Coventry College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ce facem

Indiferent dacă aveți nevoie să vă îmbunătățiți abilitățile de bază sau să studiați pentru o diplomă de învățământ superior, vă putem oferi educația tehnică și profesională de cea mai înaltă calitate pentru a vă asigura succesul.

Cursurile noastre acoperă sute de Pathways potențiale, care sunt menite să vă îmbunătățească perspectivele de carieră și să vă ajute să progresați la universitate și în afara ei.

Forța noastră provine din relațiile noastre strânse cu industria și angajatorii locali care contribuie la proiectarea cursurilor noastre pentru a se asigura că aceștia rămân actuali și relevanți pentru nevoile lor. Ele oferă, de asemenea, oportunități de experiență de lucru valoroase, consiliere de specialiști și vorbitori invitați, toate acestea vă vor spori șansele de a vă asigura un loc de muncă visat.

Lucrăm împreună cu dvs. pentru a vă asigura că aveți acces la tot ajutorul și sprijinul de care aveți nevoie, indiferent dacă este vorba de ceva personal, educativ sau financiar. Credem că Coventry este un loc minunat de a trăi, de a lucra și de a crește și de a sărbători realizările studenților noștri.

De ce Coventry College ?

Un viitor fără calificări și / sau abilități devine din ce în ce mai dificil. Coventry College este aici pentru a oferi oamenilor din Coventry sprijinul, informarea, instruirea, aptitudinile și cunoștințele pentru a vă ajuta să progresați în carieră și să vă realizați ambițiile.

Mândria în colegiu, mândria în oraș

Acest nou colegiu a fost format atunci când City College Coventry și Henley College Coventry au fuzionat marți, 1 august 2017. Avem două campusuri, Campusul orașului și Campusul Henley care se află pe site-urile anterioare ale fostelor colegii. Suntem cel mai mare colegiu de educație continuă din oraș și din împrejurimi. Misiunea noastră este să deservim acest domeniu, să îmbunătățim abilitățile, să păstrăm excelența și să ne bucurăm de acest minunat oraș.

Învățare pentru toate etapele și toate vârstele

De la calificările la nivel de bază, până la cursuri profesionale de nivel și de specialitate, există ceva aici pentru studenții cu puțin sau deloc educație formală până la carierele de înaltă calificare.

Așteptați-vă un mediu vibrant în care puteți întâlni oameni din medii și culturi diferite.

Facilități excelente

Campusul orașului a fost finalizat în 2008 și este ușor accesibil din centrul orașului și al căilor de autobuz. Odată ce veți intra în interior veți vedea facilități fantastice din zonele de construcție în aer liber către mass-media și centrele de înregistrare. Studiourile de dans live alături de suitele IT și camerele comune relaxante. Locuri de mâncare, de studiu, întâlniri și creații pentru studenți pe toate cursurile.

Reamenajarea noului campus Henley a fost finalizată în martie 2014. Facilitățile de la Henley de 8 milioane de lire sterline includ un atrium cu un spațiu expozițional pentru afișarea studenților, un nou bloc cu 14 săli de clasă mari și facilități de conferințe de ultima generație, și saloane de înfrumusețare, un restaurant plin de viață, un centru de sport și fitness și o grădiniță.

Locații

Coventry

Address
City Campus
50, Swanswell Street
Coventry

CV1 5DG Coventry, Anglia, Regatul Unit

Coventry

Address
Henley Campus
Henley Road
Bell Green
Coventry

CV2 1ED Coventry, Anglia, Regatul Unit