Citește Descrierea Oficială

Ce face speciala Reginei?

Queen's University Belfast fost evaluată în Marea Britanie pentru experiența de învățare globală a studenților internaționali de către Student Barometru Internațional 2015.

Locația sa este un amestec de design modern cu arhitectura istorică. Este a 9-a cea mai veche universitate din Marea Britanie, dar are unul dintre cele mai moderne campusuri. Este un campus liniștit, calm și sigur, înconjurat de suburbii cu frunze. Dar faceți o plimbare de 15 minute și veți fi în inima centrului orașului Belfast ocupat.

Vă veți alătura unei comunități de peste 17.000 de studenți din peste 100 de țări diferite. Uniunea studenților le aduce pe toate împreună. Au peste 190 de cluburi și societăți pentru a vă alătura, deci nu veți avea probleme să vă faceți prieteni.

Universitatea este una dintre cele câteva din Marea Britanie, cu un dedicat Centrul de Studenți Internațional și Postuniversitar. Centrul desfășoară sesiuni de instruire, evenimente și ateliere și oferă sprijin elevilor internaționali.

Ca membru al grupului Russell, Universitatea se angajează să facă cercetări. Veți fi învățați de cadre universitare la vârful câmpurilor. Și veți găsi facilități unice, cum ar fi:

  • Teatrul Regilor de Film
  • Teatrul realității virtuale
  • Robotica de laborator
  • Centrul de Cercetare a Cancerului și Biologie Celulară
  • Spații de concert
  • Studiouri muzicale
  • Studioul de film (nou construit)

Cursuri adaptate nevoilor dvs.

Îmi pare rău despre învățare în limba engleză? Nu fi. Queen's University Belfast înțelege că învățarea într-o limbă diferită este un pas mare și sunt acolo pentru a vă sprijini la fiecare pas al drumului.

Ei înțeleg că stilul de predare ar putea fi un pic diferit de ceea ce sunteți obișnuiți. În regulă, vă vor ajuta să vă adaptați la lucrurile din Marea Britanie. Veți obține experiența de seminarii și prelegeri, scrierea de eseuri și prezentări. În momentul în care ați terminat, veți fi complet pregătiți pentru universitate.

Facilități concepute pentru dvs.

Queen's University Belfast se angajează să îmbunătățească experiența studentului internațional pentru tine. În ultimii 10 ani, Universitatea a investit peste 350 milioane de lire sterline în instituțiile campusului. Ceea ce înseamnă că veți studia la unul dintre cele mai moderne campusuri din Marea Britanie.

Centrul INTO Queen's a fost proiectat pentru dvs. Situat în inima campusului, este la doar o scurtă plimbare de tot ceea ce veți avea nevoie. Este paradisul dvs. sigur, cu suport disponibil 24 de ore pe zi.

Există facilități excelente acolo pentru a vă distra învățarea. Puteți copia, imprima și scana la Centrul de resurse pentru învățare. Veți găsi, de asemenea, manuale, calculatoare și dicționare de limbă. De asemenea, puteți încărca banii pe cartea dvs. de student, care poate fi folosită pentru a cumpăra alimente de la furnizorii de alimente din campus.

Dacă aveți nevoie de un loc liniștit pentru a studia, veți găsi spații de studiu confortabile și confortabile în centru, cu Wi-Fi în întreaga clădire. Când trebuie să faceți o pauză, puteți lua o cafea și o gustare la cafeneaua din Centru.

Echipa de servicii pentru studenți este acolo pentru a vă ajuta ori de câte ori aveți nevoie de ele. Vă vor ajuta să vă stabiliți în noua dvs. viață din Belfast. Indiferent dacă deschideți un cont bancar sau planificați o călătorie undeva, ei vor fi acolo pentru a vă ajuta.

Experiența dvs. în campus

Regina a investit peste 350 de milioane de lire sterline în ultimii 10 ani pentru a îmbunătăți experiența studenților lor internaționali. Ei vor ca experiența dvs. universitară să fie cea mai bună.

Biblioteca McClay este deschisă 24 de ore pe zi și conține peste 1,2 milioane de cărți și reviste, precum și 2200 de spații de studiu.

Când doriți să vă relaxați, vă puteți îndrepta spre clădirea Student Union, care conține o zonă de relaxare și de studiu numită "Spațiul". Veți găsi, de asemenea, o bancă, cafenele, un teren de hrană și săli de întâlnire acolo, astfel încât să aveți tot ce aveți nevoie la îndemână.

Uniunea găzduiește, de asemenea, peste 170 de cluburi și societăți. Veți putea să vă alăturați cât mai multor dintre ei doriți. De la origami la trampolining, esti sigur de a gasi unul perfect pentru tine. Love Sports? Alegeți din cele peste 50 de cluburi sportive diferite și să nu vă mai întâlniți niciodată cu prietenii.

În Queen's University Belfast : Călătoria voastră începe aici

Centrul va fi unul dintre primele locuri pe care le vizitați când veți ajunge, iar orele dvs. vor fi ținute aici, chiar în inima campusului. Dacă aveți nevoie de un loc liniștit pentru a studia, veți găsi aici. Când doriți să lucrați cu colegii de clasă, veți găsi o mulțime de zone de studiu de grup.

Totul se află la îndemână la centru. Este centrul dvs. de învățare.


Sălile de clasă din Centru

Veți învăța în sălile de clasă moderne, dintre care unele sunt dotate cu tablouri interactive și televizoare cu ecran plat. Totul a fost conceput cu tine în minte, pentru a vă oferi cea mai bună experiență.

Aveți nevoie de un spațiu liniștit pentru a citi? Sau o masă pentru grupul tău de a-și schimba ideile? Vino la centru. Veți găsi spații de studiu și Wi-Fi în întreg centrul, astfel încât să puteți lucra acolo unde vă convine cel mai bine.


Centrul de resurse pentru învățare

Centrul de resurse pentru învățare are cărți și materiale de studiu pentru a începe. Indiferent dacă aveți nevoie să vă înscrieți notele, să copiați dintr-o carte sau să imprimați eseul, puteți face totul aici.

În plus, în calitate de student INTO Queen, veți avea, de asemenea, acces complet la materiale de studiu la biblioteca premiată McClay de la Queen's, în plus față de materialele de lectură din Centrul de resurse pentru învățare.


Învățând în afara sala de clasă

Pe parcursul studiilor, veți avea acces la Queen's Online (QOL), mediul virtual de învățare al Universității. Veți putea accesa note de curs și conținutul cursurilor de pe orice calculator. De asemenea, puteți discuta subiecte cu tutori și colegi de clasă.

Biblioteca McClay are peste 1,2 milioane de cărți și jurnale pentru care puteți alege. Veți găsi, de asemenea, spații liniștite și săli de studiu care oferă acces la computer în seara târziu. Aveți nevoie de ajutor pentru conectarea la Wi-Fi? Nicio problemă, Biroul IT Service va fi bucuros să vă ajute.


Alimentați la Centrul Café

Ți-e foame? Însetat? Luați o pauză la Café Carberry. Această mică cafenea se află în centrul INTO, astfel încât să nu fiți niciodată departe de o pauză de gustări. Este un loc minunat pentru a vă relaxa împreună cu prietenii la prânz sau pentru a studia solo cu o cafea. Puteți cumpăra sandvișuri, supe, produse de patiserie și băuturi calde sau reci. Aveți o dietă specială? Nu există nici o problemă, opțiuni vegetariene, vegane și halal.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

Queen's University Belfast

Pregătiți-vă pentru intrarea directă la Anul I al unei diplome de licență într-o serie de contabilitate, economie, științe sociale, științe sociale și drept legate de sub ... [+]

Pregătiți-vă pentru intrarea directă la Anul I al unei diplome de licență într-o serie de contabilitate, economie, științe sociale, științe sociale și drept legate de subiecte la Queen's University Belfast .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați cunoștințele și abilitățile pentru gradul ales de dvs. printr-o Pathway specialitate.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes. Aflați mai multe despre garanția noastră de rambursare a banilor.Beneficiați de dimensiuni mai mici decât de la universitate, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp cu profesorii.Adaptați la studierea în Marea Britanie datorită predării în stil universitar a modulelor bazate pe subiecte.Orientarea cu aplicațiile universitare, astfel încât să alegeți cel mai bun grad pentru dvs.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-5 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, martie, iunie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: De la £ 16,115Clasa ore: minimum 20 de ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 8 ore (inclusiv un tutorial de o oră)Tematica modulelor pe săptămână: 12 ore... [-]
Regatul Unit Belfast
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
9 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

Pregătiți pentru intrarea directă la Anul 1 al unei diplome de licență într-o serie de subiecte, inclusiv științe biomedicale, informatică, inginerie, asistență medicală ... [+]

Pregătiți pentru intrarea directă la Anul 1 al unei diplome de licență într-o serie de subiecte, inclusiv științe biomedicale, informatică, inginerie, asistență medicală și știință de la Queen's University Belfast .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați cunoștințele și abilitățile pentru gradul ales de dvs. printr-o Pathway specialitate.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes. Aflați mai multe despre garanția noastră de rambursare a banilor.Beneficiați de dimensiuni mai mici decât de la universitate, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp cu profesorii.Adaptați la studierea în Marea Britanie datorită predării în stil universitar a modulelor bazate pe subiecte.Orientarea cu aplicațiile universitare, astfel încât să alegeți cel mai bun grad pentru dvs.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-5 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, februarie, martie, iunie, septembrie; 2020: ianuarie, februarieTaxe: De la £ 16,115Clasa ore: minimum 20 de ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 8 ore (inclusiv un tutorial de o oră)Tematica modulelor pe săptămână: 12 oreNumărul total de ore pe săptămână: 20 Elevii care iau programul accelerat pe 2 perioade:Semestrul 1Cursuri de limba engleză pe săptămână: 6 ore, plus 6 ore de învățare onlineTematica modulelor pe săptămână: 18 ore, plus 6 ore de învățare onlineNumărul total de ore pe săptămână: 32Semestrul 2Cursuri de limba engleză pe săptămână: 8 ore (inclusiv un tutorial de o oră)Tematica modulelor pe săptămână: 12 oreNumărul total de ore pe săptămână: 20... [-]
Regatul Unit Belfast
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
9 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

Pregătiți-vă pentru intrarea directă la Anul 1 a unui grad de licență profesională acreditată în Arhitectură sau Planificare, Mediu și Dezvoltare de la Queen's University ... [+]

Pregătiți-vă pentru intrarea directă la Anul 1 a unui grad de licență profesională acreditată în Arhitectură sau Planificare, Mediu și Dezvoltare de la Queen's University Belfast .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați cunoștințele și abilitățile pentru gradul ales de dvs. printr-o Pathway specialitate.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes. Aflați mai multe despre garanția noastră de rambursare a banilor.Beneficiați de dimensiuni mai mici decât de la universitate, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp cu profesorii.Adaptați la studierea în Marea Britanie datorită predării în stil universitar a modulelor bazate pe subiecte.Orientarea cu aplicațiile universitare, astfel încât să alegeți cel mai bun grad pentru dvs.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-5 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, martie, iunie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: de la 16.635 de lire sterlineClasa ore: minimum 20 de ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 8 ore (inclusiv un tutorial de o oră)Tematica modulelor pe săptămână: 8-10 ore (2-4 ore de studii individuale direcționate în afara orarului)... [-]
Regatul Unit Belfast
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
9 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Queen's University Belfast

Acest curs oferă calea cea mai rapidă și cea mai eficientă spre atingerea nivelului dorit de limbă engleză. Este special conceput pentru a vă satisface nevoile individual ... [+]

Acest curs oferă calea cea mai rapidă și cea mai eficientă spre atingerea nivelului dorit de limbă engleză. Este special conceput pentru a vă satisface nevoile individuale de învățare, cu cinci niveluri de studiu personalizate pentru a vă asigura că veți obține fluența limbii și abilitățile academice de care aveți nevoie pentru a reuși.

Caracteristicile cursului

Ca un student foarte angajat și greu de lucru, vă puteți aștepta să faceți progrese rapide de până la un punct IELTS pe termen prin acest curs intensiv. În studenții care au absolvit un termen de limbă engleză în decembrie 2017 s-au făcut în medie 0,8 din progresul înregistrat de grupul IELTS.Studiați 30 ore de învățare, cu 25 de ore de contact față în față și 5 ore de dezvoltare a limbajului on-line cu sprijinul profesorilor.Dezvoltat în parteneriat cu evaluarea Cambridge, evaluarea on-line adaptată permite monitorizarea cu exactitate a progresului dumneavoastră.Beneficiați de lecții interactive și de dimensiuni de clasă mică.Gratuit în cursul "Pregătește-te pentru limba engleză" disponibil online înainte de sosire.... [-]
Regatul Unit Belfast
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diplomă de Absolvire

Queen's University Belfast

Pregătiți-vă pentru intrarea directă la o serie de diplome postuniversitare, cum ar fi Contabilitate și Finanțe, Economie și Managementul riscului și investițiilor de la ... [+]

Pregătiți-vă pentru intrarea directă la o serie de diplome postuniversitare, cum ar fi Contabilitate și Finanțe, Economie și Managementul riscului și investițiilor de la Queen's University Belfast .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați la studierea în Marea Britanie cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-4 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, iunie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: De la £ 16,115Clasa ore: 20 de ore pe săptămână în medieDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 12 oreTematica modulelor pe săptămână: 8 ore... [-]
Regatul Unit Belfast
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

Pregătiți-vă pentru intrarea directă la o serie de diplome postuniversitare, cum ar fi istoria, dreptul, politica și traducerea de la Queen's University Belfast . ... [+]

Pregătiți-vă pentru intrarea directă la o serie de diplome postuniversitare, cum ar fi istoria, dreptul, politica și traducerea de la Queen's University Belfast .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați la studierea în Marea Britanie cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-4 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, iunie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: De la £ 16,115Clasa ore: 20 de ore pe săptămână în medieDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 12 oreTematica modulelor pe săptămână: 8 ore... [-]
Regatul Unit Belfast
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

Pregătiți-vă pentru intrarea directă la o serie de diplome postuniversitare, cum ar fi Contabilitate și Finanțe, Economie și Managementul riscului și investițiilor de la ... [+]

Pregătiți-vă pentru intrarea directă la o serie de diplome postuniversitare, cum ar fi Contabilitate și Finanțe, Economie și Managementul riscului și investițiilor de la Queen's University Belfast .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați la studierea în Marea Britanie cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-4 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, iunie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: De la £ 16,115Clasa ore: 20 de ore pe săptămână în medieDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 12 oreTematica modulelor pe săptămână: 8 ore... [-]
Regatul Unit Belfast
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Pathway Universitar

Queen's University Belfast

Pregătiți-vă pentru intrarea directă în anul 2 a unei diplome de licență într-o gamă de afaceri, economie și subiecte legate de Finanțe de la Queen's University Belfast . ... [+]

Pregătiți-vă pentru intrarea directă în anul 2 a unei diplome de licență într-o gamă de afaceri, economie și subiecte legate de Finanțe de la Queen's University Belfast .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați cunoștințele și abilitățile pentru gradul ales de dvs. printr-o Pathway specialitate.Studiați module academice care reflectă primul an al gradului ales.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Beneficiați de dimensiuni mai mici decât de la universitate, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp cu profesorii.Adaptați la studierea în Marea Britanie datorită predării în stil universitar a modulelor bazate pe subiecte.Orientarea cu aplicația dvs. universitară, asigurându-vă că alegeți cel mai bun grad pentru dvs.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-5 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, martie, iunie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: De la £ 16,115Clasa ore: 24 de ore pe săptămână în medieDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 5 ore (inclusiv un tutorial de o oră)Tematica modulelor pe săptămână: 17-20 ore... [-]
Regatul Unit Belfast
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
9 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

Pregătiți-vă pentru intrarea directă în anul 2 a unui grad de licență în contabilitate, sau de economie și contabilitate de la Queen's University Belfast . ... [+]

Pregătiți-vă pentru intrarea directă în anul 2 a unui grad de licență în contabilitate, sau de economie și contabilitate de la Queen's University Belfast .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați cunoștințele și abilitățile pentru gradul ales de dvs. printr-o Pathway specialitate.Studiați module academice care reflectă primul an al gradului ales.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Beneficiați de dimensiuni mai mici decât de la universitate, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp cu profesorii.Adaptați la studierea în Marea Britanie datorită predării în stil universitar a modulelor bazate pe subiecte.Orientarea cu aplicația dvs. universitară, asigurându-vă că alegeți cel mai bun grad pentru dvs.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-5 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, martie, iunie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: De la £ 16,115Clasa ore: 24 de ore pe săptămână în medieDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 5 ore (inclusiv un tutorial de o oră)Tematica modulelor pe săptămână: 17-20 ore... [-]
Regatul Unit Belfast
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
9 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

Pregătiți-vă pentru intrarea directă în anul 2 al unei diplome de licență în domeniul ingineriei de la Queen's University Belfast . Există cinci sub- Pathways specialitat ... [+]

Pregătiți-vă pentru intrarea directă în anul 2 al unei diplome de licență în domeniul ingineriei de la Queen's University Belfast . Există cinci sub- Pathways specialitate pentru a alege dintre: Inginerie aerospațială, Inginerie civilă, Inginerie chimică, Inginerie electrică și electronică și Inginerie mecanică și de fabricație.

Caracteristicile cursuluiDezvoltați cunoștințele și abilitățile pentru gradul ales de dvs. printr-o Pathway specialitate.Studiați module academice care reflectă primul an al gradului ales.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Beneficiați de dimensiuni mai mici decât de la universitate, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp cu profesorii.Adaptați la studierea în Marea Britanie datorită predării în stil universitar a modulelor bazate pe subiecte.Orientarea cu aplicația dvs. universitară, asigurându-vă că alegeți cel mai bun grad pentru dvs.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-5 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, martie, iunie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: De la £ 16,115Clasa ore: 24 de ore pe săptămână în medieDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 5 ore (inclusiv un tutorial de o oră)Tematica modulelor pe săptămână: 17-20 ore... [-]
Regatul Unit Belfast
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
9 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză