Citește Descrierea Oficială

Dacă vă alăturați școlii, nu vă veți bucura doar de orele de curs cu profesorii noștri calificați și veți avea activități aranjate săptămânal, dar veți studia și într-o conacă din secolul al XVIII-lea. Această clădire frumoasă și istorică a fost odată găzduită de Ducii de Devonshire și de Lordul Wilmington. Aici, la LTC Eastbourne, le oferim studenților o oportunitate unică de a studia limba engleză într-o școală tradițională britanică pe propria sa proprietate privată, istorică.

Ce cursuri sunt disponibile la LTC Eastbourne?

Școala noastră oferă o varietate de cursuri de limba engleză în Eastbourne, de la cursuri de engleză generală și de pregătire pentru examen pentru studenți adulți la programe de școală de vară și de școală de vară pentru tinerii care învață. De asemenea, putem oferi programe speciale de grup în orice moment al anului. Accesați pagina noastră YouTube pentru a vedea ce vă puteți aștepta la cursurile noastre de școală de vară și pentru adulți.

Cât de mari sunt clasele LTC Eastbourne?

Cursurile noastre de limba engleză din Eastbourne sunt alcătuite din clase mici, maximum 12 elevi pe clasă. Clasele noastre mici înseamnă că fiecare candidat primește o atenție suficientă, permițându-le să se concentreze asupra punctelor forte și a punctelor slabe ale fiecăruia.

Școala noastră are 25 de săli de clasă și până la 300 de elevi în timpul lunilor aglomerate, cu 360 de vară când folosim clase suplimentare în apropierea școlii.

Ce oferă studenții orașul Eastbourne?

Eastbourne este o stațiune de vacanță pe litoral înfloritoare care atrage peste patru milioane de vizitatori în fiecare an. În timp ce studiați un curs de limba engleză în Eastbourne, vă veți putea relaxa în grădina privată de 10 hectare, petrecând timp liber la plajă și explorând orașul de pe litoral local. Potrivit biroului Met, Eastbourne se află în partea cea mai însorită a Angliei. Eastbourne este de asemenea la doar 90 de minute de Londra și la 40 de minute de Brighton cu trenul.

Știați că LTC Eastbourne are peste 60 de ani?

În 2014, LTC a sărbătorit cea de-a 60-a aniversare a școlii engleze din Eastbourne. Aflați mai multe despre istoria școlii noastre în broșura "60 de ani de la LTC Eastbourne" și citiți postul de blog despre celebrarea aniversării a 60 de ani de la LTC Eastbourne.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

An pregătitor

LTC English

Aici, la LTC Eastbourne, oferim cursuri pentru a ajuta la pregătirea examenelor. Cursurile includ pregătirea IELTS în limba engleză și pregătirea primului examen Cambridg ... [+]

Prezentare generală

Aici, la LTC Eastbourne, oferim cursuri pentru a ajuta la pregătirea examenelor. Cursurile includ:

Instruire IELTS în limba englezăPregătirea pentru prima examinare Cambridge (FCE)

Vedeți mai jos pentru mai multe informații despre cursurile noastre de pregătire pentru examene.

Pregătirea examenului IELTS în limba engleză

Acest curs de pregătire pentru examen este destinat elevilor între nivelurile Intermediate (B1) și Advanced (C1).

Cursul se va desfășura atât dimineața cât și după-amiaza. Dimineata, cursurile de limba engleza vor lucra in toate domeniile englezei: ascultare, vorbire, citire, scriere, gramatica, vocabular si pronuntie. În după-amiaza, clasele se vor concentra pe sarcini, strategii și practici pentru examenul IELTS.... [-]

Regatul Unit Eastbourne
Înscriere Deschisă
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

LTC English

Cursul nostru de limba engleză generală va ajuta studenții să îmbunătățească toate aspectele legate de limba engleză. ... [+]

Prezentare generală

Cursul nostru de limba engleză generală va ajuta studenții să îmbunătățească toate aspectele legate de limba engleză.

Elevii pot lua un curs scurt pentru a-și spriji limba engleză și pentru a-și spori încrederea și fluența sau un curs mai lung pentru a ridica nivelul limbii lor engleze.

Cursurile noastre sunt acreditate de British Council și sunt predate de profesori calificați.

În cadrul cursului de limbă engleză generală, elevii vor avea o mulțime de cursuri de ascultare și vorbire în clasă și temele obișnuite.

Obiectivele cursului

Scopul nostru este de a permite studenților să comunice în mod eficient în limba engleză, dincolo de frontiere și culturi, prin:... [-]

Regatul Unit Eastbourne
Înscriere Deschisă
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LTC English

Cursul nostru de limba engleză generală oferă studenților lecții de engleză în dimineața și subiecte de specialitate în după-amiaza. ... [+]

Prezentare generală

Cursul nostru de limba engleză generală oferă studenților lecții de engleză în dimineața și subiecte de specialitate în după-amiaza.

În dimineața, cursurile de engleză generală vor lucra în toate domeniile de engleză: ascultare, vorbire, citire, scriere, gramatică, vocabular și pronunție. În orele de după-amiază, elevii pot alege între abilitățile de comunicare, limba engleză pentru afaceri și pregătirea pentru examen IELTS.

Toate cursurile noastre sunt acreditate de British Council și sunt predate de profesori calificați corespunzător.

Abilități generale de comunicare în limba engleză

Toate nivelurile sunt elementare (Strong A1-A2) până la avansate (C1).... [-]

Regatul Unit Eastbourne
Înscriere Deschisă
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LTC English

Știm cât de important este pentru părinți și copii să călătorească și să studieze limba engleză în același timp, de aceea oferim următorul program. Permitem adulților și ... [+]

Prezentare generală

Știm cât de important este pentru părinți și copii să călătorească și să studieze limba engleză în același timp, de aceea oferim următorul program. Permitem adulților și copiilor să studieze în funcție de vârstă și de nivel clase adecvate, lăsând la sfârșitul săptămânii liber pentru o perioadă de familie.

Pentru copiii cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani, cerem să studieze cu noi în perioada de vară (9 iunie - 18 august 2019). Dacă, totuși, copilul are peste 16 ani și este fericit să se înscrie într-un curs de adulți, părintele și copilul pot să studieze în orice moment pe tot parcursul anului.

Părinţi

Cursul pentru adulți disponibil părinților va fi una dintre următoarele opțiuni:... [-]

Regatul Unit Eastbourne
Înscriere Deschisă
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LTC English

Acest curs de toamnă oferă posibilitatea celor peste 50 de ani de a explora siturile istorice din East Sussex, întâlnindu-se în același timp cu oameni care se gândesc la ... [+]

Cursuri de dimineață și activități de după-amiază

Acest curs de toamnă oferă posibilitatea celor peste 50 de ani de a explora siturile istorice din East Sussex, întâlnindu-se în același timp cu oameni care se gândesc la fel de mult și îmbunătățind limba engleză în locația unică a secolului al XVIII-lea din LTC.

Dupa orele de engleza dimineata, o serie de activitati si excursii vor fi aranjate dupa-amiaza. Un exemplu al programului nostru social pentru anul 2019 poate fi văzut mai jos. Acest lucru poate fi modificat.

ZI / DATE / ACTIVITATE

Luni, 23 septembrie 2019 Eastbourne Orientation Tour

Marți, 24 septembrie 2019 Discuție - istoric Sussex... [-]

Regatul Unit Eastbourne
Contactează şcoala
Engleză
1 - 2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri de vară

LTC English

Școala noastră de vară este ocazia perfectă de a învăța limba engleză și de a face prieteni din întreaga lume. În acest an avem două cursuri de vară: 1. Școala de vară st ... [+]

Prezentare generală

Școala noastră de vară este ocazia perfectă de a învăța limba engleză și de a face prieteni din întreaga lume.

Anul acesta avem două cursuri de vară:

Școala de vară standard (10-17 ani)Școala de vară semi-intensivă (14-17 ani)

Cursul nostru de școală standard de vară oferă 20 de cursuri de engleză pentru 15 ore pe săptămână.

Școala noastră de vară semiintensivă oferă 24 de ore de engleză pentru 18 ore pe săptămână.

Obiectivele cursului

Scopul nostru este de a permite studenților să comunice în mod eficient în limba engleză, dincolo de frontiere și culturi, prin:

1. Oferirea unei experiențe de limbă engleză ca limbă vii care vă va motiva și inspira să învățați limba engleză... [-]

Regatul Unit Eastbourne
Contactează şcoala
Engleză
1 - 10 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

LTC English