LTC English

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Dacă vă alăturați școlii, nu vă veți bucura doar de orele de curs cu profesorii noștri calificați și veți avea activități aranjate săptămânal, dar veți studia și într-o conacă din secolul al XVIII-lea. Această clădire frumoasă și istorică a fost odată găzduită de Ducii de Devonshire și de Lordul Wilmington. Aici, la LTC Eastbourne, le oferim studenților o oportunitate unică de a studia limba engleză într-o școală tradițională britanică pe propria sa proprietate privată, istorică.

Ce cursuri sunt disponibile la LTC Eastbourne?

Școala noastră oferă o varietate de cursuri de limba engleză în Eastbourne, de la cursuri de engleză generală și de pregătire pentru examen pentru studenți adulți la programe de școală de vară și de școală de vară pentru tinerii care învață. De asemenea, putem oferi programe speciale de grup în orice moment al anului. Accesați pagina noastră YouTube pentru a vedea ce vă puteți aștepta la cursurile noastre de școală de vară și pentru adulți.

Cât de mari sunt clasele LTC Eastbourne?

Cursurile noastre de limba engleză din Eastbourne sunt alcătuite din clase mici, maximum 12 elevi pe clasă. Clasele noastre mici înseamnă că fiecare candidat primește o atenție suficientă, permițându-le să se concentreze asupra punctelor forte și a punctelor slabe ale fiecăruia.

Școala noastră are 25 de săli de clasă și până la 300 de elevi în timpul lunilor aglomerate, cu 360 de vară când folosim clase suplimentare în apropierea școlii.

Ce oferă studenții orașul Eastbourne?

Eastbourne este o stațiune de vacanță pe litoral înfloritoare care atrage peste patru milioane de vizitatori în fiecare an. În timp ce studiați un curs de limba engleză în Eastbourne, vă veți putea relaxa în grădina privată de 10 hectare, petrecând timp liber la plajă și explorând orașul de pe litoral local. Potrivit biroului Met, Eastbourne se află în partea cea mai însorită a Angliei. Eastbourne este de asemenea la doar 90 de minute de Londra și la 40 de minute de Brighton cu trenul.

Știați că LTC Eastbourne are peste 60 de ani?

În 2014, LTC a sărbătorit cea de-a 60-a aniversare a școlii engleze din Eastbourne. Aflați mai multe despre istoria școlii noastre în broșura "60 de ani de la LTC Eastbourne" și citiți postul de blog despre celebrarea aniversării a 60 de ani de la LTC Eastbourne.

Locații

Eastbourne

Address
Compton Park
Compton Place Road

BN21 1EH Eastbourne, Anglia, Regatul Unit