Citește Descrierea Oficială

O universitate foarte bine cotată

Doriți să studiați la o universitate de top din Marea Britanie care oferă o experiență fantastică pentru studenți? University of Exeter va oferi cel mai bun start-up cu cariera dvs. prin excelente predare și un mediu de învățare excelent.

Deci, ce separă această universitate? A fost clasat pe primul loc în clasa internațională, de peste 20.000 de studenți, în ChoiceUs Student Choice Awards 2015. Este unul dintre primii 1% din universități la nivel mondial (World University Rankings 2014-15) și este plasat pe locul 4 în Marea Britanie pentru satisfacția elevilor de calitate a predării în Studiul Național al Studenților din 2014.

În mod consistent, în top 10 în Marea Britanie, University of Exeter este una dintre cele mai rapide universități din Marea Britanie. Universitatea de științe sportive a anului 2016, University of Exeter este, de asemenea, membră a prestigiosului grup Russell și se află în primele 100 de universități din lume.

Tot ce aveți nevoie într-un singur loc

Centrul INTO are tot ce aveți nevoie pentru a vă ajuta să faceți un succes în studiul în Marea Britanie. Primul tău an de studiu va fi tot ceea ce ai sperat și mai mult.

Verificați facilitățile de ultimă oră - există centre multimedia, laboratoare de limbă și știință și un centru extins de resurse de învățare. Vă vom face mai ușor să vă bucurați de cultura și viața britanică, cu totul de la sprijinul lingvistic până la personalul dedicat, care vă va asigura că totul merge bine.

Baza dvs. pentru învățare și socializare

Veți găsi INTO Exeter Center pe campusul Streatham. Un spațiu primitoare, prietenos și elegant, cu peste 100 de membri dedicați personalului și facilități excelente. Tot ce aveți nevoie este chiar aici.

Când trebuie să studiezi, Centrul este locul unde trebuie să fii. Există un centru extins de resurse de învățare cu zone private de studiu, materiale de învățare și computere și un laborator științific plus două camere multimedia. Veți putea profita la maximum de spații flexibile de studiu pentru cursuri, seminarii și tutoriale.

Iar când vine vorba de relaxare, INTO te-ai acoperit - relaxează-te cu prietenii într-una din cele 10 cafenele și restaurante variate, îți extind interesele și te alături unei societăți cu Guildul Studențesc sau mergi la sala de gimnastică și parcul sportiv.

Săli de clasă

Există o mulțime de modalități diferite de a învăța la centrul INTO cu 22 de săli de clasă și o serie de spații de învățare. Fie că vă bucurați de o dezbatere de grup în teatrul de lectură, fie că aveți o sesiune tutorial unu-la-unu, centrul are tot ce aveți nevoie chiar aici.

Facilitățile noastre de clasă includ:

 • Teatru multifuncțional
 • Tutorial camere și săli de clasă
 • Tehnologii IT de ultimă generație
 • Laboratoare de limbă
 • Laboratoare științifice
 • Două camere multimedia pentru cursuri sau învățare independentă

Doriți să studiați departe de campus? De asemenea, învățarea electronică poate fi o mare parte a studiilor. Veți avea acces la mediul virtual de învățare al Universității. De aici puteți citi note de curs, treceți peste lucrările de examen anterioare și răsfoiți alt conținut util pentru a vă ajuta. Este, de asemenea, un loc minunat de a avea discuții online cu profesorii și cu alți studenți.

Centrul de resurse pentru învățare

Conduceți-vă la Centrul de resurse pentru învățare pentru a lucra în cadrul unor cursuri de clasă - veți găsi o colecție de cărți utile și materiale de studiu care vă vor ajuta la cursul INTO. Știrile săptămânale și jurnalele sunt disponibile și pentru a vă ajuta să țineți pasul cu evenimentele curente și există chiar și calculatoare pe care să le puteți utiliza pentru a vă ajuta în studiile dumneavoastră.

Unele dintre facilitățile de la Centrul de resurse pentru învățare includ:

 • Resursele lingvistice
 • Fotocopiere și scanare
 • Ajutor cu IT

Centrul de resurse pentru învățare este deschis de luni până vineri între orele 8.30 - 17.30 și este locul ideal pentru studiul independent.

Nu uitați că puteți folosi și cele șapte biblioteci ale universității. În cele trei campusuri University of Exeter , există un total de peste 1,2 milioane de cărți și jurnale. Biblioteca universitară principală este situată chiar vizavi de centrul INTO și este deschisă 24 de ore pe zi în timpul termenului.

Suport pentru studenți

Ori de câte ori simțiți că aveți nevoie de o mână de ajutor, Centrul INTO oferă o serie de servicii de asistență.

