Citește Descrierea Oficială

Școala de alimentație și vin de la Edinburgh (ESFW) este cea mai veche scoală scoțiană independentă și câștigătoare, găzduită în 1986. ESFW este situat în The Coach House din Newliston Estate, EH29 9EB.

Unde suntem:

  • La numai 25 de minute de centrul orașului
  • La 5 minute de Aeroportul Edinburgh
  • Acces la toate rutele principale de transport. (M8, M9, B800)

Cursuri

Cursuri de educație, Diplomă, Curățenie într-o zi, Sărbători de mâncare și vin, Masterclasses.

Outside Catering

Școala oferă, de asemenea, o selecție largă de servicii de catering pentru evenimente corporative, nunți și ocazii speciale.

A URMA

Școala de alimentație și vin din Edinburgh este cea mai veche școală de gătit independentă și respectată din Scoția, înființată în 1986.

Echipa noastră experimentată de bucătari învață elevilor o gamă largă de abilități, tehnici și abilități, pentru un novice complet pentru aspirantul profesionist.

Situat în The Coach House din Newliston Estate, școala oferă un cadru perfect pentru o gamă largă de cursuri educaționale, cursuri de o zi de gătit, serate de mâncare și vin, masterclasses, activități de petrecere a timpului liber și evenimente corporative.

Școala oferă, de asemenea, o selecție largă de servicii de catering includ evenimentul regulat la Newliston Estate din Kirkliston, Castelul Dundas din South Queensferry și, de asemenea, în reședința la Bute House, casa primului ministru al Scoției.

Participăm la multe evenimente comunitare locale, precum și la spectacolele noastre regulate la John Lewis și centrul comercial The Gyle din Edinburgh, astfel încât să aveți întotdeauna ocazia de a vă întâlni cu echipa și de a vă simți viața la școală.

Școala este acreditată pe deplin de "Consiliul britanic de acreditare" și lucrăm și pentru acreditarea completă a SQA. Lucrăm cu o serie de parteneri de afaceri și organizații pentru a oferi studenților educaționali, entuziaștilor de o zi de bucătărie și celor care au ocazia de a participa la eveniment, cea mai bună experiență și cunoștințe în timp ce se află la școală.

Ne străduim să aderăm la toate legile scoțiene, britanice, europene și internaționale și, ca atare, începând din februarie 2013, suntem mândri să spunem că suntem o organizație de deșeuri zero pentru organizațiile de depozitare a deșeurilor. Faceți clic aici pentru a afla mai multe.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Pâine, coacere și patiserie Prepararea si prepararea pestelui Planificarea și costurile meniului Gătiți pentru numere mai mari CV Workshop Ca parte a Cur ... [+]

Pâine, coacere și patiserie Prepararea si prepararea pestelui Planificarea și costurile meniului Gătiți pentru numere mai mari

CV Workshop

Ca parte a Cursului de Certificare Intensivă, oferim, de asemenea, un neprețuit atelier de interviuri și CV-uri. Concentrat de experți HR și de experți cu experiență, aceasta este o ocazie excelentă de a vă perfecționa CV-ul și de a vă perfecționa tehnica de interviu pentru a vă pregăti fie pentru o schimbare în carieră, fie pentru a vă scufunda în lumea muncii.

Studii de vin

Pe parcursul cursului, elevii primesc o introducere de o zi în alimentația produselor alimentare și de vin, instruiți de sommelierul nostru expert.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

... [+]

Școala din Edinburgh de Alimentație și Vin acceptă studenți din întreaga lume, inclusiv studenți cu studii medii, absolvenți de școală și schimbători de carieră. Secțiunea transversală a studenților pe care Diploma îl atrage ajută la crearea unui grup divers, în care accentul se află ferm la obținerea unei introduceri inestimabile a alimentelor și a vinului.

Oportunități de carieră

Școala din Edinburgh a alumniilor pentru alimentație și vin a continuat să urmeze o serie de cariere în lumea profesională. Acestea au inclus bucătari profesioniști, bucătari privați, furnizori de alimentație și scriitori de hrana. De la înființarea noastră în 1986, Școala de Alimentație și Vinuri din Edinburgh a creat și a dezvoltat relații puternice cu profesioniștii din industrie din Marea Britanie și din întreaga lume. Lucrăm îndeaproape cu fiecare elev pentru a crea oportunitatea potrivită pentru individ.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
August 2019
Engleză
La zi
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Acesta este un curs de competențe și tehnici și este conceput pentru a vă oferi platforma cerută de bucătarul modern de patiserie. Diploma este intensă și la un nivel pro ... [+]

Acesta este un curs de competențe și tehnici și este conceput pentru a vă oferi platforma cerută de bucătarul modern de patiserie.

Diploma este intensă și la un nivel profesional care susține toate tehnicile de care ai nevoie pentru a reuși. Există o cerere actuală pentru bucătarul de patiserie cu lumea de catering care caută să ne instruim în standardele înalte cerute și stabilite de către școlile profesioniste de gătit. Cursul este conceput pentru o gamă largă de indivizi, de la cei care doresc să lanseze o carieră, care doresc să-și înființeze propria afacere, schimbători de carieră și cei care doresc să-și completeze nivelurile actuale. Include kit-ul dvs. personalizat, cuțit personal și toate rețetele.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

... [+]

Joc Fumatul, vindecarea și conservarea Gătit pentru diete și alergii Deserturi și budinci Meniu scris și costuri Studiile despre vin

În timpul Diplomă, elevii au primit o introducere de o zi la alimentație și alimentație vin, instruit de sommelier expert nostru.

Acest lucru va oferi studenților o bază de înțelegere în ceea ce privește machiajul vinurilor și capacitatea lor de a se potrivi cu diferite tipuri de arome și alimente.

Acest curs va oferi studenților o bună înțelegere a soiurilor de struguri și va permite o selecție informată despre vin și spirit.

Acest curs oferă o bază excelentă pentru a continua studiile în domeniul produselor alimentare și al vinului.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
August 2019
Engleză
La zi
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză