Future London Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Viitor London Academy (FLA) este o organizație educațională formată în 2013. Cursurile noastre satisface pentru profesioniștii într-o varietate de industrii; ele constau din discuții, cursuri și ateliere de lucru efectuate de experți din industrie. Programele noastre sunt proiectate să se scufunde participanților la viața de creație, comercial și cultural din Londra. Participanții se bucură de acces exclusiv la unele dintre persoanele de la vârf; agențiile și companiile de la locul de muncă aici, astăzi, de învățare prima mână modul în care acestea funcționează, precum și câștigă în spatele scenei perspective în proiectele lor cele mai de succes. Noi credem în procesul de învățare experiențială practică, în cazul în care ai învățat direct de la sursa, mai degrabă decât un manual.

Participanți petreacă șapte zile de la Londra, toate trăiesc într-o casă în centrul creativ al orașului. discuțiile și atelierele noastre au loc la birourile experților noștri din industrie "sau spații de întâlniri interesante și sunt proiectate pentru a fi informativ și informale. Cursuri anterioare au inclus vizite la companii de renume, precum Google, Twitter si BBC. Participanții au avut ocazia să se așeze în jurul mesei cu persoane cheie din aceste organizații - pun întrebări, conversații, și de învățare față-în-față cu privire la abordarea lor și ideile lor.

În afară de aspectul educativ, cursurile sunt, de asemenea, concepute pentru a vă arăta Londra dintr-un număr de unghiuri diferite, în fiecare zi este ambalat cu activitate. Participanților la vizita expoziții aclamat și evenimente culturale, precum și explorarea unora dintre locurile secrete din Londra, că cei mai mulți vizitatori niciodată nu ajunge la o experiență.

In fiecare zi, constă în diverse activități, pentru a maximiza participanților experiențe de învățare, urmărim următoarea structură:

Mic dejun Stimularea: Prima activitate a zilei include activități informale peste micul dejun pentru a activa creier si organism pentru a primi stimulii creative ale zilei. In timpul micului dejun de stimulare a, participanții vor interacționa cu alți participanți, împărtășesc ideile, experiențele și așteptările pentru o zi și întâlni profesioniști locali pentru a ajunge să cunoască mai multe despre culisele industriei creative. Sesiunea de dimineață: Este prima sesiune a zilei; aceasta va lua forma unui curs sau a unui hands-on atelier. Exercițiu practic: O sarcină scurtă pentru a urmări sesiunea de dimineață și de a face toată lumea debloca creierul lor plin potențial Pauza de prânz: Între sesiunile de dimineață și după - amiază va avea loc o scurtă pauză în cazul în care participanții vor avea posibilitatea de a avea masa de prânz și se bucură de împrejurimile locației sesiunii de dimineață. Sesiunea de după - amiază: Este de- a doua sesiune a zilei, în cazul în care participanții vor avea o șansă de a vizita o altă agenție de top din Londra și de a asculta echipa lor dezvăluie secretele pe care le folosesc în munca de zi cu zi.
Dezbateți și orașul: După o zi lungă de a absorbi noi modalități de lucru, brainstorming idei și exerciții de participanți creative vor Dezbateți conținutul zilei pentru a le organiza mai bine în mintea lor. Această activitate va fi scurtă și angajarea și va avea loc imediat după sesiunea de după-amiază în locații pe care participanții pot vizita apoi ca activități culturale și sociale, cum ar fi muzee, galerii și spații de evenimente. În week - end: week - end va fi dedicată activităților culturale și sociale, expoziții care vizitează și locuri interesante din Londra.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Future of Branding Week

Campus Cu normă întreagă 1 săptămână June 2018 Regatul Unit London

Viitorul săptămânii de branding creat de Academia Future London este un program de 5 zile cu discuții, vizite la birou, mini-ateliere, discuții la mese rotunde și conferințe de la cele mai interesante agenții de creație din Londra. Aflați cum cele mai mari mărci se apropie de strategia lor de marketing și de modul în care companiile de design de top își inspiră echipele. Aflați cum să creați mărci care vor dura generații și ce tendințe trebuie să știți că nu vor deveni caduce în 5 ani. Și cea mai bună parte - veți petrece o săptămână cu 20 de antreprenori cu același spirit și cu profesioniștii din lumea întreagă. [+]

Brandingul este exportul din Regatul Unit numărul unu. Dar ceea ce face agențiile din Londra atât de reușite la nivel global? Faceți cunoștință cu designerii legendari din spatele celor mai mari capodopere și ascultați abordarea lor față de strategia de brand. Explorați toate noile posibilități de la identificarea experienței și a sunetului la branding în designul digital și în mișcare.

Această aventură de învățare de o săptămână este pentru persoanele care doresc să înțeleagă ce diferențiază un brand bun de unul bun, cum să creeze o moștenire și ce trebuie să știți pentru a reuși la nivel global. Acest program vă va ajuta să rămâneți la curent cu cele mai noi tendințe din industrie, să deveniți mai buni în ceea ce faceți și să găsiți noi modalități de dezvoltare a carierei.... [-]


Gândire De Proiectare și Inovare Săptămână

Campus Cu normă întreagă 1 săptămână March 2019 Regatul Unit London

Un program unic pentru designeri de servicii, antreprenori creativi și proprietarii de afaceri - introducerea sa cele mai multe întreprinderi inovatoare din Londra și descoperirea cele mai noi abordari pentru a proiecta gândire. [+]

Fiecare zi va consta în prelegeri, mese rotunde și vizite la firmele de vârf care au adoptat abordarea centrată pe om, unde veți întâlni echipele din spatele celor mai recente cercetări și inovații. Unii oameni numesc formatul nostru un "design safari", unii spun că este o experiență VIP în spatele scenei sau o excursie de cercetare. În timpul săptămânii, veți explora, de asemenea, ultimele tendințe și descoperiri din realitatea virtuală, inteligența artificială, durabilitatea și viitorul tehnologiilor. Veți învăța despre cea mai recentă abordare a creativității, a managementului de produse și a managementului afacerilor - și veți avea posibilitatea de a pune întrebări într-o atmosferă informală.... [-]


Ux și Săptămână Design Digital

Campus Cu normă întreagă 1 săptămână August 2018 Regatul Unit London

[+]

Structura programului:

Pauza de prânz: între sesiunile de dimineață și după-amiază vom avea o scurtă pauză atunci când veți avea ocazia de a lua masa și de a vă bucura de împrejurimile programelor de zi.

Cine este acest program pentru? Program Cost [-]

Videoclipuri

Design Thinking and Innovation in London

Why design in London is so amazing?