Hyper Island

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Hyper Island modele experiențe de învățare care contesta companii și persoane fizice pentru a crește și rămâne competitivă într-o lume din ce în ce digitalizate. Gama noastră de programe și cursuri captivante încearcă să vă dota cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a conduce schimbarea și să înceapă o călătorie de învățare pe tot parcursul vieții.

Misiunea Hyper Island este distilat în două domenii principale de interes.

1) programe și cursuri de pregatire pentru cufunda tinerele talente și profesioniștii din industrie, în experiențe de învățare intensivă din strategia digitală, e-Commerce și strategia de date a direcției de arta si prin auto de conducere și reflecție.

2) Business Innovation consultanță pentru a stimula intelegere a modului digitale societăți și comportamentului consumatorilor schimbări - și organizațiile de sprijin în procesul de schimbare de ședere sau de a deveni creativ și competitiv într-o lume din ce în ce digitalizate.

Hyper Island a căzut la nivel mondial, cu hub-uri de învățare de la Stockholm la Singapore, Manchester la New York City. Echipele noastre de învățare de proiectare a călători în jurul lumii întâlnire și să vorbesc cu directori de la Fortune 500 de companii și startup deopotrivă, proiectare adaptate experiențe care arata pentru a rezolva nevoile și provocările specifice.

Ca lumea digitală continuă să schimbe și să evolueze, Hyper Island ca organizație de învățare continuă pentru a menține pulsul pe digitala peisajului, construirea și îmbunătățirea noi modalități de a învăța, reflecta, colaborează și de a dezvolta noi metodologii.

S-ar putea fi parcurs un drum lung de la acest experiment îndrăzneț pe o închisoare insula, misiunea noastra de a crea un mediu de învățare agil și de perspectivă pentru studenți și lideri din industrie rămâne neclintit în centrul organizației noastre, reflectat în tot ceea ce facem.

Scopul nostru este de a sprijini compania dvs. în construirea unei culturi de afaceri inovatoare pentru a lua la provocările actuale și viitoare și să fie "lumea reală gata" într-un peisaj de afaceri cu o evoluție rapidă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi cursuri » Vedea MA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Master class - accelerare digitală

Campus Cu normă întreagă 2 - 3 zilele Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii New York Singapore Suedia Stockholm Regatul Unit London UK Online + 6 mai mult

În clasa Master Acceleration Digital din Insulele Hyper veți acoperi elementele cheie ale comunicațiilor digitale, veți învăța despre societatea din rețea și veți înțelege implicațiile pentru afacerea dvs. Deținem acest curs de 2 zile în diferite locații, inclusiv Londra, Stockholm, Sao Paulo și Singapore. Alte orașe sunt adăugate în mod constant. [+]

Implicați-vă și dezvoltați-vă rețeaua

În această zi de 2 zile Clasa Master Accelerare digitală veți acoperi elementele cheie ale comunicațiilor digitale, veți învăța despre societatea din rețea și veți înțelege implicațiile în afacerea dvs. Vom atinge, de asemenea, creșterea clienților și instrumentele și tacticile care conduc schimbarea.

Vă va identifica și să profite de noi oportunități prin sesiuni interactive cu experți digitale, hands-on de ateliere de lucru în colaborare și discuții aprinse cu colegii. Totul este axat pe ajutându-vă să aplice noi cunoștințe și perspective în munca de zi cu zi.

Clasa a fost concepută pentru o gamă largă de profesioniști care folosesc comunicarea ca un instrument pentru a se angaja cu clienții, clienții și relațiile de construire: participanții anteriori au inclus Manageri de cont, Copywriteri, directori creativi, manageri de marcă / comunicații / marketing, / Sales / Strategy, dar fără a se limita la aceste roluri... [-]