University of East Anglia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UEA - experiență de studiu și experiențe de viață

University of East Anglia găzduiește tot ceea ce aveți nevoie pentru a avea o experiență mare de viață și de studii.

Și ca student INTO, veți avea acces deplin la tot ceea ce studenții UEA se bucură.

Puteți profita de biblioteca fantastică a UEA, de facilitățile sportive și de agrement premiate și de una dintre cele mai bune uniuni studențești din Marea Britanie.

De asemenea, puteți să rezervați săli de studiu, să participați la conferințe, să accesați discuții despre carieră, să vă alăturați cluburilor și societăților Student Union și să accesați toate facilitățile deschise elevilor UEA.

ÎN UEA - casa ta departe de casă

Centrul de studiu UEA UTO este situat în inima campusului universitar. Acasă este echipa noastră internațională prietenoasă, care vă va susține în călătoria dvs. spre studiul la UEA.

Acestea vă vor ajuta să vă faceți timpul cât mai plăcut posibil. Indiferent de nevoile dvs., este disponibil suport, inclusiv consultanți de limbă dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă.

Centrul de Studii face legătura, de asemenea, cu studiourile noastre fantastice de studenți internaționali, astfel încât nu veți fi niciodată departe de tot ce aveți nevoie.

În cel mai scurt timp, veți fi relaxați cu prietenii într-unul dintre numeroasele noastre spații sociale confortabile, încercând noi produse alimentare la restaurantul INTO sau explorând orașul Norwich.

Facilități excelente în inima campusului UEA

Centrul nostru de studiu, construit în scopuri, este locul în care cele mai recente tehnologii sprijină învățarea inovatoare. Este un mediu modern situat aproape de toate facilitățile excelente ale Universității.

Veți experimenta predarea în stil universitar din prima zi, adică cea mai bună pregătire pentru succes în studiile din Marea Britanie.

Spațiile de învățare flexibile vă vor ajuta să vă familiarizați cu o serie de stiluri de predare, inclusiv cursuri, lucrări de laborator, seminarii, tutoriale, studii private și e-learning.

Veți simți ca parte a familiei INTO, datorită atmosferei primitoare și a echipei prietenoase de sprijin. Ajutor este disponibil pentru orice provocări cu care vă puteți confrunta, inclusiv sfaturi confidențiale pentru orice studiu sau probleme non-academice.

Suntem aici pentru a vă ușura progresul către o universitate de top din Marea Britanie și pentru a vă spori perspectivele pentru o carieră inspirată.

Dimensiuni mici de clasă, satisfacție elevilor

Centrul INTO are tot ce aveți nevoie pentru a vă asigura locul la University of East Anglia .

Clasele sunt păstrate mici pentru o interacțiune maximă dintre profesor și student. Și studiul 2015 INTO Exit a arătat că 93% dintre elevi erau mulțumiți de experiența lor.

Investiție de 38 de milioane de euro în cele mai recente facilități

Veți găsi cei mai buni profesori și facilități pentru a vă asigura succesul. INTO a investit 38 milioane de lire sterline în cele mai recente facilități, printre care:

 • două laboratoare informatice
 • trei laboratoare științifice moderne
 • state-of-the-art laboratoare de limbă
 • un teatru de conferințe multifuncțional
 • camere spațioase de predare cu plăci intelectuale interactive și plăcuțe inteligente cu ecran tactil
 • spații sociale confortabile pentru a vă relaxa cu prietenii
 • acces gratuit la internet wireless de mare viteză
 • De asemenea, veți avea acces la biblioteca UEA cu 800.000 de volume.

Centrul de resurse pentru învățare

Centrul de resurse educaționale este locul unde veți găsi materiale de suport, cum ar fi cărți, CD-uri, DVD-uri, reviste și ziare. Aici puteți tipări notele de studiu și puteți scana în materialele de învățare. Și computerele touchscreen de ultimă generație vă oferă acces la facilitățile online și e-revistele Universității.

Nu găsiți ceea ce căutați? Personalul nostru prietenos vă va oferi sfaturi și cursuri de formare pentru a vă ajuta să profitați la maximum de ceea ce este disponibil, inclusiv:

 • calculatoare pentru auto-studiu
 • resursele lingvistice
 • periodice naționale și locale completate săptămânal
 • laptop-uri pentru a împrumuta peste noapte

Puteți descărca note de curs și alte materiale utile din mediul virtual de învățare al UEA și puteți participa la discuții online cu profesorii și colegii de clasă. Centrul de resurse pentru învățare este deschis în fiecare zi de la 7:30 până la 11:00.

Cercetare de frunte în lume

UEA este o universitate de cercetare britanică de pionierat, care conduce calea în domenii atât de diverse precum schimbările climatice, dezvoltarea internațională, știința alimentelor și multe altele.

Universitatea se situează în topul 1% din lume pentru excelență în cercetare (CWTS Leiden Ranking 2016) și al 10-lea în Regatul Unit pentru calitatea cercetării (Research Excellence Framework 2014).

În ultimul exercițiu de evaluare a cercetării, peste 50% din activitatea de cercetare a universității a fost considerată a fi "lider mondial" sau "excelentă pe plan internațional", iar aproape 90% au fost considerate a fi "deținute pe plan internațional".

Veți experimenta această gândire revoluționară în toate clasele dvs., oferindu-vă cea mai bună pregătire posibilă pentru cariera viitoare.

UEA face parte, de asemenea, din Parcul de Cercetare Norwich, care are una dintre cele mai mari concentrații europene de cercetare în domeniul sănătății, alimentelor și științelor ecologice. Este unul dintre cele mai citate centre de cercetare din afara Oxbridge și Londra și a câștigat două premii Nobel.

Parcul găzduiește, de asemenea, o serie de întreprinderi bazate pe știință și tehnologie. Împreună, ele oferă o multitudine de oportunități de cercetare și angajare pentru studenții și absolvenții UEA.

Învățați-vă pentru lumea reală

Gândirea academică a UEA este renumită pentru focalizarea sa distinctivă "face diferit". Acest lucru se reflectă în valorile universității privind conștiința socială, conștiința globală și conștientizarea mediului și sustenabilitatea.

Când studiați la UEA, veți fi învățați de cercetători activi în prim-planul disciplinelor lor. Mulți dintre profesorii dvs. vă sfătuiesc cu privire la politicile din lumea reală și vă vor ajuta să obțineți cele mai recente cunoștințe și gândire în sala de clasă.

Rezultatele acestui focus din lumea reală sunt clare - peste 96% dintre studenții internaționali UEA sunt angajați în muncă profesională sau managerială sau în studii suplimentare, în termen de șase luni de la absolvire.

Uniunea dvs. de studenți

Uniunea dvs. studențească organizează spectacole regulate de filme, spectacole de modă și peste 60 de evenimente muzicale desfășurate în campus în fiecare an. Aceasta include evenimentul anual "Go Global" care prezintă diferitele culturi ale studenților cu o varietate de alimente, îmbrăcăminte și obiceiuri.

Explorați viitoarele concerte, nopți de club, evenimente speciale și multe altele pe site-ul UEA Student Union sau aruncați o privire la trupele de nume mari care au jucat deja în campus la LCR.

Universitatea deține, de asemenea, un centru al orașului numit Waterfront, un loc de muzică live și club de noapte, care include trei camere și un amestec eclectic de DJ și trupe live.

Vă puteți implica într-o gamă largă de cluburi și societăți studențești la Universitatea. Acestea includ totul, de la arta, dansul în sala de bal și dezbaterea, până la lege, limbi și fotografie. Sau ajuta la producerea ziarului, revistei, emisiunii radio sau a canalului de televiziune?

Arta inspirată, chiar în pragul tău

Campusul UEA este la domiciliul renumitului centru Sainsbury pentru arte vizuale.

Oferă intrare gratuită pentru colecții permanente de inspirație care acoperă peste 5000 de ani de creativitate umană, iar muzeul și galeria de artă proeminentă găzduiește, de asemenea, numeroase expoziții de artă importante pe tot parcursul anului.

Pablo Picasso, Edgar Degas, Francis Bacon, Jacob Epstein, Henry Moore, Alberto Giacometti și Amedeo Modigliani sunt reprezentați.

De asemenea, puteți să vă alăturați unui program de învățare premiat de discuții despre galerii, prelegeri și ateliere de lucru pentru a vă alimenta inspirația artistică.

O experiență uimitoare de studenți

University of East Anglia este o universitate fantastică în care studenții se pot bucura de o atmosferă comunitară înfloritoare și de o multitudine de experiențe uimitoare de viață.

Studenții au evaluat UEA în topul 5 pentru experiența studenților în fiecare an în Studiul Național al studenților începând din 2005. Și în 2016 a fost clasat pe primul loc în categoria "bun mediu în campus / în jurul universității" în studiul Times Higher Education Student Survey .

UEA's beautiful parkland campus oferă o mulțime de șanse să se relaxeze între studii. Puteți să vă vedeți iepurii într-o plimbare în natură, să vă bucurați de un grătar lângă lac sau să luați aer curat, în timp ce citiți pe iarbă.

Facilitățile de pe campus includ o bibliotecă deschisă 24 de ore din 24, o suită media, un studio de film și televiziune, complexul sportiv premiat, 12 cafenele și restaurante unice și un mini-supermarket, bancă și oficiu poștal.

Locații

Norwich

INTO University of East Anglia

Address
University Dr
NR4 7TJ Norwich, Anglia, Regatul Unit