LAL Language Centres

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Învață engleză cu LAL!

Destinații mari și o gamă largă de cursuri

Avem peste 30 de ani de experiență în furnizarea de cursuri excelente de limbi străine și de activități de agrement interesante pentru cursanții englezi. Cu centrele de limbă în cele mai bune destinații vorbite în limba engleză, inclusiv Londra, Boston și Cape Town, oferim o gamă completă de cursuri de limbă engleză, acoperind totul, de la engleză generală până la pregătire la examen, învățământ superior și formare profesională pentru toate nivelurile de la începători la avansați.

Învățarea centrată pe elev

Cursurile de limba engleză se află în centrul afacerii noastre, iar profesorii noștri sunt pricepuți să-și croiască lecțiile pentru a le face angajați și dinamici, satisfăcând în același timp nevoile fiecărui student. Toți profesorii LAL sunt vorbitori de limbă engleză cu experiență, cu experiență, care sunt pasionați de engleza.

Cetățeni ai lumii

La LAL veți deveni un "cetățean al lumii" cu drepturi depline. Vă veți întâlni, veți învăța și veți socializa cu cursanții din întreaga lume, veți face prietenii și veți avea experiențe care vor dura o viață întreagă - toate în timp ce vă îmbunătățiți limba engleză.

Catered la nevoile tale

LAL oferă o familie extraordinar de călduroasă și prietenoasă care simte că studenții noștri se simt imediat acasă. Personalul dedicat al LAL își dă drumul pentru a se asigura că fiecare elev se simte fericit pe toată durata șederii. Veți fi învățat în clase cu maximum 15 elevi, asigurându-vă că primiți atenția personală din partea profesorului, în timp ce puteți interacționa și practica cu o varietate de alți cursanți din clasă.

Școlile complet acreditate

LAL Language Centres (LALLC) sunt pe deplin acreditate de autoritățile naționale recunoscute în fiecare locație. În Regatul Unit, programele LAL sunt acreditate de către Accreditation UK, o schemă monitorizată în comun de British Council și English UK. Școlile de vară au fost numite de Centrul de Excelență "Centrele de Excelență". În SUA programele lor sunt acreditate de CEA și sunt membre ale AAIEP și NAFSA; în Malta, sunt acreditați de FELTOM și de Comitetul de monitorizare EFL; și în Africa de Sud, programele lor sunt recunoscute de EDUSA. LAL realizează în mod regulat merite de excelență într-o serie de criterii pentru programele lor de limbă engleză și serviciile auxiliare studenților.

LAL Advantage - platforma noastră online

Platforma noastră online a fost inclusă pentru fiecare student din Marea Britanie, SUA și Africa de Sud. Înainte de a ajunge: Când faceți rezervări cu LAL în Anglia, Statele Unite ale Americii și Africa de Sud, veți primi un semn unic, oferindu-vă acces la portalul și aplicația noastră LAL Advantage cu informații despre curs, teste la nivel și multe altele pentru sosirea ta la școlile noastre.

Locații

Londra

LAL Language School

Address
29-39 London Road
Twickenham
TW1 3SZ
England

TW1 3SZ Londra, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 20 8892 5423

Fort Lauderdale

LAL Language Centres

Address
5727 N Federal Hwy
33308 Fort Lauderdale, Florida, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 954-644-5985

Cape Town

LAL Language Centres

Address
319 Main Rd, Cape Town
8005 Cape Town, Western Cape, Africa de Sud
Număr de telefon
+27 21 439 7410

Paignton

LAL Language Centres

Address
LAL Torbay
Conway Road
Paignton

TQ4 5LH Paignton, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 1803 558555

Boston

Address
LAL Boston
225 Friend Street
Boston, MA02114, USA

MA 02114 Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii