City University of London

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Conceput pentru a vă satisface nevoile

Un centru prietenos din centrul Londrei, Centrul INTO este un spațiu de studiu primit și bine echipat. Centrul găzduiește resurse importante, spații de studiu, facilități de luat masa și servicii de asistență.

Această zonă bine echipată vă permite să vă concentrați asupra studiilor și asupra adaptării la o nouă cultură. Vom face primul an cât mai ușor posibil. Sprijinul nostru vă va lăsa liber să vă bucurați de timpul acordat aici și să profitați la maximum de împrejurimile dvs. minunate.

Aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele

Veți găsi INTO City, Universitatea din Londra, chiar în centrul cartierului financiar plin de viață din Londra. Indiferent de ce ai nevoie pentru a reuși în studiile tale, o vei găsi aici.

Combinând personalul didactic cu o locație excelentă, resurse strălucitoare și zone moderne de studiu, Centrul INTO va fi centrul de experiență viu și de învățare, la doar 15 minute de mers cu autobuzul de la Universitatea.

De la instrumentele de e-learning la facilități extinse de bibliotecă și resurse, precum și suport continuu, veți face parte dintr-un mediu dinamic de învățare din prima zi.

Facilități de învățare

INTO City, facilitățile Universității din Londra oferă o abordare flexibilă a învățării. De la cursuri de discuții intime la seminarii și conferințe, toate în împrejurimile contemporane. Resursele includ:

 • placile digitale digitale conectate la calculatoarele desktop în fiecare clasă, pentru a face lecțiile cu adevărat interactive
 • teatre de conferințe multifuncționale
 • un teatru de conferințe de 120 de locuri
 • flip-screen calculatoare desktop în majoritatea sălilor de clasă
 • tehnologie IT și multimedia de ultima generație

Veți avea acces la Moodle, un mediu virtual de învățare, unde puteți descărca note de curs și conținutul cursului.

În plus, programul Fundației Internaționale este predat în principal prin utilizarea computerelor comprimate (cum ar fi un iPad) pentru a îmbunătăți experiența dvs. în clasă prin învățarea digitală.

Centrul de resurse pentru învățare

Centrul de resurse de învățare este situat la primul etaj al orașului INTO, Universitatea din Londra. Aici veți găsi materiale pentru a vă ajuta studiile, inclusiv manuale, DVD-uri, reviste, CD-uri, ziare și facilități de imprimare și scanare.

Pentru mai multe studii, biblioteca este situată la 30 minute de mers pe jos de Centrul de studiu din Londra și găzduiește peste 350.000 de cărți, 25.000 de jurnale și colecții de specialitate. Londra are, de asemenea, Biblioteca Barbican și Biblioteca City Business, la care se poate ajunge ușor de la universitate.

Alimente

Când vă este foame, există o cafenea în campus care servește o selecție de sandwich-uri, băuturi și gustări - locul perfect pentru a vă relaxa cu noii prieteni la micul dejun sau la prânz.

Căutați ceva diferit? Londra este dotată cu o gamă largă de restaurante, cafenele și supermarketuri, unde veți găsi totul de la falafel și burgeri la burritos și sushi.

Cladiri universitare

Ca student INTO City, student la Universitatea din Londra, veți avea, de asemenea, acces la gama universităților de facilități fantastice:

 • Tait Building - facilități de inginerie impresionante includ simulatoare de mișcare, o centrifugă geotehnică și un simulator de zbor.
 • Clădirea colegiilor - facilitățile specializate includ un studio TV, patru studiouri radio și două redacții digitale de redacție.
 • Clădirea Rhind - cu săli de calcul, laboratoare experimentale și săli de curs interactive.
 • Clădirea Drysdale - acasă la serviciul de carieră, magazinul dvs. unic pentru a discuta opțiunile de carieră și accesul la sprijin pentru a vă îmbunătăți capacitatea de angajare.
 • CitySport - cea mai mare instituție sportivă pentru studenți din centrul Londrei, cu toate echipamentele moderne, de înaltă tehnologie, pe care le-ați aștepta de la un nou centru sportiv și de fitness.

Cel mai bun început pentru experiența dvs. universitară

Salutând studenți din întreaga lume, veți fi alături de o comunitate internațională la City, University of London. Momente de la Square Square din Londra, Universitatea se bucură de o poziție fantastică printre cele mai bune atracții din Londra.

Călătoria interesantă pentru cariera dvs. de vis începe aici, cu facilități excelente de învățare, resurse extinse, o uniune de studenți amuzantă și activități sportive extraordinare care se pot bucura. Și acesta este doar începutul - Oraș, Universitatea din Londra are atât de multe de oferit studenților săi.

O universitate de top 5%

Angajat la excelență academică, City, University of London este o universitate internațională cu peste 18.000 de studenți din peste 150 de țări.

Oferă o experiență studențească internațională, perspective fantastice de angajare și programe academice excelente concepute pentru a vă pregăti pentru cariera aleasă. De fapt, City, University din Londra se situează ca cea mai înaltă universitate din Londra pentru satisfacția studenților (National Student Survey 2015).

Veți avea acces la facilități fantastice pentru îmbunătățirea procesului de învățare, cu săli de curs și laboratoare de înaltă tehnologie, echipamente de ultimă oră și acces la învățare online. Și veți beneficia de sprijinul continuu în timpul studiilor, atât din punct de vedere academic, cât și personal.

Cu peste 60 de centre și unități de cercetare, împreună cu expertiza de mulți ani, Universitatea joacă un rol important în cercetarea de pionierat. În cadrul celui mai recent sondaj al Research Excellence Framework, 75% din observațiile orașului au fost evaluate ca fiind de calitate "la nivel mondial" și "excelent la nivel internațional".

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea BSc-uri » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Programe de Licență »

Contactează

INTO City, University of London

Adresă, linia 1 102 Middlesex St
E1 7EZ London, England, Regatul Unit
website http://www.intostudy.com/en-gb/universities/city-university-london