Citește Descrierea Oficială

110930_Social_Media-8.jpg

Prezentare generală

O experiență educațională de neegalat a avut loc în orașul istoric universitar din Cambridge

 • Sesiunea 1: 28 iunie - 11 iulie
 • Sesiunea 2: 5 iulie - 18 iulie
 • Sesiunea 3: 12 iulie - 25 iulie
 • Sesiunea 4: 19 iulie - 1 august
 • Sesiunea 5: 26 iulie - 8 august
 • Sesiunea 6: 2 august - 15 august
 • Sesiunea 7: 9 august - 22 august

Immerse Education este un program academic rezidențial de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățitor, conceput pentru studenții în vârstă de 13-18 ani - oferind un gust al ceea ce este să studiezi un subiect la un nivel superior.

Tutoriale și seminarii sunt concepute și predate de către tutori experți într-un mediu optim de învățare care stimulează cercetarea academică. Și programul nostru atent planificat asigură că programul nu numai că satisface nevoile academice ale participanților, ci oferă și o experiență unică a orașului universitar printr-o abundență de activități extracurriculare.

Studenții se află într-unul dintre cele mai mari și mai frumoase colegii universitare din Cambridge. În cadrul zidurilor istorice ale colegiului, ne mândrim că oferim experiențe unice de leadership și excelență academică printr-un program de inspirație pentru participanți.

Cu curriculum-ul său divers și îmbogățitor, programul le permite studenților să exploreze și să-și continue cunoștințele despre un subiect ales într-un mediu academic fără egal.

Elevii apar mai încrezători și mai pregătiți să articuleze ceea ce au învățat, cu cunoștințe despre domeniile alese care oferă perspective academice de neegalat - și, desigur, multe amintiri de neuitat pe parcurs.

Învățământ excepțional

Cambridge Immerse teaching

Oferim participanților o gamă variată de subiecte, de la arte la științe. Toate disciplinele predate la Immerse sunt predate de către tutori actuali sau din trecut ai Universității Cambridge sau ai Universității Oxford. Procesul nostru riguros de verificare asigură că toți elevii sunt învățați de către tutori care sunt angajați și susținători - și, mai ales, entuziaști să împărtășească experiența lor.

Filozofia noastră este că participanții noștri ar trebui să fie provocați cu concepte academice interesante; în timp ce tutorii noștri creează un mediu primitor și de susținere în care participanții noștri se simt confortabil și prospera.

Vei fi încurajat să aprofundezi și să explorezi dezbaterile și problemele actuale din disciplina aleasă, în tutoriale planificate cu atenție, care să imite sistemul Oxbridge de implicare și dezbatere tutore-student. Aceasta este o abordare care depășește suprafața și oferă perspective unice care sunt atât revigorante, cât și stimulatoare intelectual.

Ceea ce este sigur este că veți ieși, fără îndoială, mult mai încrezători și mai bine cunoscuți în disciplina aleasă, abordând subiecte provocatoare dar interesante, pe care sperăm că le va continua pasiunile academice. Elevii pot opta acum să studieze până la două discipline în timpul programului. Subiectele pe care le oferim includ:

 • Medicament
 • Lege
 • Inginerie
 • Fizică
 • Matematică
 • Chimie

Cambridge Assessments

Evaluările participanților

Pe parcursul programului, instructorii noștri monitorizează implicarea studentului în subiectele pe care le-au învățat. După program, o evaluare a participanților este scrisă de către tutore, evaluând progresul participantului și făcând, de asemenea, recomandări cu privire la modul în care poate avansa în mod eficient participantul la înțelegerea și interesul pentru subiectele care au fost explorate.

Ateliere de competențe pentru interviuri (opțional)

Cambridge interviews

În cadrul atelierelor de abilități de interviu atent proiectate, elevii vor dobândi o perspectivă asupra abilităților de bază necesare pentru a-și articula cu succes punctele de vedere într-un mediu presat. Aceste ateliere se axează pe dezvoltarea încrederii și tenacității intelectuale necesare pentru a aborda unele dintre întrebările-cheie care ar putea fi întreprinse în timpul interviului, pe lângă abordarea dezbaterilor care înconjoară unele dintre cele mai pertinente probleme din cadrul disciplinei în momentul de față. Atelierele pentru abilități de interviu sunt incluse în taxa de program, deși participarea este opțională.

Consultări privind declarațiile personale (opțional)

Pe parcursul programului Immerse, studenții vor avea posibilitatea de a elabora proiecte de declarații personale necesare pentru accesul la universități din întreaga lume, cu expertiza și asistența tututorilor foarte apreciați. Elevii învață tehnici pentru a-și exprima concis interesul pentru o anumită disciplină, realizând o afirmație personală convingătoare care prezintă realizările și interesul pentru un subiect. Consultările privind declarația personală sunt incluse în taxa de program, deși participarea este opțională.

Diversitatea extracurriculară

Cambridge extracurricular

Immerse oferă o experiență cu adevărat imersivă a vieții universitare. Nu numai că veți descoperi și aprofunda interesele dvs. academice, dar și voi veți explora spectrul fascinant și fascinant al activităților culturale disponibile în Cambridge. Posibilitatea de a experimenta excursii zilnice organizate permite, de asemenea, șansa de a socializa cu colegii de aceeași grijă dintr-o gamă diversă de medii și pentru a vă familiariza rapid cu orașul.

Activitățile organizate în cadrul programului includ:

 • O după-amiază de vară traversează râul Cam, o chestiune esențială în Cambridge.
 • O excursie de o zi la Oxford, casă a rivalului arhitectului universitar din Cambridge.
 • Oficială de luat masa în faimoasele săli de banchet medievale din Cambridge.
 • Vizitați pagina noastră de activități pentru a vedea întreaga gamă de subiecte pe care le oferim.

orar

Programul Immerse este dotat cu o gamă largă de activități academice și extrașcolare unice.

Participanții încep ziua cu micul dejun în sala de mese a colegiului principal, cu o varietate de opțiuni de mic dejun continental și cald. Aceasta este urmată de prima sesiune academică a zilei, care are loc într-un format de seminar sau de prelegere.

Participanții sunt apoi îndrumați la prânz la unele dintre cele mai bune baruri sandwich și cafenele din Cambridge și sunt bineveniți să exploreze orașul în grupuri mici. În urma prânzului, ședințele academice continuă în formatul unor mici grupuri tutoriale sau ateliere.

După ce toate sesiunile academice de bază sunt terminate, elevii sunt tratați la una dintre o gamă largă de excursii și activități culturale, inclusiv puncting, vizite la muzeu și activități sportive. O cină cu trei feluri în sala de mese a colegiului este apoi urmată de un eveniment social de seară pentru a ajuta participanții să se retragă și să socializeze după o zi plină.

Calendarul afișat pe partea laterală oferă o perspectivă asupra programului zilnic tipic, deși acest lucru poate varia în funcție de evenimentele planificate în ziua respectivă.

O zi obisnuita...

Începeți ziua cu un mic dejun continental sau gătit în sala de mese din colegiu. O gamă largă de elemente de mic dejun îi ajută pe participanți să se pregătească pentru ziua dificilă.

Cambridge a typical day

Sistem de suport fără rival

Cambridge Immerse

Punem un accent uriaș pe crearea unui mediu de susținere și abordabil la Immerse. Mentorii noștri sunt o echipă de absolvenți și studenți amabili, special pregătiți de la Universitatea Cambridge, care îi ajută pe participanții noștri să se stabilească rapid în program.

Mentorii au experiență de primă mână cu o varietate de probleme academice și non-academice și, prin urmare, sunt în cea mai bună poziție pentru a oferi sfaturi prietenoase, confidențiale. Este o rețea de asistență inegalabilă de care suntem incredibil de mândri.

Mentorii au studiat o serie de discipline, permițându-le să împărtășească propriile perspective și experiențe din cariera lor academică. Fiecărui participant i se atribuie un mentor, la un raport de șase elevi la un mentor, toți fiind entuziaști pentru a ajuta participanții să contribuie la crearea unei "case de departe de casă".

Cazare

Cambridge Mentors

Immerse are loc în cele mai uimitoare și istorice universități din Cambridge. Pentru a afla în ce facultate veți fi cazați, contactați-ne.

Toți participanții vor fi cazați în camere proprii, dotate cu acces la internet de mare viteză. Coridoarele sau scările împărtășesc studenții de sex masculin și de sex feminin, iar băile sunt en-suite sau împărțite între doar câțiva participanți. Site-ul colegiului este securizat și monitorizat în orice moment. Accesați pagina noastră "Campus" pentru informații suplimentare.

Informație practică

Informații de călătorie:

Taxa pentru Immerse nu include inclusiv călătoria în Cambridge. Există mai multe opțiuni de transport disponibile, inclusiv sosirea în Cambridge cu trenul, autocarul sau zborul. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de asistență pentru planificarea călătoriei dumneavoastră la Cambridge.

Pentru participanții internaționali, organizăm un serviciu de transfer de la aeroport de la Londra Heathrow la Cambridge. Personalul specializat se întâlnește cu participanții la terminalul de la aeroport. Participanții pot rezerva acest serviciu după ce și-au asigurat locul în program.

Cerințe medicale și dietetice:

Suntem capabili să satisfacem majoritatea cerințelor dietetice (vegetariene, vegane, alergii la nuci, halal, kosher); vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă nu sunteți sigur dacă vă putem răspunde cerințelor dumneavoastră dietetice. Micul dejun și mesele de seară sunt incluse în Immerse, iar participanții se așteaptă să-și facă propriile provizii pentru prânz la diverse restaurante delicioase din jurul orașului Cambridge.

Alte informații:

Elevii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 13-18 ani în momentul în care vor participa în 2019. Elevii sunt de așteptat să fie fluenți / aproape fluent în limba engleză.

Participați în 2019

Immerse este un curs de vară rezidențial, alcătuit din clase academice excelente, ateliere excelente de abilități și activități extrașcolare deosebite în orașul universitar istoric din Cambridge. Dedicatura se desfășoară în următoarele sesiuni de 2 săptămâni:

 • Sesiunea 1: 7 iulie - 20 iulie 2019
 • Sesiunea 2: 21 iulie - 3 august 2019
 • Sesiunea 3: 28 iulie - 10 august 2019
 • Sesiunea 4: 4 august - 17 august 2019
 • Sesiunea 5: 11 august - 24 august 2019

Vom fi bucuroși să vă ajutăm dacă aveți întrebări înainte de a vă rezerva locul.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri de vară

Immerse Education

De la designul solid, brutal al Bibliotecii Britanice, la stilul futurist al Centrului Spațial Național din Leicester și frumusețea funcțională a terminalului 3 al Heathr ... [+]

Prezentare generală a programului de arhitectură:

Site web: Cambridge Architecture Summer School href = "https://www.immerse.education/our-programmes/cambridge-architecture-summer-school-16-18/

Program: Informații universitare de arhitecturăTaxa: 4.595 £Durata cursului: 2 săptămâniTip de curs: RezidențialLocații: colegii de la Universitatea CambridgeRezumatul școlii de vară de arhitectură

De la designul solid, brutal al Bibliotecii Britanice, la stilul futurist al Centrului Spațial Național din Leicester și frumusețea funcțională a terminalului 3 al Heathrow - fiecare dintre aceste clădiri iconice a fost proiectată și construită de către studenții de la Universitatea Cambridge. Pentru designeri urbani aspiranți, există puține locuri mai bune pentru a învăța disciplina decât aici, înconjurat de moștenirea unor mari arhitecți, precum Sir Christopher Wren, James Stirling și Foster and Partners, precum și de arhitectura fascinantă precum celebrul King’s Capela Colegiului.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Immerse Education

Arhitectura este un subiect fascinant care cuprinde activități academice și practice. De-a lungul programului de școli de vară pentru Immerse Education arhitectură pentru ... [+]

Prezentare generală a programului de arhitectură:

Site web: href = "https://www.immerse.education/our-programmes/cambridge-architecture-summer-school-13-15-15/

Program: ArhitecturăTaxa: 4.595 £Durata cursului: 2 săptămâniTip de curs: RezidențialLocații: colegii de la Universitatea CambridgeȘcoala de vară de arhitectură din Cambridge 13-15 Rezumat curs

Arhitectura este un subiect fascinant care cuprinde activități academice și practice. Succesul în acest domeniu necesită creativitate, imaginație și inovație, împerecheat cu expertiză tehnică și de mediu. Cambridge a avut un impact puternic asupra arhitecturii britanice de secole. De la designul solid, brutal al Bibliotecii Britanice, la stilul futurist al Centrului Spațial Național din Leicester și frumusețea funcțională a terminalului 3 al Heathrow - toate aceste clădiri iconice au fost proiectate și construite de către studenții de la Universitatea Cambridge. Pentru designeri urbani aspiranți, există puține locuri mai bune pentru a învăța disciplina decât aici, înconjurat de moștenirea unor mari arhitecți, precum Sir Christopher Wren, James Stirling și Foster și Parteneri pentru a numi câțiva.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Immerse Education