Veți găsi sprijin în fiecare etapă a călătoriei dvs., de la luarea deciziei cu privire la ce program să alegeți pentru un serviciu de preluare a aeroportului atunci când ajungeți în Marea Britanie și un număr de telefon de urgență de 24 de ore. În University of Exeter obținut 91% din satisfacția studenților pentru sprijinul lor (INTO Exit Survey 2015).

Unele dintre servicii includ:

 • 24 de ore de telefon de urgență
 • Programul de orientare în viața elevilor din Exeter
 • Servicii de preluare de la aeroport
 • Consilierii lingvistici pentru a ajuta elevii cu un nivel scăzut de limba engleză să comunice
 • Asistenții rezidenți în cadrul reședințelor elevilor
 • Viza și sprijinul pentru imigrație
 • Sprijin pentru studenții cu dizabilități

Amintiți-vă, vor exista asistenți rezidenți în cadrul reședințelor studenților pentru a vă ajuta să răspundeți la orice întrebări pe care le puteți avea și puteți participa, de asemenea, la un program de orientare pentru a vă ajuta să vă stabiliți în viața elevilor din Exeter.

Alimente

Căutați o gustare sau o băutură caldă? Cafeneaua se află în inima centrului INTO și este un loc minunat pentru a avea o cafea cu prietenii sau pentru a lua doar o bucățică rapidă de mâncare între clase.

Dacă căutați altceva, există o serie de restaurante și cafenele în campusul Universității, care oferă aproape orice vă place. Și veți găsi, de asemenea, o mulțime de magazine de bacanie aproape de campus.

Studiați la una dintre cele mai populare universități din Marea Britanie

Veți avea acces la toate facilitățile uimitoare ale University of Exeter . Acestea includ servicii pentru a vă ajuta cu studiile și cu unele facilități sportive și de petrecere a timpului liber în campus.

Aici veți găsi o gamă incredibilă de materiale de lectură care vă vor ajuta să învățați. De asemenea, puteți accesa facilitățile de învățare virtuale ale Exeter, unde puteți descărca note de curs pentru a vă ajuta să păstrați la zi cursurile.

Sa te distrezi? Universitatea oferă, de asemenea, o sală de gimnastică nouă și parc de sport, precum și un număr de restaurante și cafenele care vă vor ajuta să vă alimentați și să vă ajute să socializați cu noii prieteni.

Campusuri inspirate și facilități fantastice

Ca student la University of Exeter , veți beneficia de șansa de a trăi și de a studia în unul dintre cele mai frumoase campusuri din Marea Britanie, cu acces la facilități și resurse imbatabile.

În 2012, Universitatea a creat Forumul - o frumoasă centru de 48 de milioane de lire pentru campusul Streatham, care include un centru de servicii pentru studenți, o bibliotecă renovată, magazine de vânzare cu amănuntul și de catering și un teatru de conferințe de 400 locuri. Peisajele amenajate oferă locul perfect pentru întâlnirile studenților și pentru evenimentele cum ar fi Luna Internațională de Sport.

University of Exeter oferă resurse de studiu excelente pentru a vă asigura că aveți tot ce aveți nevoie, inclusiv șapte biblioteci stabilite în cele trei campusuri care găzduiesc peste 1,2 milioane de cărți și jurnale. De asemenea, veți avea acces la peste 19.500 de jurnale electronice, ziare și lucrări de referință pentru a vă îmbunătăți studiile.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

University of Exeter

Pregătirea pentru diploma de licență în economie de la Universitatea din Exeter Business School. ... [+]

Pregătirea pentru diploma de licență în economie de la Universitatea din Exeter Business School.

De ce aplicați pentru programul Fundației Internaționale? asigurarea plasamentului universitar pentru toți studenții de succes un program bazat pe campus cu acces la facilități universitare mai multe date de început

Există două opțiuni de curs disponibile:

Fundația Internațională (3 termeni) - aceasta este opțiunea standard Extended International Foundation (4 termeni) - această opțiune include un termen suplimentar de limba engleză la început pentru suport suplimentar în limbă În cazul în care îmi va lua?

Garantia noastra de progresie:

Vă garantăm să vă găsiți un loc de studiu la un nivel corespunzător și la o universitate dacă reușiți să finalizați cu succes programul dvs. Fundația Internațională, urmați sfaturile profesionale oferite de personalul INTO și respectați cerințele minime de participare.... [-]

Regatul Unit Exeter
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Exeter

Oferind intrarea directă în primul an a unei diplome universitare într-o serie de subiecte precum inginerie, matematică, geologie aplicată, energie regenerabilă și fizică ... [+]

Oferind intrarea directă în primul an a unei diplome universitare într-o serie de subiecte precum inginerie, matematică, geologie aplicată, energie regenerabilă și fizică.

De ce aplicați pentru programul Fundației Internaționale? asigurarea plasamentului universitar pentru toți studenții de succes un program bazat pe campus cu acces la facilități universitare mai multe date de început

Există două opțiuni de curs disponibile:

Fundația Internațională (3 termeni) - aceasta este opțiunea standard Extended International Foundation (4 termeni) - această opțiune include un termen suplimentar de limba engleză la început pentru suport suplimentar în limbă În cazul în care îmi va lua? ... [-]
Regatul Unit Exeter
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Exeter

Oferindu-vă intrarea directă la un an de o diplomă de licență în matematică, economie, finanțe și subiecte legate de management de la Universitatea din Exeter. ... [+]

Oferindu-vă intrarea directă la un an de o diplomă de licență în matematică, economie, finanțe și subiecte legate de management de la Universitatea din Exeter.

De ce aplicați pentru programul Fundației Internaționale? un program bazat pe campus cu acces la facilități universitare mai multe date de început

Există două opțiuni de curs disponibile:

Fundația Internațională (3 termeni) - aceasta este opțiunea standard Extended International Foundation (4 termeni) - această opțiune include un termen suplimentar de limba engleză la început pentru suport suplimentar în limbă În cazul în care îmi va lua?

[-]
Regatul Unit Exeter
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Exeter

Un curs de calitate asigurând intrarea directă în primul an al licenței dumneavoastră de licență la o universitate de conducere. ... [+]

Un curs de calitate asigurând intrarea directă în primul an al licenței dumneavoastră de licență la o universitate de conducere.

De ce aplicați pentru programul Fundației Internaționale? asigurarea plasamentului universitar pentru toți studenții de succes un program bazat pe campus cu acces la facilități universitare mai multe date de început

Există două opțiuni de curs disponibile:

Fundația Internațională (3 termeni) - aceasta este opțiunea standard Extended International Foundation (4 termeni) - această opțiune include un termen suplimentar de limba engleză la început pentru suport suplimentar în limbă În cazul în care îmi va lua?

Garantia noastra de progresie:... [-]

Regatul Unit Exeter
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Exeter

ba (Hons) sociologie BA (Hons) Studii clasice și filozofie BA (Hons) Istorie și politică BA (Hons) Filozofie și istorie BA (Hons) Filozofie și politică BA (Hons) Filosofi ... [+]

ba (Hons) sociologie BA (Hons) Studii clasice și filozofie BA (Hons) Istorie și politică BA (Hons) Filozofie și istorie BA (Hons) Filozofie și politică BA (Hons) Filosofie și sociologie BA (Hons) Politică și sociologie BA (Hons) Politică, filozofie și economie BA (Hons) Sociologie și antropologie BA (Hons) Sociologie și criminologie MArabic (Maestru de studii arabe și islamice) BSc (Hons) Arheologie cu științe criminalistice BA (Hons) Arheologie și antropologie

[-]
Regatul Unit Exeter
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diplomă de Absolvire

University of Exeter

Pregătiți-vă pentru masteratul în finanțe de la Universitatea din Exeter. Veți dezvolta abilitățile dumneavoastră de studiu, limba engleză și cunoștințe de subiect în pre ... [+]

[-]
Regatul Unit Exeter
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Exeter

... [+]

Pentru a vă califica pentru această opțiune, va trebui să obțineți un minim de 65% în modulul Management financiar în termenul 1.

Universitatea din Exeter Business School

MBA One-Planet MSc Managementul Internațional de Supply Chain

Academic: Diplomă (3-5 ani) sau diplomă

Limba engleză: IELTS 5.5 sau echivalent

[-]
Regatul Unit Exeter
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Pathway Universitar

University of Exeter

Oferindu-vă intrarea directă la cel de-al doilea an al unei diplome de licență în subiecte precum contabilitate și finanțe de la Universitatea din Exeter. ... [+]

[-]
Regatul Unit Exeter
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Exeter

... [+]

Sunteți evaluați printr-o combinație de examen și cursuri care pot include:

eseuri

[-]
Regatul Unit Exeter
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Exeter

Pregătirea academică pentru intrarea directă la cel de-al doilea an al unei diplome de licență în subiecte precum afacerea, economia și marketingul. ... [+]

Pregătirea academică pentru intrarea directă la cel de-al doilea an al unei diplome de licență în subiecte precum afacerea, economia și marketingul.

De ce aplicați pentru programul Anul International 1? plasament universitar pentru toți studenții de succes un program bazat pe campus cu acces la facilități universitare date flexibile de începere În cazul în care îmi va lua?

Acest curs duce la cel de-al doilea an al următoarelor diplome de licență la Universitatea din Exeter:

Universitatea din Exeter Business School

BSc (Hons) Economie de Afaceri Managementul BA (Hons) cu marketing

Se află pe locul 13 în Marea Britanie pentru Studii de Afaceri

... [-]
Regatul Unit Exeter
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză