Kensington and Chelsea College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Asigurându-vă că sunteți pe drumul cel bun este important pentru noi, care este motivul pentru care avem o echipă de consultanți dedicați, calificați gata să ajute și să vă sprijine în luarea acestei decizii de a studia cu noi.

Personalul nostru prietenos, de susținere sunt la îndemână pentru a vă asigura că aveți o experiență genial de cuvântul merge. Aceasta include învățătura noastră cu înaltă calificare și personalul care se numără printre cursuri cele mai bune din industrie conectate și de atribuire câștigătoare tutori ai putea dori.

De asemenea, cursurile noastre vin cu un accent puternic pe oferirea studenților acces la experiențe unice de învățare. Printre acestea se numără masterclass și oportunități de networking cu profesioniști din industrie, la oportunități antreprenoriale și de formare, cum ar fi vânzarea de lucru pe LondraE iconic Piața Portobello, Pentru a lucra cu destinații de plasare de profil înalt angajatori, inclusiv Hemingway Proiectare și Chanel.

Ambele dintre principalele noastre centre sunt bazate în locații vibrante, interesantă în inima de la Londra. Noi suntem faimoși Drumul regelui, În timp ce ne Kensington Centre este în inima de modă Portobello. Colegiu De asemenea, are legături puternice și parteneriate cu multe dintre organizațiile de clasă mondială din jurul acesteia, ceea ce a condus la unele experiențe uimitoare pentru studenții noștri, inclusiv locuri de muncă la Victoria and Albert Museum și Muzeu de ștință. Succesul studenților noștri este unul din multe lucruri care ne fac să ni se evidențieze ca a Colegiu. În fiecare an, vom produce unele dintre cele mai stralucitoare stele ale industriei, cum ar fi fostul student nostru Justin Smith pălării de damă, care a ajutat la crearea diademei purtate de Angelina Jolie în Disney 'Maleficent'.

Succesul studenților noștri este compensată de profil înalt reputația noastră națională și internațională pentru excelență de clasă mondială în Arte Creative inclusiv Fine Art, modă, Pălării de damă, FOTOGRAFIE, proiect și sculptură. Cursurile noastre de învățământ superior și acces la învățământul superior sunt, de asemenea, excepționale. În timp ce cursurile noastre de Management și Dezvoltare Profesională, împreună cu cursurile noastre profesionale din cadrul Universității din București Sănătate și îngrijire, Părului și Frumusețe, Studii de afaceri și profesionale și Multimedia, sunt unele dintre cele mai bune din zonă. Suntem, de asemenea, mândri să spunem că a fost evaluată de noi Ofsted. Știm, de asemenea, că fiecare student caută ceva diferit, motiv pentru care oferim sute de oportunități de la cursuri cu normă întreagă, De învățământ superior, învățarea pe bază de muncă și uceniciile.

Locații

Londra

Kensington and Chelsea College

Address
Kensington Centre
Wornington Road

W10 5QQ Londra, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 20 7573 3600

Programe

An Fundațional
Certificat