Citește Descrierea Oficială

O experiență plină de satisfacții într-un oraș interesant

Centrul de studiu modern INTO Manchester este aproape de facilitățile universității locale și locale. Vă oferă șansa de a studia într-unul din orașele cele mai interesante și mai diverse din lume.

Situat în Bridgewater House, o impresionantă clădire Edwardian renovată la cel mai înalt standard, Centrul este chiar în inima orașului plin de viață din Manchester.

Nu sunteți niciodată departe de o varietate de cafenele, cafenele și restaurante, inclusiv faimoasa zonă Chinatown din Manchester. Plus Universitatea din Manchester și Manchester Metropolitan University sunt de asemenea la doar o scurtă plimbare.

Facilitățile Centrului au fost proiectate cu studenți ca dvs. în minte. Puteți profita de cele mai recente tehnologii de clasă și IT. Și predarea în stil universitar vă va ajuta să vă construiți încrederea.

Centrul găzduiește echipa prietenoasă a Student Services, care vă va asigura experiența dvs. atât de plină de satisfacții, cât și de îngrijorare.

Ei înțeleg provocările care vin cu studierea în străinătate și oferă o rețea dedicată de sprijin. De la consultarea privind vizele și imigrația, până la deschiderea contului dvs. bancar din Marea Britanie, sunteți în siguranță.

Creat pentru succesul tău

INTO Manchester Centrul de Studii din INTO Manchester aveți tot ce aveți nevoie pentru a trăi și a studia cu succes în Marea Britanie.

Veți găsi cele mai recente tehnologii de învățare. 39 camere de predare sunt dotate cu tablouri digitale, care permit profesorilor dvs. să utilizeze resurse online și să vă implicați.

De asemenea, Centrul dispune de:

  • o gamă de suite de calcul bine echipate
  • acces gratuit la internet și Wi-Fi în întreaga clădire
  • zone confortabile de petrecere a timpului liber pentru studii private și relaxare cu prietenii
  • o Birou de întâmpinare și sprijinul echipei prietenoase a Student Services
  • Centrul de resurse pentru învățare găzduiește 5000 de materiale de studiu, inclusiv cărți, CD-uri, DVD-uri, reviste online, ziare și facilități de imprimare și scanare.

Veți avea acces 24 de ore din 24 la mediul nostru virtual de învățare pentru a descărca note de curs și alte materiale de curs utile. De asemenea, veți putea participa la discuții online cu profesorii și colegii de clasă.

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Personalul nostru prietenos și experimentat vă va ajuta să profitați la maximum de resursele disponibile.

Viața în afara sălii de clasă

Ca student internațional, puteți trăi ca parte a unei comunități de studenți vibrante în sălile de reședință construite în scopuri. Sau de ce nu experimentezi viața reală britanică într-o homestaie de familie? Ambele opțiuni oferă un mediu sigur și confortabil în care să crească - atât din punct de vedere academic, cât și ca persoană.

Biroul de întâmpinare INTO Manchester este disponibil pentru orice întrebare posibilă și puteți apela și un număr de telefon de 24 de ore în caz de urgență.

Program social cu INTO Manchester

Programul social INTO Manchester va face ușor să întâlniți oameni noi și să profitați la maximum de noua dvs. casă.

Acestea includ vizite la teatru, cinematografe și alte locuri de interes cum ar fi Muzeul Național de Fotbal și Manchester United Football Club.

Vă puteți bucura, de asemenea, de excursii mai departe, inclusiv la frumoasa Lake District, Stratford-upon-Avon (locul de nastere al lui Shakespeare) si alte destinatii culturale din nord-vestul Angliei.

Vrei să te implici? Puteți deveni membru al Comitetului Social al studenților și puteți forma cluburi și societăți în jurul hobby-urilor și intereselor proprii, cu sprijinul personalului INTO Manchester .

Societatea Internațională

Societatea Internațională este o organizație non-profit unică pentru Manchester.

Bazat la doar câteva minute de mers pe jos de Centrul INTO, acesta oferă un mediu social și de susținere pentru aproape 7000 de studenți internaționali din peste 120 de țări care studiază în Manchester.

Societatea organizează excursii de weekend în Marea Britanie, oferă peste 65 de clase diferite în fiecare săptămână și organizează peste 100 de evenimente sociale diferite pe tot parcursul anului.

Prieteni noi, experiențe noi

Vă vom face mai ușor să întâlniți oameni noi și să găsiți lucruri noi și distractive de făcut.

Personalul nostru de ieșire va organiza activități sociale periodice și vă va ajuta să vă bucurați de Manchester la maxim.

Vă veți bucura de vizite la teatre, cinematografe și alte locuri de interes, cum ar fi Muzeul Național de Fotbal și Manchester United Football Club.

De asemenea, puteți participa la excursii organizate în locuri precum frumoasa zonă a lacurilor, Stratford-upon-Avon (locul de naștere al lui Shakespeare) și alte puncte de interes cultural.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

INTO Manchester

Vă pregătește pentru intrarea directă în primul an de licență în Marea Britanie, Fundația Internațională de Afaceri și Științe Umane oferă acces la subiecte legate de fin ... [+]

De ce aplicați pentru programul Fundației Internaționale?

Sunt disponibile opțiuni de curs

Fundația Internațională (3 termeni) - aceasta este opțiunea standard, potrivită pentru majoritatea studenților. Fundația Headstart (3 termeni) - aceasta include încă două săptămâni de învățare care te introduce în cultura și istoria britanică. Unde mă va lua acest program?

Finalizarea cu succes a programului Fundației Internaționale conduce la acordarea Certificatului Fundației Internaționale (RQF Level 3) de la NCUK.

Garanția noastră de progresie condiționată:

ba (Hons) de afaceri și managementul resurselor umane

Universitatea din Salford... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
INTO Manchester

Universitatea din Manchester BEng (Hons) Inginerie Chimică Inginerie Beng (Hons), electrice și electronice Beng (Hons) inginerie mecanică calificați și cu experi ... [+]

Universitatea din Manchester

BEng (Hons) Inginerie Chimică Inginerie Beng (Hons), electrice și electronice Beng (Hons) inginerie mecanică calificați și cu experiență ore de contact ridicate și dimensiuni de clasă mică

Veți primi sfaturi și feedback în timpul seminariilor și tutorialelor. O întâlnire obișnuită la unu cu tutorele dvs. personal vă va ajuta să planificați un viitor studiu eficient și să răspundeți la orice întrebare pentru a vă asigura succesul academic.

Cine ar trebui să candideze pentru programul Fundației Internaționale?

Ar trebui să aplicați pentru acest curs dacă ați absolvit învățământul gimnazial în țara de origine. ... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

INTO Manchester

Un curs intensiv de limba engleză care vă va pregăti pentru studii universitare la o universitate din Marea Britanie sau un program academic INTO. ... [+]

Cursul de limba engleză oferă cea mai rapidă și cea mai eficientă cale spre atingerea nivelului dorit de limba engleză. Cursul este special conceput pentru a vă asigura că vă câștigați fluența limbii și abilitățile academice de care aveți nevoie pentru a reuși la universitate.

De ce să aplicați pentru acest curs?Dezvoltați-vă abilitățile de limba engleză în toate cele patru domenii principaleDezvoltați abilitățile cheie de limbă academicăÎnvață să comunici efectiv în limba englezăCe este deosebit despre program?

Acest curs intensiv oferă 30 de ore de învățare pe săptămână, care vor consta în 25 de ore de învățare față în față și 5 ore de dezvoltare a limbajului online, susținută de profesori. Programul va fi personalizat pentru nevoile dvs. individuale, cu evaluări periodice pentru a vă monitoriza progresul și pentru a vă asigura că rămâneți pe drumul cel bun.... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
INTO Manchester

NCUK Anul Internațional One în Contabilitate și Finanțe vă pregătește pentru intrarea în al doilea an al unei afaceri sau a unei diplome de licență legate de la o alegere ... [+]

Dezvoltați-vă abilitățile matematice, analitice și financiare în pregătirea pentru anul 2 de studii într-o serie de subiecte de contabilitate și finanțe.

Anul Internațional One în contabilitate și finanțe este echivalent cu studierea primului an de studii universitare.

De ce aplicați pentru programul Anul 1?Progrese condiționate garantate la una din cele 10 universități NCUK (sub rezerva îndeplinirii cerințelor de progresie).Un program acreditat de calitate NCUK.Recunoscută de o gamă largă de alte universități din Marea Britanie.

Sunt disponibile opțiuni de curs

Anul International One (3 termeni) - aceasta este optiunea standard, potrivita pentru majoritatea studentilor.Anul internațional extins Unu (4 termeni) - această opțiune include un termen suplimentar de limba engleză la început pentru asistență lingvistică suplimentară, iar cerințele de intrare în limba engleză sunt de obicei mai mici.Unde mă va lua acest program?... [-]
Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Pathway Postuniversitar

INTO Manchester

Pre-Master-ul pregătește studenții internaționali pentru înscrierea directă la o diplomă de masterat, cu progresul spre subiecte legate de Afaceri și Management la univer ... [+]

Pregătirea studenților internaționali pentru înscrierea directă la o diplomă de masterat, cu o garanție progresivă condiționată la unul dintre cele 16 universități ale NCUK.

Pre-Master-ul va dezvolta abilitățile dumneavoastră de limbă engleză, o gamă largă de abilități de studiu și abilități de cercetare postuniversitară. Nu este specifică disciplinei și a fost concepută pentru studenții internaționali care doresc să studieze un curs de afaceri sau de management.

Sunt disponibile opțiuni de curs

Pre-Master (3 termeni, intrarea în septembrie) - oferă un termen suplimentar de pregătire a modulului Studii de Management și are o cerință mai mică în limba engleză Pre-Master (2 termeni, intrarea în ianuarie) - aceasta este opțiunea standard, potrivită pentru majoritatea studenților Unde mă va lua acest program? ... [-]
Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 - 9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză