Excel College Manchester

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Invata limba engleza la Colegiul Excel! Suntem o școală de limbi străine prietenos, oferind cursuri de limba engleză de înaltă calitate în centrul orașului Manchester.

Noi oferim cursuri de engleza generala, la fiecare nivel de la incepator la avansat. Suntem un furnizor specializat de cursuri de pregatire pentru IELTS si ajuta, de asemenea, elevii să se pregătească pentru examenele FCE si CAE.

Cursul nostru Fundația Anul Internațional oferă studenților cu abilitățile de care au nevoie pentru a studia la o universitate din Marea Britanie. Excel Colegiul este, de asemenea, un furnizor de curs de SELT enumerate. Profesorii noștri experimentați creează clase cu accent pe comunicare. Ei folosesc o gamă largă de materiale pentru a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră în toate aspectele legate de limba engleză. Cu clase suplimentare One-to-One și clase de competențe academice, putem adapta un curs de limba engleză pentru a vă ajuta să îndeplinească obiectivele.

De asemenea, oferim cazare și de ședere putere de rezistentă, un calendar de evenimente sociale regulate și opțiunea de voluntariat în cadrul comunității Manchester. Acest lucru înseamnă că veți avea o mulțime de posibilitatea de a face noi prieteni și practica limba engleză din afara clasei prea.

Astăzi se aplică! Sau contactați-ne pentru a lua un test de nivel și să încercați prima clasă de limba engleză gratuit!

Activități sociale Noi înțelegem cât de important este de a practica limba engleza in afara clasei.

Se pot organiza excursii regulate și activități în și în jurul Manchester, inclusiv mersul pe jos, excursii meciuri de fotbal și excursii la muzee. De asemenea, vă spunem despre toate lucrurile minunate care se întâmplă în Manchester, în fiecare săptămână. Activitatile noastre sunt toate publicate pe calendarul nostru de evenimente. De asemenea, puteți găsi informații cu privire la avizier în colegiu, pe Facebook, Meetup și Twitter. Și, dacă v-ar dori să ajute comunitatea locală în timp ce practica cunostintele de limba engleza, au o privire la pagina noastră de voluntariat.

evenimente săptămânale

Cafeaua de dimineata - gratuit Conversație Club - gratuit Tenis de masa - gratuit fotbal de 5-a-side - £ 4.50 (aproximativ)

Alte evenimente - preturi Exemplu

Călătorie de la John Ryland Biblioteca - gratuit Excursie la Manchester Muzeul - gratuit excursie de o zi Peak District - £ 25 Old Trafford Tour - £ 16 zi excursie la Liverpool - £ 23

Voluntariat Voluntariatul este o modalitate foarte bună de a practica cunostintele de limba engleza, pentru a îmbunătăți CV-ul și de a descoperi mai multe despre Manchester și oamenii care trăiesc aici.

Excel Colegiul este în contact cu o varietate de organizații de voluntari, inclusiv grupuri comunitare, centre de tineret, organizații de conservare a mediului și de caritate fără adăpost. Toate aceste organizații au o gamă continuă schimbare oportunități de voluntariat oferite, unele care durează câteva luni până la un an, unii doar pentru o zi. Puteți lua o privire la oportunitățile curente prin vizitarea blogului Excel College.

În cazul în care sunteți interesat de voluntariat, vă rugăm să ne anunțați când faci aplicația. Noi vă va cere să completeze un formular care să ateste motivul pentru care doriți să voluntar și ceea ce speri să obții. În timp ce nu putem garanta un rol voluntar va fi disponibil pentru datele de curs dvs., vom face tot posibilul pentru a găsi o oportunitate potrivită care se potrivește cu interesele dvs. și se potrivește în jurul studiilor.

Toți studenții din Uniunea Europeană pot voluntar. Studenții care au nevoie de viză pentru a studia în Marea Britanie, poate voluntar, atâta timp cât viza lor permite acest lucru.

Alte cerințe

nivel intermediar superior al limbii engleze sau superior Studierea unui curs de cel puțin opt săptămâni

Homestay

Exersați engleza cu vorbitori nativi Experiență cultura britanică Toate facturile și micul dejun și masa de seară incluse

Locuiesc în condiții noastre este o modalitate putere de rezistentă foarte bună de a îmbunătăți limba engleză și a obține un gust al culturii britanice. Gazdele noastre sunt alese cu grijă și verificate pentru a se asigura că sunt fericit, sigur și confortabil pe tot parcursul sejurului. Toate gazdele noastre vorbesc engleza ca putere de rezistentă limba lor maternă, dar este important să ne amintim că Marea Britanie este o țară multi-culturale și gazdele noastre au o serie de medii culturale și etnice.

Gazdele noastre trăiesc în diferite părți ale Manchester. Ei trăiesc, de obicei, în zonele rezidențiale, o plimbare cu autobuzul de la Colegiul, toate între 20 și 50 de minute de la Colegiul. Unele dintre gazdele noastre au copii mici, unele sunt pensionari cupluri, iar unele sunt oameni singuri, de lucru. Toate acestea se bucură de găzduirea studenților și învățând despre culturi diferite.

Elevii au propria lor cameră și sunt tratate ca un membru suplimentar al familiei. Acest lucru înseamnă că poate fi de așteptat pentru a ajuta cu unele treburi casnice, cum ar fi masina de spalat vase după o masă și păstrarea cameră ordonată. De asemenea, aceasta înseamnă că veți obține practica neprețuit vorbind engleza cu vorbitori nativi și o experiență de viață reală în Marea Britanie.

Poti sa te uiti la newsletter-ul nostru pentru interviuri cu unii dintre familiile noastre gazdă.

Reședință

Locuiesc în centrul orașului Permiteți accesul la un apartament cu alți studenți internaționali Stai în propria cameră cu baie proprie

Dacă sunteți în căutarea pentru cazare în sistem self-catering în centrul orașului, reședința Excel College este o opțiune excelentă. La numai 15 minute de mers pe jos de la College Excel și centrul orașului, cazare student nostru este foarte bine plasată pentru a ajunge la clasă și explorarea Manchester în timpul liber. Fiecare apartament are șase dormitoare single (toate cu baie proprie), precum și o bucătărie comună și o zonă de living. Există un serviciu de curățenie săptămânal pentru zonele comune, dar studenții sunt de așteptat să se spele vase, curățați baie proprie și să păstreze lor dormitor ordonat.

Locații

Manchester

Address
St. James' Building
89 Oxford Street
Manchester
M1 6FQ

M16FQ Manchester, Anglia, Regatul Unit