Kingston College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Kingston College este un furnizor important de normă întreagă, cu jumătate de normă și cursuri universitare în Kingston upon Thames. Situat în sud-vestul Londrei, aproape de râul Tamisa într-un centru oraș înfloritor, Colegiul ofera atat cursuri academice și profesionale din nivelurile 1 la 6 și oferă studenților cu un mediu prietenos, stimulativ pentru studiu.

Orașul nostru a pieței istoric este plin de magazine uimitoare, restaurante, cafenele, cluburi de agrement și un cinematograf multiplex. De asemenea, are legături excelente de transport și centrul Londrei este la doar 25 minute de mers cu trenul. Kingston în sine este in mod constant au votat ca unul dintre cele mai fericite locuri de a trăi în Londra.

Ca furnizori de formare ucenic în multe industrii, am lucrat cu angajatorii mari și bine cunoscute, cum ar fi British Airways, L'Oreal și Sud-Vest Trenurile de mai mulți ani.

Studenții noștri internaționali sunt susținute de o echipă de înaltă calificare, care oferă consiliere confidențială și îndrumare în toate domeniile și de a organiza evenimente sociale pentru a le ajuta să facă prietenii și contactele.

Dispoziție de învățământ superior Kingston College oferă studenti o alternativă viabilă la cursurile universitare. Spre deosebire de universitățile tradiționale, oferim comisioane mai mici de școlarizare, de mici dimensiuni de clasă, unu-la-unu de sprijin și perspective excelente de angajare.

Locații

Kingston upon Thames

Kingston College

Address
Kingston College,
Kingston Hall Road,
Kingston Upon Thames


KT1 2AQ Kingston upon Thames, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 20 8546 2151