Exeter College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESPRE NOI

Exeter College este un colegiu mare, înfloritoare și în creștere terțiară care plasează de predare, învățare și succesul elevilor ca prioritatea noastră. Ne bucură de o reputație excelentă regională. Colegiul a fost considerată ca fiind în circulație de către Ofsted într-un pilot "nici un anunț" inspecție în 2012, și din nou într-o inspecție completă în 2014. Am fost acordat suplimentul Times Educațional "furnizor remarcabil al Anului în 2012 și Colegiul BTEC al anului în 2014.

Avem așteptări mari studenților și a personalului nostru și în fiecare an, eforturile lor combinate conduce la note excelente examen, succese remarcabile de formare și muzică genial, artă, sport și realizările comunității. Noi bun venit studenți de toate vârstele și abilitățile și programele noastre de suport tutorial și cursant sunt concepute pentru a satisface nevoile lor, provocându-i să atingă potențialul maxim.

Exeter College oferă învățământ terțiar pentru aproximativ 10.000 - 12.000 de studenți. Colegiul a fost înființat în 1970 ca primul colegiu terțiar din Marea Britanie, reunind a șasea forme fostele licee "și Colegiul Tehnic Exeter.

succesele noastre recente

În luna mai 2016, Colegiul Exeter a fost acordat un Times Educațional Supliment pentru Educația Award 2016 pentru Programul Ucenicia al anului. Exeter College și Consiliul Județean Devon a fost recunoscut la nivel național pentru inovatoare Haven Bănci Outdoor Educație Centrul de pionierat și. Parteneriatul a fost recunoscut cu Asociația de colegii (AoC) Premiul Beacon pentru Inovare în Educație 2015-16 în continuare. În ianuarie 2014, Ofsted a acordat colegiul de gradul 1 "Remarcabil" pentru rezultatele pentru cursanți, de predare, învățare și evaluare, Leadership și Management și Eficacitate În general, ceea ce face Exeter College una dintre cele mai performante colegii din țară. Apasa aici pentru a afla mai multe despre gradare noastră Ofsted. Apasa aici pentru a citi raportul Ofsted. În luna noiembrie 2012, Exeter College a castigat doua prestigioase Times Educational Supplement Alte premii Educație pentru furnizor remarcabil al anului si Leadership remarcabile de învățare și de Abilitati Premii. În luna iulie 2014, Colegiul Exeter a fost distins Colegiul BTEC al anului.

Ce oferim?

Ca un colegiu terțiar de succes va oferim acum o gamă largă de cursuri și studenții pot alege pe cele care reflectă capacitatea lor individuală, aspirație și de interes. Noi oferim:

peste 40 de subiecți AS și A2, prestigiosul International Bacalaureatului, o gamă largă de peste 90 de cursuri profesionale și industrie a condus (nivel de intrare la nivelul 3) cea mai mare alegere a cadrelor de ucenicie în Devon pentru tineri și adulți o serie de programe destinate să sprijine persoanele și adulții tineri nu în educație, ocuparea forței de muncă sau de formare cursuri de învățare pentru adulți - de la petrecere a timpului liber la acreditat profesional programe cursuri de formare și dezvoltare personalizate pentru angajatori și angajați peste 30 de cursuri la nivel universitar, inclusiv Grade Foundation, în parteneriat cu Universitatile din Plymouth, Exeter, Marjon și Kingston și BTEC.

Colegiul continuă să servească orașul Exeter, dar atragem și studenți din întreaga Devon, cu peste 60% din cele 16 - 18 cursanți provenind din întreaga Devon și sud-vest.

Colegiul are o serie de academii specializate care asigură pregătirea pentru sport, întreprinderi, jurnalism, muzica, academic talentat și ospitalitate și catering studenți. Am dezvoltat legaturi foarte puternice ale angajatorilor prin intermediul curriculum-ului nostru și prin Business Solutions, patron echipa de angajament dedicat colegiului, cu cei mai importanți angajatori locali și internaționali, cum ar fi Flybe, Met Office, Michael Caines și multe întreprinderi mici și mijlocii, asigurând cursurile noastre profesionale și formare ucenicie oglinzi cu tendințele industriei actuale și inițiative.

Noi recunoaștem importanța colaborării îndeaproape cu autoritățile locale, naționale, comunitare și grupurile de angajatori, în scopul de a sprijini comunitatea locală și economia și vom livra inițiative-cheie în special cu Princes Trust, Cariere Sud-Vest și Camerele de Comerț.

Locații

Exeter

Address
Hele Road
EX4 4JS Exeter, Anglia, Regatul Unit