Citește Descrierea Oficială

Studiu pentru succes și fericire

Veți dori să experimentați viața în Marea Britanie, dar trebuie să vă concentrați și asupra studiilor. Te-am acoperit.

Există spații flexibile de învățare în centrul INTO și în jurul campusului. În plus, aveți orașul istoric Cheltenham și uimitoarele Cotswolds de pe ușă. Veți fi amplasat într-o zonă de o frumusețe naturală remarcabilă.

Concentrează-te pe studiile tale și să ne ocupăm de toate celelalte.

Un patrimoniu bogat și un viitor luminos

Universitatea are trei campusuri care deservesc diferite școli de studiu și fiecare are un simt unic. Campusul Park, o fostă grădină botanică, găzduiește centrul INTO.

Campusul Park

Situat în partea de sud a orașului Cheltenham, Park Campus este un mediu de învățare idilic. Centrul orașului și toate facilitățile sale sunt la o plimbare de 15 minute. Amplasat în 24 de hectare de terenuri amenajate, grădini și terenuri de joc. Dar, există mai mult decât o vedere frumoasă. Facilitățile din campus includ o sală de mese, o spălătorie, terenuri de tenis, un bar de cafenele Union Students 'Union, un centru medical și un centru de resurse de învățare.

Clasament care contează

University of Gloucestershire se clasează bine în domenii care într-adevăr fac o diferență, cum ar fi sprijinul studenților, capacitatea de angajare și predarea. Ei se situează, de asemenea, în top 20 în cinci domenii.

Veți beneficia de lectori experimentați cu experiență în domeniu. Veți avea ocazia de a obține experiență de muncă în timpul studiilor prin inițiativa Degreeplus a Universității. Angajatorii caută absolvenți cu experiență de lucru. De aceea 94% dintre absolvenții Gloucestershire își găsesc un loc de muncă sau un studiu ulterior în termen de șase luni de la absolvire.

O comunitate internațională

Alăturați-vă unei comunități de 10.000 de studenți din peste 60 de țări. Veți studia într-un mediu de susținere - Universitatea se află pe primul loc în Marea Britanie pentru serviciile de suport (ISB, 2015).

Puteți să vă urmăriți rapid studiile cu diplomele unice de licență universitare de doi ani. Oferit la subiecți, inclusiv afaceri și drept, este o șansă mare de a economisi bani și de a te absolvi mai repede.

Ceva pentru toată lumea

UNIversal Sport oferă tuturor posibilitatea de a se implica în sport. Indiferent ce vă bucurați, de la rugby la vânătoare, o veți găsi aici, în Gloucestershire. Cu peste 35 de cluburi sportive care se vor alătura și peste 80 de activități pentru a alege, veți găsi cu siguranță ceva ce vă place.

Alăturați-vă la o societate universitară este o modalitate excelentă de a vă face noi prieteni și de a vă întâlni oameni care vă împărtășesc interesele. Universitatea are peste 50 de societăți pentru a vă implica, acoperind totul, de la jocul ukulele la paintballing.

Hub-ul primului an de învățare

Centrul INTO este baza ta pentru tot ce ai nevoie. Este locul unde veți lucra și socializa, cu săli de clasă moderne, facilități IT excelente și o cafenea care oferă spațiu pentru a vorbi cu noii prieteni sau pentru a organiza un studiu informal al grupului.

Veți găsi o experiență studențească și un birou de cazare în Centru, oferind un ghișeu unic pentru sprijin cu orice probleme non-academice. Există o întreagă rețea de oameni dedicați să vă susțină pe tot parcursul studiilor.

Adaptarea la o țară nouă poate fi dificilă, dar Centrul are toate lucrurile de care aveți nevoie pentru a vă stabili într-o viață fericită în Marea Britanie. Colegii de clasă și profesorii nu vă pot aștepta să vă întâlnesc!


Veți găsi Centrul INTO din campusul Park. Este un mediu de învățare idilic stabilit în 24 de acri de terenuri amenajate și grădini.

Ce e aici? Tot ce aveți nevoie pentru un prim an fericit și de succes. Sălile de clasă și echipa de asistență pentru studenți se află în cadrul Centrului. Și, cazarea dvs. va fi la doar o scurtă plimbare.

Când trebuie să studiezi, Centrul are spații pentru lectură liniștită și pentru grupuri. În plus față de biblioteca campusului, puteți utiliza stațiile de lucru și facilitățile de imprimare ale Centrului.

În University of Gloucestershire

Facilități de predare

Veți participa la cursuri și seminarii în săli de clasă complet echipate și moderne. Mediul virtual de învățare al Universității (VLE) vă susține studiile oferind descărcări de conținut curs și note de curs. Puteți folosi VLE pentru a lua parte la discuții online cu colegii și profesorii. Și, înapoi în lumea reală, profesorii prietenoși sunt, de asemenea, disponibili pentru sprijin suplimentar în persoană. Trebuie doar să întrebi.


Vă susțin

Mutarea în străinătate. Studiu în Marea Britanie. Suna atat de incitant, dar realitatea poate fi, de asemenea, un pic infricosator. Asta e ok. Nu sunteți primii care faceți acest lucru și INTO University of Gloucestershire este acolo pentru tine. Ei au o experiență de 10 ani de a ajuta studenții la fel ca tine și sunt cu voi la fiecare pas.

Se vor asigura că sunteți pregătiți în totalitate înainte să plecați acasă. Îl veți găsi în tricourile lor roșii luminoase de la aeroport pentru a vă lua. Vor aranja o întâmplare distractivă în prima săptămână pentru a vă ajuta să vă faceți prieteni, să vă apropiați de campus și să vă arătați în jurul localității.

Și sunt încă acolo odată ce sunteți stabilit, ajutându-vă cu alegerea cursului sau susținând cererile de viză și de imigrare.

Consilierii lingvistici vă pot ajuta dacă nivelul dvs. de limba engleză este scăzut atunci când ajungeți prima dată. Personalul de asistență include asistenți rezidenți în cadrul reședințelor elevilor. Veți avea chiar și un număr de telefon de urgență pentru acces nelimitat la ajutorul nostru. Nu sunteți niciodată departe de un membru al echipei prietenoase de sprijinire a studenților.


Alimente

Puteți lua micul dejun, prânzul și cina la reședința principală a campusului și este un loc minunat de a vă relaxa între clase și de a vă întâlni cu alți studenți. În plus, există o bară de cafea Starbucks deschisă în fiecare campanie în fiecare zi lucrătoare, precum și un bar al Uniunii Studenților.

Ca parte a săptămânii dvs. de orientare, vă vor arăta în jurul orașului local și în toate cele mai bune locuri pentru a cumpăra alimente pentru gătit acasă.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

University of Gloucestershire

Pregătiți pentru intrarea directă la Anul 1 al unei diplome de licență într-o serie de subiecte, inclusiv Publicitate, Computer Games Design, Design grafic, arhitectura p ... [+]

Pregătiți pentru intrarea directă la Anul 1 al unei diplome de licență într-o serie de subiecte, inclusiv Publicitate, Computer Games Design, Design grafic, arhitectura peisagistică și producția de mass-media de la University of Gloucestershire .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați cunoștințele și abilitățile pentru gradul ales de dvs. printr-o Pathway specialitate.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes. Aflați mai multe despre garanția noastră de rambursare a banilor.Beneficiați de dimensiuni mai mici decât de la universitate, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp cu profesorii.Adaptați la studierea în Marea Britanie datorită predării în stil universitar a modulelor bazate pe subiecte.Orientarea cu aplicațiile universitare, astfel încât să alegeți cel mai bun grad pentru dvs.Cursuri de bazăDurata cursului: 2-4 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, iulie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: de la £ 12,995Clasa ore: minimum 18 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 6 oreTematica modulelor pe săptămână: 12 oreNumărul mediu pe săptămână: 18 ore... [-]
Regatul Unit Cheltenham
Iulie 2019
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Gloucestershire

Pregătiți pentru intrarea directă la Anul 1 al unei diplome de licență într-o serie de discipline, inclusiv Contabilitate și Finanțe, Computing, Managementul evenimentelo ... [+]

Pregătiți pentru intrarea directă la Anul 1 al unei diplome de licență într-o serie de discipline, inclusiv Contabilitate și Finanțe, Computing, Managementul evenimentelor, Geografie, Drept și Educație Fizică la University of Gloucestershire .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați cunoștințele și abilitățile pentru gradul ales de dvs. printr-o Pathway specialitate.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes. Aflați mai multe despre garanția noastră de rambursare a banilor.Beneficiați de dimensiuni mai mici decât de la universitate, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp cu profesorii.Adaptați la studierea în Marea Britanie datorită predării în stil universitar a modulelor bazate pe subiecte.Orientarea cu aplicațiile universitare, astfel încât să alegeți cel mai bun grad pentru dvs.Cursuri de bazăDurata cursului: 2-4 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, iulie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: De la £ 7,880Clasa ore: minimum 18 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Standard: Cursuri de limba engleză pe săptămână: 6 oreTematica modulelor pe săptămână: 12 oreNumărul mediu pe săptămână: 18 ore6 luni: Cursuri de limba engleză pe săptămână: 9 oreTematica modulelor pe săptămână: 15 oreNumărul mediu pe săptămână: 24 de oreIntegrat:Tematica modulelor pe săptămână: 12 oreNumărul mediu pe săptămână: 18 ore... [-]
Regatul Unit Cheltenham
Iulie 2019
Engleză
La zi
6 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

University of Gloucestershire

Acest curs oferă calea cea mai rapidă și cea mai eficientă spre atingerea nivelului dorit de limbă engleză. Este special conceput pentru a vă satisface nevoile individual ... [+]

Acest curs oferă calea cea mai rapidă și cea mai eficientă spre atingerea nivelului dorit de limbă engleză. Este special conceput pentru a vă satisface nevoile individuale de învățare, cu cinci niveluri de studiu personalizate pentru a vă asigura că veți obține fluența limbii și abilitățile academice de care aveți nevoie pentru a reuși.

Caracteristicile cursuluiCa un student foarte angajat și greu de lucru, vă puteți aștepta să faceți progrese rapide de până la un punct IELTS pe termen prin acest curs intensiv. În studenții care au absolvit un termen de limbă engleză în decembrie 2017 s-au făcut în medie 0,8 din progresul înregistrat de grupul IELTS.Studiați 30 ore de învățare, cu 25 de ore de contact față în față și 5 ore de dezvoltare a limbajului on-line cu sprijinul profesorilor.Dezvoltat în parteneriat cu evaluarea Cambridge, evaluarea on-line adaptată permite monitorizarea cu exactitate a progresului dumneavoastră.Beneficiați de lecții interactive și de dimensiuni de clasă mică.Gratuit în cursul "Pregătește-te pentru limba engleză" disponibil online înainte de sosire.... [-]
Regatul Unit Cheltenham
Iulie 2019
Engleză
La zi
3 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diplomă de Absolvire

University of Gloucestershire

Pregătiți-vă pentru intrarea directă la o serie de diplome de studii postuniversitare legate de afaceri la University of Gloucestershire . ... [+]

Pregătiți-vă pentru intrarea directă la o serie de diplome de studii postuniversitare legate de afaceri la University of Gloucestershire .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați la studierea în Marea Britanie cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-4 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, iulie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: de la £ 12,995Clasa ore: minimum 18 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 6 oreTematica modulelor pe săptămână: 12 oreNumărul mediu pe săptămână: 18 ore... [-]
Regatul Unit Cheltenham
Iulie 2019
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Pathway Universitar

University of Gloucestershire

Pregătiți pentru intrarea directă în anul 2 a unei serii de diplome de licență în domenii precum Hospitality, Events and Tourism de la University of Gloucestershire . ... [+]

Pregătiți pentru intrarea directă în anul 2 a unei serii de diplome de licență în domenii precum Hospitality, Events and Tourism de la University of Gloucestershire .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați cunoștințele și abilitățile pentru gradul ales de dvs. printr-o Pathway specialitate.Studiați module academice care reflectă primul an al gradului ales.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Beneficiați de dimensiuni mai mici decât de la universitate, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp cu profesorii.Adaptați la studierea în Marea Britanie datorită predării în stil universitar a modulelor bazate pe subiecte.Orientarea cu aplicația dvs. universitară, asigurându-vă că alegeți cel mai bun grad pentru dvs.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-4 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: Iulie, septembrieTaxe: de la £ 12,995Clasa ore: minimum 18 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 6 oreTematica modulelor pe săptămână: 12 oreNumărul mediu pe săptămână: 18 ore... [-]
Regatul Unit Cheltenham
Iulie 2019
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Gloucestershire

Pregătiți-vă pentru intrarea directă în anul 2 a unei serii de diplome de licență creative în domenii cum ar fi producția media, publicitatea, computerele, grafica și fot ... [+]

Pregătiți-vă pentru intrarea directă în anul 2 a unei serii de diplome de licență creative în domenii cum ar fi producția media, publicitatea, computerele, grafica și fotografia de la University of Gloucestershire .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați cunoștințele și abilitățile pentru gradul ales de dvs. printr-o Pathway specialitate.Studiați module academice care reflectă primul an al gradului ales.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Beneficiați de dimensiuni mai mici decât de la universitate, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp cu profesorii.Adaptați la studierea în Marea Britanie datorită predării în stil universitar a modulelor bazate pe subiecte.Orientarea cu aplicația dvs. universitară, asigurându-vă că alegeți cel mai bun grad pentru dvs.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-4 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: Iulie, septembrieTaxe: de la £ 12,995Clasa ore: minimum 18 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 6 oreTematica modulelor pe săptămână: 12 oreNumărul mediu pe săptămână: 18 ore... [-]
Regatul Unit Cheltenham
Iulie 2019
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Gloucestershire

Pregătiți-vă pentru intrarea directă în anul 2 a unei game de diplome de licență în domenii precum Contabilitate, Afaceri și Marketing de la University of Gloucestershire ... [+]

Pregătiți-vă pentru intrarea directă în anul 2 a unei game de diplome de licență în domenii precum Contabilitate, Afaceri și Marketing de la University of Gloucestershire .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați cunoștințele și abilitățile pentru gradul ales de dvs. printr-o Pathway specialitate.Studiați module academice care reflectă primul an al gradului ales.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Beneficiați de dimensiuni mai mici decât de la universitate, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp cu profesorii.Adaptați la studierea în Marea Britanie datorită predării în stil universitar a modulelor bazate pe subiecte.Orientarea cu aplicația dvs. universitară, asigurându-vă că alegeți cel mai bun grad pentru dvs.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-4 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, iulie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: de la £ 12,995Clasa ore: minimum 18 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 6 oreTematica modulelor pe săptămână: 12 oreNumărul mediu pe săptămână: 18 ore... [-]
Regatul Unit Cheltenham
Iulie 2019
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
INTO University of Gloucestershire
Address
University of Gloucestershire The Park, Cheltenham
GL50 2RH Cheltenham, England, Regatul Unit
Website