Citește Descrierea Oficială

Ce e special în universitate?

Deseori descris ca fiind unul dintre cele mai frumoase campusuri din Marea Britanie, campusul University of Stirling este unic. Amplasat într-o proprietate de 330 de hectare cu propriul lac și castel, înconjurat de frumosul sat scoțian. Aceasta creează o atmosferă relaxată și liniștită. Și cu 11.000 de studenți, veți simți o mare parte a comunității de acolo.

Centrul de Arte MacRobert este centrul cultural al campusului. Cu o colecție de artă publică și un teatru unde puteți viziona spectacole de comedie și dans live. Există, de asemenea, un cinematograf care filmează indie și filme de la Hollywood.

Căutați un loc distractiv pentru a vă întâlni cu prietenii din campus? Există trei cafenele și zece restaurante și baruri pentru a alege de la. Bucurați-vă de o masă de casă - alegeți dintre alimentele italiene, americane, britanice și tradiționale scoțiene. Urmăriți sporturile live, luați parte la un test sau vedeți la karaoke!

Nu o persoană de dimineață? Nici o problema. Cu acces non-stop la computerele din campus, puteți să studiați oricând vă convine cel mai bine. Fiecare cafenea are acces WiFi, astfel încât să puteți lua laptopul și să studiați și acolo.

Biblioteca Universității are peste 300.000 de cărți, 46.000 e-cărți și 45.000 de e-jurnale. Zona de studiu oferă acces non-stop la spații de studiu, calculatoare și facilități de tipărire - tot ce aveți nevoie pentru studii de succes! Iar Serviciul Cariere și Angajare oferă consultanță specializată de la cariere orientate spre facultate și consultanți de angajare.

Exercițiul regulat este o modalitate excelentă de a rămâne fericit și sănătos în timpul studiilor. Veți avea acces la o piscină de 50 de metri, la o sală de gimnastică și o suită de fitness complet echipată, terenuri în aer liber și squash de interior și terenuri de tenis. Doriți să încercați mâna la golf? O gamă de conducere și un teren de golf cu nouă găuri înconjoară Castelul Airthery pentru a le folosi. Veți găsi peste 50 de cluburi și societăți sportive care se vor alătura la Stirling.

Aveți nevoie să cumpărați o carte? Aranjați un zbor? Colectați o rețetă? Puteți face totul în campus. În incintă se află o bancă, un agent de turism, o librărie, un supermarket și o farmacie.

Pregătiți-vă pentru succes

Puteți afla că studiați în Marea Britanie diferit de ceea ce sunteți obișnuiți. Nu vă faceți griji, cadrele didactice prietenoase sunt acolo pentru a vă ajuta să vă adaptați. Acestea vă vor arăta cum să efectuați cercetarea și să vă referiți la sursele dvs.

Veți obține o mulțime de exerciții și sprijin cu scris eseuri academice și de a face prezentări. Când va veni timpul, veți fi pregătiți pentru diploma.

Un loc minunat de învățat

Alăturați-vă unei comunități de studenți din peste 115 de țări. Pentru că este o universitate bazată pe campus, atmosfera este prietenoasă, sociabilă și strânsă. Stirling a fost clasat pe primul loc pentru "un loc bun pentru a fi" (ISB 2012).

Universitatea se angajează să vă asigure că aveți cea mai bună experiență studențească în Regatul Unit. Ei lucrează îndeaproape cu studenții pentru a oferi cele mai bune programe și programe de gradul posibil. Acesta este motivul pentru care au obținut un premiu de excelență de 5 stele pentru predare, facilități și incluziune în evaluările Universității QS Stars 2014.

Un centru de studiu conceput pentru dvs.

Veți găsi centrul INTO în inima campusului, la doar câteva minute de principala bibliotecă University of Stirling , centrul sportiv și Uniunea Studenților.

Îți este frică să trăiești departe de casă? Nu e nevoie să fii. Ori de câte ori doriți să discutați cu cineva, accesați Centrul INTO. Serviciile de asistență se bazează acolo. Senzația de casă? Problema cu cazarea? Oricare ar fi problema, sunt acolo pentru tine când ai nevoie de ele.

Mutarea într-o țară nouă este un pas mare, dar vă vor ajuta să vă stabiliți. Personalul prietenos de asistență vă va ajuta să deschideți un cont bancar din Regatul Unit și să vă înregistrați la un medic. Aveți nevoie de ajutor cu viza dvs.? Vino la unul dintre atelierele de viză și o vor sorta împreună.

Dar cum ai face prieteni? A trăi în cazarea studenților înseamnă că veți fi mereu în centrul acțiunii. Veți face prieteni din momentul în care veți ajunge în campus. Colegii tăi nu se pot aștepta să te întâlnească!

Centrul INTO organizează câteva activități distractive și excursii pentru dvs. și noii prieteni. Acest lucru vă oferă un timp excelent de lipire în afara sălii de clasă. Nu uitați, veți putea să vă înscrieți în oricare dintre cele 100 de cluburi și societăți din cadrul Universității. Sunt un mod minunat de a face prieteni care împărtășesc interesele tale.

În University of Stirling Services

Noua facilitate de predare a fost deschisă în septembrie 2017. Facilitățile disponibile în cadrul Centrului includ:

  • Birou de bun venit - este deschis de luni până vineri între orele 8.30-17.30.
  • Teatrul de lectură - o cameră mare, multifuncțională, unde veți avea cursuri de curs.
  • Camere de predare - 10 săli de predare, toate dotate cu ecrane interactive.
  • Spații sociale - o mulțime de spații în jurul centrului, unde vă puteți relaxa și puteți petrece împreună cu prietenii.
  • Centrul de Resurse pentru Învățare (LRC) - materiale de sprijin pentru studiul accesului, cum ar fi cărți, jurnale și ziare, precum și computere și facilități de imprimare.
  • INTO Café and Restaurant - care servește o varietate de băuturi răcoritoare la studenții internaționali.


Clase moderne, interactive

Fiecare clasă are cea mai recentă tehnologie de învățare. Birourile au calculatoare integrate conectate la tablele interactive, astfel încât este ușor să se implice. Nu veți doar să stați și să ascultați pe cineva vorbind - veți învăța prin a face. Îți va place să interacționezi cu totul.


Învățând dincolo de sala de clasă

De asemenea, veți avea acces la Succeed, mediul virtual de învățare al Universității. Aceasta înseamnă că puteți descărca note de curs și conținutul cursului în mișcare. Și puteți participa la discuții online cu colegii de clasă și tutori.

Centrul de resurse pentru învățare este un spațiu dedicat învățării care conține zone de studiu și articole de împrumutat. Veți găsi cărți, DVD-uri, reviste, CD-uri și ziare. Aveți nevoie să imprimați sau să scanați ceva? Vino la Centrul de Resurse pentru Educație.


Cafenele din campus

Este important să faceți pauze regulate atunci când studiați. Pentru momentele în care trebuie să realimentezi, veți găsi trei cafenele diferite și zece locuri diferite de luat masa în campus.

Veți găsi mese ușoare, cum ar fi sandvișuri, salate și supe în campus. Când aveți nevoie de ceva mai mult de umplut, există burgeri, pizze, nachos și shawarma wraps. Nu sunteți niciodată prea departe de o cafea proaspăt preparată, de prânz sau de o gustare.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

University of Stirling

Pregătiți pentru intrarea directă la Anul 2 al unei diplome de licență într-o gamă largă de discipline, inclusiv Contabilitate, Afaceri, Economie, Finanțe, Management și ... [+]

Pregătiți pentru intrarea directă la Anul 2 al unei diplome de licență într-o gamă largă de discipline, inclusiv Contabilitate, Afaceri, Economie, Finanțe, Management și Marketing de la University of Stirling .

Cu această Pathway , veți avea de asemenea posibilitatea de a vă deplasa la una din alte șapte universități scoțiene de vârf - dacă alegeți această opțiune, puteți trece la Anul 1 sau Anul 2 al gradului dvs., în funcție de universitatea pe care o alegeți.

Caracteristicile cursuluiUn program de specialitate care vă ajută să dezvoltați cunoștințele și aptitudinile pentru gradul ales.Studiați module academice care reflectă primul an al gradului ales.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes - aflați mai multe despre garanția noastră de rambursare a banilor.Dimensiunile noastre de clasă sunt mai mici decât cele pe care le veți experimenta în mod obișnuit la universitate - astfel veți avea mai mult timp cu profesorii dvs.Veți avea lecții în stil universitar pentru module bazate pe tematică, pentru a vă ajuta să vă adaptați studiilor din Marea Britanie.Orientarea cu aplicația dvs. universitară, asigurându-vă că alegeți cel mai bun grad pentru dvs.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-4 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, iunie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: De la £ 15,075Clasa ore: 21 de ore pe săptămână în medieDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 6 oreTematica modulelor pe săptămână: 15 oreNumărul mediu pe săptămână: 21 de ore... [-]
Regatul Unit Stirling
Septembrie 2019
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Pregătiți-vă pentru intrarea directă la Anul 2 al unei diplome de licență într-o gamă largă de discipline de la University of Stirling sau de la Universitatea din Dundee ... [+]

Pregătiți-vă pentru intrarea directă la Anul 2 al unei diplome de licență într-o gamă largă de discipline de la University of Stirling sau de la Universitatea din Dundee în doar șase luni.

Caracteristicile cursuluiUn program de specialitate care vă ajută să dezvoltați cunoștințele și aptitudinile pentru gradul ales.Studiați module academice care reflectă primul an al gradului ales.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes - aflați mai multe despre garanția noastră de rambursare a banilor.Dimensiunile noastre de clasă sunt mai mici decât cele pe care le veți experimenta în mod obișnuit la universitate - astfel veți avea mai mult timp cu profesorii dvs.Veți avea lecții în stil universitar pentru module bazate pe tematică, pentru a vă ajuta să vă adaptați studiilor din Marea Britanie.Orientarea cu aplicația dvs. universitară, asigurându-vă că alegeți cel mai bun grad pentru dvs.Cursuri de bazăDurata cursului: 4 aniData începerii: 2019: ianuarie, aprilie; 2020: ianuarie, martieTaxe: de la £ 10.050Clasa ore: 21 de ore pe săptămână în medieDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 6 oreTematica modulelor pe săptămână: 15 oreNumărul mediu pe săptămână: 21 de ore... [-]
Regatul Unit Stirling
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Pregătiți pentru intrarea directă la Anul 2 al unei diplome de licență într-o gamă largă de discipline, inclusiv științe biologice, computere, matematică și inginerie sof ... [+]

Pregătiți pentru intrarea directă la Anul 2 al unei diplome de licență într-o gamă largă de discipline, inclusiv științe biologice, computere, matematică și inginerie software de la University of Stirling . Cu această Pathway , veți avea de asemenea posibilitatea de a vă deplasa la una dintre celelalte 8 universități scoțiene de vârf - dacă alegeți această opțiune, puteți trece la Anul 1 sau Anul 2 al gradului dvs., în funcție de universitatea pe care o alegeți.

Caracteristicile cursuluiUn program de specialitate care vă ajută să dezvoltați cunoștințele și aptitudinile pentru gradul ales.Studiați module academice care reflectă primul an al gradului ales.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes - aflați mai multe despre garanția noastră de rambursare a banilor.Dimensiunile noastre de clasă sunt mai mici decât cele pe care le veți experimenta în mod obișnuit la universitate - astfel veți avea mai mult timp cu profesorii dvs.Veți avea lecții în stil universitar pentru module bazate pe tematică, pentru a vă ajuta să vă adaptați studiilor din Marea Britanie.Orientarea cu aplicația dvs. universitară, asigurându-vă că alegeți cel mai bun grad pentru dvs.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-4 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, iunie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: De la £ 15,075Clasa ore: 21 de ore pe săptămână în medieDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 6 oreTematica modulelor pe săptămână: 15 oreNumărul mediu pe săptămână: 21 de ore... [-]
Regatul Unit Stirling
Septembrie 2019
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Pregătiți pentru intrarea directă la Anul 2 al unei diplome de licență într-o gamă largă de subiecte, inclusiv Media, Jurnalism, Politică, Sociologie, Psihologie și Studi ... [+]

Pregătiți pentru intrarea directă la Anul 2 al unei diplome de licență într-o gamă largă de subiecte, inclusiv mass-media, jurnalism, politică, sociologie, psihologie și studii de sport la University of Stirling .

Cu această Pathway , veți avea de asemenea posibilitatea de a vă deplasa la una din alte șapte universități scoțiene de vârf - dacă alegeți această opțiune, puteți trece la Anul 1 sau Anul 2 al gradului dvs., în funcție de universitatea pe care o alegeți.

Caracteristicile cursuluiUn program de specialitate care vă ajută să dezvoltați cunoștințele și aptitudinile pentru gradul ales.Studiați module academice care reflectă primul an al gradului ales.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes - aflați mai multe despre garanția noastră de rambursare a banilor.Dimensiunile noastre de clasă sunt mai mici decât cele pe care le veți experimenta în mod obișnuit la universitate - astfel veți avea mai mult timp cu profesorii dvs.Veți avea lecții în stil universitar pentru module bazate pe tematică, pentru a vă ajuta să vă adaptați studiilor din Marea Britanie.Orientarea cu aplicația dvs. universitară, asigurându-vă că alegeți cel mai bun grad pentru dvs.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-4 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, iunie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: De la £ 15,075Clasa ore: 21 de ore pe săptămână în medieDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 6 oreTematica modulelor pe săptămână: 15 oreNumărul mediu pe săptămână: 21 de ore... [-]
Regatul Unit Stirling
Septembrie 2019
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

University of Stirling

Acest curs oferă calea cea mai rapidă și cea mai eficientă spre atingerea nivelului dorit de limbă engleză. Este special conceput pentru a vă satisface nevoile individual ... [+]

Acest curs oferă calea cea mai rapidă și cea mai eficientă spre atingerea nivelului dorit de limbă engleză. Este special conceput pentru a vă satisface nevoile individuale de învățare, cu cinci niveluri de studiu personalizate pentru a vă asigura că veți obține fluența limbii și abilitățile academice de care aveți nevoie pentru a reuși.

Caracteristicile cursuluiCa un student foarte angajat și greu de lucru, vă puteți aștepta să faceți progrese rapide de până la un punct IELTS pe termen prin acest curs intensiv. În studenții care au absolvit un termen de limbă engleză în decembrie 2017 s-au făcut în medie 0,8 din progresul înregistrat de grupul IELTS.Studiați 30 ore de învățare, cu 25 de ore de contact față în față și 5 ore de dezvoltare a limbajului on-line cu sprijinul profesorilor.Dezvoltat în parteneriat cu evaluarea Cambridge, evaluarea on-line adaptată permite monitorizarea cu exactitate a progresului dumneavoastră.Beneficiați de lecții interactive și de dimensiuni de clasă mică.Gratuit în cursul "Pregătește-te pentru limba engleză" disponibil online înainte de sosire.... [-]
Regatul Unit Stirling
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Programul Pre-Master de 6 luni vă va îmbunătăți limba engleză și vă va dezvolta abilitățile de cercetare și de studiu în pregătirea pentru studii postuniversitare. Acesta ... [+]

Programul Pre-Master de 6 luni vă va îmbunătăți limba engleză și vă va dezvolta abilitățile de cercetare și de studiu în pregătirea pentru studii postuniversitare.

