Citește Descrierea Oficială

Alăturați-vă la o top 10 universitate pentru ocuparea postului de absolvent

Vei fi student la Universitatea din Newcastle, dar vei locui și vei studia în campusul din Londra. Veți beneficia de reputația excelentă a universității pentru o posibilitate de angajare a absolvenților și veți trăi în cel de-al treilea oraș din lume pentru activitatea angajatorilor (QS Best Student Cities 2016).

Sunați ca o modalitate excelentă de a vă începe cariera? Veți avea, de asemenea, acces la rețeaua de absolvenți a Universității Newcastle, la resursele electronice, la învățământul informat de cercetare, la serviciul de carieră și la uniunea studenților.

Doriți să trăiți cu alți studenți? Nici o problemă, puteți alege între două reședințe de studenți, toate ușor accesibile din campus.

Conceput pentru a vă satisface nevoile

În campus, veți găsi spații flexibile de predare, inclusiv două săli de conferințe și săli de seminar cu table interactive interactive.

Există, de asemenea, un centru de resurse de învățare care oferă o gamă de materiale de învățare, împreună cu facilități moderne de IT și Wi-Fi gratuit.

Ți-e foame? Luați o mâncare pentru a mânca în cafeneaua campusului sau capul de jos pentru pizza sau sushi.

Campusul este mic, ceea ce înseamnă că în curând veți fi familiarizați cu colegii dvs. și veți face prieteni rapid.

La biroul de întâmpinare, vă veți întâlni cu echipa de asistență. Sunt disponibile non-stop. De la gestionarea banilor și aranjamentelor de viață la imigrație și la sănătatea și fericirea dvs., ei vor putea să vă ajute.

O universitate clasată la nivel global

Universitatea Newcastle se situează în topul 1% din universitățile din lume (QS World University Rankings 2015-2016). Newcastle University London aduce clasamentul de top al capitalei, împreună cu o excelentă capacitate de ocupare a forței de muncă, cu un top 20 pentru perspectivele de carieră absolventă (The Complete University Guide 2016).

Veți beneficia de reputația excelentă a universităților în ceea ce privește capacitatea de angajare a absolvenților și veți locui în orașul 3 al lumii pentru activitatea angajatorilor (QS Best Student Cities 2016).

Newcastle University London este, de asemenea, oportunitatea perfectă de a vă dezvolta rețeaua profesională. Veți avea sediul în cartierul financiar din Londra, cu angajatori la nivel internațional.

Gradele sunt proiectate de către școala de afaceri triplă acreditate de la Universitatea Newcastle. Doar 1% din școli de afaceri sunt triple acreditate, astfel încât veți fi înainte de concurență atunci când absolvent. Veți fi, de asemenea, complet echipat pentru a avea un impact în afacerile globale.

Studiați la o școală de afaceri triplă acreditate în inima districtului financiar din Londra

Toate programele de grad sunt proiectate de Newcastle University Business School. În 1% dintre școlile de afaceri care sunt triple acreditate, se pune accentul pe creșterea personală accelerată și vă încurajează să dezvoltați un avantaj competitiv.

Cu angajatori la nivel mondial la domiciliul dumneavoastră, campusul din Londra este baza perfectă pentru a vă dezvolta rețeaua profesională și a construi conexiuni cu mediul de afaceri și industrie.

Veți avea ocazia să participați la evenimente de networking atât cu absolvenți recenți, cât și cu experiență, iar baza de date Graduate Connections vă poate pune în legătură cu foști studenți din întreaga lume care ar putea să vă ajute în cariera aleasă. Și dacă nu ați ales o carieră, puteți utiliza pe deplin suportul oferit de serviciul de carieră al Universității Newcastle.

Nervos de a face noi prieteni? Nu vă faceți griji, ca student al Universității din Newcastle, veți fi membru al Uniunii Studenților. Reportația campusului organizează un calendar social activ, astfel încât veți putea face noi prieteni în cel mai scurt timp.


Ce este acreditarea triplă?

O școală de afaceri este clasificată ca fiind triplă acreditată atunci când cele trei organisme internaționale de acreditare - Asociația pentru școlile colegiilor de afaceri din Advance (AASCB), Asociația MBA (AMBA) și Sistemul european de îmbunătățire a calității (EQUIS) - acordă instituției acreditarea lor.

Acest titlu de prestigiu este standardul de aur în domeniul educației pentru afaceri, realizat de doar 1% din școlile de afaceri din întreaga lume. Acesta a fost acordat la Newcastle University Business School în 2014.

Conexiuni globale

Veți intra într-o comunitate de peste 122.000 de absolvenți din peste 110 de țări diferite.

Veți avea ocazia să participați la evenimente de networking atât cu absolvenți recenți, cât și cu experiență de la Universitatea Newcastle. Și baza de date a școlii Graduate Connections vă poate pune în legătură cu foști studenți din întreaga lume care ar putea să vă ajute în cariera aleasă.

Aflați de la experți

Doriți să auziți de la experți despre cum să lansați o afacere sau să vă construiți o carieră? În fiecare miercuri veți avea ocazia să participați la o cursă de masterat de la unul dintre partenerii comerciali ai Universității din Newcastle.

Ascultați de la COO al AES International, partener la Thomas Eggar, MD la Capita Learning, CEO al FTS Global, consultant la Santander și multe altele.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

Newcastle University London

Pregătiți pentru intrarea directă la Anul I al unui grad de licență în Contabilitate și Finanțe, Management Internațional de Afaceri sau Management Internațional și Marke ... [+]

Pregătiți pentru intrarea directă la Anul I al unui grad de licență în Contabilitate și Finanțe, Management Internațional de Afaceri sau Management Internațional și Marketing la Newcastle University London .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați cunoștințele și abilitățile pentru gradul ales de dvs. printr-o Pathway specialitate.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes. Aflați mai multe despre garanția noastră de rambursare a banilor.Beneficiați de dimensiuni mai mici decât de la universitate, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp cu profesorii.Adaptați la studierea în Marea Britanie datorită predării în stil universitar a modulelor bazate pe subiecte.Orientarea cu aplicațiile universitare, astfel încât să alegeți cel mai bun grad pentru dvs.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-4 TermeniData începerii: 2018: septembrie, octombrie; 2019: Ianuarie, Iulie, Septembrie, Octombrie; 2020: ianuarieTaxe: De la £ 15,445Clasa ore: 21 de ore pe săptămână în medieDimensiunea clasei: 16Durata cursului: De regulă, de luni până vineri, între orele 08.00 - 19.00, cu excepția sărbătorilor bancare. Cu toate acestea, pot exista situații în care clasele trebuie să fie ținute în afara acestor momente din cauza unor circumstanțe neprevăzute.Premiul: Certificat de Fundație Internațională (RQF Level 3) de la Universitatea Newcastle.Opțiuni curs:Standard (program pe 3 perioade, de 9 luni)Extended (Conține un termen (termeni) suplimentar (i) pentru limba engleză.)Cerințe de intrare... [-]
Regatul Unit Londra
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Newcastle University London

Acest curs oferă calea cea mai rapidă și cea mai eficientă spre atingerea nivelului dorit de limbă engleză. Este special conceput pentru a vă satisface nevoile individual ... [+]

Acest curs oferă calea cea mai rapidă și cea mai eficientă spre atingerea nivelului dorit de limbă engleză. Este special conceput pentru a vă satisface nevoile individuale de învățare, cu cinci niveluri de studiu personalizate pentru a vă asigura că veți obține fluența limbii și abilitățile academice de care aveți nevoie pentru a reuși.

Caracteristicile cursuluiCa un student foarte angajat și greu de lucru, vă puteți aștepta să faceți progrese rapide de până la un punct IELTS pe termen prin acest curs intensiv. În studenții care au absolvit un termen de limbă engleză în decembrie 2017 s-au făcut în medie 0,8 din progresul înregistrat de grupul IELTS.Studiați 30 ore de învățare, cu 25 de ore de contact față în față și 5 ore de dezvoltare a limbajului on-line cu sprijinul profesorilor.Dezvoltat în parteneriat cu evaluarea Cambridge, evaluarea on-line adaptată permite monitorizarea cu exactitate a progresului dumneavoastră.Beneficiați de lecții interactive și de dimensiuni de clasă mică.Gratuit în cursul "Pregătește-te pentru limba engleză" disponibil online înainte de sosire.... [-]
Regatul Unit Londra
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diplomă de Absolvire

Newcastle University London

Pregătiți pentru intrarea directă la o diplomă postuniversitară în Managementul Internațional de Afaceri și Marketing Internațional la Newcastle University London . ... [+]

Pregătiți pentru intrarea directă la o diplomă postuniversitară în Managementul Internațional de Afaceri și Marketing Internațional la Newcastle University London .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați la studierea în Marea Britanie cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-4 TermeniData începerii: 2018: septembrie, octombrie; 2019: Ianuarie, Iunie, Septembrie, Octombrie; 2020: ianuarieTaxe: De la £ 15,445Clasa ore: 21 de ore pe săptămână în medieDimensiunea clasei: 16Durata cursului: De regulă, de luni până vineri, între orele 08.00 - 19.00, cu excepția sărbătorilor bancare. Cu toate acestea, pot exista situații în care clasele trebuie să fie ținute în afara acestor momente din cauza unor circumstanțe neprevăzute.Premii: Diploma internațională de licență (FHEQ Level 6) de la Universitatea Newcastle.Opțiuni curs:Standard (program pe 3 perioade, de 9 luni)Extended (Conține un termen (termeni) suplimentar (i) pentru limba engleză.)Cerințe de intrare... [-]
Regatul Unit Londra
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Pathway Universitar

Newcastle University London

Pregătiți pentru intrarea directă la Anul 2 al unui grad de licență în Business sau Marketing și Management la Newcastle University London . ... [+]

Pregătiți pentru intrarea directă la Anul 2 al unui grad de licență în Business sau Marketing și Management la Newcastle University London .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați cunoștințele și abilitățile pentru gradul ales de dvs. printr-o Pathway specialitate.Studiați module academice care reflectă primul an al gradului ales.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Beneficiați de dimensiuni mai mici decât de la universitate, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp cu profesorii.Adaptați la studierea în Marea Britanie datorită predării în stil universitar a modulelor bazate pe subiecte.Orientarea cu aplicația dvs. universitară, asigurându-vă că alegeți cel mai bun grad pentru dvs.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-4 TermeniData începerii: 2018: septembrie, octombrie; 2019: Ianuarie, Iulie, Septembrie, Octombrie; 2020: ianuarieTaxe: De la £ 15,445Clasa ore: 21 de ore pe săptămână în medieDimensiunea clasei: 16Durata cursului: De regulă, de luni până vineri, între orele 08.00 - 19.00, cu excepția sărbătorilor bancare. Cu toate acestea, pot exista situații în care clasele trebuie să fie ținute în afara acestor momente din cauza unor circumstanțe neprevăzute.Premiul: Certificat de Învățământ Superior (FHEQ Level 4) de la Universitatea Newcastle.Opțiuni curs:Standard (program pe 3 perioade, de 9 luni)Extended (Conține un termen (termeni) suplimentar (i) pentru limba engleză.)Cerințe de intrare... [-]
Regatul Unit Londra
Ianuarie 2020
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză