Eurocentres

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Eurocentres predă limbile în care se vorbește de fapt și oferă cursuri de limbi străine în locații de pe șase continente. Peste 13.000 de studenți pe an din întreaga lume fac cursurile de limbi străine o aventură interculturală.

Eurocentres Learning Language - Declarația noastră de misiune

Misiunea Eurocentres este de a pregăti studenții să studieze, să lucreze și să trăiască cu succes într-o limbă și cultură străină. Ne potrivim studenților noștri cu unul dintre multele cursuri excelente, unde pot învăța o nouă limbă și se pot îmbina într-o nouă cultură în același timp timp. Ajutăm studenții noștri să depășească diferențele culturale și barierele lingvistice, garantându-ne o călătorie memorabilă cu realizări pe care le pot lua și pentru o viață întreagă.

De ce să Eurocentres cu Eurocentres .com?

  • Mai uşor

Copleșiți de gama largă de școli de limbi disponibile? La Eurocentres facem procesul de luare a deciziilor mai ușor, deoarece toate școlile listate au fost selectate de consultanții noștri specialiști pe baza unor criterii stricte de calitate. Punem la îndemână o rețea globală de școli de calitate acreditate, astfel încât să vă puteți concentra pe a vă bucura de experiența dvs. de învățare a limbilor străine la maxim.

  • Mai bine

Timp de mai mult de 6 decenii, Eurocentres a organizat cursuri de limbă de succes și a studiat în străinătate, cu accent pe dezvoltarea umană și educațională. În acest timp, a Eurocentres .com / ro / Eurocentres -success-sistem "target = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> Eurocentres Sistemul de succes ( target Eurocentres .com / ro / succes-garanție-cambridge-examene-anglia" = „_ blank“ rel = „noopener noreferrer“> Garanție Examen inclus) a fost elaborat, care asigură finalizarea cu succes a curs de limbă, prin personalizarea experienței de învățare , prin intermediul obiectivelor individuale și evaluarea continuă a progresului, și se aplică la toate Eurocentres școli.

Mai mult decât atât, platforma de eLearning Eurocentres .com / ro / my Eurocentres -online-campus-apelare“target = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> meu. Eurocentres pentru care avea acces la mai înainte, în timpul și după șederea, permite o opțiune de învățare independentă și personalizată pe lângă clasele obișnuite, oferă o perspectivă asupra programului de petrecere a timpului liber și facilitează interacțiunea cu alți studenți.

  • Mai repede

Sistemul nostru online exclusiv vă permite să căutați cursuri de limbi străine și destinații 24 de ore din 24 de la confortul casei dvs. Rezervările online sunt disponibile non-stop pentru a vă ajuta să economisiți timp și bani.

  • Mai personal

La Eurocentres oferim întâi satisfacția clienților prin furnizarea unui serviciu personalizat unic, care depășește toate așteptările. Cu Eurocentres puteți beneficia de cele mai bune din ambele lumi și bucurați-vă de confortul sistemului nostru de rezervări online, precum și de sprijinul individual la echipa noastră de consultanți profesioniști și bine călătoriți.

  • Mai flexibil

Cateringul pentru o audiență globală necesită flexibilitate, iar la Eurocentres ne mândrim să ne ridicăm la această provocare. Site-ul nostru este disponibil în 10 limbi diferite și avem o echipă multilingvă de consiliere gata să ofere sfaturi personalizate și consultări personalizate în limbile engleză, franceză, spaniolă, italiană, germană, portugheză, arabă, turcă, japoneză și coreeană.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Curs de limbă generală

Campus 2 - 52 săptămâni August 2019 Regatul Unit London Franţa Paris Cambridge Brighton Bournemouth Irlanda Dublin Africa de Sud Cape Town Statele Unite ale Americii Los Angeles New York Canada Toronto Vancouver Noua Zeelandă Auckland Australia Brisbane Melbourne Gold Coast Perth Sydney Cairns Lunenburg Miami San Diego Santa Barbara Galway Malta Msida + 30 mai mult

Cursul de limba engleza generală acoperă gramatica, vocabularul și toate abilitățile cheie pe care va trebui să le dezvoltați pentru a vorbi și înțelege limba engleză. Toate lecțiile noastre sunt planificate și furnizate de profesori cu experiență care se concentrează pe nevoile dvs. individuale și stilul de învățare. Dacă vrei să călătorești, să-ți faci prieteni noi și să comunici în engleză cu încredere, încearcă acest curs inovativ și pregătește-te să vezi cum poți să progresezi rapid în timp ce te distrezi. [+]

