Conde Nast College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul de modă Condé Nast


Colegiul de modă Condé Nast

Cursurile noastre îmbină învățarea academică interesantă și intensă, cu acces inegalabil la cele mai bune și mai strălucitoare minți din industrie, inclusiv echipele de la Vogue, LOVE, Glamour, GQ și o serie de alte titluri Condé Nast.

Colegiul oferă cursuri extrem de creative combinate cu o bază solidă în partea de afaceri a industriei. Scopul cursurilor noastre este de a pregăti elevii pentru o multitudine de locuri de muncă /; styling, jurnalism, cumpărare de modă, marketing, branding, design grafic, PR, strategie digitală, afaceri, antreprenoriat evenimente, comerț electronic și multe alte căi de carieră.

În prezent oferim următoarele cursuri acreditate - MA Fashion Media Practice, MA Fashion Communication, MA Antreprenoriat: Fashion and Creative Industries, MA Luxury Brand Management (în colaborare cu Richmond University), BA (Hons) Fashion Communication, un an Programul Fundației Vogue și certificatul de moda Vogue de zece săptămâni.

Cursurile noastre scurte includ cursul Vogue intensiv de patru săptămâni, cursul de o săptămână Fashion Styling, cursul de o săptămână jurnalism de modă, cursul de o săptămână Fashion Business, cursul de o săptămână Business of Beauty și Vogue Teen Weekend. Acum acceptăm cererile și așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în familia Condé Nast.


Experiența studenților


Studiu la Colegiul de modă Condé Nast


Cu acces la unele dintre cele mai remarcabile minți creative din afacere, la care se adaugă cursuri intense, stilate în mod vocațional și un orar foarte încărcat - atât în noua noastră clădire modernă, cât și dincolo, în galerii, studiouri și așa mai departe - studenții își vor găsi zilele la Colegiul Condé Nast sunt atât ocupat, cât și plin de satisfacții. Considerăm că relațiile de prietenie pe care studenții le fac unii cu alții în timp ce studiază cu noi sunt la fel de importante ca oportunitățile de rețea pe care le vor avea cu un număr enorm de profesioniști din industria externă. În consecință, încurajăm studenții noștri o atitudine bogată, angajată și colegială, în timp ce ei sunt aici cu noi, permițându-le să formeze prietenii ferme pe care le vor duce mai departe în cariera lor și, fără îndoială, stelare, cariere de pe tot globul.


Cariere


Colegiul Condé Nast îi pune pe studenții noștri în situația de a-și atinge cariera de vis. Colegiul oferă legături și parteneriate excelente ale industriei. Studenții nu numai că obțin o pregătire minuțioasă pentru viața de afaceri, dar au avut deja o implicare extinsă cu lumea profesională înainte de a părăsi Colegiul. Experiență de muncă / stagii la Condé Nast pot fi oferite unui grup selectat dintre cei mai talentați studenți. Colegiul nu se poate angaja în activități de lucru la alte companii, dar va face prezentări și recomandări pentru studenții stelari.
Consilierii în carieră ai Colegiului sunt capabili să îndrume studenții către studii suplimentare, oportunități de angajare, stagii de practică, plasamente și proiecte relevante pentru cerințele fiecărui student. Acestea oferă un serviciu profesional conceput pentru a răspunde nevoilor individuale.
Consilierii în carieră susțin, de asemenea, ateliere despre redactarea CV-ului, prezentarea portofoliului, abilități de căutare a locurilor de muncă și tehnici de interviu.
Vă rugăm să rețineți că îndrumările individuale în carieră sunt disponibile doar pentru studenții la cursurile noastre acreditate - MA Fashion Media Practice, MA Fashion Communication, MA Antreprenoriat: Fashion and Creative Industries, BA (Hons) Fashion Communication, Programul Fundației Vogue și Vogue Fashion Certificat.


Facilitățile Colegiului


Colegiul de modă Condé Nast


Colegiul este recunoscut în întreaga lume ca un centru de excelență educațională - un loc în care o nouă generație a celor mai buni marketeeri din industria modei, PR, stilisti, editori, editori și jurnaliști încep carierele lor. Colegiul realizează acest lucru punând la dispoziție instrumente de vârf, orientate către elevi, "oriunde, oricând", în centrul practicii noastre. Pentru a fi siguri că studenții noștri beneficiază de un avantaj maxim din perspectiva unică pe care o primesc în industria modei și contextul său istoric, Colegiul adoptă o abordare personalizată și foarte flexibilă a învățării elevilor.

Mediu educational
Cursurile noastre se bazează pe metode practice - nu doar teorie. Predarea este intensivă și de susținere, combinând o proporție mare de sesiuni față în față cu facilități de învățare online. Această abordare modernă, de învățare mixtă, permite, de asemenea, tutorilor să monitorizeze progresul studenților în mod regulat și să ofere feedback efectiv și constant, care este vital pentru a asigura rezultatele învățării reușite. Elevii capătă, de asemenea, experiență valoroasă și practică în furnizarea de prezentări vizuale. Etosul Colegiului Condé Nast este de a dota studenților cunoștințe și abilități adecvate unei game largi de cariere din industria modei sau de a le pregăti pentru studii ulterioare în domeniile relevante.

Biblioteca - imprimate și digitale
Elevii au acces la o multitudine de materiale tipărite și digitale. Locația centrală a Colegiului din Londra înseamnă, de asemenea, că studenții au acces ușor la multe biblioteci publice importante și muzee, inclusiv Biblioteca Britanică, Biblioteca Națională de Artă la V

Locații

Londra

Conde Nast College Of Fashion & Design

Address
Condé Nast College of Fashion & Design
 Admissions

16-17 Greek Street
W1D 4DR Londra, Anglia, Regatul Unit