Study Centre

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Calea spre succes

Prin participarea la Centrul Internațional de Studii înainte de a se alătura la Universitatea, studenții internaționali se pot adapta la viața în Regatul Unit, în timp ce lucrează pentru a îmbunătăți abilitățile de studiu academic, abilitățile de limba engleză și capacitatea de angajare. Elevii de la Centrul de Studii Internaționale beneficiază de oportunitatea de a trăi și de a studia în campusul Universității Lancaster înainte de a avansa la o diplomă la o universitate de top din Marea Britanie.

Programele noastre sunt predate în campus la Centrul de Studii Internaționale și sunt furnizate de Grupul de Studii - lider mondial în pregătirea elevilor pentru succesul academic și carierele de recompense. Lucrăm direct cu Universitatea din Lancaster pentru a oferi studenților internaționali posibilitatea de a studia la una dintre cele mai bune universități din Marea Britanie.

Succes

Despre Universitatea Lancaster

Universitatea Lancaster se numără printre primele 10 universități din Marea Britanie și se situează astfel în trei dintre cele mai importante mese din liga universitară din Marea Britanie. Avem unul dintre cele mai sigure campusuri din Marea Britanie, unde puteți trăi, studia și continua cariera viitoare. Noile noastre facilități academice sunt unele dintre cele mai bune din Europa, iar sistemul nostru colegiu oferă suport personal și o experiență remarcabilă a studenților.

Studiu la Lancaster

La Lancaster, vă ajutăm să obțineți succesul academic și să obțineți o gamă largă de competențe care vă vor îmbunătăți perspectivele de carieră.

Didactice și de cercetare

Universitatea Lancaster este recunoscută pe plan internațional pentru predare și cercetare remarcabile. În timpul obținerii diplomei, tutorii dvs. vă va ajuta să explorați cele mai recente descoperiri din subiectul dvs. și să vă încurajați să obțineți cele mai înalte grade posibile.

Opțiuni flexibile

Puteți studia până la trei discipline prin alegerea unor subiecte minore alături de opțiunea dvs. majoră. Acest lucru vă permite să explorați o serie de interese și vă oferă o educație mai largă, care este atractivă pentru angajatori.

Facilități academice și școli

La Lancaster, facilitățile noastre academice noi sunt unele dintre cele mai bune din Europa. Facultățile și școlile noastre sunt importante pe plan internațional și investim periodic în noi facilități de înaltă tehnologie. Am investit recent 26 de milioane de lire sterline în facilitățile și echipamentele noastre de chimie, iar noua noastră clădire de inginerie are ateliere și laboratoare de înaltă tehnologie. Am investit, de asemenea, milioane de lire sterline în biblioteca noastră remarcabilă, deținând peste un milion de cărți. Școala noastră de Afaceri (LUMS) se numără printre primele 100 din lume, iar Școala noastră de Drept este cea mai bună din nord-vestul Angliei.

Facilități de campus

Campusul nostru este unul dintre cele mai bune și mai sigure din Marea Britanie. Are tot ce aveți nevoie - puteți trăi, studiați și socializa aici fără distragere. Pentru a vă ajuta să obțineți succesul și să profitați la maximum de viața universitară, am investit milioane de lire sterline în facilitățile noastre moderne. În campus veți găsi cu ușurință bănci, magazine, cafenele și birouri medicale pentru a vă face viața de zi cu zi ușoară și relaxantă. Există, de asemenea, teatre, galerii de artă, un centru sportiv în valoare de mai multe milioane de lire și un centru Chaplaincy multi-credincios, astfel încât veți găsi mereu evenimente interesante și oameni buni.

Succes Student

viață universitară

Colegiile noastre

Toți studenții fac parte dintr-una dintre cele opt colegii din Lancaster. Aici veți trăi, veți studia și veți deveni parte a vieții studențești. Acesta este cel mai bun mod de a întâlni oameni noi și de a obține sprijinul de care aveți nevoie în timp ce vă adaptați la viața de la universitate. Lancaster este una dintre puținele universități din Marea Britanie (inclusiv Oxford și Cambridge) cu un sistem colegial.

Viață universitară mai largă

Studenții Lancaster provin din peste 100 de naționalități diferite, astfel că vă veți întâlni cu studenți din Marea Britanie și din întreaga lume. Uniunea Studenților (LUSU) are mai mult de 200 de grupuri și societăți pe care le puteți alătura, puteți chiar să vă începeți propria. De asemenea, vă puteți alătura cluburilor sportive competitive și evenimentelor anuale sociale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea An Fundațional »

Programe

Această școală oferă și:

An Fundațional

Anul fondării internaționale

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Lancashire

Anul Fundației Internaționale te pregătește pentru studii universitare la Lancaster. Vă veți concentra pe limba engleză, pe abilitățile de studiu și pe modulele academice și veți începe să vă planificați cariera viitoare. După anul Anului de Fundație, puteți trece la gradul ales de dvs. la Lancaster - unul dintre cele mai mari zece universități din Marea Britanie. [+]

Pregătirea gradului

Anul Fundației Internaționale te pregătește pentru studii universitare la Lancaster. Vă veți concentra pe limba engleză, pe abilitățile de studiu și pe modulele academice și veți începe să vă planificați cariera viitoare. După anul Anului de Fundație, puteți trece la gradul ales de dvs. la Lancaster - unul dintre cele mai mari zece universități din Marea Britanie.

Cum functioneazã?

Când vă adresați la Centrul Internațional de Studii de la Lancaster, alegeți unul dintre cele șase rute de diplomă de licență. Când sunteți acceptat la Anul Fundației Internaționale, veți primi o ofertă condiționată pentru a studia pentru gradul ales de dvs. la Universitatea Lancaster după finalizarea cu succes a programului dvs. International Centre de Studii. ... [-]


Videoclipuri

Welcome to Lancaster

Student Support | Lancaster ISC