Citește Descrierea Oficială

Global Scoala bancar prevede Industrie lider aplicat Bănci și educație finanțe din întreaga lume. Ne sunt cunoscute în primul rând pentru formare bancare de investiții pentru companii, bănci, capital privat și fondurile speculative în primele 20 de capitale financiare.

propunerea noastră unică în industrie pentru a vă ajuta să construirea unei cariere de succes în industria bancară sau de finanțare. Recrutam oameni ambitiosi, educe ei cu gândirea critică și rezolvarea de probleme; Ghidul carierei lor de a deveni o personalitate de succes în această lume globală.

lectori noastre aduce o mare bogăție de experiență industrie, educație și aptitudini profesionale de predare pasionati la clasă.

Fiecare student al Global Scoala Banking trebuie să treacă prin programul nostru de dezvoltare a carierei gratuit în cazul în care vor interacționa cu un grup de bancheri seniori pentru a identifica dreptul de cariera pentru tine, de a dezvolta CV-ul pentru roluri specifice și de rețea cu industria.

Prin studierea elevilor GBS, de asemenea, vor deveni automat membri ai noștri 4000 + absolventii din domeniul bancar și industria financiara. Elevii vor fi invitați la numeroase evenimente de networking noastre unde vor fi în măsură să îndeplinească foști studenți și angajatori din industrie.

Metodele noastre inovatoare de predare sunt livrate de băncile de investiții cu experiență. Noi întotdeauna aspiră să șteargă diferența de cunoștințe între bancare de investiții din lumea reală și a practicilor financiare și de învățare academică tradițională. Noi facilita discuțiile de grup, în profunzime Q & A cu un antrenor experimentat, prezentări vizuale și învățare de aplicații din lumea reală cu modele financiare Excel-based.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri de vară

Global Banking School

2 luni Elite Global Investment Banking Internship este o oportunitate unică de a câștiga experiență cu care se confruntă client al tranzacțiilor reale și cunoștințe de lu ... [+]

2 luni Elite Global Investment Banking Internship este o oportunitate unică de a câștiga experiență cu care se confruntă client al tranzacțiilor reale și cunoștințe de lucru pentru Investment Banking, de capital și fondul de hedging Private cariere. Această destinație de plasare de internship vă va oferi cu o vastă experiență de lucru tranzacție.

Prima lună (4 săptămâni), programul prevede instruirea pentru experiența Investment Banking Industry:

Analiza Bursa de Valori Londra și Bursa de Valori din New York companii listate Prepararea de tranzacție cumpăra și vinde partea smoale, teasere, și scrierea memo investiții confidențiale Excel de modelare financiară și evaluarea companiilor publice listate cu ajutorul "puncte comp comparabile" metoda Excel de modelare financiară și evaluarea companiilor listate publice, cu ajutorul "flux de numerar actualizate" metoda Excel de modelare financiară și determinarea primei plătite de către cumpărător de afaceri, prin utilizarea "Tranzacție Comp" metoda Excel de modelare financiară și preluare efectul de levier al companiei de un sponsor capital privat Prepararea de M & Un model de tranzacție gata cu analiza Acumulare / Diluarea afacere Prezentarea bord și închiderea tranzacțiilor bancare de investiții ... [-]
Regatul Unit Londra
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
1 - 2 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză