Citește Descrierea Oficială

Conceput pentru a vă satisface nevoile

Un centru prietenos din centrul Londrei, Centrul INTO este un spațiu de studiu primit și bine echipat. Centrul găzduiește resurse importante, spații de studiu, facilități de luat masa și servicii de asistență.

Această zonă bine echipată vă permite să vă concentrați asupra studiilor și asupra adaptării la o nouă cultură. Vom face primul an cât mai ușor posibil. Sprijinul nostru vă va lăsa liber să vă bucurați de timpul acordat aici și să profitați la maximum de împrejurimile dvs. minunate.

Aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele

Veți găsi INTO City, Universitatea din Londra, chiar în centrul cartierului financiar plin de viață din Londra. Indiferent de ce ai nevoie pentru a reuși în studiile tale, o vei găsi aici.

Combinând personalul didactic cu o locație excelentă, resurse strălucitoare și zone moderne de studiu, Centrul INTO va fi centrul de experiență viu și de învățare, la doar 15 minute de mers cu autobuzul de la Universitatea.

De la instrumentele de e-learning la facilități extinse de bibliotecă și resurse, precum și suport continuu, veți face parte dintr-un mediu dinamic de învățare din prima zi.

Facilități de învățare

INTO City, facilitățile Universității din Londra oferă o abordare flexibilă a învățării. De la cursuri de discuții intime la seminarii și conferințe, toate în împrejurimile contemporane. Resursele includ:

 • placile digitale digitale conectate la calculatoarele desktop în fiecare clasă, pentru a face lecțiile cu adevărat interactive
 • teatre de conferințe multifuncționale
 • un teatru de conferințe de 120 de locuri
 • flip-screen calculatoare desktop în majoritatea sălilor de clasă
 • tehnologie IT și multimedia de ultima generație

Veți avea acces la Moodle, un mediu virtual de învățare, unde puteți descărca note de curs și conținutul cursului.

În plus, programul Fundației Internaționale este predat în principal prin utilizarea computerelor comprimate (cum ar fi un iPad) pentru a îmbunătăți experiența dvs. în clasă prin învățarea digitală.

Centrul de resurse pentru învățare

Centrul de resurse de învățare este situat la primul etaj al orașului INTO, Universitatea din Londra. Aici veți găsi materiale pentru a vă ajuta studiile, inclusiv manuale, DVD-uri, reviste, CD-uri, ziare și facilități de imprimare și scanare.

Pentru mai multe studii, biblioteca este situată la 30 minute de mers pe jos de Centrul de studiu din Londra și găzduiește peste 350.000 de cărți, 25.000 de jurnale și colecții de specialitate. Londra are, de asemenea, Biblioteca Barbican și Biblioteca City Business, la care se poate ajunge ușor de la universitate.

Alimente

Când vă este foame, există o cafenea în campus care servește o selecție de sandwich-uri, băuturi și gustări - locul perfect pentru a vă relaxa cu noii prieteni la micul dejun sau la prânz.

Căutați ceva diferit? Londra este dotată cu o gamă largă de restaurante, cafenele și supermarketuri, unde veți găsi totul de la falafel și burgeri la burritos și sushi.

Cladiri universitare

Ca student INTO City, student la Universitatea din Londra, veți avea, de asemenea, acces la gama universităților de facilități fantastice:

 • Tait Building - facilități de inginerie impresionante includ simulatoare de mișcare, o centrifugă geotehnică și un simulator de zbor.
 • Clădirea colegiilor - facilitățile specializate includ un studio TV, patru studiouri radio și două redacții digitale de redacție.
 • Clădirea Rhind - cu săli de calcul, laboratoare experimentale și săli de curs interactive.
 • Clădirea Drysdale - acasă la serviciul de carieră, magazinul dvs. unic pentru a discuta opțiunile de carieră și accesul la sprijin pentru a vă îmbunătăți capacitatea de angajare.
 • CitySport - cea mai mare instituție sportivă pentru studenți din centrul Londrei, cu toate echipamentele moderne, de înaltă tehnologie, pe care le-ați aștepta de la un nou centru sportiv și de fitness.

Cel mai bun început pentru experiența dvs. universitară

Salutând studenți din întreaga lume, veți fi alături de o comunitate internațională la City, University of London. Momente de la Square Square din Londra, Universitatea se bucură de o poziție fantastică printre cele mai bune atracții din Londra.

Călătoria interesantă pentru cariera dvs. de vis începe aici, cu facilități excelente de învățare, resurse extinse, o uniune de studenți amuzantă și activități sportive extraordinare care se pot bucura. Și acesta este doar începutul - Oraș, Universitatea din Londra are atât de multe de oferit studenților săi.

O universitate de top 5%

Angajat la excelență academică, City, University of London este o universitate internațională cu peste 18.000 de studenți din peste 150 de țări.

Oferă o experiență studențească internațională, perspective fantastice de angajare și programe academice excelente concepute pentru a vă pregăti pentru cariera aleasă. De fapt, City, University din Londra se situează ca cea mai înaltă universitate din Londra pentru satisfacția studenților (National Student Survey 2015).

Veți avea acces la facilități fantastice pentru îmbunătățirea procesului de învățare, cu săli de curs și laboratoare de înaltă tehnologie, echipamente de ultimă oră și acces la învățare online. Și veți beneficia de sprijinul continuu în timpul studiilor, atât din punct de vedere academic, cât și personal.

Cu peste 60 de centre și unități de cercetare, împreună cu expertiza de mulți ani, Universitatea joacă un rol important în cercetarea de pionierat. În cadrul celui mai recent sondaj al Research Excellence Framework, 75% din observațiile orașului au fost evaluate ca fiind de calitate "la nivel mondial" și "excelent la nivel internațional".

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

City University of London

Pregătirea pentru diplome de licență în domeniul bancar și financiar internațional, economie, studii de afaceri și management. Fundația Internațională combină studiul aca ... [+]

Fundația Internațională combină studii academice cu cursuri de limbă engleză pentru a vă pregăti pentru studii universitare. Aceasta duce la primul an de licență în afaceri, contabilitate, finanțe sau management la City University London.

Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes. O ofertă condiționată de un loc în primul an de licență la Universitatea din Londra. Un program de asigurare a calității. Postul universitar complet din prima zi. Acces la sprijinul și facilitățile Universității. Singurul program al Fundației Internaționale care poate garanta progresul spre Cass Business School. Îngrijire personală dedicată și sprijin din partea INTO. Programul Fundației Internaționale este potrivit pentru mine? ... [-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
City University of London

Pregătirea pentru studii universitare în domenii precum ingineria aeronautică, ingineria biomedicală, ingineria cu management și antreprenoriatul și telecomunicațiile. Fu ... [+]

Studiu academic, predare intensivă a limbii engleze și abilități de studiu pentru a vă pregăti pentru intrarea în primul an de studii superioare în domenii precum ingineria și știința matematică.

De ce aplicați pentru programul Fundației Internaționale? asigurarea plasamentului universitar pentru toți studenții de succes acces la sprijinul și facilitățile City, University of London mai multe date de început

Există două opțiuni de curs disponibile:

Fundația Internațională (3 termeni) - aceasta este opțiunea standard Extended International Foundation (4 termeni) - această opțiune include un termen suplimentar de limba engleză la început pentru suport suplimentar în limbă Unde mă ia? ... [-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
City University of London

... [+]

Limba engleză: IELTS 5.0 - 5.5 sau echivalent

Nu îndepliniți cerințele de intrare? De asemenea, oferim un curs de limba engleză

[-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
City University of London

... [+]

o oferta conditionata de un loc in primul an de o diploma de licenta relevante la City, University of London

[-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
City University of London

... [+]

Extended International Foundation (4 termeni) - această opțiune include un termen suplimentar de limba engleză la început pentru suport suplimentar în limbă

[-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
City University of London

... [+]

Fiecare opțiune de promovare va urma o cale specifică și cerințe specifice atât pentru abilitățile de limba engleză / de studiu, cât și pentru clasa generală.

care au studiat anterior o disciplină relevantă;

[-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diplomă de Absolvire

City University of London

Pregătirea pentru masterat în domenii precum știința informațiilor, sistemele centrate pe om și tehnologia jocurilor pe calculator. Diploma de absolvent combină studiul a ... [+]

Pregătirea pentru masterat în domenii precum știința informațiilor, sistemele centrate pe om și tehnologia jocurilor pe calculator.

De ce se aplică pentru programul Diploma de absolvent? plasament universitar pentru toți studenții de succes un program universitar asigurat de calitate acces la sprijinul și facilitățile City, University of London Ce duce la asta?

Acest curs duce la următoarele diplome de master la Universitatea din Londra:

Inginerie și Științe matematice

MSc Inginerie biomedicala cu Managementul Tehnologiei Sanatatii MSc Structuri de inginerie civilă MSc Structuri de inginerie civilă (centrale nucleare) MSc Inginerie Mecanică Master în managementul energiei regenerabile și al sistemelor energetice MSc Energie și Mediu Tehnologie și Economie MSc Operațiuni și Managementul Maritim MSc Managementul siguranței aeriene (P / T) MSc Managementul transportului aerian (P / T) MSc Managementul întreținerii aeronavelor (P / T) Master Managementul construcțiilor MSc Cyber ​​Security MSc Data Science MSc Management de proiect, finanțe și riscuri ... [-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
City University of London

Pregătirea pentru masterat în economie de afaceri și economie de afaceri internaționale. Diploma de absolvent combină studiul academic, predarea intensivă a limbii englez ... [+]

Pregătirea pentru masterat în economie de afaceri și economie de afaceri internaționale.

Veți dezvolta abilitățile dumneavoastră de studiu, limba engleză și cunoștințe de subiect în pregătirea pentru gradul dumneavoastră de masterat ales.

De ce se aplică pentru programul Diploma de absolvent? plasament universitar pentru toți studenții de succes un program universitar asigurat de calitate acces la sprijinul și facilitățile City, University of London Unde mă ia?

Progresia către oraș, Universitatea din Londra

Dacă ați finalizat cu succes diploma de absolvent și ați îndeplinit cerințele de curs specificate, vă este garantat un loc la cursul de masterat din zona dvs. de studiu la City, University of London.... [-]

Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
City University of London

... [+]

Limba engleză: IELTS 5.5 - 6.0 sau echivalent

Nu îndepliniți cerințele de intrare? De asemenea, oferim un curs de limba engleză

[-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

City University of London

City University of London