King Edward VI College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Există o anumită unicitate cu privire la Colegiul King Edward VI - o calitate care atrage studenți curioși și angajați, care îi atrage pe angajați să rămână, mai degrabă decât să meargă mai departe, ceea ce ne invită pe toți, studenții și personalul, să ascultăm, să colaborăm și să învățăm de la fiecare alte. Ca student potențial, veți dori să știți ce este această calitate. Veți dori să măsurați acest lucru în funcție de aspirațiile dumneavoastră și de așteptările dumneavoastră pentru tipul de educație post-16 care vă va servi cel mai bine în acest pas în educație și dezvoltare. Veți câștiga o privire asupra acestei calități unice, pe măsură ce vă aflați în prospect.

Pentru a vă face să începeți, permiteți-mi să încerc să încapsulez pe scurt ceea ce face acest colegiu atât de special:

Mari studenți

Desigur, nu există niciun student "tipic" al regelui Edu și tocmai de aceea studenții noștri sunt atât de remarcabili. Studenții noștri sunt diferiți în toate sensurile cuvântului: etnic, ideologic și personal. Celebrăm această diversitate, știind că aceasta contribuie la o comunitate vibrantă în care fiecare persoană este evaluată. Da, există un teren comun - elevii vin la acest colegiu cu o sete de învățare și o dorință de a se realiza, fie în sala de clasă, în spectacole artistice, în competiții sportive sau în dezbateri colegiale. Studenții noștri se dezvoltă academic, creativ și personal și respectă și își apreciază reciproc realizările, precum și se mândresc cu propriile lor. Studenții mari fac parte din ceea ce face ca acest colegiu să fie atât de distinctiv.

Mare personal

În calitate de director, mă bucur de mândrie în munca, angajamentul și diligența personalului de la regele Ed. Este un privilegiu să lucrezi cu astfel de colegi excepționali. Cum pot descrie cel mai bine profesorii noștri? Pasionați de subiecții lor, inspirând în clasă și dispuși să ajute și să susțină studenții la fiecare pas, profesorii noștri sunt incomparabili. Echipa noastră de personal dedicat de sprijin face posibilă activitatea profesorilor noștri; prietenos, cazare și la fel de greu de lucru, personalul nostru în toate funcțiile de sprijin asigura colegiu funcționează fără probleme și că elevii sunt sprijinite în orice mod posibil. Personalul excelent este esențial pentru excelență.

Marea colegiu

Două noi clădiri de ultimă oră contribuie la îmbunătățirea site-ului nostru fizic. Cu toate acestea, nu sunt clădirile care fac un colegiu minunat. Sunt oamenii. Educația ar trebui să fie transformantă și la King Ed, așa este. Este atât elevii, cât și personalul care creează o astfel de comunitate de învățare vibrantă și transformatoare. Este vorba de oamenii de la King Ed, care sunt în spatele povestei de succes care ne plasează printre primele zece colegii de la nivel național. Este într-adevăr oamenii care fac acest colegiu minunat.

Etos și valori

În centrul tuturor planurilor noastre pentru viitor este o prioritate unică prioritară: bunăstarea și succesul continuu al studenților noștri. Aceasta este ceea ce se află în centrul misiunii și valorilor colegiului nostru.

Misiunea noastră

Pentru a provoca fiecare student să obțină excelență personală și academică, ceea ce duce la îmbunătățirea oportunităților de viață și de carieră.

Egalitatea și diversitatea

Colegiul se angajează să creeze și să promoveze o comunitate de învățare incluzivă, în care sărbătoarea diversității, unde inegalitatea și stereotipurile sunt contestate și în care toți oamenii sunt tratați cu demnitate și respect.

Aceasta nu este doar o declarație goală - avansarea egalității de șanse este în centrul declarației de misiune a colegiului, iar ethosul său pătrunde în valorile colegiului.

Locații

Stourbridge

Address
Stourbridge, West Midlands
DY8 1TD Stourbridge, Anglia, Regatul Unit