Acesta oferă o cale directă spre o mare varietate de programe de masterat de la University of Stirling . Veți îmbunătăți abilitățile de limba engleză, veți dezvolta abilitățile de studiu și de cercetare necesare și veți deveni obișnuiți să trăiți și să studiați în Marea Britanie înainte de absolvirea postuniversitară.

Caracteristicile cursuluiO Pathway specialitate care oferă învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Alegeți dintr-o gamă de opțiuni de progres, cu plasare universitară garantată pentru toți elevii de succes.Alegeți din programul nostru de 6 luni sau 9 luni, în funcție de nivelul de limba engleză.Adaptați la studierea în Regatul Unit cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și pe abilitățile de cercetare postuniversitară.Veți primi o taxă suplimentară în limba engleză dacă aveți un nivel mai scăzut de limba engleză.Orientarea cu aplicațiile dvs. universitare și șansa de a vă întâlni cu reprezentanții universității la Târgul nostru anual de plasare.Cursuri de bazăDurata cursului: 2 TermeniData începerii: 2019: ianuarie, aprilie; 2020: ianuarie, martieTaxe: de la £ 10.050Clasa ore: 20 de ore pe săptămână în medieDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 6 oreTematica modulelor pe săptămână: 14 oreNumărul mediu pe săptămână: 20 de ore... [-]
Regatul Unit Stirling
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diplomă de Absolvire

University of Stirling

Pregătiți pentru înscrierea directă la o diplomă postuniversitară într-o serie de discipline, printre care cercetarea socială, educația, managementul media și studiile de ... [+]

Pregătiți pentru înscrierea directă la o diplomă postuniversitară într-o serie de discipline, printre care cercetarea socială, educația, managementul media și studiile de publicare de la University of Stirling .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați la studierea în Marea Britanie cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Cursuri de bazăDurata cursului: 3 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, iunie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: De la £ 15,075Clasa ore: 20 de ore pe săptămână în medieDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 6 oreTematica modulelor pe săptămână: 14 oreNumărul mediu pe săptămână: 20 de ore... [-]
Regatul Unit Stirling
Septembrie 2019
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Pregătiți pentru intrarea directă la o diplomă postuniversitară într-o serie de subiecte legate de afaceri, finanțe sau sport din cadrul University of Stirling . ... [+]

Pregătiți pentru intrarea directă la o diplomă postuniversitară într-o serie de subiecte legate de afaceri, finanțe sau sport din cadrul University of Stirling .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați la studierea în Marea Britanie cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Cursuri de bazăDurata cursului: 3 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, iunie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: De la £ 15,075Clasa ore: 20 de ore pe săptămână în medieDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 6 oreTematica modulelor pe săptămână: 14 oreNumărul mediu pe săptămână: 20 de ore... [-]
Regatul Unit Stirling
Septembrie 2019
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Pregătiți pentru intrarea directă la o diplomă postuniversitară într-o serie de discipline de specialitate și tehnice de la University of Stirling . ... [+]

Pregătiți pentru intrarea directă la o diplomă postuniversitară într-o serie de discipline de specialitate și tehnice de la University of Stirling .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați la studierea în Marea Britanie cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Cursuri de bazăDurata cursului: 3 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, iunie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: De la £ 15,075Clasa ore: 20 de ore pe săptămână în medieDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 6 oreTematica modulelor pe săptămână: 14 oreNumărul mediu pe săptămână: 20 de ore... [-]
Regatul Unit Stirling
Septembrie 2019
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Pathway Universitar

University of Stirling

Oferit pe o bază integrată, veți finaliza un an de pregătire și apoi veți intra în anul 2 de licență la University of Stirling . Există o varietate de subiecte de gradul ... [+]

Oferit pe o bază integrată, veți finaliza un an de pregătire și apoi veți intra în anul 2 de licență la University of Stirling . Există o varietate de subiecte de gradul disponibil, inclusiv contabilitate, afaceri, economie, finanțe, management și marketing. O structură de grad modular flexibil vă permite să vă mențineți opțiunile deschise și să vă adaptați gradul la interesele și ambițiile dumneavoastră. Ca un singur program de studiu, puteți aplica pentru o singură viză pentru întreaga durată a programului.

