INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O experiență unică studiind în străinătate

Centrul de studiu INTO este la doar o scurtă plimbare de la Universitatea Manchester Metropolitan (MMU), care este un mediu incluziv în care veți avea ocazia să vă petreceți timpul obișnuit cu ceea ce ar putea fi viața ca student.

Oferă o gamă de facilități moderne de studiu și sociale, care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți experiența de studiu în străinătate.

O experiență plină de satisfacții într-un oraș interesant

Centrul de studii INTO Manchester este aproape de facilitățile universității locale și locale. Vă oferă șansa de a studia într-unul din orașele cele mai interesante și mai diverse din lume.

Situat în Bridgewater House, o clădire impresionantă Edwardian, Centrul este chiar în inima orașului plin de viață Manchester.

Nu sunteți niciodată departe de o varietate de cafenele, cafenele și restaurante, inclusiv faimoasa zonă Chinatown din Manchester. În plus, Universitatea din Manchester și Manchester Metropolitan University se află la câțiva pași.

Facilitățile Centrului au fost proiectate cu studenți ca dvs. în minte. Puteți profita de sala de clasă modernă și de tehnologiile IT.

Programele lor academice sunt predate în mod similar cu ceea ce veți experimenta la universitate, pentru a vă ajuta să vă construiți încrederea înainte de a începe studiile în învățământul superior. Cursurile lor de limbă engleză sunt predate într-un mediu interactiv, incluzând clasă, pentru a vă ajuta să vă construiți abilitățile lingvistice prin participarea la clasă.

Centrul găzduiește echipa prietenoasă a Student Services, care este la dispoziție pentru a vă ajuta. Ei înțeleg provocările care vin cu studierea în străinătate și oferă o rețea dedicată de sprijin. De la consultarea privind vizele și imigrația, până la deschiderea contului dvs. bancar din Marea Britanie, sunteți în siguranță.

Viața în afara sălii de clasă

Ca student internațional, puteți trăi ca parte a unei comunități studențești vibrante în apartamentul nostru selectat în apropiere, sau puteți experimenta viața reală britanică într-o familie familială. Ambele opțiuni oferă un mediu sigur și confortabil în care să crească - atât din punct de vedere academic, cât și ca persoană.

Biroul de întâmpinare INTO Manchester este disponibil pentru orice întrebare posibilă și puteți apela și un număr de telefon de 24 de ore în caz de urgență.

Facilități remarcabile pentru învățarea remarcabilă

Veți găsi cele mai recente tehnologii de învățare în Centrul de Studii.

Sălile de clasă au tabele digitale, care permit profesorilor dvs. să utilizeze resurse online și sunt concepute pentru a încuraja interacțiunea și a vă asigura că vă implicați.

De asemenea, Centrul dispune de:

  • o gamă de suite de calcul bine echipate
  • acces gratuit la internet și Wi-Fi în întreaga clădire
  • zone confortabile de petrecere a timpului liber pentru studii private și relaxare cu prietenii
  • o Birou de întâmpinare și sprijinul echipei prietenoase a Student Services

Centrul de resurse pentru învățare găzduiește o serie de materiale de studiu, inclusiv cărți, CD-uri, DVD-uri, reviste online, ziare și facilități de imprimare și scanare.

Veți avea acces 24 de ore din 24 la mediul virtual de învățare pentru a descărca note de curs și alte materiale de curs utile. De asemenea, veți putea participa la discuții online cu profesorii și colegii de clasă.

Investiție în viitorul tău

Odată ce ați avansat la MMU, veți beneficia de rezultatele investiției de 350 milioane de lire sterline în facilități de cercetare și predare. Acestea includ investiții de 75 milioane de lire sterline în Business School și Student Hub și o clădire de 35 milioane de lire sterline pentru Școala de Arte din Manchester.

Campusul găzduiește numeroase locații pentru mâncare și băuturi, inclusiv o clădire a Studenților Uniunii recent renovată.

Alte facilități universitare includ o bibliotecă vastă deschisă 24 de ore din 24 în timpul perioadelor de timp și facilități IT unde puteți împrumuta netbook-uri, laptop-uri, camere video, echipamente audio-vizuale și proiectoare - toate gratuit.

Viitoarea experiență de învățare universitară va fi printre cele mai bune din țară. Agenția de Asigurare a Calității a plasat MMU în Marea Britanie, top 20, iar Universitatea oferă o școală de afaceri premiată, care este plasată în top 5% din universitățile globale cu acreditare AACSB.

De asemenea, găzduiește a doua cea mai veche școală de artă și design din Marea Britanie.

Guvernul Regatului Unit a clasat 65% din cercetarea universității ca fiind "lider mondial" sau "excelent pe plan internațional" (REF 2014). 260.000 absolvenți din întreaga lume au folosit deja această excelență pentru a avea impact asupra societății, mediului, economiei, culturii și politicii publice.

Concentrată pe capacitatea dvs. de angajare

Când avansezi la MMU, învățarea ta va beneficia de un accent dedicat ocupării forței de muncă. Universitatea a fost primul care a oferit anii de plasare a industriei plătite (numiți "ani de tip sandwich") în cursurile lor.

Oferă peste 1.000 de programe universitare de licență și programe postuniversitare, iar Universitatea din top 20 în Marea Britanie pentru 8 domenii (Ghidul universitar 2016).

MMU are, de asemenea, mai multe acreditări și asociații profesionale decât orice altă universitate din Marea Britanie. Aceasta înseamnă că calificarea dvs. va fi recunoscută pe scară largă și vă va ajuta să obțineți cel mai bun început posibil în cariera aleasă.

Locații

Manchester

INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Address
Manchester Metropolitan University All Saints Building
M15 6BH Manchester, Anglia, Regatul Unit