INTO Manchester

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O experiență plină de satisfacții într-un oraș interesant

Centrul de studiu modern INTO Manchester este aproape de facilitățile universității locale și locale. Vă oferă șansa de a studia într-unul din orașele cele mai interesante și mai diverse din lume.

Situat în Bridgewater House, o impresionantă clădire Edwardian renovată la cel mai înalt standard, Centrul este chiar în inima orașului plin de viață din Manchester.

Nu sunteți niciodată departe de o varietate de cafenele, cafenele și restaurante, inclusiv faimoasa zonă Chinatown din Manchester. Plus Universitatea din Manchester și Manchester Metropolitan University sunt de asemenea la doar o scurtă plimbare.

Facilitățile Centrului au fost proiectate cu studenți ca dvs. în minte. Puteți profita de cele mai recente tehnologii de clasă și IT. Și predarea în stil universitar vă va ajuta să vă construiți încrederea.

Centrul găzduiește echipa prietenoasă a Student Services, care vă va asigura experiența dvs. atât de plină de satisfacții, cât și de îngrijorare.

Ei înțeleg provocările care vin cu studierea în străinătate și oferă o rețea dedicată de sprijin. De la consultarea privind vizele și imigrația, până la deschiderea contului dvs. bancar din Marea Britanie, sunteți în siguranță.

Creat pentru succesul tău

INTO Manchester Centrul de Studii din INTO Manchester aveți tot ce aveți nevoie pentru a trăi și a studia cu succes în Marea Britanie.

Veți găsi cele mai recente tehnologii de învățare. 39 camere de predare sunt dotate cu tablouri digitale, care permit profesorilor dvs. să utilizeze resurse online și să vă implicați.

De asemenea, Centrul dispune de:

  • o gamă de suite de calcul bine echipate
  • acces gratuit la internet și Wi-Fi în întreaga clădire
  • zone confortabile de petrecere a timpului liber pentru studii private și relaxare cu prietenii
  • o Birou de întâmpinare și sprijinul echipei prietenoase a Student Services
  • Centrul de resurse pentru învățare găzduiește 5000 de materiale de studiu, inclusiv cărți, CD-uri, DVD-uri, reviste online, ziare și facilități de imprimare și scanare.

Veți avea acces 24 de ore din 24 la mediul nostru virtual de învățare pentru a descărca note de curs și alte materiale de curs utile. De asemenea, veți putea participa la discuții online cu profesorii și colegii de clasă.

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Personalul nostru prietenos și experimentat vă va ajuta să profitați la maximum de resursele disponibile.

Viața în afara sălii de clasă

Ca student internațional, puteți trăi ca parte a unei comunități de studenți vibrante în sălile de reședință construite în scopuri. Sau de ce nu experimentezi viața reală britanică într-o homestaie de familie? Ambele opțiuni oferă un mediu sigur și confortabil în care să crească - atât din punct de vedere academic, cât și ca persoană.

Biroul de întâmpinare INTO Manchester este disponibil pentru orice întrebare posibilă și puteți apela și un număr de telefon de 24 de ore în caz de urgență.

Program social cu INTO Manchester

Programul social INTO Manchester va face ușor să întâlniți oameni noi și să profitați la maximum de noua dvs. casă.

Acestea includ vizite la teatru, cinematografe și alte locuri de interes cum ar fi Muzeul Național de Fotbal și Manchester United Football Club.

Vă puteți bucura, de asemenea, de excursii mai departe, inclusiv la frumoasa Lake District, Stratford-upon-Avon (locul de nastere al lui Shakespeare) si alte destinatii culturale din nord-vestul Angliei.

Vrei să te implici? Puteți deveni membru al Comitetului Social al studenților și puteți forma cluburi și societăți în jurul hobby-urilor și intereselor proprii, cu sprijinul personalului INTO Manchester .

Societatea Internațională

Societatea Internațională este o organizație non-profit unică pentru Manchester.

Bazat la doar câteva minute de mers pe jos de Centrul INTO, acesta oferă un mediu social și de susținere pentru aproape 7000 de studenți internaționali din peste 120 de țări care studiază în Manchester.

Societatea organizează excursii de weekend în Marea Britanie, oferă peste 65 de clase diferite în fiecare săptămână și organizează peste 100 de evenimente sociale diferite pe tot parcursul anului.

Prieteni noi, experiențe noi

Vă vom face mai ușor să întâlniți oameni noi și să găsiți lucruri noi și distractive de făcut.

Personalul nostru de ieșire va organiza activități sociale periodice și vă va ajuta să vă bucurați de Manchester la maxim.

Vă veți bucura de vizite la teatre, cinematografe și alte locuri de interes, cum ar fi Muzeul Național de Fotbal și Manchester United Football Club.

De asemenea, puteți participa la excursii organizate în locuri precum frumoasa zonă a lacurilor, Stratford-upon-Avon (locul de naștere al lui Shakespeare) și alte puncte de interes cultural.

Locații

Manchester

INTO Manchester

Address
Bridgewater House, 58/60 Whitworth Street
M1 6LT Manchester, Anglia, Regatul Unit