Glasgow Caledonian University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să studiezi la GCU?

Glasgow Caledonian University (GCU) are unul dintre cele mai moderne și studenți-concentrat campusuri în Marea Britanie. Are o comunitate de 17.000 de studenți și este una dintre cele mai mari universități din Scoția. Universitatea se mândrește cu facilitățile sale și oferă o experiență remarcabilă pentru studenți.

Este prima universitate din Scoția care urmează să obțină statutul de "Changemaker Campus" de Ashoka U. Prin cercetări inovatoare, predare și colaborări, GCU își schimbă viața. Este o universitate dedicată dezvoltării educației și ajutorării oamenilor din întreaga lume. Și poți fi o parte din ea.

Veți studia în campusul internațional. Comunitatea studenților reunește oameni din peste 100 de țări. Veți beneficia de parteneriatele Universității din întreaga lume, inclusiv China, India, America de Nord și de Sud, Bangladesh și Oman. Are campusuri în Glasgow, Londra și New York.

Învățați la Centrul INTO

Centrul INTO este situat chiar în centrul campusului. În interior, veți găsi un teatru de cursuri, săli de clasă și spații de întâlnire.

Vrei să vorbești cu cineva? Vino la Centrul INTO. Veți găsi toate serviciile noastre de asistență acolo. Senzația de casă? Îți îngrijorează studiile? Ceva în locuința ta nu este corect? Oricare ar fi problema, suntem aici pentru tine când ai nevoie de noi.

Mutarea într-o țară nouă este un pas mare și ne vom ajuta ori de câte ori putem. De la deschiderea unui cont bancar din Marea Britanie la înregistrarea la un medic. Aveți nevoie de ajutor cu viza dvs.? Nici o problemă - vă vom ajuta să o sortați într-unul din atelierele noastre de viză.

Condițiile de cazare în studenți înseamnă că veți face prieteni imediat ce ajungi. Toată lumea din centru va fi încântată să te întâlnească! Vom organiza câteva activități amuzante și călătorii pentru dvs., pentru a vă oferi un timp de calitate cu noii dvs. prieteni.

Și nu uitați că veți avea acces la toate cluburile și societățile de la Universitatea. Ele sunt o modalitate foarte bună de a face prieteni cu oameni care iubesc aceleași lucruri ca tine.

Ce face GCU special?

Glasgow Caledonian University este o comunitate. Cu peste 20.000 de studenți, nu este mic, dar este intim.

Vă veți alătura elevilor din întreaga lume - de fapt, peste 100 de țări diferite. Campusul este strâns legat, astfel încât veți găsi ușor să vă faceți prieteni.

Căutați un loc unde să întâlniți alți studenți și să vă relaxați? Clădirea Asociației Studenților este locul care urmează să fie. La primul etaj, veți găsi Bistroul pentru studenți. Aici puteți să vă împărtășiți o masă cu prietenii și să jucați un joc de piscină sau fotbal de masă împreună.

Campusul este la doar 10 minute de mers pe jos de centrul orașului Glasgow. Veți fi răsfățați pentru alegere atunci când vine vorba de mâncare. Când doriți să stați în campus, există trei cafenele pentru a vă alimenta cu gustări și cafea.

95% dintre studenții GCU găsesc un loc de muncă sau continuă studiile în termen de șase luni de la absolvire (DLHE 2015). Asta pentru că gradele de aici sunt concentrate pe pregătirea pentru o carieră uimitoare, indiferent de ce alegeți. Experiența de lucru este oferită în majoritatea cursurilor, oferindu-vă un avantaj față de ceilalți absolvenți. Și veți obține mâinile pe niște echipamente specializate, cum ar fi:

  • o suită de emisie
  • un spital virtual
  • laboratoare de simulare clinică
  • ochi clinica

Pregătiți-vă pentru viitorul dvs.

Studierea în Marea Britanie poate fi destul de diferită de ceea ce sunteți obișnuit. Dar, nu vă faceți griji, personalul didactic prietenos vă va ajuta să vă adaptați culturii de învățare aici.

Vă vor arăta cum să scrieți eseuri academice și să vă referiți la sursele dvs. Veți obține o mulțime de exerciții și sprijin cu scris, efectuarea de cercetare și de a face prezentări. Deci, când va veni timpul, vei fi pregătit pentru diploma.

Programele de studii GCU sunt orientate către carieră. Indiferent de locul de muncă pe care doriți să îl faceți în viitor, o diplomă de la GCU vă poate ajuta să ajungeți acolo. Peste 95% dintre absolvenții GCU își găsesc locul de muncă sau studiază în termen de șase luni de la absolvire. Cele mai multe grade conțin un element de experiență de lucru, pentru a obține o perspectivă unică asupra industriei și a face contacte pentru viitor.

O diplomă de la GCU este bine văzută și respectată în întreaga lume, deci sunteți într-o companie bună. Programele GCU sunt susținute de marile branduri globale precum Santander, FMC Technologies și Marks

Studiați în inima orașului Glasgow

Locația campusului universitar este perfectă pentru studenți. Cu centrul orașului, la doar cinci minute de mers pe jos de campus, veți obține tot entuziasmul de a trăi într-un oraș cosmopolit ocupat. Glasgow îmbrățișează studenții internaționali și are o comunitate mare de studenți, astfel încât veți fi făcuți să vă simțiți ca acasă.

Sporturi de dragoste? Cu peste 50 de cluburi sportive care se vor alătura, veți găsi cu siguranță cel potrivit pentru dvs. Veți avea acces la Centrul de Sport Arc, cu două săli de sport care oferă echipament cardio și haltere. Și veți putea participa la cursuri de fitness precum yoga și boxercise.

Dacă doriți să jucați un joc de badminton sau baschet cu prietenii, puteți închiria una dintre cele două săli de sport ale Arcului. Sau vă puteți bucura de un joc de tenis, fotbal sau volei în noua zonă de activități în aer liber.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Programe Pathway Universitare » Vedea Diplome de Absolvire »

Programe

Această școală oferă și:

Diplomă de Absolvire

International Graduate Diploma in Built Environment

Campus Cu normă întreagă 9 luni September 2019 Regatul Unit Glasgow

[+]

La Universitatea Caledoniană din Glasgow

Ce este special despre acest program? cele mai înalte niveluri de îngrijire și sprijin personal Cine ar trebui să candideze pentru programul Diploma de Absolvent?

Diploma de licență este potrivită pentru studenții internaționali care au nevoie de o introducere la studiul unui subiect în pregătire pentru a-l studia la nivel postuniversitar sau pentru a actualiza calificările dacă ați studiat o diplomă de 3 ani într-un domeniu relevant. Diploma de licență este, de asemenea, potrivită pentru cei care doresc să crească sau să actualizeze cunoștințele lor de subiect sau cele care au nevoie pentru a îmbunătăți abilitățile lor de studiu de limbă engleză în contextul subiectului ales.... [-]


International Graduate Diploma in Business and Management

Campus Cu normă întreagă 6 - 12 luni January 2019 Regatul Unit Glasgow

[+]

În cazul în care îmi va lua?

Diploma de Licențiat în Afaceri și Management conduce la o serie de programe de afaceri la Glasgow Caledonian University:

MA Design 3D pentru medii virtuale Masterat în Contabilitate şi Finanţe management Master

CGU Londra

management Master Ce este special despre acest program?

De asemenea, vă va ajuta să obțineți o înțelegere a sistemului de învățământ din Marea Britanie înainte de a intra în postuniversitare.

cele mai înalte niveluri de îngrijire și sprijin personal Cine ar trebui să candideze pentru programul Diploma de Absolvent?

[-]

International Graduate Diploma in Computing

Campus Cu normă întreagă 9 luni September 2019 Regatul Unit Glasgow

Offering direct entry to a postgraduate degree within the School of Engineering and Computing at Glasgow Caledonian University. [+]

Improve your understanding of academic and English language abilities for entry to Master's degrees in computing at Glasgow Caledonian University.

Why apply for the Graduate Diploma programme? university placement for all successful students a quality assured university programme with accreditation in the Scottish Credit and Qualifications Framework (SCQF) full university status a campus-based programme with access to all facilities at Glasgow Caledonian University's award-winning, city centre campus Where will it take me?

The Graduate Diploma in Computing leads to the following postgraduate degrees:

School of Engineering and Computing

MA 3D Design for Virtual Environments MSc Advanced Computer Networking MSc Web Systems Development (.NET) MSc Network Security What is special about this programme? ... [-]

International Graduate Diploma in Engineering

Campus Cu normă întreagă 9 luni September 2019 Regatul Unit Glasgow

[+]

De asemenea, vă va ajuta să obțineți o înțelegere a sistemului de învățământ din Marea Britanie înainte de a intra în postuniversitare.

