Citește Descrierea Oficială

Înființată în 2014, Gateway International este un colegiu vocațional care oferă o serie de cursuri de frumusețe și holistică în Marea Britanie.

Fiecare dintre studenții noștri este pe deplin mulțumit de nivelul de predare de la instructorii cu înaltă calificare și cu experiență, facilități de formare și conținut de curs, cu fiecare curs adaptat pentru fiecare student.

Oferim un mediu de învățare prietenos și de susținere cu lectori inspirați și pasionați, pregătiți să vă ajute prin fiecare pas al procesului de învățare.

Gateway International College va aduce la nivelul de care aveți nevoie pentru a vă schimba viața prin învățarea profesională și dobândirea de noi competențe.

Cursurile noastre acoperă o gamă largă de terapii frumos și holistică, iar sprijinul nostru post-universitar este orientat să vă ajute să găsiți munca de care aveți nevoie cu abilitățile pe care le-ați dobândit.

Începeți un curs cu Gateway International College și începeți un nou capitol în viața voastră.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Gateway International College

Efectuarea unui tratament complet de masaj corporal reprezintă o oportunitate pentru dvs. de a vă oferi clientului o experiență relaxantă și plăcută, concepută pentru a î ... [+]

Lumea în care trăim este un loc incredibil de ocupat. Cu toții avem stresul muncii, angajamentele sociale și îngrijirea celor pe care-i iubim în viață, în timp ce telefoanele, computerele și televizoarele noastre strigă notificări despre lucrurile pe care le-am uitat am fost de acord cu săptămâna anterioară ... uneori este bine să vă relaxați.

Efectuarea unui tratament complet de masaj corporal reprezintă o oportunitate pentru dvs. de a vă oferi clientului o experiență relaxantă și plăcută, concepută pentru a încuraja un sentiment de bunăstare. Acest curs vă va învăța tot ceea ce trebuie să știți despre oferirea unui masaj corporal complet și include formare practică și evaluare.... [-]

Regatul Unit London
Înscriere Deschisă
Engleză
30 ore
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză