Imperial College of London

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O comunitate de rezolvatori de probleme dedicată găsirii de soluții inovatoare la cele mai mari provocări ale lumii

Imperial College London este o lume de top zece universități cu o reputație internațională pentru excelență în predare și cercetare.

Evaluată în mod consecvent printre cele mai bune universități din lume, Imperial se angajează să dezvolte următoarea generație de cercetători, oameni de știință și cadre universitare prin colaborarea între discipline.

Situat în inima Londrei, Imperial este un spațiu multidisciplinar pentru educație, cercetare, traducere și comercializare, care exploatează știința și inovația pentru a face față provocărilor globale.

Fapte și cifre

În 1907, Colegiul Regal de Știință, Școala Regală a Minelor și Orașul

  • Imperial găzduiește 17.000 de studenți și 8.000 de angajați .
  • Peste 6.700 de grade sunt acordate de Imperial College London în fiecare an.
  • Suntem o comunitate internațională care atrage studenții din peste 125 de țări .
  • Colegiul se concentrează pe cele patru discipline principale ale științei, ingineriei, medicinei și afacerilor și este renumit pentru aplicarea acestor abilități pentru industrie și întreprinderi.
  • Excelența în educație este în centrul etosului Imperial și se reflectă în clasamentul britanic și internațional.
  • Imperial găzduiește cea mai mare concentrare a cercetărilor cu impact ridicat asupra oricărei universități majore din Marea Britanie.
  • Imperial deține un premiu Silver Athena Swan, care recunoaște promovarea carierelor femeilor în știință, tehnologie, inginerie, matematică și medicină în mediul academic.
  • Distinși membri ai Colegiului au inclus 14 laureați ai Premiului Nobel și trei medaliști de câmp .

Global Imperial

Imperial este cea mai mare universitate din Marea Britanie. Cooperările, descoperirile și rețelele globale ale Imperial transformă viețile și creează oportunități în Marea Britanie și în întreaga lume.

Excelența Colegiului - care se situează în mod consecvent printre primele zece universități din lume - provine de la studenții și personalul său talentat din întreaga lume și de la o rețea globală de absolvenți, prieteni și colaboratori. Imperial este o comunitate academică globală în care oamenii din diferite culturi contribuie cu diverse perspective, idei noi și abordări proaspete pentru rezolvarea problemelor complexe.

60% dintre studenții Imperial provin din afara Regatului Unit, inclusiv 20% din alte țări europene. Două treimi din cercetarea imperială include un colaborator internațional, care cuprinde colegii academici din mai mult de 130 de țări.

Credem că inovarea se dezvoltă "atunci când culturile se ciocnesc și colaborează". De aceea apărăm valorile noastre internaționale și gândim și acționăm la nivel internațional.

Noi suntem internaționali

Ce înseamnă să fii internațional pentru tine? Personalul nostru împărtășește experiențele lor cu colaborarea și parteneriatele internaționale.

Locații

Kensington

Address
South Kensington Campus
SW7 2AZ Kensington, Anglia, Regatul Unit