DLD College London

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DLD este cea mai veche și una dintre cele mai prestigioase colegii din Marea Britanie, care, de la înființarea sa în 1931, a construit o reputație puternică în rândul studenților, părinților, școlilor și universităților.London, United Kingdom - Palace of Westminster (Houses of Parliament). UNESCO World Heritage Site.

DLD College London operează dintr-un campus construit în centrul Londrei, cu vedere spre Westminster și râul Tamisa.

Ne concentrăm pe fiecare student ca individ, oferind fiecărei persoane cele mai bune resurse didactice și educaționale. Scopul nostru este de a construi încrederea în studenții noștri, oferindu-le posibilitatea de a accesa o gamă largă de cursuri la universități de top. Suntem un colegiu remarcat pentru prietenia și informalitatea noastră și tratăm studenții noștri ca adulți tineri.

Ca parte a grupului Alpha Plus, DLD College își propune să mențină un "standard de aur" de calitate educațională. Clasele sunt mici, permițând elevilor și profesorilor să se concentreze asupra celor mai eficiente modalități de învățare. Ne întindem și provocăm pe studenții noștri, motivându-i și ridicându-și propriile așteptări, iar comunitatea noastră de învățare este sprijinită de o platformă de e-learning.

Colegiul oferă spații moderne de cazare și resurse superbe într-unul dintre cele mai sigure și mai accesibile zone din Londra, la o aruncătură de băț de Podul Westminster și de Casele Parlamentului. În timp ce colegiul este puternic în toate ariile academice, artele noastre creative sunt în mod transparent, iar teatrul nostru, arta și designul, studiourile de muzică și fotografie sunt locuri scânteietoare.

Există aproximativ 500 de studenți la colegiu , dintre care unii se pregătesc pentru nivelele A, alții studiază pentru GCSE, iar alții studiază pentru programele BTEC și International Foundation Programs. Forma noastră a șasea mare permite Colegiului să ofere o gamă largă de subiecte, susținute de un sistem solid de asistență socială și de consiliere în materie de învățământ superior de înaltă calitate și de carieră. Pentru studenții care necesită cazare rezidențială, Colegiul DLD oferă peste 200 de camere în scopul construirii reședinței elevilor chiar deasupra clădirii Colegiului nostru. DLD dispune de o gamă largă de activități în afara claselor, sportive, culturale și sociale. În mod evident, noi credem că avem ceva foarte special aici, ceva pe care îl puteți experimenta doar vizitând-ne. Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc.

Irfan Latif, directorul

Locații

Londra

Address
199 Westminster Bridge Road
London
SE1 7FX

SE1 7FX Londra, Anglia, Regatul Unit