Citește Descrierea Oficială

Bine ai venit - Inchbald School of Design

Inchbald School of Design, cu sediul la Londra, este o școală independentă de design interior, decoratiuni interioare si Garden Design, oferind on-line si cursuri in-house, de la Master of Arts Programe la cursuri introductive scurte. Infiintata in anul 1960, iar prima școală de design interior din Europa, Inchbald oferă o formare pe baza largă pentru designeri care doresc să se specializeze în muncă rezidențiale și comerciale high-end.

Cu reputația sa la nivel mondial pentru excelenta si zeci de ani de experiență, studiind cu Inchbald permite studenților pentru a perfecționa talentul lor și scoate în evidență atitudinea individuală a acestora de a proiecta, stabilind-le ferm pe calea spre succes. Școala are o reputație de lungă stabilit pentru pregătire serioasă, practic, care este proiectat pentru a pregăti absolvenții noștri pentru a intra în profesiile de proiectare si numara printre absolventii sai unele dintre cele mai respectate gradina si designeri de interior din lume.

Inchbald cultivă o relație continuă cu absolvenți prin consultări de portofoliu, stagii, stagii de muncă și consiliere în carieră, atât în ​​timpul cursului și în viața profesională.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Inchbald School of Design

Inchbald Scoala de Design pionier gradina design de formare in Marea Britanie, oferind cursuri care s-au axat pe design de gradina pentru mediul casnic. Acest lucru rămân ... [+]

Cursuri în Garden Design

Inchbald Scoala de Design pionier gradina design de formare in Marea Britanie, oferind cursuri care s-au axat pe design de gradina pentru mediul casnic. Acest lucru rămâne specialitatea noastră, dar ne-am extins și rafinat cursurile noastre de design de gradina pentru a găzdui creșterea cererii de profesionalism.

Scoala de design de gradina menține legături puternice cu profesia de design de grădină care să ne permită să plaseze studenții cu designeri stabilit. Vom continua să ne mândrie pe succesul studenților noștri pe piață. Față-alergători din lumea de design de gradina includ Inchbald de grădină absolvenți de design.

Cursurile noastre Garden Design ... [-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Inchbald School of Design

Calitatea cursurilor de design interior la Inchbald este recunoscut în toate profesiile de design interior. Printre absolvenții noștri sunt mulți designeri "prima liga" c ... [+]

Cursuri în Design Interior

Calitatea cursurilor de design interior la Inchbald este recunoscut în toate profesiile de design interior. Printre absolvenții noștri sunt mulți designeri "prima liga" care lucreaza in prezent in designul interior intern sau comercial. Un curs de design studiind interior la Școala Inchbald de Design, indiferent de nivelul sau durata, este o experiență provocatoare și plăcută.

Full-time, la un an curs universitar Diplomă de bază în arhitectură de interior pregătește absolvenți de succes pentru practica profesională, cu dezvoltarea de abilități practice și estetice de design, care sunt informate de o apreciere a ceea ce design-ul este pe cale, împreună cu desen și expertiză de prezentare. Dacă aveți nevoie în continuare de adâncime intelectuală în studiile dumneavoastră, puteți aplica pentru cursuri postuniversitare sau în arhitectură de interior.... [-]

Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză