INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Orașul pentru studenții internaționali

Manchester este unul dintre cele mai vii orașe din Europa - motiv pentru care găzduiește mai mulți studenți internaționali decât orice altă regiune a Regatului Unit.

Locația atât a Centrului de studiu INTO cât și a sălilor de reședință din apropiere înseamnă că veți fi mereu aproape de emoție

Și ca student INTO, veți putea, de asemenea, să accesați gama Universității din Manchester de facilități academice și de agrement de neegalat.

"Universitatea de Anul"

După cum v-ați aștepta de la cel mai mare recruiter internațional pentru studenți din Marea Britanie, Universitatea din Manchester oferă investiții de neegalat în facilități de vârf pentru cercetare și învățare.

750 de milioane de euro au fost investite începând cu anul 2004, ceea ce a ajutat Universitatea din Manchester să fie numită "Universitatea Anului" de două ori în ultimii zece ani (Sunday Times și Suplimentul pentru Învățământul Superior).

Privind în perspectivă, universitatea investește încă 1 miliard de lire sterline până în 2022. Va fi un nou campus de inginerie, noi centre de drept și afaceri, o renovare majoră a bibliotecii, o extensie a clădirii Uniunii Studenților, o nouă școală și îmbunătățiri majore pentru zona din jurul campusului.

Nu a fost niciodată un moment mai bun pentru tine de a studia la Universitatea din Manchester!

Recunoașterea globală ca universitate de alegere

Universitatea din Manchester găzduiește peste 12 000 de studenți internaționali din peste 150 de țări. Această popularitate se datorează recunoașterii globale a educației și cercetării de înaltă calitate.

Ca membru al grupului de universități Russell - format din 24 dintre cele mai importante universități de cercetare din Marea Britanie - Universitatea are un număr de 5.900 de cadre didactice și de cercetare, dintre care mulți sunt lideri în domeniul lor.

Cu un astfel de nivel înalt de învățare în lumea reală, nu e de mirare că 25 de câștigători ai Premiului Nobel au studiat sau au lucrat la Universitatea.

Una dintre cele mai importante instituții de cercetare din Marea Britanie

De la nașterea calculatorului modern și de la prima împărțire a atomului la munca de pionierat cu noul "material de minune" Graphene, cercetarea inovatoare se află chiar în inima Universului din Manchester.

Cercetarea va susține învățământul dvs. de învățământ și veți fi învățați de către personalul în prim-plan al subiectului. Multe programe de licență oferă șansa de a contribui la cercetarea din cadrul școlii de studiu. Acest lucru vă va ajuta să dezvoltați abilități transferabile esențiale care pot fi transferate în locul dvs. de muncă sau în studiile postuniversitare.

Universitatea este una dintre instituțiile de cercetare de vârf din Regatul Unit - cu Raportul privind Cercetarea Excelenței (REF) din 2014, 83% din activitatea de cercetare fiind "lider mondial" sau "excelent pe plan internațional" și atrage anual peste 247 milioane lire cercetare.

Viața în afara sălii de clasă

Ca student internațional, puteți trăi ca parte a unei comunități de studenți vibrante în sălile de reședință construite în scopuri. Sau de ce nu experimentezi viața reală britanică într-o homestaie de familie? Ambele opțiuni oferă un mediu sigur și confortabil în care să crească - atât din punct de vedere academic, cât și ca persoană.

Biroul de întâmpinare INTO Manchester este disponibil pentru orice întrebare posibilă și puteți apela și un număr de telefon de 24 de ore în caz de urgență.

Partea socială a vieții universitare

Când vine vorba de partea socială a vieții universitare, Universitatea din Manchester este alegerea perfectă pentru studenții internaționali. Uniunea studenților este cea mai mare din Marea Britanie, cu peste 300 de cluburi și societăți studențești pe care să le încercați.

Și Societatea Internațională oferă un mediu social favorabil pentru toți studenții internaționali care studiază în Manchester.

Locații

Manchester

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Address
Bridgewater House, 58/60 Whitworth Street
M1 6LT Manchester, Anglia, Regatul Unit