Inchbald School of Design

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ai venit - Inchbald School of Design

Inchbald School of Design, cu sediul la Londra, este o școală independentă de design interior, decoratiuni interioare si Garden Design, oferind on-line si cursuri in-house, de la Master of Arts Programe la cursuri introductive scurte. Infiintata in anul 1960, iar prima școală de design interior din Europa, Inchbald oferă o formare pe baza largă pentru designeri care doresc să se specializeze în muncă rezidențiale și comerciale high-end.

Cu reputația sa la nivel mondial pentru excelenta si zeci de ani de experiență, studiind cu Inchbald permite studenților pentru a perfecționa talentul lor și scoate în evidență atitudinea individuală a acestora de a proiecta, stabilind-le ferm pe calea spre succes. Școala are o reputație de lungă stabilit pentru pregătire serioasă, practic, care este proiectat pentru a pregăti absolvenții noștri pentru a intra în profesiile de proiectare si numara printre absolventii sai unele dintre cele mai respectate gradina si designeri de interior din lume.

Inchbald cultivă o relație continuă cu absolvenți prin consultări de portofoliu, stagii, stagii de muncă și consiliere în carieră, atât în ​​timpul cursului și în viața profesională.

Locații

Londra

Address
Interior Design
7 Eaton Gate

SW1W 9BA Londra, Anglia, Regatul Unit

Londra

Address
Garden Design
32 Eccleston Square

SW1V 1PB Londra, Anglia, Regatul Unit