În timpul programului de imersiune Biology de două săptămâni, participanții cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani vor avea posibilitatea de a studia alături de colegii bi ... [+]

Prezentare generală a programului de vară pentru biologie:Program: BiologieTaxa: 4.595 £Durata cursului: 2 săptămâniTip de curs: RezidențialLocații: colegii de la Universitatea Cambridge

URL-ul site-ului web: Curs de vară pentru biologie în Cambridge

Rezumatul cursului școlii de vară Biologie

Descoperă misterele din spatele a toate, de la cele mai mici microorganisme din lume la cele mai mari ecosisteme cunoscute de om. În timpul programului de imersiune Biology de două săptămâni, participanții cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani vor avea posibilitatea de a studia alături de colegii biologi în devenire. Programul Biologie oferă o perspectivă unică asupra a ceea ce este să studiezi subiectul la nivel universitar cu un curriculum elaborat și predat de profesori experți din universități de top din lume.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Immerse Education

Când vine vorba de știință, o minte curios este fundamentul succesului. Acest lucru este valabil mai ales în cadrul programului „Immerse Chemistry”, unde participanții vo ... [+]

Prezentare generală a programului:Program: ChimieTaxa: 4.595 £Durata cursului: 2 săptămâniTip de curs: RezidențialLocații: colegii de la Universitatea Cambridge

Site-ul școlii de vară: Școala de chimie de vară din Cambridge

Rezumatul școlii de vară în chimie

Când vine vorba de știință, o minte curios este fundamentul succesului. Acest lucru este valabil mai ales în cadrul programului „Immerse Chemistry”, unde participanții vor trebui să evalueze procesele complexe, să facă predicții informate și să-și testeze ipotezele cu experimente care nu numai că dau rezultate interesante, dar îi satisfac curiozitatea. Alături de pasiunea pentru investigații vine și dorința de a vedea rezultatele muncii cuiva aplicate în lumea reală. În cadrul acestui program, studenții vor petrece două săptămâni învățând cum să folosească practic teoria importantă.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Immerse Education

Proiectat pentru aspiranți studenți cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, programul de învățământ de vară din Legea immerse oferă participanților o privire interesantă a ... [+]

Prezentare generală a programului pentru școală de vară:Program: DreptTaxa: 4.595 £Durata cursului: 2 săptămâniTip de curs: RezidențialLocații: colegii de la Universitatea Cambridge

Aștepți cu nerăbdare o carieră în Drept? Vino la școala noastră de vară premiată de drept și fii învățat de specialiști juridici foarte apreciați.

Școala de vară Cambridge Law School Sumar

Proiectat pentru aspiranți studenți cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, programul de învățământ de vară din Legea immerse oferă participanților o privire interesantă asupra vieții unui student de drept la facultate. În timpul programului de lege de vară, participanții vor fi introduși la lege ca disciplină academică în timp ce se uită la realitatea de zi cu zi a sistemului juridic actual al Angliei și Țării Galilor.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Immerse Education

Înainte de a decide să cumperi ceva, de multe ori vei folosi o analiză cost-beneficiu pentru a decide dacă merită prețul. Acest tip de evaluare este unul dintre principii ... [+]

Prezentare generală a programului economic:Program: economieTaxa: 4.595 £Durata cursului: 2 săptămâniTip de curs: RezidențialLocații: colegii de la Universitatea Cambridge

Vedeți mai multe despre Școala de vară a economiei din Cambridge .

Rezumatul cursului școlii de vară

Înainte de a decide să cumperi ceva, de multe ori vei folosi o analiză cost-beneficiu pentru a decide dacă merită prețul. Acest tip de evaluare este unul dintre principiile principale din spatele economiei și evidențiază modul în care această disciplină afectează aproape toate aspectele vieții moderne. În cadrul programului de economie de vară Immerse, participanții se cufundă în fundamentele subiectului, construiesc o bază puternică de cunoștințe cheie și analizează factorii de bază care influențează acțiunile, deciziile și comportamentele atât ale persoanelor fizice, cât și ale piețelor mondiale.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Immerse Education

Filosofia este un subiect larg care pătrunde în multe domenii de științe umane și sociale, ceva ce elevii de liceu nu au întotdeauna ocazia să aprecieze. Cursul de vară a ... [+]

Prezentare generală a programului de vară pentru filozofie:Program: perspective universitare de filozofieTaxa: 4.595 £Durata cursului: 2 săptămâniTip de curs: RezidențialLocații: colegii de la Universitatea Cambridge

Ești un filosof în devenire? Încercăm să ne cufundăm în lumea filozofiei pe premiata noastră școală de vară de filozofie din Cambridge .

Școala de vară Filozofie Cambridge Rezumat

Filosofia este un subiect larg care pătrunde în multe domenii de științe umane și sociale, ceva ce elevii de liceu nu au întotdeauna ocazia să aprecieze. Cursul de vară al cursurilor de vară Immerse Philosophy din Cambridge permite participanților să înțeleagă ce presupune studiul Filozofiei la nivel universitar: de la introducerea de materiale noi la scrierea de eseuri bune, până la formarea și apărarea unui argument.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Immerse Education

Studiul fizicii își propune să ne ajute să obținem o mai bună înțelegere a lumii din jurul nostru și dincolo de noi. Disciplina studiază natura și încearcă să explice de ... [+]

Prezentare fizică a programului de vară:Program: Informații universitare de fizicăTaxa: 4.595 £Durata cursului: 2 săptămâniTip de curs: RezidențialLocații: colegii de la Universitatea Cambridge

Vino alături de noi la premiata noastră școală de vară Phyics din Cambridge !

Rezumatul cursului fizicii de vară

Studiul fizicii are scopul de a ne ajuta să dobândim o înțelegere mai bună a lumii din jurul nostru și dincolo de noi. Disciplina studiază natura și încearcă să explice de ce lumea se comportă așa cum o face, explorând subiecte variind de la studiul unor galaxii vaste, găuri negre și Big Bang, la examinarea unor mici particule subatomice. Fizica este un domeniu vast, incredibil de variat, responsabil pentru unele dintre lucrurile pe care le considerăm indispensabile vieții moderne, inclusiv instrumente medicale cum ar fi raze X și ultrasunete, semnale prin satelit pentru vizionarea televiziunii și utilizarea telefoanelor mobile; și este responsabil pentru Internet în sine.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Immerse Education

Câmpul informaticii se află într-o stare în continuă inovație incitantă, care revoluționează disciplina de la un an la altul - fără să mai vorbim de un impact imens asupr ... [+]

Prezentare generală a școlii de informatică:Program: InformaticăTaxa: 4.595 £Durata cursului: 2 săptămâniTip de curs: RezidențialLocații: colegii de la Universitatea Cambridge

Summer School URL URL: Computer Science Summer School din Cambridge

Rezumatul școlii de vară în informatică

Câmpul informaticii se află într-o stare în continuă inovație incitantă, care revoluționează disciplina de la un an la altul - fără să mai vorbim de un impact imens asupra utilizării tehnologiei în viața de zi cu zi. Există puține restricții asupra a ceea ce se poate obține cu cunoștințele corecte, iar pentru studenții din domeniul informaticii în sălile de clasă de astăzi, cerul este limita.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Immerse Education

Impactul informaticii este prezent în culisele unora dintre cele mai mari inovații ale secolului XXI. Nu trebuie să ținem cont doar de sisteme de operare pentru smartphon ... [+]

Prezentare generală a programului de informatică:Program: InformaticăTaxa: 4.595 £Durata cursului: 2 săptămâniTip de curs: RezidențialLocații: colegii de la Universitatea Cambridge

Summer School URL: Computer Science Summer School din Cambridge

Rezumatul programului școlii de calculatoare de vară din Cambridge

Impactul informaticii este prezent în culisele unora dintre cele mai mari inovații ale secolului XXI. Nu trebuie să ținem cont doar de sisteme de operare pentru smartphone-uri precum iOS sau Android, apariția criptocurrenței sau tehnologii care ne permit să comunicăm instantaneu cu prietenii din întreaga lume pentru a vedea cum joacă un rol vital în viața noastră de zi cu zi.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Immerse Education

Ingineria este o disciplină în fruntea inovației și a rezolvării problemelor. Prin aplicarea unor principii matematice și științifice complexe, inginerii sunt responsabil ... [+]

Prezentare generală a programului școlii de vară:Program: InginerieTaxa: 4.595 £Durata cursului: 2 săptămâniTip de curs: RezidențialLocații: colegii de la Universitatea Cambridge

Vedeți mai multe despre școala noastră de vară din Cambridge Engineering pentru vârstele 16-18.

Rezumatul școlii de vară din Cambridge Engineering

Ingineria este o disciplină în fruntea inovației și a rezolvării problemelor. Prin aplicarea unor principii matematice și științifice complexe, inginerii sunt responsabili de rezolvarea problemelor structurale și tehnologice, de la crearea canii perfecte de cafea până la construirea unei structuri care va fi testul timpului. În cadrul programului de școli de vară Immerse Engineering de două săptămâni, participanții cu vârste cuprinse între 16-18 ani vor învăța abilitățile necesare pentru a lucra creativ și își vor folosi imaginația pentru a proiecta soluții elegante și solide la problemele din viața reală. Participanții vor explora o gamă variată de subiecte de inginerie la nivel de licență, oferind un testator despre cum este să studiezi disciplina la nivel universitar.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Immerse Education

De la natura performativă a instanțelor europene medievale, până la prezentarea conflictelor socio-politice, participanții la programul de vară al istoriei Immerse vor ex ... [+]

Prezentare generală a programului școlar de vară:Program: IstoricTaxa: 4.595 £Durata cursului: 2 săptămâniTip de curs: RezidențialLocații: colegii de la Universitatea Cambridge

Vrei să citești mai multe despre școala noastră de vară de istorie din Cambridge? Citiți mai multe aici .

Istoricul cursului școlii de vară

De la natura performativă a instanțelor europene medievale, până la prezentarea conflictelor socio-politice, participanții la programul de vară al istoriei Immerse vor explora teme istorice fascinante, precum și concepte despre cele mai bune practici istorice. Acest program este perfect pentru cei care iau în considerare studierea istoriei și disciplinelor conexe la nivel universitar. Pe lângă acoperirea materialelor studiate la nivel A și IB, participanții vor descoperi, de asemenea, subiecte mai avansate la nivel universitar, într-un mod accesibil și ușor de înțeles.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Immerse Education

Programul școlii de vară pentru literatura imersivă engleză le cere participanților să ia în considerare cu atenție ceea ce face ca lucrările grozave de scris să iasă în ... [+]

Literatura engleză Prezentare generală a programului:Program: Literatură englezăTaxa: 4.595 £Durata cursului: 2 săptămâniTip de curs: RezidențialLocații: colegii de la Universitatea Cambridge

Vedeți mai multe despre Școala de vară a literaturii engleze din Cambridge .

Școala de vară din literatura de specialitate din Cambridge

Programul școlii de vară pentru literatura imersivă engleză le cere participanților să ia în considerare cu atenție ceea ce face ca lucrările grozave de scris să iasă în evidență de restul. La urma urmei, pentru fiecare Shakespeare, Milton și JK Rowling din lume, există nenumărate altele care urmează îndeaproape scrierea lor, interpretând-o cu atenție și analizând de ce funcționează. Participanții la acest program de vară pot învăța să facă același lucru petrecând două săptămâni în istoricul oraș Cambridge, citind, scriind și discutând unele dintre cele mai mari opere literare engleze.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Immerse Education

Programul de vară Immerse Management permite studenților tineri ambițioși să obțină o introducere în studiul managementului la nivel universitar, dezvoltând, de asemenea, ... [+]

Prezentare generală a programului școlii de vară:Program: Managementul informațiilor universitareTaxa: 4.595 £Durata cursului: 2 săptămâniTip de curs: RezidențialLocații: colegii de la Universitatea Cambridge

Vino la premiata noastră școală de vară de management din Cambridge!

Rezumatul cursului școlii de vară

Programul de vară Immerse Management permite studenților tineri ambițioși să obțină o introducere în studiul managementului la nivel universitar, dezvoltând, de asemenea, abilitățile necesare pentru a avea succes în afaceri. Acest program este o oportunitate genială pentru participanți să își dezvolte experiența în materie, să depășească ceea ce este studiat la școală și să testeze viața la școala de afaceri. Pe lângă introducerea teoriilor cheie ale managementului, programul este interactiv și condus de exemplu, explorând studii de caz fascinante din viața reală.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Immerse Education

Matematica este un instrument puternic, iar influența sa poate fi găsită în mai multe domenii. De la inginerie, medicină și științe la finanțe, economie și afaceri, matem ... [+]

Prezentare generală a programului școlii de vară pentru matematică:Program: Informații universitare în matematicăTaxa: 4.595 £Durata cursului: 2 săptămâniTip de curs: RezidențialLocații: colegii de la Universitatea Cambridge

Vrei să afli mai multe despre școala noastră de vară de matematică din Cambridge? Faceți clic pe link pentru a citi mai multe mărturii, recenzii și o imagine de ansamblu a școlii noastre de vară de matematică!

Rezumatul școlii de vară matematice 2019

Matematica este un instrument puternic, iar influența sa poate fi găsită în mai multe domenii. De la inginerie, medicină și științe la finanțe, economie și afaceri, matematica este un subiect larg care oferă numeroase căi prospere.... [-]

Regatul Unit Cambridge
August 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Immerse Education

Școala de vară de psihologie din immersiune explorează unele dintre cele mai fascinante subiecte din acest domeniu complex și multidisciplinar. Psihologii explorează într ... [+]

Prezentare generală a școlii de vară psihologie:Program: Psihologie perspective academiceTaxa: 4.595 £Durata cursului: 2 săptămâniTip de curs: RezidențialLocații: colegii de la Universitatea Cambridge

Ești intrigat de Psihologie? Școala de vară premiată pentru psihologie din Cambridge este doar pentru tine!

Rezumatul școlii de vară în psihologie Cambridge

Școala de vară de psihologie din immersiune explorează unele dintre cele mai fascinante subiecte din acest domeniu complex și multidisciplinar. Psihologii explorează întrebări interesante, cum ar fi: ce te face unic? Ce te face diferit de ceilalți? Care sunt motivațiile comportamentului uman? Școala de Vară de Psihologie oferă un forum incredibil pentru a studia, discuta și dezbate pe lângă o gamă largă de probleme, printr-un curriculum conceput și predat de profesori experți din universități de top din lume.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Immerse Education

Studiul IR ridică întrebări precum: Ce puteri au de fapt Națiunile Unite? Ce influență are consiliul de securitate asupra restului lumii? Care tratate și acorduri comerci ... [+]

Relații internaționale Prezentare generală a programului de vară:Program: Informații universitare pentru relații internaționaleTaxa: 4.595 £Durata cursului: 2 săptămâniTip de curs: RezidențialLocații: colegii de la Universitatea Cambridge

Vrei să afli mai multe despre școlile noastre de vară premiate? Faceți clic aici pentru a citi mai multe despre Școala de vară pentru relații internaționale din Cambridge

Școala de vară pentru Relații Internaționale Cambridge

Relațiile internaționale reprezintă o disciplină academică care se concentrează asupra studierii interacțiunii actorilor în politica internațională, inclusiv asupra statelor și a actorilor nestatali. Studiul IR ridică întrebări, cum ar fi: Ce putere are Națiunile Unite de fapt? Ce influență are consiliul de securitate asupra restului lumii? Care tratate și acorduri comerciale au format relații între țările care au fost în război doar cu zeci de ani în urmă? Aceste întrebări și alții ca ei vor fi explorate în două săptămâni pe programul de vară al Relațiilor Internaționale a lui Immerse.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Immerse Education

Programul de două săptămâni, conceput pentru aspiranți scriitori în vârstă de 16-18 ani, încurajează participanții să împingă limitele abilităților lor actuale de scriere ... [+]

Prezentare generală a programului de scriere creativă de vară:Program: Scriere creativăTaxa: 4.595 £Durata cursului: 2 săptămâniTip de curs: RezidențialLocații: colegii de la Universitatea Cambridge

Vedeți mai multe despre Școala de vară de scriere creativă din Cambridge .

Rezumarea cursului școlii creative de vară

Programul școlii de vară Scriere creativă oferă șansa tinerilor scriitori să își dezvolte meseria în cadrul cultural stimulant al universității din Cambridge - căminul academic al unora dintre cele mai mari minți literare din lume. Programul de două săptămâni, conceput pentru aspiranți scriitori în vârstă de 16-18 ani, încurajează participanții să împingă limitele abilităților lor actuale de scriere, să lucreze cu profesori specialiști și să învețe să își îmbunătățească propria activitate analizând critic literatura excelentă.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse
Address
Cambridge Immerse 23 King Street Cambridge CB1 1AH United Kingdom
Cambridge, Anglia, Regatul Unit
Website
Address
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX Londra, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
undefined