European School of Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

European School of Economics (ESE) este un colegiu privat al învățământului superior fără frontiere, multicultural și pragmatic, pe deplin acreditat în Marea Britanie și în ordinea organelor listate.
ESE oferă cursuri de licență, masterat, MBA și programe scurte la centrele sale din Londra, Roma, Milano, Florența și Madrid.

Absolvenții ESE se numără printre cei mai competitivi profesioniști de afaceri de pe piață, pregătiți pentru rolul de lider în marketingul internațional, finanțe, comunicare și management. Cu abilitatea de a adapta individual cursul de studiu, studenții ESE:

studiază în străinătate cu centre ESE la nivel mondial;

specializată în sectoare de afaceri de vârf, cum ar fi moda, evenimente, muzică, sport, artă, media și resurse umane, printre altele;

stagii complete, selectând de la mai mult de 1500 de organizații de lider din întreaga lume.

O școală fără frontiere, European School of Economics este un concept nou în învățământul superior. Combinând excelența academică, internaționalitatea și pragmatismul, programele ESE și certificatele sunt concepute pentru a pregăti o nouă generație de lideri și antreprenori. European School of Economics (ESE) este o instituție educațională recunoscută, acreditată de Consiliul britanic de acreditare (BAC).

Filosofia educațională

European School of Economics a conceput nașterea unei noi omeniri, pentru crearea unor indivizi fără prejudecăți și teamă și capabilă să armonizeze antagonismele aparente, vechi și vechi între economie și etică, acțiune și contemplare, putere și dragoste financiare.

Programele ESE de licență, master, MBA și certificate au ca scop pregătirea întreprinzătorilor și managerilor internaționali cu conștiința culturală, abilitățile și calitățile morale cele mai necesare în lumea afacerilor contemporane. Acest lucru este realizat prin filosofia unică de învățământ ESE:

„Visul este cel mai real lucru există“ - studenții să dezvolte o academică și profesională unică Pathway prin specializarea lor selectat desigur, plasarea stagiu, și disertație finală

Pragmatism - experiență practică în practica de afaceri contemporană prin programul de stagiu cuprinzător

Internaționalitatea - organismul elevilor provenind din mai mult de 60 de țări, centre ESE din întreaga lume și stagii cu organizații globale.

European School of Economics este un concept nou în învățământul superior. Un colegiu de afaceri internaționale, domeniul de aplicare al unei educații ESE se extinde dincolo de o pregătire amănunțită a principiilor de economie, management, marketing sau finanțe. Obiectivul colegiilor și universităților contemporane ar trebui să fie dezvoltarea fiecărui individ, printr-un sistem de idei vitale, pentru pregătirea unei noi generații de lideri vizionari.

Valorile ESE

În spatele fiecărei realizări umane, la originea oricărei intuiții, a fiecărei cuceriri științifice sau sociale, în spatele celor mai mari corporații financiare și industriale din lume, și a tuturor lucrurilor frumoase, utile, bogate, există invariabil un om, un individ și visul lui.

Numai indivizii pot transforma societatea. Numai indivizii pot visa. Misiunea ESE este de a crea o nouă generație de tineri antreprenori și lideri corporativi, vizionari, visători pragmatici. Pentru a atinge acest scop, este nevoie de mai mult de programe bune și de profesori buni. ESE este un sistem de idei vitale și îi pregătește pe elevi să fie celulele noi ale unei omeniri vindecate, fără gândire conflictuală, superstiții, prejudecăți și idei învechite, cultivând în ei înșiși o pasiune indisputabilă pentru măreție.

Viața unei organizații, viitorul unei națiuni, a unei întregi civilizații, depinde de existența acestor bărbați și femei. Șefii organizațiilor viitoare vor fi filozofi ai acțiunii. Acești oameni sunt mai prețioși decât minele de aur și câmpurile petroliere. Ele vor aduce succese și longevitate întreprinderilor lumii.

Ne îmbrățișăm ideea că, pentru a le forța, excelența academică trebuie să țină pasul cu dezvoltarea potențialului uman individual și că dezvoltarea capacităților intelectuale trebuie să coincidă cu crearea unei adevărate internaționalități și a unor aptitudini operative solide, atât în ​​domeniu, cât și în cadrul companiilor de vârf a lumii.

Succesul unui om ca și al unei organizații este determinat de filosofia lor.

Prin urmare, în ESE este clar că educația reală nu este pur și simplu învățarea noțiunilor și dezvoltarea abilităților, ci mai ales transferul filosofiei unice a școlii, a ideilor ei și a principiilor fondatoare. ESE oferă o abordare a afacerilor și o viziune largă a vieții printr-un proces de explorare intelectuală, artistică, politică, etică și socio-culturală, centrat pe auto-descoperire și lucrare asupra propriei persoane care vizează integritatea.

Nici cunoștințele, nici educația, bogăția și situația socială nu vă pot deschide calea succesului, ci mai degrabă cunoașterea și integritatea proprii.

Evoluția fiecărei afaceri, de la magazinul local de colț până la giganții industriei și finanțelor internaționale, este transformarea lor conștientă într-o "Școală de ființe". Scopul lor și obiectivele reale ale afacerii vor fi evoluția tuturor persoanelor care participă direct și a părților interesate. Corporațiile și organizațiile viitorului vor fi locuri de aspirație și de îmbunătățire personală în care lucrătorii și personalul vor pleca la sfârșitul zilei cu un sentiment mai mare de înțelegere, fericire și responsabilitate și în care chiar și cele mai îndepărtate celule ale organizației vor fi luate în considerare pentru a-și dezvolta și accelera progresul.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Certificate » Vezi cursuri » Vedea BSc-uri » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Certificat

Curs de Instruire și Voce, Arte

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă January 2019 Italia Florence

Acest curs de masterat este conceput pentru muzicieni avansați, atât instrumentaliști, cât și vocaliști, și are ca scop, prin contribuția profesioniștilor de muzică de nivel înalt, îmbunătățirea abilităților tehnice și înțelegerea generală a fenomenelor muzicale. [+]

Acest curs de masterat este conceput pentru muzicieni avansați, atât instrumentaliști, cât și vocaliști, și are ca scop, prin contribuția profesioniștilor de muzică de nivel înalt, îmbunătățirea abilităților tehnice și înțelegerea generală a fenomenelor muzicale.

Cursul complet include o parte intensă a lecțiilor individuale (instrument sau cântând), precum și sesiuni de grup despre istoria muzicii, analiza muzicală, muzica de cameră și actorie (ca parte a cursului de canto). Mai mult decât atât, există posibilitatea de a urma cursuri pe postul corpului, compoziția muzicii incidențiale și lecțiile italiene pentru cei care nu vorbesc limba italiană cu limba maternă.... [-]


Cursuri

Curs de lux imobiliare

Campus Cu normă întreagă 6 zilele January 2019 Italia Florence

Pentru a fi profesioniști cu adevărat emancipați în sectorul imobiliar al lumii de lux, este necesar să redefiniți pietrele de temelie ale rolului lor. [+]

Pentru a fi profesioniști cu adevărat emancipați în sectorul imobiliar al lumii de lux, este necesar să redefiniți pietrele de temelie ale rolului lor.

În special, pentru a funcționa cu succes în lumea luxului, este necesar să ne concentrăm asupra a două dimensiuni macro diferite: dimensiunea profesională și cea estetică-relațională .

Cursul de Executive în domeniul imobiliar de lux al ESE își propune să integreze ambele dimensiuni propunând un set de module care să echilibreze elementele sistemului. Pe de o parte, este esențial să se dezvolte o puternică soliditate profesională, iar pe de altă parte, este necesar să se analizeze mai atent aptitudinile esențiale.... [-]


Curs de scurtă durată - arte și management cultural

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 luni January 2019 Regatul Unit London Italia Florence + 3 mai mult

Programul de Professional ESE de pe Artă și Cultură de Management la Scoala Europeana de Economie din Florența este conceput pentru a crea lideri inovatori în artele vizuale și domeniul culturii. [+]

O Programul Professional ESE privind Artă și Cultură de Management la Școala Europeană de Economie din Florența este conceput pentru a crea lideri inovatori în artele vizuale și domeniul culturii. La finalizarea cursului, studenții vor avea posibilitatea de a intra în calea lumii artei internaționale în cadrul, de exemplu, mediul de muzeu și piața de artă. Programul combină cursuri riguros predate de către docents profesionale și valoroase oportunități de învățare la fața locului, în scopul de a distinge studenții în mediul public, privat și non-profit arte.

Perioada de admisie: Ianuarie, aprilie, septembrie

Module oferit: Fundație în Istoria Artei Arta Marketing și Afaceri Decizia de afaceri internaționale de luare a E-Business și E-Commerce ... [-]

Curs scurt - antreprenoriatul

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 luni January 2019 Italia Rome Milan Florence Spania Madrid Regatul Unit London + 7 mai mult

Scurt Curs obiectiv principal Antreprenoriat și conducere este de a dezvolta aptitudinile și comportamentul antreprenorial ale participanților. [+]

O Curs scurt în Antreprenoriat și conducereE obiectivul principal este de a dezvolta participanților aptitudinile și comportamentul antreprenorial. Modulele sunt proiectate pentru acele persoane fizice care doresc să utilizeze și să dezvolte propriul potențial creativ selfdevelopment urmărind în continuare și ca o consecință să crească și să se dezvolte oportunitățile lor afaceri actuale și viitoare în continuare. Antreprenoriatul este un concept practic.

Acesta este motivul pentru care am proiectat module bazate pe metodologia de studiu de caz, precum și activități de lucru în echipă interactive care explorează diversitatea participanților pe fundal.

... [-]

Curs scurt - comercializare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 luni January 2019 Italia Rome Milan Florence Spania Madrid Regatul Unit London + 7 mai mult

Programul de specialitate în ESE Marketing este conceput pentru a dezvolta în continuare abilitățile și perspicacitate de marketing participanților pentru a se asigura că managerii de pe piețele internaționale au înțelegerea necesară și înțelegere pentru succes în acest domeniu. [+]

O Program specializat în ESE Marketing este conceput pentru a dezvolta în continuare abilitățile și perspicacitate de marketing participanților pentru a se asigura că managerii de pe piețele internaționale au înțelegerea necesară și înțelegere pentru succes în acest domeniu. Cursul va pregăti participanții pentru o gamă largă de activități, cum ar fi managementul de brand, dezvoltarea de produse, servicii de marketing și business-to-business de marketing care să le permită să intre în consultanță de marketing și servicii de firme de specialitate care excelează în domeniile pieței de cercetare, publicitate, promovarea vânzărilor, relații publice și marketing direct.... [-]


Curs scurt - finanțe

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 luni January 2019 Italia Rome Milan Florence Spania Madrid Regatul Unit London + 7 mai mult

Programul de specialitate ENE în Finanțe are drept scop aspiră managerii de fonduri de investiții și analiștii profesioniști și analizează principiile de finanțare și a deciziilor de investiții și impactul acestora într-o gamă largă de probleme de management contemporane. [+]

O Program specializat în ESE Finanțe are ca scop aspiră managerii de fonduri de investiții și analiștii profesioniști și analizează principiile de finanțare și a deciziilor de investiții și impactul acestora într-o gamă largă de probleme de management contemporane. Elevii nu numai să examineze cauzele externe și a efectelor bogăției, dar, mai important, sunt îndemnați să se uite la cauzele interioare invizibile.

Acest program oferă o sinteză a politicii financiare într-o strategie, care integrează scopul și obiectivele organizaționale. Accentul cursului este pe gândirea actuală în ceea ce privește evaluarea firmei, procesele de decizie de investiții, de finanțare, și politica de dividend, gestionarea activelor, strategiile financiare și teoria portofoliului. Acest curs se referă, de asemenea, analiza financiară, planificarea și conceptul de risc. Acesta include formarea și utilizarea activelor circulante, capital de lucru, și politica de creditare. management financiar include înțelegerea instrumentelor de finanțare pe termen lung și structura de capital.... [-]


Curs scurt - gestionarea

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 luni January 2019 Italia Rome Milan Florence Spania Madrid Regatul Unit London + 7 mai mult

Programul de specialitate în ESE de Management este proiectat pentru a dezvolta și a contextualiza abilități manageriale și perspicacitate pentru a se asigura că managerii care se ocupă de piețele internaționale au înțelegerea necesară și înțelegere pentru succes în acest domeniu. [+]

managerii de astăzi sunt obligați să posede un set divers de competențe cheie și competențe de bază, care sunt esențiale pentru a planifica cu succes, să execute și să evalueze o gamă largă de activități de afaceri. Programul de specialitate ENE în Management echipează participanții cu combinația potrivită de cunoștințe practice susținute de fundamentele teoretice pentru a perfecționa abilitățile lor de lideri Cursul oferă o perspectivă valoroasă în domeniul managementului, care oferă participanților un avantaj față de restul forței de muncă din ce în ce mod profesional pregătită în piața.

O Program specializat în Management ESE este proiectat să dezvolte și să contextualizeze abilități manageriale și perspicacitate pentru a se asigura că managerii care se ocupă de piețele internaționale au înțelegerea necesară și înțelegere pentru succes în acest domeniu. Acest lucru se va realiza prin gândirea critică, munca în echipă, creativitate și dezvoltare personală într-un mediu extrem de interactiv și de stimulare.... [-]


Curs scurt - managementul muzicii

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 luni January 2019 Italia Rome Milan Florence Spania Madrid Regatul Unit London + 7 mai mult

Programul de Professional ENE în Music Management a fost conceput ca un mijloc de a oferi studenților cu o structură de lucru real pentru a le ghida în acest domeniu innascuta care evoluează rapid și fără formă. [+]

O Programul Professional ESE în Music Management a fost conceput ca un mijloc de a oferi studenților cu o structură de lucru real pentru a le ghida în acest domeniu innascuta care evoluează rapid și fără formă. Cursul Music Management a fost dezvoltat pentru a satisface nevoile studenților care doresc să urmeze o carieră de management al afacerilor și în industria muzicală.

O serie de conferințe, seminarii și ateliere de lucru atât cu regularitate și de a vizita specialiștii din industrie introduce candidati la cele mai importante aspecte ale activității muzicale, inclusiv dreptul contractelor, dreptul de autor intelectual, managementul artistului și industria de înregistrare. Succesul în lumea contemporană a muzicii este din ce în ce depinde de afaceri know-how. Evaluare pentru program este, de obicei, printr-un proiect de grup și de prezentare. Titlul cursului: Program profesional ENE în Music Management Industria... [-]


Curs în Afaceri de Arhitectură

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 5 - 5 săptămâni January 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

S-ar putea să fi dobândit abilități excelente până acum în design și planificare, dar aveți abilitățile necesare pentru a vă permite să vă luați forma și să spuneți ceva despre mediul în care trăiți, despre voi înșivă? Programul Business of Architecture a fost creat pentru a servi ca o punte între design și lumea reală, tabelul de design și forma construită. [+]

"Arhitectura este știința care permite omului să-și dezvăluie integritatea în formă construită, iar cea mai mare responsabilitate a unui arhitect este în primul rând să devină întreg ca individ pentru a îndeplini cel mai bine această misiune și apoi să fie de folos lumii care el a creat în jurul său. Afacerea de arhitectură pune integritatea în formă. "

Fondatorul și președintele Elio D'Anna

Educația de astăzi pare a fi o opunere față de modelele clasice expuse de vechii greci în care școala a fost încurajată de elev să pună întrebări, să participe și, înainte de toate, să se cunoască. European School of Economics consideră că lumea în care trăiește nu este altceva decât o reflectare a stărilor interioare pe care le trăiește și că cu cât mai mult cunoaște și, prin urmare, se stăpânește, cu atât mai mult el poate crea o lume plăcută pentru sine și pentru alții . Toate cursurile de la European School of Economics se concentrează în jurul persoanei ca elementul cel mai vital. Lumea este o simplă reflectare a lumii pe care o trăim și o visăm în interior. O persoană a cărei scop este ordinea și frumusețea nu poate ajuta decât să manifeste această integritate în lumea exterioară. Un om care se iubește și așa, lumea din jurul lui nu poate ajuta decât să creeze, să emane și să instaleze ordinea oriunde merge.... [-]


Management de moda si bunuri de lux

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 luni January 2019 Italia Milan Florence Spania Madrid Regatul Unit London Rome + 7 mai mult

Scopul programului Professional ESE Moda & Produse de lux Management este de a oferi o educație concentrat și cu orientare profesională în aspecte specifice ale Moda & legate de discipline de lux, și anume de cercetare de moda, de marketing, de prognoză tendință, de gestionare a bunurilor de lux, de management de brand și de management de vânzare cu amănuntul. [+]

Industria modei este un sector de afaceri complexe, în creștere și puternic competitivă. A deveni un lider în acest comerț evoluează rapid impune persoanelor fizice de a poseda o gamă largă de abilități manageriale, un grad ridicat de capacitățile de planificare strategică, abilități de comunicare interpersonale și o abordare creativă la rezolvarea problemelor.

Scopul Programul Professional ESE Moda & Produse de lux Managementul este de a oferi o educație concentrat și cu orientare profesională în aspecte specifice ale Moda & legate de discipline de lux, și anume de cercetare de moda, de marketing, de prognoză tendință, de gestionare a bunurilor de lux, de management de brand și de management de vânzare cu amănuntul. În strânsă colaborare cu cifre cheie din industria modei și bunuri de lux, programul va dota studenții cu o bază de educație și abilități de neprețuit. Aceasta va asigura că candidații dezvolta un curriculum de afaceri de moda competitiv, permițându-le să devină cei mai importanti inovatori de moda de mâine.... [-]


Management sportiv program profesional

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 luni January 2019 Italia Milan Florence Spania Madrid Regatul Unit London Rome + 7 mai mult

Programul de Professional ESE în curs de Sport Management oferă studenților, cu o vedere expansiv a diferitelor zone sportive și cu abilitățile necesare pentru a reuși în acest domeniu de management, de la controlul stadioane-ambalate ventilator, pentru a controla producția de sport memorabilia și de un singur management jucător. [+]

Prin însăși natura sa, lumea sportului comenzi o atenție deosebită. Activitățile sportive invita persoane fizice să participe la diferite niveluri - emoțional, fizic și intelectual. Aceste activități oferă o piață de desfacere expresiv pentru o serie de nevoile umane, care satisface dorința de a fi atacată, reuși, și să interacționeze într-un grup. Activitățile sportive sunt unice prin aceea că sensul de realizare atins este atât de intens personal și orientat către grup.

O Programul Professional ESE în Sport Management curs oferă studenților, cu o vedere expansiv a diferitelor zone sportive și cu abilitățile necesare pentru a reuși în acest domeniu de management, de la controlul stadioane-ambalate ventilator, pentru a controla producția de sport memorabilia și de un singur management jucător. Specializarea în management sportiv inzestreaza studenților, cu o înțelegere aprofundată a problemelor și a practicilor existente în managementul sportului dinamice. Trei teme centrale vor fi stăpânite în acest curs: management sportiv, marketing sportiv și sport organizare de evenimente.... [-]


Managementul afacerilor de film, afacere de luare, marketing și vânzări

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 luni January 2019 Italia Rome Regatul Unit London + 3 mai mult

Cu toate luminile și umbrele sale, industria de film rămâne una dintre cele mai puternice sectoare la nivel mondial, și este, fără îndoială, cel mai influent. Scopul cursului este de a dota studenții cu fundamentele realizarea de filme și va realiza o bază solidă pe care s-ar putea crește în orice direcție. Odată ajuns acolo, cursul va ajuta să alegeți zona dvs. de interes și vă va oferi instrumentele adecvate de a se specializa. [+]

În ceea ce privește cifrele brute, industria de film este una dintre cele mai mari surse de venit pentru SUA, iar studiile de film sunt oferite în sute de colegii și universități din întreaga lume. Cursul nostru scurt oferă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a putea intra în afaceri de Film, impreuna cu beneficiile de a studia într-un mediu internațional. Tot ceea ce se adaugă experiența de a petrece 3 luni în Orașul Etern.

Începe să vii "La dolce vita" acum!

Programul de module cuprinde 4 și 1 atelier. Fiecare modul presupune o sesiune de 3 ore pe săptămână, timp de 10 săptămâni, plus un program opțional stagiu de 3 luni după finalizarea tuturor modulelor. Modulele pe care le oferim sunt: ​​- Film Business: Strategia & Management - Introducere în Contabilitate și Finanțe - International Marketing - Managementul strategic internațional - juridic și Film Business Contracte atelier Internship: Disponibil; Studenții trebuie să fie considerate eligibile pentru a lua un stagiu (depune un CV,... [-]


Managementul ospitalitatii program profesional

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 luni January 2019 Italia Rome Spania Madrid Regatul Unit London Milan + 6 mai mult

Programul de Professional în Hospitality Management Turistic și la European School of Economics oferă o bază solidă în cunoștințele și instrumentele în afaceri și management, care sunt necesare pentru a excela în acest domeniu de creștere prim. [+]

O Programul profesional în Ospitalitate și Management Turistic la European School of Economics oferă o bază solidă în cunoștințele și instrumentele în afaceri și management, care sunt necesare pentru a excela în acest domeniu de creștere prim. Participanții vor explora impactul economic al turismului și a ospitalității într-o serie de contexte internaționale, și ia în considerare factorii sociali, culturali, economice și politice în continuă schimbare, care influențează industria.

Acest program va explora în profunzime rolul Customer Service, Personal Management, Hospitality Management și Marketing Internațional și Turismului. Participanții vor fi capabili să analizeze și să evalueze politicile și principiile care promovează cel mai bine o cultură orientată spre client și să învețe cum să gestioneze cu succes o echipă pentru a obține acest obiectiv. Participanții vor dezvolta, de asemenea, abilitățile pe care le vor permite să prezică potențialele tendințe și capcane în cadrul industriei și proiectarea și dezvoltarea unor strategii eficiente pentru a ajusta strategiile lor de marketing în mod corespunzător.... [-]


Program profesional în managementul evenimentelor

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 luni January 2019 Italia Milan Florence Spania Madrid Regatul Unit London Rome + 7 mai mult

Programul de Professional în Events Management la Scoala Europeana de Economie are drept scop de a dota studenții cu cunoștințe esențiale și abilitățile necesare pentru a excela în cadrul fiecărei etape a procesului de management de eveniment. [+]

Event Management este un domeniu în creștere rapidă în sectorul serviciilor nu numai pentru calitățile sale de agrement, dar, de asemenea, pentru puterea sa de comunicare. Punctul forte al acestui sector de afaceri este faptul că un eveniment bine organizat este capabil să satisfacă oaspeții și a participanților pe mai multe niveluri - un eveniment nu este doar o diversiune pentru participanții săi, ci un instrument capabil să unifice corpuri mari de oameni în jurul unui anumit lucru se întâmplă și la cele mai bune în jurul valorii de o anumită idee.

Având în vedere rolul său cu multiple fațete, care include planificarea, organizarea și executarea, managementul evenimentelor necesită o înțelegere aprofundată a procedurilor cheie, cum ar fi formarea unui concept inițial și care vizează un public prin cercetare de piață, precum și de branding și sponsorizare.... [-]


Program profesional în relațiile internaționale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 luni January 2019 Regatul Unit London Italia Rome Milan Florence Spania Madrid + 7 mai mult

Scopul acestui curs este de a vă oferi o înțelegere de bază a afacerilor externe și să introducă principiile fundamentale ale relațiilor internaționale în cadrul științei politice. [+]

Bine ati venit la Diplomația globală la ESE

Scopul acestui curs este de a vă oferi o înțelegere de bază a afacerilor externe și să introducă principiile fundamentale ale relațiilor internaționale în cadrul științei politice. Aceste principii vor servi ca fundament pentru mai multe studii avansate în domeniul Relații Internaționale și vă va ajuta nu numai să dezvolte abilitățile de gândire critică aveți nevoie pentru a analiza conflictele dintre state dar realtions abilitățile umane de care aveți nevoie pentru a le evita în mod proactiv. Diferența dintre relațiile internaționale și diplomație la nivel mondial este că, în timp ce relațiile tradiționale internaționale este un studiu de departe, diplomația va pregăti să urmărească în mod activ o soluție.... [-]


Contactează

European School of Economics

Adresă, linia 1 ESE London 4 Mandeville Place
W1U 3BG London, England, Regatul Unit
website http://www.uniese.it/
Telefon +39 055 217050