Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de alimentație și vin de la Edinburgh (ESFW) este cea mai veche scoală scoțiană independentă și câștigătoare, găzduită în 1986. ESFW este situat în The Coach House din Newliston Estate, EH29 9EB.

Unde suntem:

  • La numai 25 de minute de centrul orașului
  • La 5 minute de Aeroportul Edinburgh
  • Acces la toate rutele principale de transport. (M8, M9, B800)

Cursuri

Cursuri de educație, Diplomă, Curățenie într-o zi, Sărbători de mâncare și vin, Masterclasses.

Outside Catering

Școala oferă, de asemenea, o selecție largă de servicii de catering pentru evenimente corporative, nunți și ocazii speciale.

A URMA

Școala de alimentație și vin din Edinburgh este cea mai veche școală de gătit independentă și respectată din Scoția, înființată în 1986.

Echipa noastră experimentată de bucătari învață elevilor o gamă largă de abilități, tehnici și abilități, pentru un novice complet pentru aspirantul profesionist.

Situat în The Coach House din Newliston Estate, școala oferă un cadru perfect pentru o gamă largă de cursuri educaționale, cursuri de o zi de gătit, serate de mâncare și vin, masterclasses, activități de petrecere a timpului liber și evenimente corporative.

Școala oferă, de asemenea, o selecție largă de servicii de catering includ evenimentul regulat la Newliston Estate din Kirkliston, Castelul Dundas din South Queensferry și, de asemenea, în reședința la Bute House, casa primului ministru al Scoției.

Participăm la multe evenimente comunitare locale, precum și la spectacolele noastre regulate la John Lewis și centrul comercial The Gyle din Edinburgh, astfel încât să aveți întotdeauna ocazia de a vă întâlni cu echipa și de a vă simți viața la școală.

Școala este acreditată pe deplin de "Consiliul britanic de acreditare" și lucrăm și pentru acreditarea completă a SQA. Lucrăm cu o serie de parteneri de afaceri și organizații pentru a oferi studenților educaționali, entuziaștilor de o zi de bucătărie și celor care au ocazia de a participa la eveniment, cea mai bună experiență și cunoștințe în timp ce se află la școală.

Ne străduim să aderăm la toate legile scoțiene, britanice, europene și internaționale și, ca atare, începând din februarie 2013, suntem mândri să spunem că suntem o organizație de deșeuri zero pentru organizațiile de depozitare a deșeurilor. Faceți clic aici pentru a afla mai multe.

Locații

Edinburgh

Address
The Coach House
Newliston Estate

EH29 9EB Edinburgh, Scoţia, Regatul Unit