Coventry College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ce facem

Indiferent dacă aveți nevoie să vă îmbunătățiți abilitățile de bază sau să studiați pentru o diplomă de învățământ superior, vă putem oferi educația tehnică și profesională de cea mai înaltă calitate pentru a vă asigura succesul.

Cursurile noastre acoperă sute de Pathways potențiale, care sunt menite să vă îmbunătățească perspectivele de carieră și să vă ajute să progresați la universitate și în afara ei.

Forța noastră provine din relațiile noastre strânse cu industria și angajatorii locali care contribuie la proiectarea cursurilor noastre pentru a se asigura că aceștia rămân actuali și relevanți pentru nevoile lor. Ele oferă, de asemenea, oportunități de experiență de lucru valoroase, consiliere de specialiști și vorbitori invitați, toate acestea vă vor spori șansele de a vă asigura un loc de muncă visat.

Lucrăm împreună cu dvs. pentru a vă asigura că aveți acces la tot ajutorul și sprijinul de care aveți nevoie, indiferent dacă este vorba de ceva personal, educativ sau financiar. Credem că Coventry este un loc minunat de a trăi, de a lucra și de a crește și de a sărbători realizările studenților noștri.

De ce Coventry College ?

Un viitor fără calificări și / sau abilități devine din ce în ce mai dificil. Coventry College este aici pentru a oferi oamenilor din Coventry sprijinul, informarea, instruirea, aptitudinile și cunoștințele pentru a vă ajuta să progresați în carieră și să vă realizați ambițiile.

Mândria în colegiu, mândria în oraș

Acest nou colegiu a fost format atunci când City College Coventry și Henley College Coventry au fuzionat marți, 1 august 2017. Avem două campusuri, Campusul orașului și Campusul Henley care se află pe site-urile anterioare ale fostelor colegii. Suntem cel mai mare colegiu de educație continuă din oraș și din împrejurimi. Misiunea noastră este să deservim acest domeniu, să îmbunătățim abilitățile, să păstrăm excelența și să ne bucurăm de acest minunat oraș.

Învățare pentru toate etapele și toate vârstele

De la calificările la nivel de bază, până la cursuri profesionale de nivel și de specialitate, există ceva aici pentru studenții cu puțin sau deloc educație formală până la carierele de înaltă calificare.

Așteptați-vă un mediu vibrant în care puteți întâlni oameni din medii și culturi diferite.

Facilități excelente

Campusul orașului a fost finalizat în 2008 și este ușor accesibil din centrul orașului și al căilor de autobuz. Odată ce veți intra în interior veți vedea facilități fantastice din zonele de construcție în aer liber către mass-media și centrele de înregistrare. Studiourile de dans live alături de suitele IT și camerele comune relaxante. Locuri de mâncare, de studiu, întâlniri și creații pentru studenți pe toate cursurile.

Reamenajarea noului campus Henley a fost finalizată în martie 2014. Facilitățile de la Henley de 8 milioane de lire sterline includ un atrium cu un spațiu expozițional pentru afișarea studenților, un nou bloc cu 14 săli de clasă mari și facilități de conferințe de ultima generație, și saloane de înfrumusețare, un restaurant plin de viață, un centru de sport și fitness și o grădiniță.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Cursuri internaționale 1 - Cursuri de limbă engleză (EFL și IELTS)

Campus July 2019 Regatul Unit Coventry

Indiferent dacă doriți să învățați doar limba engleză, sau pur și simplu polonez pe abilitățile dumneavoastră puteți selecta un program care vă convine. Coventry College este un colegiu public de bună calitate, de înaltă calitate, cu profesori excelenți. Suntem British Council acreditate pentru predarea limbii engleze. [+]

Prezentare generală

Indiferent dacă doriți să învățați doar limba engleză, sau pur și simplu polonez pe abilitățile dumneavoastră puteți selecta un program care vă convine. Coventry College este un colegiu public de bună calitate, de înaltă calitate, cu profesori excelenți. Suntem British Council acreditate pentru predarea limbii engleze.

Studiați 15, 18 sau 21 de ore de engleză în fiecare săptămână și bucurați-vă de timpul liber în acest oraș fantastic și explorați Marea Britanie în perioadele de vacanță.

Programele noastre EFL în limba engleză sunt complet flexibile:

În fiecare lună începe în termenAlegi câte ore să studiezi pe săptămână 15, 18 sau 21 de oreAlegi câte săptămâni vrei să studieziDoar anunțați-ne ce vreți și vă vom trimite un citatPrețuri de la doar £ 9 pe orăProgram... [-]

Cursuri internaționale 5 - Școala de vară

Campus July 2019 Regatul Unit Coventry

Dacă doriți să învățați engleza, să vă faceți prieteni, să vă distrați și să explorați Marea Britanie și să vă alăturați în iulie și / sau august. [+]

Prezentare generală

Dacă doriți să învățați engleza, să vă faceți prieteni, să vă distrați și să explorați Marea Britanie și să vă alăturați în iulie și / sau august.

Coventry College este un Coventry College înaltă calitate, de înaltă calitate, din Coventry, cu profesori excelenți și oferim școli de vară excelente la prețuri accesibile. Suntem British Council acreditate pentru predarea limbii engleze.

După ce învață limba engleză în fiecare dimineață cu instructorii de înaltă calificare, puteți afla mai multe despre Marea Britanie și puteți să vă distrați prin înscrierea în programul nostru de activități după-amiaza.

Vă vom duce să vizitați orașe culturale precum Londra, Oxford, Cambridge, Bath, Liverpool sau Manchester și puteți vizita campusurile universitare din Marea Britanie pentru a vă facilita alegerile viitoare.... [-]


Nivelul 3 Accesul la învățământul superior - Business Fast-Track

Campus 6 luni August 2019 Regatul Unit Coventry

Accesul rapid la cursurile de învățământ superior vă pregătește să studiați la universitate și este recunoscut pe scară largă de majoritatea universităților din Marea Britanie. Acesta este conceput pentru cei care au părăsit școala și doresc să obțină o calificare suficient de mare pentru a obține intrarea în studiile universitare de licență în Marea Britanie. Cursul Fast-Track rulează din ianuarie până în iunie și va fi finalizat în doar 6 luni. [+]

Prezentare generală

Accesul rapid la cursurile de învățământ superior vă pregătește să studiați la universitate și este recunoscut pe scară largă de majoritatea universităților din Marea Britanie. Acesta este conceput pentru cei care au părăsit școala și doresc să obțină o calificare suficient de mare pentru a obține intrarea în studiile universitare de licență în Marea Britanie. Cursul Fast-Track rulează din ianuarie până în iunie și va fi finalizat în doar 6 luni.

Orele de studiu

Durata studiilor constă în 15 ore de contact obligatorii de clasă plus 3 ore de abilități de studiu și suport în limba engleză pe săptămână. De asemenea, va trebui să vă angajați să studiați în afara orelor de clasă.... [-]


Contactează

Adresă, linia 1 City Campus 50, Swanswell Street Coventry
CV1 5DG Coventry, England, Regatul Unit

Adresă, linia 1 Henley Campus Henley Road Bell Green Coventry
CV2 1ED Coventry, England, Regatul Unit