Global Banking School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Global Scoala bancar prevede Industrie lider aplicat Bănci și educație finanțe din întreaga lume. Ne sunt cunoscute în primul rând pentru formare bancare de investiții pentru companii, bănci, capital privat și fondurile speculative în primele 20 de capitale financiare.

propunerea noastră unică în industrie pentru a vă ajuta să construirea unei cariere de succes în industria bancară sau de finanțare. Recrutam oameni ambitiosi, educe ei cu gândirea critică și rezolvarea de probleme; Ghidul carierei lor de a deveni o personalitate de succes în această lume globală.

lectori noastre aduce o mare bogăție de experiență industrie, educație și aptitudini profesionale de predare pasionati la clasă.

Fiecare student al Global Scoala Banking trebuie să treacă prin programul nostru de dezvoltare a carierei gratuit în cazul în care vor interacționa cu un grup de bancheri seniori pentru a identifica dreptul de cariera pentru tine, de a dezvolta CV-ul pentru roluri specifice și de rețea cu industria.

Prin studierea elevilor GBS, de asemenea, vor deveni automat membri ai noștri 4000 + absolventii din domeniul bancar și industria financiara. Elevii vor fi invitați la numeroase evenimente de networking noastre unde vor fi în măsură să îndeplinească foști studenți și angajatori din industrie.

Metodele noastre inovatoare de predare sunt livrate de băncile de investiții cu experiență. Noi întotdeauna aspiră să șteargă diferența de cunoștințe între bancare de investiții din lumea reală și a practicilor financiare și de învățare academică tradițională. Noi facilita discuțiile de grup, în profunzime Q & A cu un antrenor experimentat, prezentări vizuale și învățare de aplicații din lumea reală cu modele financiare Excel-based.

Locații

Londra

Address
London Headquarters
Global Banking School
116-120 Meridian Place
Canary Wharf

E14 9FE Londra, Anglia, Regatul Unit

Londra

Address
Olympic Park Campus
Global Banking School
153-159 Bow Road

E3 2SE Londra, Anglia, Regatul Unit