Cine ar trebui să candideze pentru programul Diploma de Absolvent?

Diploma de licență este potrivită pentru studenții internaționali care au nevoie de o introducere la studiul unui subiect în pregătire pentru a-l studia la nivel postuniversitar sau pentru a actualiza calificările dacă ați studiat o diplomă de 3 ani într-un domeniu relevant. Diploma de licență este, de asemenea, potrivită pentru cei care doresc să crească sau să actualizeze cunoștințele lor de subiect sau cele care au nevoie pentru a îmbunătăți abilitățile lor de studiu de limbă engleză în contextul subiectului ales.... [-]


Pathway Universitar

International Year One in Computing

Campus Cu normă întreagă 9 - 15 luni October 2018 Regatul Unit Glasgow

[+]

De ce aplicați pentru programul Anul International 1? asigurarea plasamentului universitar pentru toți studenții de succes statutul universitar complet În cazul în care îmi va lua?

Compurate

BSC (Hons) de calcul

Cursuri de bază

Vârsta: 16 ani și mai mult

Academic: a absolvit 12 ani de școlarizare cu note bune

Nu îndepliniți cerințele de intrare? De asemenea, oferim un curs de limba engleză

[-]

International Year One in Engineering

Campus Cu normă întreagă 9 - 15 luni October 2018 Regatul Unit Glasgow

[+]

inginerie

BSc (Hons) Servicii de construcții de inginerie BEng (Hons) Inginerie electrică electrică

(The Times și The Times Times Good University Guide 2017)

Garanția noastră de progresie

Ca student de succes, veți avea acces la o serie de opțiuni de promovare universitară. Fiecare opțiune de promovare va urma o cale specifică și cerințe specifice atât pentru abilitățile de limba engleză / de studiu, cât și pentru clasa generală. Veți găsi, de asemenea, unele cursuri au cerințe specifice, cum ar fi:

finalizarea cu succes a unui interviu; care au studiat anterior o disciplină relevantă; care au absolvit anterior un grad; sau având IELTS 6.0 sau echivalent în limba engleză. ... [-]

International Year One in Science

Campus Cu normă întreagă 9 - 15 luni January 2019 Regatul Unit Glasgow

[+]

Garanția noastră de progresie

Vă garantăm să vă găsiți un loc de studiu la un nivel corespunzător și la o universitate dacă reușiți să finalizați cu succes programul dvs. Fundația Internațională, urmați sfaturile profesionale oferite de personalul INTO și respectați cerințele minime de participare.

Ca student de succes, veți avea acces la o serie de opțiuni de promovare universitară. Fiecare opțiune de promovare va urma o cale specifică și cerințe specifice atât pentru abilitățile de limba engleză / de studiu, cât și pentru clasa generală. Veți găsi, de asemenea, unele cursuri au cerințe specifice, cum ar fi:

finalizarea cu succes a unui interviu; care au studiat anterior o disciplină relevantă; care au absolvit anterior un grad; sau având IELTS 6.0 sau echivalent în limba engleză. ... [-]

Un an internațional unul în afaceri și management

Campus Cu normă întreagă 9 - 15 luni October 2018 Regatul Unit Glasgow

[+]

De ce aplicați pentru programul Anul International 1? asigurarea plasamentului universitar pentru toți studenții de succes statutul universitar complet Unde mă va lua asta? Garanția noastră de progresie

Ca student de succes, veți avea acces la o serie de opțiuni de promovare universitară. Fiecare opțiune de promovare va urma o cale specifică și cerințe specifice atât pentru abilitățile de limba engleză / de studiu, cât și pentru clasa generală. Veți găsi, de asemenea, unele cursuri au cerințe specifice, cum ar fi:

finalizarea cu succes a unui interviu; care au studiat anterior o disciplină relevantă; care au absolvit anterior un grad; sau având IELTS 6.0 sau echivalent în limba engleză. Ce este special despre acest program? un program universitar asigurat de calitate ... [-]

Contactează

INTO Glasgow Caledonian University

Adresă, linia 1 Cowcaddens Road
G4 0LU Glasgow, Scotland, Regatul Unit
website http://www.intostudy.com/en-gb/universities/glasgow-caledonian-university