Read the Official Description

Academia este unică, deoarece este concepută pentru a permite jucătorilor talentați să obțină acces la jocul profesionist / non-liga, precum și accesul la universități și cluburi americane. Pathways joc pentru jucători include:

  • Link-uri din UK
  • Cluburi internaționale
  • Burse americane de fotbal

Academia va concura în cadrul Ligii BUCS, precum și va concura împotriva diferitelor cluburi din Marea Britanie și de peste hotare în cadrul programelor "vitrinei". În plus, taberele anuale de sfârșit de an vor avea loc în țări din întreaga Europă pentru a permite jucătorilor să câștige un sentiment pentru fotbalul european.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

ELITE FOOTBALL ACADEMY

Future Elite Sports poate oferi un program de fotbal pentru jucători talentați de fotbal masculin, în timp ce studia simultan pentru un grad. Academia de Fotbal este un p ... [+]

Future Elite Sports poate oferi un program de fotbal pentru jucători talentați de fotbal masculin, în timp ce studia simultan pentru un grad. Academia de Fotbal este un program de fotbal cu program complet, care oferă platforma perfectă pentru jucătorii să continue să se antreneze și să concureze la un nivel înalt în Regatul Unit.

Bazat pe sistemul american Collegiate, Academia Future Elite permite jucătorilor să continue să-și alunge visul de a juca profesional, câștigând simultan un titlu recunoscut la nivel internațional. Situat în orașul vibrant din Northampton, Academia oferă facilități de pregătire de nivel înalt combinate cu spații fantastice de învățare.... [-]

Regatul Unit London