Dacă ați decis că este timpul să învățați în engleză, cursul nostru de engleză generală vă poate ajuta să atingeți acest obiectiv și să vă oferiți o bază solidă pentru a vă dezvolta abilitățile de limbă străină. Știm că învățarea unei noi limbi poate fi o provocare descurajantă și de aceea am dezvoltat o gamă modernă și inspirativă de metode de predare și învățare care vă vor menține motivat pentru a putea continua învățarea și pentru a face progrese reale. Cursul nostru de engleză generală acoperă gramatica, vocabularul și toate competențele cheie pe care va trebui să le dezvoltați pentru a vorbi și înțelege limba engleză. Toate lecțiile noastre sunt planificate și furnizate de profesori cu experiență care se concentrează pe nevoile dvs. individuale și stilul de învățare. Dacă vrei să călătorești, să-ți faci prieteni noi și să comunici în engleză cu încredere, încearcă acest curs inovativ și pregătește-te să vezi cum poți să progresezi rapid în timp ce te distrezi.... [-]


Cursul IELTS

Campus Cu normă întreagă 2 - 52 săptămâni August 2019 Regatul Unit London Cambridge Brighton Bournemouth Irlanda Dublin Canada Toronto Vancouver Australia Melbourne Perth Sydney Cairns Statele Unite ale Americii San Diego Galway Malta Msida + 18 mai mult

Obțineți pregătire și practică cu normă întreagă pentru testul academic IELTS (Sistemul internațional de testare a limbii engleze), care este o cerință de intrare pentru universitățile din Marea Britanie, Australia, Canada, Noua Zeelandă și Africa de Sud. [+]

Obțineți pregătire și practică cu normă întreagă pentru testul academic IELTS (Sistemul internațional de testare a limbii engleze), care este o cerință de intrare pentru universitățile din Marea Britanie, Australia, Canada, Noua Zeelandă și Africa de Sud.

Testele IELTS asculta, vorbesc, citesc si scriu intr-un context academic. Aflați abilitățile necesare pentru studii universitare: manipularea textului, înțelegerea prelegeri și seminare și participarea la discuții academice. În timpul acestor lecții veți obține o mulțime de practică IELTS și îndrumare orientată spre abilitățile de examen, cum ar fi scrisul academic pentru IELTS, pentru a vă asigura că atingeți scorul țintă.... [-]


Videoclipuri

Eurocentres Paris

Eurocentres London

Eurocentres Classroom Experience

Contactează

Adresă, linia 1 56 Eccleston Square
London, England, Regatul Unit

Adresă, linia 1 13 Passage Dauphine
Paris, Île-de-France, Franţa

Adresă, linia 1 70 Court Rd
London, England, Regatul Unit

Adresă, linia 1 57 Bateman St, Cambridge CB2 1LR, Reino Unido
Cambridge, England, Regatul Unit

Adresă, linia 1 20 North St
Brighton, England, Regatul Unit

Adresă, linia 1 26 Dean Park Rd
Bournemouth, England, Regatul Unit

Adresă, linia 1 Dublin, County Dublin, Irlanda

Adresă, linia 1 Cape Town, Western Cape, Africa de Sud

Adresă, linia 1 Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii

Adresă, linia 1 New York, New York, Statele Unite ale Americii

Adresă, linia 1 Toronto, Ontario, Canada

Adresă, linia 1 Vancouver, British Columbia, Canada

Adresă, linia 1 Auckland, Auckland, Noua Zeelandă

Adresă, linia 1 Brisbane, Queensland, Australia

Adresă, linia 1 Melbourne, Victoria, Australia

Adresă, linia 1 Gold Coast, Queensland, Australia

Adresă, linia 1 Perth, Western Australia, Australia

Adresă, linia 1 Sydney, New South Wales, Australia

Adresă, linia 1 Cairns, Queensland, Australia

Adresă, linia 1 Lunenburg, Nova Scotia, Canada

Adresă, linia 1 Miami, Florida, Statele Unite ale Americii

Adresă, linia 1 San Diego, California, Statele Unite ale Americii

Adresă, linia 1 Santa Barbara, California, Statele Unite ale Americii

Adresă, linia 1 Galway, County Galway, Irlanda

Adresă, linia 1 Msida, Malta