Citește Descrierea Oficială

În luna august 2013, Colegiul Ystrad Mynach și Coleg Morgannwg fuzionat pentru a deveni Coleg y Cymoedd ceea ce înseamnă colegiu din văile. Colegiul Ystrad Mynach servit Caerphilly County Borough cu site-uri din Abertridwr, Bargoed, Blackwood, Caerphilly, Rhymney și Ystrad Mynach.

Coleg Morgannwg servit Rhondda Cynon Taff județul cu site-uri din Aberdare, Nantgarw și Rhondda. Prin aderarea impreuna, Coleg y Cymoedd este acum una dintre cele mai mari furnizoare de educație în continuare în Țara Galilor cu o valoare estimata de 20.000 de elevi care aleg să studieze și peste 1000 de membri ai personalului.

Locații

Cu site-uri campus din Aberdare, Nantgarw, Rhondda și Ystrad Mynach suntem prima alegere pentru educație în continuare în județul Caerphilly și Rhondda Cynon Taff.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd

Acest curs oferă o cale în învățământul superior pentru un tineret, comunitar, Asistenta Sociala sau profesie Științe Sociale. Obiectivul cursului este de a oferi un medi ... [+]

Accesul la învățământul superior Diploma (Social & Youth Work)

Acest curs oferă o cale în învățământul superior pentru un tineret, comunitar, Asistenta Sociala sau profesie Științe Sociale.

Obiectivul cursului este de a oferi un mediu prietenos și de susținere pentru a vă permite să dezvolte potențialul și pentru a vă pregăti pentru studii universitare.

Cerințe de intrare

Nu sunt necesare calificări academice formale, dar un standard bun de alfabetizare și numerație este esențială. Va trebui să fie în vârstă de 19 ani sau mai mult, în septembrie, că începe cursul și au experiență de cel puțin un an în acest domeniu.

Veți fi invitat să participe la un interviu, și va întreprinde o evaluare în alfabetizarea și aritmetica, de a stabili orice sprijin necesar.... [-]

Regatul Unit Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy  + 1 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd

Acest curs este potrivit pentru elevii cu cunoștințe de bază de sunet de calcul sau Tehnologiei Informatiei care doresc să progreseze în aceste domenii, în ocuparea forțe ... [+]

Informații Fundația Gradul Communication Technology

Acest curs este potrivit pentru elevii cu cunoștințe de bază de sunet de calcul sau Tehnologiei Informatiei care doresc să progreseze în aceste domenii, în ocuparea forței de muncă sau la un curs de grad relevant. *Acest curs este oferit de universități șefii de la Institutul Valleys (UHOVI), un parteneriat strategic de la Universitatea din South Wales.

Cerințe de intrare

2 Niveluri A sau o Diploma / Diploma Extended Nivelul 3 în tehnologiei informației și comunicării, plus GCSE matematică și limba engleză la clasele A * C.

Veți fi invitat să participe la un interviu și va întreprinde o evaluare în special alfabetizarea și aritmetica de a stabili orice sprijin necesar.... [-]

Regatul Unit Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy  + 1 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd

Acest curs va include toate elementele de bază ale Welsh Bacalaureat și vă va oferi, de asemenea, posibilitatea de a studia BTEC Nivelul 3 Diploma extinsă în IT. Programu ... [+]

Nivelul 3 Diploma extinsă în informatică

Acest curs va include toate elementele de bază ale Welsh Bacalaureat și vă va oferi, de asemenea, posibilitatea de a studia BTEC Nivelul 3 Diploma extinsă în IT.

Programul BTEC vă oferă posibilitatea de a studia de calcul din ambele aplicații teoretice și practice.

Cerințe de intrare

Veți avea nevoie de o diplomă în Tehnologia Informației de nivel 3.

Veți fi invitat să participe la un interviu și va întreprinde o evaluare în special alfabetizarea și aritmetica de a stabili orice sprijin necesar. Candidații cu experiență adecvată, care nu îndeplinesc în mod obligatoriu calificările academice pot fi considerate... [-]

Regatul Unit Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy  + 1 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză