Citește Descrierea Oficială

Un spațiu de studiu primitoare

 • O locație centrală în Londra multi-culturală, care a fost recent numită ca cel mai bun oraș din lume pentru studenții universitari (QS Best Student Cities 2018).
 • Echipele de sprijin dedicate pot ajuta cu orice pentru studenții internaționali, inclusiv aranjamentele de viață din Regatul Unit, de la crearea unui cont bancar la aderarea la societăți și cluburi
 • Profesorii care înțeleg nevoile și mediul de învățare cel mai potrivit pentru studenții internaționali
 • O sumă uimitoare de opțiuni cu opțiuni de progres la 110 de universități din Marea Britanie și din Europa cu mii de cursuri
 • Ample opțiuni de cazare cu facilități de catering sau self-catering. Plus o mulțime de extras, inclusiv cinematografe, camere de karaoke, camere de jocuri, săli de sport și multe altele
 • Veți găsi INTO London Centre un spațiu primitoare și elegant, cu personal prietenos și facilități de ultimă oră.

Când trebuie să studiezi, Centrul este locul unde trebuie să fii. Există un centru de resurse de învățare cu zone private de studiu, materiale de învățare și computere.

Veți putea profita la maximum de spații flexibile de studiu pentru cursuri, seminarii și tutoriale. Și, nu uitați să faceți uz de Wi-Fi gratuit în întreg centrul pentru a studia sau pentru a prinde din urmă prietenii și familia înapoi acasă.

Aveți nevoie să vă relaxați și să vă relaxați după o zi întreagă de studiu? Bucurați-vă de o bucățică de mâncare sau de cafea cu prietenii dvs. în cafenea, de a lua parte la una din numeroasele activități sociale care se desfășoară sau se îndreaptă spre Parcul Olimpic pentru un antrenament.

Facilități de ultimă generație

Există o mulțime de modalități diferite de a învăța la centrul INTO cu o serie de săli de clasă și spații de învățare.

Săli de clasă

Indiferent de stilul dvs. de învățare, vă veți bucura de studierea aici. Există 28 de camere de învățământ cu tablouri interactive, 2 săli de conferințe și 8 camere de studiu private pentru dezbateri, un tutorial unu sau o sesiune de studiu privat.

Există, de asemenea, studioul nostru de artă și design - un spațiu studio modern și luminos care inspiră studenții de artă și design.

Nu sunteți sigur ce vă propune tutorele dvs. pentru teme? Verificați-vă Moodle, mediul virtual de învățare, în care toate cursurile, temele și lecțiile sunt încărcate pentru a vă ajuta să revizuiți și să finalizați activitatea în afara sălii de clasă.

Centrul de resurse pentru învățare

Când trebuie să vă cercetați ultima sarcină sau să imprimați notele de studiu, mergeți la Centrul de resurse pentru învățare. Veți găsi cărți, DVD-uri, reviste și ziare pentru a vă susține studiile, precum și facilități de imprimare și scanare.

Nu găsiți ceea ce căutați? Doar întrebați personalul nostru de asistență, care este la dispoziție pentru a vă ajuta să găsiți ceea ce aveți nevoie. Ați uitat laptopul? Nici o problemă, avem computere pe care le poți folosi și tu.

Alimente

Trebuie să luați o mușcătură rapidă pentru a mânca între clase? Du-te la cafeneaua din campus sau la parter pentru pizza sau sushi. Sau, de ce să nu luați aer curat și să vă plimbați pe drumul către piața produselor alimentare Petticoat Lane, unde veți găsi o gamă largă de mâncăruri internaționale.

O lume de alegere

Oferim studenților străini, la fel cum ați garantat progresul la una din cele 110 universități din Marea Britanie și Europa. Există opțiuni de progres la 30 din cele 50 de universități din Marea Britanie.

Veți avea mii de grade pentru a alege din asigurarea că alegerea carierei devine realitate.

Prea multă alegere? Nu vă faceți griji, veți primi ajutor personalizat care vă va alege gradul și universitatea, împreună cu îndrumări privind aplicația dvs. UCAS.

Deci, nu există presiune. Vă vom ajuta la fiecare pas.

Targ anual de plasament

În fiecare an, organizăm un târg de plasare pentru a vă ajuta să alegeți universitatea perfectă. Mai mult de 50 de universități din Marea Britanie participă la târg. Veți avea ocazia să întrebați reprezentanți din fiecare universitate despre viața studenților, detalii despre curs, progresul carierei, cerințele de intrare și multe altele.

Susținerea aplicației dvs.

Pentru a vă asigura că sunteți pe deplin sprijinit pe măsură ce faceți următorul pas către studierea unei diplome universitare din Marea Britanie, INTO London oferă o gamă largă de servicii gratuite de plasare a studenților. Responsabilul nostru pentru plasarea studenților vă va oferi sfaturi practice cu privire la opțiunile de studiu disponibile și vă va ajuta să completați cererea universitară.

Ajutorul și suportul disponibil pentru dvs. includ:

 • Consiliere unu-la-unu pentru a vă ajuta să selectați cursul cel mai potrivit pentru a vă atinge obiectivele academice
 • Consiliere și asistență practică pentru toate etapele procesului de aplicare universitară, inclusiv asistență în scrierea unei declarații personale
 • Pregătirea pentru interviuri universitare, inclusiv interviuri de practică
 • Oportunități de a participa la prezentări de către tutori universitari de admitere
 • Asistență cu participarea la târgurile universitare și târgurile de învățământ superior
 • Oportunități de a participa la discuțiile purtate de foști studenți INTO
 • Accesul la prospectele universitare din centrul de resurse de învățare
Programe predate în:
Engleză
În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: