College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În luna august 2013, Colegiul Ystrad Mynach și Coleg Morgannwg fuzionat pentru a deveni Coleg y Cymoedd ceea ce înseamnă colegiu din văile. Colegiul Ystrad Mynach servit Caerphilly County Borough cu site-uri din Abertridwr, Bargoed, Blackwood, Caerphilly, Rhymney și Ystrad Mynach.

Coleg Morgannwg servit Rhondda Cynon Taff județul cu site-uri din Aberdare, Nantgarw și Rhondda. Prin aderarea impreuna, Coleg y Cymoedd este acum una dintre cele mai mari furnizoare de educație în continuare în Țara Galilor cu o valoare estimata de 20.000 de elevi care aleg să studieze și peste 1000 de membri ai personalului.

Locații

Cu site-uri campus din Aberdare, Nantgarw, Rhondda și Ystrad Mynach suntem prima alegere pentru educație în continuare în județul Caerphilly și Rhondda Cynon Taff.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Diplome » Vezi cursuri » Vedea Health Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Accesul la diplome de studii superioare (de asistență socială și de muncă pentru tineret)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy + 3 mai mult

Acest curs oferă o cale în învățământul superior pentru un tineret, comunitar, Asistenta Sociala sau profesie Științe Sociale. Obiectivul cursului este de a oferi un mediu prietenos și de susținere pentru a vă permite să dezvolte potențialul și pentru a vă pregăti pentru studii universitare ... [+]

Accesul la învățământul superior Diploma (Social & Youth Work)

Acest curs oferă o cale în învățământul superior pentru un tineret, comunitar, Asistenta Sociala sau profesie Științe Sociale.

Obiectivul cursului este de a oferi un mediu prietenos și de susținere pentru a vă permite să dezvolte potențialul și pentru a vă pregăti pentru studii universitare.

Cerințe de intrare

Nu sunt necesare calificări academice formale, dar un standard bun de alfabetizare și numerație este esențială. Va trebui să fie în vârstă de 19 ani sau mai mult, în septembrie, că începe cursul și au experiență de cel puțin un an în acest domeniu.

Veți fi invitat să participe la un interviu, și va întreprinde o evaluare în alfabetizarea și aritmetica, de a stabili orice sprijin necesar.... [-]


Tehnologie de comunicare de informații grad de fundație

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy + 3 mai mult

Acest curs este potrivit pentru elevii cu cunoștințe de bază de sunet de calcul sau Tehnologiei Informatiei care doresc să progreseze în aceste domenii, în ocuparea forței de muncă sau la un curs de grad relevant. Tu va studia toate aspectele legate de TIC, de la baze de date pentru dezvoltarea web, dezvoltarea de aplicatii de afaceri pentru rețea concepte. Pe parcursul anului doi, vă va studia o mare parte a cursului la locul de muncă, astfel încât ... [+]

Informații Fundația Gradul Communication Technology

Acest curs este potrivit pentru elevii cu cunoștințe de bază de sunet de calcul sau Tehnologiei Informatiei care doresc să progreseze în aceste domenii, în ocuparea forței de muncă sau la un curs de grad relevant. *Acest curs este oferit de universități șefii de la Institutul Valleys (UHOVI), un parteneriat strategic de la Universitatea din South Wales.

Cerințe de intrare

2 Niveluri A sau o Diploma / Diploma Extended Nivelul 3 în tehnologiei informației și comunicării, plus GCSE matematică și limba engleză la clasele A * C.

Veți fi invitat să participe la un interviu și va întreprinde o evaluare în special alfabetizarea și aritmetica de a stabili orice sprijin necesar.... [-]


Diploma

Nivelul 3 extins diploma in informatica

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy + 3 mai mult

Acest curs va include toate elementele de bază ale Welsh Bacalaureat și vă va oferi, de asemenea, posibilitatea de a studia BTEC Nivelul 3 Diploma extinsă în IT. Programul BTEC vă oferă posibilitatea de a studia de calcul din ambele aplicații teoretice și practice ... [+]

Nivelul 3 Diploma extinsă în informatică

Acest curs va include toate elementele de bază ale Welsh Bacalaureat și vă va oferi, de asemenea, posibilitatea de a studia BTEC Nivelul 3 Diploma extinsă în IT.

Programul BTEC vă oferă posibilitatea de a studia de calcul din ambele aplicații teoretice și practice.

Cerințe de intrare

Veți avea nevoie de o diplomă în Tehnologia Informației de nivel 3.

Veți fi invitat să participe la un interviu și va întreprinde o evaluare în special alfabetizarea și aritmetica de a stabili orice sprijin necesar. Candidații cu experiență adecvată, care nu îndeplinesc în mod obligatoriu calificările academice pot fi considerate... [-]