Citește Descrierea Oficială

Viitor London Academy (FLA) este o organizație educațională formată în 2013. Cursurile noastre satisface pentru profesioniștii într-o varietate de industrii; ele constau din discuții, cursuri și ateliere de lucru efectuate de experți din industrie. Programele noastre sunt proiectate să se scufunde participanților la viața de creație, comercial și cultural din Londra. Participanții se bucură de acces exclusiv la unele dintre persoanele de la vârf; agențiile și companiile de la locul de muncă aici, astăzi, de învățare prima mână modul în care acestea funcționează, precum și câștigă în spatele scenei perspective în proiectele lor cele mai de succes. Noi credem în procesul de învățare experiențială practică, în cazul în care ai învățat direct de la sursa, mai degrabă decât un manual.

Participanți petreacă șapte zile de la Londra, toate trăiesc într-o casă în centrul creativ al orașului. discuțiile și atelierele noastre au loc la birourile experților noștri din industrie "sau spații de întâlniri interesante și sunt proiectate pentru a fi informativ și informale. Cursuri anterioare au inclus vizite la companii de renume, precum Google, Twitter si BBC. Participanții au avut ocazia să se așeze în jurul mesei cu persoane cheie din aceste organizații - pun întrebări, conversații, și de învățare față-în-față cu privire la abordarea lor și ideile lor.

În afară de aspectul educativ, cursurile sunt, de asemenea, concepute pentru a vă arăta Londra dintr-un număr de unghiuri diferite, în fiecare zi este ambalat cu activitate. Participanților la vizita expoziții aclamat și evenimente culturale, precum și explorarea unora dintre locurile secrete din Londra, că cei mai mulți vizitatori niciodată nu ajunge la o experiență.

In fiecare zi, constă în diverse activități, pentru a maximiza participanților experiențe de învățare, urmărim următoarea structură:

Mic dejun Stimularea: Prima activitate a zilei include activități informale peste micul dejun pentru a activa creier si organism pentru a primi stimulii creative ale zilei. In timpul micului dejun de stimulare a, participanții vor interacționa cu alți participanți, împărtășesc ideile, experiențele și așteptările pentru o zi și întâlni profesioniști locali pentru a ajunge să cunoască mai multe despre culisele industriei creative. Sesiunea de dimineață: Este prima sesiune a zilei; aceasta va lua forma unui curs sau a unui hands-on atelier. Exercițiu practic: O sarcină scurtă pentru a urmări sesiunea de dimineață și de a face toată lumea debloca creierul lor plin potențial Pauza de prânz: Între sesiunile de dimineață și după - amiază va avea loc o scurtă pauză în cazul în care participanții vor avea posibilitatea de a avea masa de prânz și se bucură de împrejurimile locației sesiunii de dimineață. Sesiunea de după - amiază: Este de- a doua sesiune a zilei, în cazul în care participanții vor avea o șansă de a vizita o altă agenție de top din Londra și de a asculta echipa lor dezvăluie secretele pe care le folosesc în munca de zi cu zi.
Dezbateți și orașul: După o zi lungă de a absorbi noi modalități de lucru, brainstorming idei și exerciții de participanți creative vor Dezbateți conținutul zilei pentru a le organiza mai bine în mintea lor. Această activitate va fi scurtă și angajarea și va avea loc imediat după sesiunea de după-amiază în locații pe care participanții pot vizita apoi ca activități culturale și sociale, cum ar fi muzee, galerii și spații de evenimente. În week - end: week - end va fi dedicată activităților culturale și sociale, expoziții care vizitează și locuri interesante din Londra.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Future London Academy

Un program unic pentru designeri de servicii, antreprenori creativi și proprietari de afaceri - vă va introduce în cele mai inovatoare afaceri din Londra și veți descoper ... [+]

În fiecare zi vor fi prezentate prezentări cheie, studii de caz, discuții în masă rotundă și vizite la firmele de top care au adoptat abordarea centrată pe om, unde veți întâlni echipele din spatele celor mai recente cercetări și inovații. Unii oameni numesc formatul nostru un "design safari", unii spun că este o experiență VIP în spatele scenei sau o excursie de cercetare. În timpul săptămânii veți explora, de asemenea, ultimele tendințe și descoperiri în realitatea virtuală, inteligența artificială, durabilitatea și viitorul tehnologiilor. Veți învăța despre cele mai recente metodologii de inovare și cele mai bune instrumente pentru gestionarea produselor și a afacerilor și veți avea posibilitatea de a pune întrebări într-o atmosferă informală.Toate prelegeri și ateliere vor avea loc în agențiile actuale, oferind participanților un context mai bun al subiectului. Acest program este conceput pentru a vă oferi inspirație și instrumente pentru munca dvs., pentru a vă ajuta să obțineți o opinie de specialitate cu privire la proiectele dvs. actuale și pentru a vă menține la curent cu ultimele tendințe din domeniu.În timpul săptămânii veți experimenta:... [-]
Regatul Unit Londra
Martie 2020
Engleză
La zi
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Future London Academy

UX ... [+]

Creați experiențe cu care se vor îndrăgosti oamenii. Obțineți inspirație pentru proiectele dvs. actuale și sfaturi despre cum să construiți o echipă de design a viselor dvs. Aflați secretele a ceea ce face produsele să aibă succes și ce greșeli au făcut companiile atunci când construiau noi servicii. În timpul unei săptămâni întregi, vă veți absorbi în industria de tehnologie și creație din Londra explorând cele mai tari tendințe și cele mai recente invenții. Veți avea ocazia să întâlniți echipele din spatele celor mai de seamă produse și să învățați cum se apropie strategia de design și strategie UX, să lucreze cu clienții și să-și îmbunătățească serviciile. Acest program este alcătuit din prezentări cheie, studii de caz. Discuțiile din partea focului, mesele rotunde și mini-atelierele desfășurate la birourile actuale ale companiei - oferă o perspectivă și mai bună asupra modului în care acestea lucrează și colaborează. Unii oameni numesc formatul nostru un "design safari", unii spun că este o experiență VIP în spatele scenei sau o excursie de cercetare. Aceasta este o modalitate foarte proaspătă de a învăța și de a explora industria. Și cea mai bună parte este că - veți petrece această săptămână ca parte a unui mic grup de 25 de antreprenori cu același spirit, designeri UX și manageri de produse din întreaga lume.... [-]

Regatul Unit Londra
August 2020
Engleză
La zi
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Future London Academy

Viitorul săptămânii de branding creat de Future London Academy este un program de 5 zile cu discuții, vizite la birou, mini-ateliere, discuții la mese rotunde și conferin ... [+]

De la branding-ul Sonic la VR și AR - explorați modul în care brandurile de vârf întrerup industria folosind noi canale și tehnologii în evoluție. Descoperiți cele mai inovatoare abordări ale strategiei de brand de la agențiile de reclamă și publicitate de nivel mondial.

O expediție de învățare imersivă de o săptămână reunește cele mai strălucite și cele mai prospective organizații de marketing, strategi de marcă, directori creativi și șefi de marketing care doresc să fie în fața competiției, să exploreze noile cadre pe care le utilizează acum agențiile de clasă mondială și să găsească noi moduri de a ajunge la audiența lor.

Programul include discuții, discuții de masă rotundă, chat-uri, mini-ateliere, vizite de studio și scufundări profunde. Cu subiecte variind de la prognoza trendului, inovarea brandului și noua tehnologie la tipografia personalizată, SMM și tendințele de design - veți putea obține o nouă perspectivă asupra branding-ului și veți învăța noi instrumente strategice. Veți avea, de asemenea, o ocazie unică de a obține o privire în spatele scenei la cele mai influente agenții din Londra și petreceți o săptămână cu 25 de creatori de inspirație din întreaga lume.... [-]

Regatul Unit Londra
Iunie 2020
Engleză
La zi
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză