ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Oferim tinerilor între 13 și 18 ani o experiență echivalentă de vară în mediul academic, distracție și cultură, unde elevii pot învăța într-un mediu încurajator și de susținere în timp ce se distrează și își fac prieteni noi din întreaga lume.

ISSOS a fost creat cu o misiune clară în minte: Crearea unui loc sigur pentru ca oamenii să învețe și să crească. Ca atare, oferim un program de vară bine echilibrat, supravegheat, în care elevii aleg cursuri academice și elective pentru a se potrivi nevoilor și intereselor lor mai largi. Oferim studenților noștri oportunitatea de a avea aventura de vară a unei vieți în care accentul este pus pe siguranța și bunăstarea personală, instrucțiuni individuale de calitate și o experiență internațională unică.

Locațiile școlilor noastre de vară au fost alese cu grijă pentru campusurile lor sigure, stimulatoare și inspirate. Locațiile istorice și culturale din Cambridge, St Andrews și Yale permit studenților să experimenteze viața la aceste universități exclusive, într-un mediu sigur. Prin participarea la ISSOS , studenții au posibilitatea de a experimenta Marea Britanie și SUA ca loc în care să trăiască, să studieze și să lucreze.

ISSOS este o companie condusă de valori care oferă o educație bazată pe valoare, în care ne străduim să oferim programe de cea mai înaltă calitate în cele mai sigure locații, conduse de o echipă inspirată. Salutăm studenți din peste 80 de naționalități creând o familie internațională în care prietenii răspândesc lumea și durează mult dincolo de vară.

Ce face ISSOS diferit?

  • Programe de înaltă calitate, dintre care unele sunt exclusive pentru ISSOS
  • Bun venit studenți din peste 80 de naționalități
  • 40% dintre studenți se întorc anual
  • Acceptăm doar 10% din fiecare naționalitate, asigurând o experiență cu adevărat internațională
  • Personalul de vară este expert în domeniul lor, de la profesori de limba engleză complet calificați până la profesorii de golf PGA
  • Suntem o afacere bazată pe valoare, cu 9 valori în centrul nostru care traversează tot ceea ce facem

Oameni și ISSOS

La ISSOS ne mândrim că folosim doar personal înalt calificat și motivat. Toți profesorii noștri au fost selectați cu atenție din instituțiile academice din întreaga lume pentru calificările, expertiza și experiența lor și aduc cu ei energie și entuziasm pentru predarea și interacțiunea cu tinerii, atât în cadrul programelor noastre academice, cât și extrașcolare. Există un raport personal-elev de 1: 5, iar clasele sunt păstrate în mod intenționat mici pentru a oferi atenție individuală și instrucțiuni personalizate.

Pe lângă faptul că oferă standarde academice de înaltă calitate studenților noștri de vară, profesorii noștri sunt și rezidenți în cămin și sunt susținuți de consilieri care acționează ca modele de rol și oferă asistență pastorală. Succesul programelor noastre de vară se bazează pe dăruirea și entuziasmul profesorilor și consilierilor noștri și obiectivul lor comun de a face din ISSOS o experiență cu adevărat unică și interesantă pentru fiecare student.

Locații

Sfântul Andrews

Address
University of St Andrews
St Katharine’s West
16 The Scores

KY16 9AX Sfântul Andrews, Scoţia, Regatul Unit

Cambridge

Address
The Old Schools, Trinity Ln
CB2 1TN Cambridge, Anglia, Regatul Unit

Noul rai

Address
Yale University
06520 Noul rai, Connecticut, Statele Unite ale Americii