Caracteristicile cursuluiUn program de specialitate care vă ajută să dezvoltați cunoștințele și aptitudinile pentru gradul ales.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes - aflați mai multe despre garanția noastră de rambursare a banilor.Dimensiunile noastre de clasă sunt mai mici decât cele pe care le veți experimenta în mod obișnuit la universitate - astfel veți avea mai mult timp cu profesorii dvs.Veți avea lecții în stil universitar pentru module bazate pe tematică, pentru a vă ajuta să vă adaptați studiilor din Marea Britanie.Orientarea cu aplicația dvs. universitară, asigurându-vă că alegeți cel mai bun grad pentru dvs.... [-]
Regatul Unit Stirling
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Oferit pe o bază integrată, veți finaliza un an de pregătire și apoi veți intra în anul 2 de licență la University of Stirling . Există o varietate de subiecte disponibil ... [+]

Oferit pe o bază integrată, veți finaliza un an de pregătire și apoi veți intra în anul 2 de licență la University of Stirling . Există o varietate de subiecte disponibile, inclusiv științele biologice, calcul, matematică și inginerie software. O structură de grad modular flexibil vă permite să vă mențineți opțiunile deschise și să vă adaptați gradul la interesele și ambițiile dumneavoastră. Ca un singur program de studiu, puteți aplica pentru o singură viză pentru întreaga durată a programului.

Caracteristicile cursuluiUn program de specialitate care vă ajută să dezvoltați cunoștințele și aptitudinile pentru gradul ales.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes - aflați mai multe despre garanția noastră de rambursare a banilor.Dimensiunile noastre de clasă sunt mai mici decât cele pe care le veți experimenta în mod obișnuit la universitate - astfel veți avea mai mult timp cu profesorii dvs.Veți avea lecții în stil universitar pentru module bazate pe tematică, pentru a vă ajuta să vă adaptați studiilor din Marea Britanie.Orientarea cu aplicația dvs. universitară, asigurându-vă că alegeți cel mai bun grad pentru dvs.... [-]
Regatul Unit Stirling
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Oferit pe o bază integrată, veți finaliza un an de pregătire și apoi veți intra în anul 2 de licență la University of Stirling . Există o varietate de subiecte de diplomă ... [+]

Oferit pe o bază integrată, veți finaliza un an de pregătire și apoi veți intra în anul 2 de licență la University of Stirling . Există o varietate de subiecte de diplomă, inclusiv media, jurnalism, politică, sociologie, psihologie și studii sportive. O structură de grad modular flexibil vă permite să vă mențineți opțiunile deschise și să vă adaptați gradul la interesele și ambițiile dumneavoastră. Ca un singur program de studiu, puteți aplica pentru o singură viză pentru întreaga durată a programului.

Caracteristicile cursuluiUn program de specialitate care vă ajută să dezvoltați cunoștințele și aptitudinile pentru gradul ales.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes - aflați mai multe despre garanția noastră de rambursare a banilor.Dimensiunile noastre de clasă sunt mai mici decât cele pe care le veți experimenta în mod obișnuit la universitate - astfel veți avea mai mult timp cu profesorii dvs.Veți avea lecții în stil universitar pentru module bazate pe tematică, pentru a vă ajuta să vă adaptați studiilor din Marea Britanie.Orientarea cu aplicația dvs. universitară, asigurându-vă că alegeți cel mai bun grad pentru dvs.... [-]
Regatul Unit Stirling
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză